Dostava i preuzimanje robe

 
 

Klima koncept vrši besplatnu dostavu narudžbi iznosa preko 200 € na području cijele Republike Hrvatske osim na otoke na koje dostavne službe ne dostavljaju. Rok besplatne dostave je 2 do 7 radna dana.
 

Naručene uređaje i opremu dostavljaju špediteri sa kojima imamo ugovorne odnose (Overseas express, LagerMax, DPD idr.).

 
 

Dostava se vrši na teritoriju Republike Hrvatske. Proizvodi koji su plaćeni, biti će isporučeni kupcu u roku od 2 do 7  radna dana od kada je izvršena uplata u vremenu u kojem dostavna služba obavlja svoju dostavnu djelatnost. Vikendi i blagdani se ne uračunavaju u rok isporuke. Isporuka na otoke se obavlja po planu dostavljača u roku do 10 radnih dana.

 

Roba se kupcu dostavlja do ulaza u stambeni objekt. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije dužan nositi pošiljku do ulaznih vrata stana, već samo do ulaza u zgradu. Prilaz do ulaza stambenog objekta treba biti slobodan, u suprotnom će dostavljač izvršiti dostavu do najbliže točke na kojoj je istovar moguć.

 

U slučaju da prodavatelj nije u mogućnosti isporučiti proizvod u navedenom roku, o tome će obavijestiti kupca radi dogovora o novom terminu isporuke. Naručeni proizvodi će biti složeni i zapakirani na način da se manipulacijama kod transporta ne mogu oštetiti.

 

 

Upute za preuzimanje:

Prilikom preuzimanja pošiljke, molimo Vas da pošiljku pregledate s vanjskih strana i provjerite da nema fizičkih oštećenja na proizvodu ili ambalaži.
Naručenu robu preuzmite isključivo ako je pošiljka neoštećena, ako zamijetite oštećenje, odbijte preuzeti pošiljku.
Ako ipak želite preuzeti takav uređaj obavezno od kurira zatražite zapisnik o oštećenju s opisom oštećenja kojeg vam kurir treba potpisati i koji je temelj za obeštećenje.
 
Potpis na primitku pošiljke znači da Kupac pregledom pošiljke bez otvaranja i vađenja iz ambalaže nije uočio nikakva oštećenja niti nedostatke na preuzetom proizvodu te da model i količina odgovaraju proizvodu sa narudžbe.

Nakon preuzimanja pošiljke raspakirajte i pregledajte proizvod. Ako zamijetite oštećenje, odmah ili najkasnije u roku do 24 sata po primitku pošiljke pošaljite nam fotografije oštećenja i NEOŠTEĆENE AMBALAŽE na mail: webshop@klimakoncept.hr
Reklamacije za fizička oštećenja izvan roka, bez fotografija oštećenja i neoštećene ambalaže ili zapisnika o oštećenju s potpisom dostavljača NE UVAŽAVAMO.
Naknadne reklamacije za bilo kakva fizička oštećenja nećemo uvažiti. Isto je navedeno i u svakoj narudžbi koju kupac neposredno nakon narudžbe primi na mail.
 
U slučaju da Kupac odbije primiti ispravnu i neoštećenu robu koju je naručio bez valjanog razloga, Prodavatelj ima pravo tražiti od kupca nadoknadu svih troškova vezanih za isporuku.

 

 

Osobno preuzimanje pošiljke: 

Kupljeni uređaj možete osobno preuzeti u našoj poslovnici u Splitu, Ruđera Boškovića 13 u radnom vremenu od ponedjeljka do petka od 8 do 16 sati, obavezno uz prethodni dogovor. Preuzimanje se ne može obaviti na dan plaćanja iz razloga što nakon plaćanja Prodavatelj mora dopremiti kupljeni uređaj u svoju poslovnicu, nakon čega obavještava kupca da kupljeni proizvod može preuzeti.
 

Podaci za osobno preuzimanje:

KLIMA KONCEPT d.o.o.
21000 Split
Ruđera Boškovića 13
tel/fax: 021 470 232   pon.-petak: 8 - 16h
 

 

 


 


Hvala na povjerenju! 
Vaš Klima koncept tim. 

SIGURNO PLAĆANJE OMOGUĆENO PUTEM

American Express Diners Club International MasterCard Maestro Visa KEKSpay aircash PayCek Mastercard Securecode Verified By Visa WSpay™ - Web Studio payment gateway

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više