Naši proizvodi, usluge i nagrade

 
 

Prestižne nagrade koje je osvojio Klimakoncept.hr za najbolji web shop u Adriatic regiji: 

 


 
 

 
 

 

 
 


 

 
 
Klima koncept d.o.o. je specijalizirana tvrtka za ovlaštenu prodaju, montažu i servis klima uređaja i opreme na području cijele Hrvatske. Više o Klima konceptu.
 
Nudimo vam široki izbor klima uređaja renomiranih japanskih proizvođača Mitsubishi electric, Daikin, Toshiba, FujitsuPanasonic i Hitachi te sve dostupne klima uređaje i opremu proizvođača Gree, Samsung, HisenseHaier, Midea, Azuri, Korel, Maxon i Olimpia Splendid.
 
Pogledajte našu ponudu klima uređaja:
 

Klima uređaje kupljene na web shopu besplatno dostavljamo na adresu kupca na području cijele Hrvatske.

Montažu obavljaju licencirani profesionalci-montažeri tvrtke Klima koncept a na ostalim područjima Hrvatske montažu obavljaju licencirani profesionalci-montažeri naših partnerskih tvrtki. 
 
Ako od nas naručite montažu, Vaše podatke ćemo proslijediti Ovlaštenom montažeru s Vašeg područja koji će Vas kontaktirati radi dogovora termina montaže i drugih detalja.
 

Obzirom da montažu klima uređaja vrše isključivo ovlaštene tvrtke i obrti, jamstvo je neupitno a jamstvo na uslugu vrijedi do isteka jamstva na klima uređaj. Duljinu trajanja jamstva za pojedine klima uređaje pogledajte ovdje.

 
Ako montažu odradi naš montažer ili tvrtka koju smo vam mi preporučili u slučaju reklamacije ili kvara potrebno je kontaktirati montažera ili Klima koncept. Serviser će izići na objekt i besplatno popraviti klima uređaja. Popravak u jamstvenom roku za vas je besplatan.
 

Važno: ako sami pronađete montažera, isti je dužan u jamstvenom roku na vaš zahtjev besplatno izići na objekt, utvrditi kvar i po potrebi zamijeniti rezervni dio koji ćemo mu mi osigurati.
U slučaju da vam se vaš montažer ne odazove ili ne zna popraviti klima uređaj možete izgubiti jamstvo. U tom slučaju možete se javiti nama pa ćemo vam poslati našeg servisera kojeg trebate platiti.
 

U cijenu klima uređaja nije uključeno godišnje održavanje i čišćenje klima uređaja. Isto se obavlja na vaš zahtjev i naplaćuje po važećem cjeniku.
Da bi vrijedilo jamstvo potrebno je da klima uređaj montira ovlašteni montažer i da ovjeri jamstveni list.

 
Godišnji servis nije uvjet za ostvarivanje osnovnog jamstvenog roka ali je naša preporuka i preporuka proizvođača da jedan put na godinu obavite godišnji servis kako bi vaš klima uređaj zdravstveno i tehnički bio ispravan. Na taj način ćete svakako smanjiti mogućnost kvarenja i produljiti vijek trajanja klima uređaja. Ipak svaki proizvođač ima svoje uvjete koji su navedeni u jamstvenom listu i koji su relevantni u slučaju reklamacije i popravka u jamstvenom roku.
 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

Upoznajte nas još bolje:  Galerija slika
 
Vašim potrebama pristupamo s velikom pažnjom te primjenjujemo višegodišnje iskustvo stečeno na montaži i servisu kućnih komercijalnih klimatizacijskih sustava. Naši stručni i ovlašteni tehničari stalnom edukacijom osiguravaju savjetovanje prilikom kupnje i ugradnje vašeg klima uređaja ili sustava uz kvalitetu koja nas stavlja par koraka ispred konkurencije.
 
Ako imate potrebu za kupovinom, ugradnjom ili održanjem klima uređaja ili dizalice topline javite nam se s povjerenjem na telefone: 021 470 232091 4466 880, email: info@klimakoncept.hr
ili pošaljite upit preko kontakt forme.

 
 


Hvala na povjerenju! 

Vaš Klima koncept tim.  

SIGURNO PLAĆANJE OMOGUĆENO PUTEM

American Express Diners Club International MasterCard Maestro Visa KEKSpay aircash PayCek Mastercard Securecode Verified By Visa WSpay™ - Web Studio payment gateway

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više