TOP 7 POVOLJNIJIH BEST BUY KLIMA UREĐAJA

Klima koncept preporuka za kupnju povoljnijih kvalitetnih klima uređaja jeftinije

TOP 7 POVOLJNIJIH BEST BUY KLIMA UREĐAJA


Naš izbor TOP najpovoljnijih Best Buy klima uređaja koje se isplati kupiti


U moru klima uređaja koji se nude na tržištu često tražimo povoljniji klima uređaj koji će zadovoljiti naše potrebe za hlađenjem i dogrijavanjem prostora.


Jeftine i nepoznate klima uređaje ne preporučamo kupovati osim u slučaju kada isključivo gledate samo cijenu, ipak u takvim situacijama često slijedi razočaranje... zato vam nudimo povoljne klima uređaje renomiranih proizvođača koji će sigurno ispuniti sva vaša očekivanja a cijenom su u rangu najjeftinijih na tržištu ili neznatno skuplji.


Većina kupaca se prilikom odabira klima uređaja za hlađenje prostora susreće s dilemom koju klimu odabrati. Ako je vaš budžet unutar 4.500kn preporučamo da pročitate ovaj koristan tekst, savjete i preporuke.


Pokušat ćemo Vam u nekoliko rečenica iz bogatog 25-godišnjeg iskustva pojasniti na što treba paziti pri odabiru novog klima uređaja kako bi donijeli ispravnu odluku da bi sa zadovoljstvom koristili i uživali u komforu koji će Vam pružiti uz najmanji mogući trošak.


Povoljniji klima uređaji iz ulazne klase kreću se od 2.000 do 4.500kn. U ovoj klasi se često događa da za manji iznos možete kupiti bolji klima uređaj zato što je na popustu ili akciji pa prosječan kupac ne može procijeniti koji je klima uređaj bolji i donijeti ispravnu odluku.


Gledajući kako kupac nastoji uz čim manji trošak imati najbolji mogući klima uređaj pokušat ćemo Vam u par crta prenijeti naše 25-godišnje iskustvo i olakšati odabir.


Po našem uvjerenju i iskustvu najbolji povoljniji klima uređaji iz ulazne klase za hlađenje su slijedeći:


  1. MITSUBISHI HR INVERTER MSZ-HR35VF/MUZ-HR35VF
  2. DAIKIN MALAYSIAN SENSIRA FTXC35B/RXC35B
  3. FUJITSU STANDARD ECO INVERTER ASYG12KPC/AOYG12KPCA
  4. TOSHIBA KLIMA UREĐAJ RAS-B13J2KVG-E/RAS-13J2AVG-E
  5. HYUNDAI ELITE INVERTER HRH-12GMV1/HRO-12GMV1
  6. GREE LOMO ECONOMICAL GWH12QB
  7. HAIER TIDE GREEN WI-FI AS35TAMHRA/1U35YEMFRA


Za više detalja o navedenim klima uređajima saznajte klikom na naziv klime. Svi navedeni klima uređaji su se odlično pokazali u hlađenju i dogrijavanju na području cijele Hrvatske. Ako ipak želite kvalitetno grijanje na niskim vanjskim temperaturama birajte klima uređaj iz visoke klase prema našoj preporuci iz slijedećeg bloga:TOP 5 NAJBOLJIH - BEST BUY KLIMA UREĐAJA ZA GRIJANJE


Klima uređaj možete naručiti/platiti online putem web shopa. Uz klima uređaj možete naručiti/platiti i ovlaštenu montažu na području cijele Hrvatske. Ako se odlučite za kupnju klima uređaja bez montaže, dostava je besplatna.


Koja je razlika: povoljni klima uređaj i jeftin klima uređaj?


Korisno je razlikovati što znače izrazi povoljni klima uređaj i jeftin klima uređaj, jer riječ je o različitim pojmovima i mogli biste se razočarati nakon kupnje klima uređaja jer jeftinije ne znači uvijek povoljnije!


Najjeftinija klima


Kad kažemo najjeftiniji klima uređaj u pravilu razmišljamo isključivo o najnižoj cijeni klima uređaja bez uzimanja u obzir ostalih faktora: kvadrature prostora, snage klima uređaja; odnosno učinka hlađenja i grijanja, energetske klase, radne tvari i kvalitete izrade, itd. Jeftina klima koja ne odgovara vašim potrebama neće nužno biti povoljna jer jeftinije gleda isključivo na cijenu!


Najpovoljnija klima


Kad govorimo o najpovoljnijim klima uređajima prije svega se u obzir uzimaju vaše potrebe. Koja je najpovoljnija klima za površinu vašeg prostora? Povoljna klima s obzirom na vašu lokaciju (kontinent/priobalje)? Koji je najpovoljniji klima uređaj kojim možete upravljati mobitelom, ako je to funkcija koju želite? Kad se uz cijenu klima uređaja uračunaju i vaše potrebe za klima uređajem, dolazimo do najpovoljnijeg klima uređaja koji nije nužno najjeftiniji.


Kako proći jeftinije?


U povoljnijim ulaznim klasama pomno odabranih klima uređaja iz naše ponude veća cijena nije uvijek garancija bolje kvalitete i funkcije, jer ako se dobro informirate kod povjerljivog stručnjaka za klimatizaciju uglavnom možete kupiti bolji klima uređaj jeftinije.


Najbolji i najpouzdaniji su klima uređaji japanskih proizvođačaMitsubishi ElectricDaikinToshibaFujitsu i Panasonic ali oni su uglavnom skuplji te jamče kvalitetniji, tiši i dugotrajniji rad. S druge strane kineske, korejske i malezijske klime su jeftinije, ali bolje opremljene i u standardnoj opremi imaju Wi-Fi upravljanje, ionizator zraka, display na unutarnjoj jedinici, komforniji daljinski upravljač, a neki i bolje filtere.


Obzirom na veliku ponudu i mnoge dileme, na temelju 20 godina iskustva, dajemo vam preporuke za kupovinu najpovoljnijih klima uređaja renomiranih proizvođača sa kojima ćete zasigurno biti zadovoljni.

 

 

 
 
 

 
 
 

Pogledajte i našu ostalu ponudu


Ponuda klima uređaja po snazi:

klima uređaji snage 2 kW
klima uređaji snage 2,5 kW
klima uređaji snage 3,5
klima uređaji snage 4 do 5 kW
klima uređaji snage 5 do 6 kW
klima uređaji snage 6 do 7 kW
klima uređaji snage 7 do 8 kW
klima uređaji snage 8 do 10 kW

 

Ponuda klima uređaja prema površini prostora koji se klimatizira:

klima uređaji za prostor površine do 20 m2
klima uređaji za prostor površine 20 do 25 m2
klima uređaji za prostor površine 25 do 30 m2
klima uređaji za prostor površine 30 do 35 m2
klima uređaji za prostor površine 35 do 40 m2
klima uređaji za prostor površine 40 do 45 m2
klima uređaji za prostor površine 45 do 50 m2
klima uređaji za prostor površine 50 do 55 m2
klima uređaji za prostor površine 55 do 60 m2
klima uređaji za prostor površine 60 do 65 m2
klima uređaji za prostor površine 65 do 70 m2 

Kompletna ponuda vrhunskih Japanskih klima uređaja na jednom mjestu

 

Multi split klima uređaji - više unutarnjih jedinica na jednu vanjsku jedinicu

 

Klima uređaji na akciji

 

Cjenik montaže klima uređaja

 

 
Pogledajte naše ostale blogove koje smo pisali za vas:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Pogledajte još zanimljivih i poučnih tekstova o klima uređajima !

Vašim potrebama pristupamo s velikom pažnjom te primjenjujemo višegodišnje iskustvo stečeno na montaži i servisu klima uređaja i klimatizacijskih sustava. Naši stručni i ovlašteni tehničari stalnom edukacijom osiguravaju savjetovanje prilikom kupnje i ovlaštenu ugradnju vašeg klima uređaja ili sustava uz kvalitetu koja nas stavlja par koraka ispred konkurencije.

 
 
Ako imate potrebu za nabavom, ugradnjom ili održanjem klima uređaja javite nam se s povjerenjem na telefone: 021 470 232091 4466 880, email: webshop@klimakoncept.hr
ili pošaljite upit preko kontakt forme.
 


Hvala na povjerenju! 
Vaš Klima koncept tim. 

SIGURNO PLAĆANJE OMOGUĆENO PUTEM

American Express Diners Club International Discover Dinacard MasterCard Maestro Visa American Express - jamstvo sigurne online kupnje Mastercard Securecode Verified By Visa WSpay™ - Web Studio payment gateway

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se