ZATVORI
Prikaži više
Prikaži manje
Prikaži više
Prikaži manje
Prikaži više
Prikaži manje
Prikaži više
Prikaži manje
LG

 
Najveći izbor LG klima uređaja
Besplatna brza dostava u cijeloj Hrvatskoj
Platite do 24 rate bez kamata i provizije
Ovlaštena montaža u cijeloj HR

 

 

lg-klima-uredaj-klimakoncept

 
 

LG je cijenjeni proizvođač i svjetski lider u tehnologiji klimatizacijskih sustava za kućnu i poslovnu primjenu te vodeći Korejski proizvođač sustava za grijanje, ventilaciju, klimatizaciju i tehničko hlađenje. LG klima uređaji dolaze u različitim oblicima i veličinama, uključujući zidne, podne, kazetne, kanalske jedinice i multi-split sustave.
 
Evo nekoliko ključnih značajki LG klima uređaja:
1. Energetska Učinkovitost: LG klima uređaji koriste inverter tehnologiju za smanjenje potrošnje energije i povećanje učinkovitosti. Ova tehnologija omogućava uređaju da prilagodi brzinu kompresora prema točnoj potražnji, što rezultira manjom potrošnjom energije.
2. Inovativne Značajke: Mnogi LG klima uređaji opremljeni su naprednim funkcijama kao što su Wi-Fi povezivanje za daljinsko upravljanje, tihi rad, automatsko čišćenje, kontrola vlažnosti i mnoge druge.
3. Kvaliteta Zraka: LG klima uređaji često imaju ugrađene filtere koji pomažu u poboljšanju kvalitete zraka uklanjanjem prašine, peludi, alergena i drugih štetnih čestica.
4. Pouzdanost: LG je poznat po izradi visokokvalitetnih proizvoda koji su izdržljivi i pouzdani.Različiti
5. Modeli: LG nudi veliki izbor modela koji se mogu prilagoditi različitim potrebama i zahtjevima prostora. Ovisno o modelu, neki uređaji također imaju funkcije hlađenja i grijanja, pružajući udobnost tijekom cijele godine.
6. Ekološka Osviještenost: Mnogi LG klima uređaji koriste ekološki prihvatljive rashladne tvari koje smanjuju njihov utjecaj na okoliš.
 
Kao i kod svake kupnje klima uređaja, preporučljivo je konzultirati se s HVAC stručnjakom kako bi se osiguralo da odabrani model ispunjava vaše specifične potrebe. To uključuje razmatranje veličine i vrste prostora koji trebate ohladiti ili zagrijati, kao i vaše raspoložive proračune i energetske zahtjeve.


 

LG klima je odličan izbor za sve koji cijene kvalitetu !

 

LG ArtCool klima uređaj - Klimakoncept

  
 

Energetski učinkovite tehnologije za budućnost


lg-artcool-klima-uredaj-klimakoncept-2 


LG klima uređaji sa svojim rješenjima za hlađenje klasificirani su s najvišim oznakama energetske učinkovitosti na tržištu. S naglaskom na obnovljive izvore energije i štednje zahvaljujući Inverterskoj tehnologiji , možete imati  velike koristi i uštede uz cjelovita rješenja koja pružaju izvanrednu udobnost bez povećanja vašeg računa za energiju.


Zašto odabrati LG klima uređaj?


LG klima uređaji su u Hrvatskoj sinonim za kvalitetu, inovativnost i kvalitetnu klimatizaciju prostora. LG klima uređaji izvrsno hlade vaš prostor i odlično griju pri vrlo niskim vanjskim temperaturama. Uređaji su opremljeni najmodernijom tehnologijom za optimalnu potrošnju uz visoki komfor. LG klima uređaji koriste napredne filtere za zrak kako bi osigurale čist i svjež zrak za ugodan boravak u prostoru.
 
 
lg-artcool-klima-uredaj-klimakoncept-3 
 
 
 
Navesti ćemo neke od modela LG klima uređaja kao i njihove osnovne značajke.
 

LG STANDARD/DUAL INVERTER

 
 LG Standard/Dual Inverter
 

Osnovne značajke LG Standard/Dual Inverter klima uređaja:

 
DUAL Inverter Compressor™ s 10 godina jamstva
DUAL Inverter Compressor™ stalno podešava brzinu kompresora kako bi održao željene razine temperature. Ova minimalna fluktuacija štedi energiju i osigurava veću udobnost hlađenja. Uz 10-godišnje jamstvo na kompresor, korisnici će uživati u blagodatima LG klima-uređaja dulje vrijeme.

Ušteda energije i brzo hlađenje
Inverterski kompresor stalno prilagođava brzinu rada kompresora kako bi održao željenu temperaturu. DUAL Inverter Compressor™ štedi više energije od uobičajenog kompresora.
 
Smart ThinQ
Pristupite klima-uređaju u bilo kojem trenutku i s bilo kojeg mjesta uporabom LG-eve aplikacije za kontrolu kućanskih uređaja.

Niska razina buke
LG-evi klima-uređaji rade gotovo nečujno zahvaljujući jedinstvenom LG-evom ukošenom ventilatoru i DUAL Inverter kompresoru.
 
Ušteda energije
Tipkom za regulaciju možete prilagoditi potrošnju električne energije u tri opcije (80 %, 60 %, 40 %). Samo jednim dodirom tipke možete kontrolirati hlađenje i smanjiti potrošnju električne energije.
 
Optimalno strujanje zraka (Comfort Air) 
Ova opcija postavlja otvore za zrak klima-uređaja u zadani položaj kako bi se zrak koji struji iz uređaja usmjerio dalje od osoba u prostoriji.
 
Visokoučinkovito rashladno sredstvo R32
R32 je ekološki prihvatljivo, visokoučinkovito rashladno sredstvo. Kako je količina rashladnog sredstva R32 znatno niža u usporedbi s R410A, ono ima manji potencijal globalnog zagrijavanja i minimalno oštećuje ozonski omotač. Zbog visokog stupnja kompresije rashladnog sredstva R32 postižemo veći kapacitet hlađenja u usporedbi s postojećim sredstvima R12 i R410A.
 
Smart Diagnosis
Opcija Smart Diagnosis korisnicima omogućava jednostavnu provjeru postavki klima-uređaja te praćenje instalacije, dijagnostiku i rješavanje problema izravno s pametnog telefona putem aplikacije ThinQ.
 
 
 

LG SIRIUS INVERTER

LG Sirius Inverter
 

Osnovne značajke ovog klima uređaja su:

DUAL Inverter Compressor™ s 10 godina jamstva
Za razliku od običnih kompresora koji se isključuju i uključuju kako bi prilagodili temperaturu, trošeći veliku količinu energije, DUAL Inverter Compressor™ stalno podešava brzinu kompresora kako bi održao željene razine temperature. Ovakav način rada štedi energiju i osigurava veću udobnost hlađenja. Uz 10-godišnje jamstvo na kompresor, korisnici će uživati u blagodatima LG klima-uređaja dulje vrijeme.
 
Jednostavan i moderan dizajn
Tanki i moderni dizajn LG klima-uređaja omogućuje jednostavnu instalaciju i praktično čišćenje. Veliki skriveni zaslon savršen je za praktičnu provjeru potrošnje energije.
 
Niska razina buke
LG-evi klima-uređaji rade gotovo nečujno zahvaljujući jedinstvenom LG-evom ukošenom ventilatoru i DUAL Inverter kompresoru.
 
Kontrolirajte potrošnju električne energije
Tipkom za funkciju energetske regulacije možete prilagoditi potrošnju električne energije u tri opcije (80 %, 60 %, 40 %). Jednim dodirom tipke možete kontrolirati hlađenje i smanjiti potrošnju električne energije.
 
6 vertikalnih položaja krilca
Korisnici mogu izabrati između 6 unaprijed postavljenih položaja za usmjeravanje kako bi smjer strujanja zraka bio u skladu sa vašim željama.
 
Filtar za dvostruku zaštitu
Filtar za dvostruku zaštitu dizajniran je za hvatanje bakterija i čestica prašine većih od 10 μm.

Brza i jednostavna instalacija
LG klima-uređaji dizajnirani su za jednostavnu i učinkovitu instalaciju. Smanjenjem broja radnika i vremena potrebnog za instalaciju sada je moguće instalirati više jedinica u manje vremena.
 
 
 

LG ARTCOOL DUAL INVERTER


LG ArtCool Dual Inverter 

Neke od značajki LG Artcool Dual Inverter klima uređaja su:

Uvnano™ - Čist ventilator za čist zrak
Uklanja 99,99%* bakterija pomoću UV LED svjetla kako bi ventilator koji generira strujanje zraka ostao čist i svjež.

Brzo, snažno hlađenje i grijanje
Naša tehnologija DUAL Inverter Compressor pobrinut će se da se osjećate ugodno cijelu godinu, čak i u ekstremnim klimatskim uvjetima.
 
Safe Plus Pre-Filter™
Hvata velike čestice prašine i uklanja 99,9%** bakterija od samog početka.
 
Povežite se i upravljajte na daljinu Aplikacija LG ThinQ™ omogućuje vam jednostavno povezivanje s vašim klima-uređajem na način na koji nikada prije niste mogli. Uključite klima-uređaj jednostavnim dodirom gumba.
 
Tihi način rada
Tihi način rada osigurava mirno i spokojno okruženje smanjenjem buke dok se odmarate. LG klima-uređaji rade uz nisku razinu buke od 19 dB.
 
4 Way Swing
Hladan zrak se upuhuje u svim smjerovima i dopire do svakog kuta prostorije bez obzira na to gdje je ugrađen klima-uređaj.
 
Automatsko unutarnje čišćenje
Automatski suši vlagu unutar klimatizacijskog uređaja kako bi uvijek bio čist.


 
 
Wi-Fi upravljanje je integrirano u LG modele premium klase a za ulazne modele je potrebno ugraditi W-Fi adapter za upravljanje sa udaljene lokacije.
Izaberite LG klima uređaj i jamčimo Vam maksimalno zadovoljstvo i komfor u režimu hlađenja i grijanja a uređajima iz premium klase bit će oduševljeni i najzahtjevniji korisnici.
 

Odabirom LG klima uređaja naprosto ne možete pogriješiti ...

 


 
 
Na web shopu Klima koncept možete pronaći kompletnu gamu LG klima uređaja kućne serije. 
U prodajno izložbenom salonu Klima koncept u Splitu možete pogledati sve na tržištu dostupne klima uređaje LG.
Naše ljubazno osoblje će Vam u svakom trenutku ljubazno odgovoriti na Vaše upite i preporučiti najbolju klimu za Vaše potrebe.
 
 
- plaćanje karticom do 24 rate bez naknade i provizije
- plaćanje na transakcijski račun
- plaćanje prilikom preuzimanja
- besplatna dostava za cijelu Hrvatsku

SERIJE

10  proizvod/a

5% popusta
uz kod: JOŠ5

LG KLIMA UREĐAJ S12EQ

LG KLIMA UREĐAJ S12EQ
STANDARD / DUAL INVERTER - komplet mat bijela zidna unutarnja i vanjska jedinica

Šifra: 2872
Sleep mode, Timer
Active Energy Control
Auto mode, Auto restart
LED ekran, Dual inverter
Tihi mod: 19dB, Turbo mode
Brzo hlađenje, Brzo grijanje
Smart dijagnostika, Samočišćenje
4 smjera puhanja, Dvostruki filter
Ne podržava Wi-Fi upravljanje
Jamstvo: 5 godina
549,00
Cijena za jednokratno plaćanje:
549,00
Dodaj u košaricu

Snaga
hlađenja

3,5 kW

Snaga
grijanja

4 kW

Energetska klasa

A++

Prikladno za prostor

30-35 m2

5% popusta
uz kod: JOŠ5

LG KLIMA UREĐAJ S12ET

LG KLIMA UREĐAJ S12ET
COMFORT / DUAL INVERTER / Wi-Fi - komplet mat bijela zidna unutarnja i vanjska jedinica

Šifra: 2874
Sleep mode, Timer
Active Energy Control
Auto mode, Auto restart
LED ekran, Dual inverter
Tihi mod: 19dB, Turbo mode
Brzo hlađenje, Brzo grijanje
Smart dijagnostika, Samočišćenje
Wi-Fi adapter je uključen u cijenu
4 smjera puhanja, Dvostruki filter
Jamstvo: 5 godina
576,00
Cijena za jednokratno plaćanje:
576,00
Dodaj u košaricu

Snaga
hlađenja

3,5 kW

Snaga
grijanja

4 kW

Energetska klasa

A++

Prikladno za prostor

30-35 m2

5% popusta
uz kod: JOŠ5

LG KLIMA UREĐAJ S18EQ

LG KLIMA UREĐAJ S18EQ
STANDARD / DUAL INVERTER - komplet mat bijela zidna unutarnja i vanjska jedinica

Šifra: 2873
Sleep mode, Timer
Active Energy Control
Auto mode, Auto restart
LED ekran, Dual inverter
Tihi mod: 19dB, Turbo mode
Brzo hlađenje, Brzo grijanje
Smart dijagnostika, Samočišćenje
4 smjera puhanja, Dvostruki filter
Ne podržava Wi-Fi upravljanje
Jamstvo: 5 godina
918,00
Cijena za jednokratno plaćanje:
918,00
Dodaj u košaricu

Snaga
hlađenja

5 kW

Snaga
grijanja

5,8 kW

Energetska klasa

A++

Prikladno za prostor

45-50 m2

5% popusta
uz kod: JOŠ5

LG KLIMA UREĐAJ AC12BK

LG KLIMA UREĐAJ AC12BK
ARTCOOL / DUAL INVERTER / Wi-Fi - komplet sjajna antracit (crna) zidna unutarnja i vanjska jedinica

Šifra: 2876
UVnano™
Plasmaster™Ionizer+
Moderan ARTCOOL dizajn
Sleep mode, Timer
Auto mode, Auto restart
LED ekran, Dual inverter
Tihi mod: 19dB, Turbo mode
Brzo hlađenje, Brzo grijanje
Smart dijagnostika, Samočišćenje
4 smjera puhanja, Dvostruki filter
Wi-Fi adapter je uključen u cijenu
Uklanja 99,99%* bakterija pomoću UV LED svjetla
Jamstvo: 5 godina
954,00
Cijena za jednokratno plaćanje:
954,00
Dodaj u košaricu

Snaga
hlađenja

3,5 kW

Snaga
grijanja

4 kW

Energetska klasa

A++

Prikladno za prostor

30-35 m2

5% popusta
uz kod: JOŠ5

LG KLIMA UREĐAJ S18ET

LG KLIMA UREĐAJ S18ET
COMFORT / DUAL INVERTER / Wi-Fi - komplet mat bijela zidna unutarnja i vanjska jedinica

Šifra: 2875
Sleep mode, Timer
Active Energy Control
Auto mode, Auto restart
LED ekran, Dual inverter
Tihi mod: 19dB, Turbo mode
Brzo hlađenje, Brzo grijanje
Smart dijagnostika, Samočišćenje
Wi-Fi adapter je uključen u cijenu
4 smjera puhanja, Dvostruki filter
Jamstvo: 5 godina
1.035,00
Cijena za jednokratno plaćanje:
1.035,00
Dodaj u košaricu

Snaga
hlađenja

5 kW

Snaga
grijanja

5,8 kW

Energetska klasa

A++

Prikladno za prostor

45-50 m2

5% popusta
uz kod: JOŠ5

LG KLIMA UREĐAJ A09FT

LG KLIMA UREĐAJ A09FT
ARTCOOL GALLERY / DUAL INVERTER / Wi-Fi - komplet zidna unutarnja i vanjska jedinica

Šifra: 3415
Jednostavan i tanki dizajn sa fotografskim zaslonom
Tihi način rada
Jet cool
Gold Fin™
SmartThinQ app
LED osvjetljenje
3D strujanje zraka
Automatsko čišćenje
Uklanjanje vlage (1,4L/h)
Wi-Fi adapter je uključen u cijenu
Inverterski kompresor sa 10 godina jamstva
Jamstvo: 5 godina
1.161,00
Cijena za jednokratno plaćanje:
1.161,00
Dodaj u košaricu

Snaga
hlađenja

2,5 kW

Snaga
grijanja

3,3 kW

Energetska klasa

A++

Prikladno za prostor

20-25 m2

5% popusta
uz kod: JOŠ5

LG KLIMA UREĐAJ A12FT

LG KLIMA UREĐAJ A12FT
ARTCOOL GALLERY / DUAL INVERTER / Wi-Fi - komplet zidna unutarnja i vanjska jedinica

Šifra: 2997
Jednostavan i tanki dizajn sa fotografskim zaslonom
Tihi način rada
Jet cool
Gold Fin™
SmartThinQ app
LED osvjetljenje
3D strujanje zraka
Automatsko čišćenje
Uklanjanje vlage (1,4L/h)
Wi-Fi adapter je uključen u cijenu
Inverterski kompresor sa 10 godina jamstva
Jamstvo: 5 godina
1.242,00
Cijena za jednokratno plaćanje:
1.242,00
Dodaj u košaricu

Snaga
hlađenja

3,5 kW

Snaga
grijanja

3,8 kW

Energetska klasa

A++

Prikladno za prostor

30-35 m2

5% popusta
uz kod: JOŠ5

LG KLIMA UREĐAJ S24EQ

LG KLIMA UREĐAJ S24EQ
STANDARD / DUAL INVERTER - komplet mat bijela zidna unutarnja i vanjska jedinica

Šifra: 3262
Sleep mode, Timer
Active Energy Control
Auto mode, Auto restart
LED ekran, Dual inverter
Tihi mod: 19dB, Turbo mode
Brzo hlađenje, Brzo grijanje
Smart dijagnostika, Samočišćenje
4 smjera puhanja, Dvostruki filter
Ne podržava Wi-Fi upravljanje
Jamstvo: 5 godina
1.269,00
Cijena za jednokratno plaćanje:
1.269,00
Dodaj u košaricu

Snaga
hlađenja

6,6 kW

Snaga
grijanja

7,5 kW

Energetska klasa

A++

Prikladno za prostor

60-65 m2

5% popusta
uz kod: JOŠ5

LG KLIMA UREĐAJ AC18BK

LG KLIMA UREĐAJ AC18BK
ARTCOOL / DUAL INVERTER / Wi-Fi - komplet sjajna antracit (crna) zidna unutarnja i vanjska jedinica

Šifra: 2877
UVnano™
Plasmaster™Ionizer+
Moderan ARTCOOL dizajn
Sleep mode, Timer
Auto mode, Auto restart
LED ekran, Dual inverter
Tihi mod: 19dB, Turbo mode
Brzo hlađenje, Brzo grijanje
Smart dijagnostika, Samočišćenje
4 smjera puhanja, Dvostruki filter
Wi-Fi adapter je uključen u cijenu
Uklanja 99,99%* bakterija pomoću UV LED svjetla
Jamstvo: 5 godina
1.395,00
Cijena za jednokratno plaćanje:
1.395,00
Dodaj u košaricu

Snaga
hlađenja

5 kW

Snaga
grijanja

5,8 kW

Energetska klasa

A++

Prikladno za prostor

45-50 m2

LG KLIMA UREĐAJ AB12BK
ARTCOOL / DUAL INVERTER / Wi-Fi - komplet sjajna bež zidna unutarnja i vanjska jedinica

Šifra: 3300
UVnano™
Plasmaster™Ionizer+
Moderan ARTCOOL dizajn
Sleep mode, Timer
Auto mode, Auto restart
LED ekran, Dual inverter
Tihi mod: 19dB, Turbo mode
Brzo hlađenje, Brzo grijanje
Smart dijagnostika, Samočišćenje
4 smjera puhanja, Dvostruki filter
Wi-Fi adapter je uključen u cijenu
Uklanja 99,99%* bakterija pomoću UV LED svjetla
Jamstvo: 5 godina
936,00
Cijena za jednokratno plaćanje:
936,00

Snaga
hlađenja

3,5 kW

Snaga
grijanja

4 kW

Energetska klasa

A++

Prikladno za prostor

30-35 m2

SIGURNO PLAĆANJE OMOGUĆENO PUTEM

American Express Diners Club International MasterCard Maestro Visa KEKSpay aircash PayCek Mastercard Securecode Verified By Visa WSpay™ - Web Studio payment gateway

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više