ZATVORI

MITSUBISHI ELECTRIC

DIZALICE TOPLINE MITSUBISHI ELECTRIC

 


Upoznajte dizalice topline kroz naše blogove: 

VODIČ ZA ODABIR DIZALICE TOPLINE ZA VAŠ DOM TE UPUTE I SMJERNICE ZA MONTAŽU I OVLAŠTENO PUŠTANJE U POGON - Planirate ugraditi Dizalicu topline? Sve što trebate znati o Dizalicama topline! Od ideje do realizacije!


 

KATALOG DIZALICA TOPLINE MITSUBISHI ELECTRIC

 
 
Napomena:  Mitsubishi Electric nema unutarnje jedinice za dizalice topline pa možete kombinirati od drugog proizvođača.
Na lageru stalno imamo najnovije modele koji cijenom i oznakama mogu odstupati od onih iz cjenika - molimo da nas kontaktirate za točnu cijenu i model!
 
 
 
Mitsubishi Electric Ecodan dizalice topline su visoko učinkoviti sustavi grijanja koji koriste naprednu tehnologiju kako bi osigurali konstantnu, učinkovitu i pouzdanu proizvodnju topline.
 
Ovdje su neki ključni aspekti Mitsubishi Electric Ecodan sustava:
1. Energetska učinkovitost: Ecodan dizalice topline koriste inverter tehnologiju da prilagode svoju snagu kako bi odgovarale potražnji. To znači da troše manje energije kad je potražnja manja, što dovodi do značajnih ušteda na troškovima energije.
2. Niska razina buke: Mitsubishi Electric je razvio niskobukne dizalice topline kako bi se osigurala tiha operacija, što je pogodno za stambene četvrti i druge osjetljive okruženja.
3. Visoka performansa: Ecodan dizalice topline mogu raditi efikasno na niskim vanjskim temperaturama, što ih čini idealnim za hladne klime.
4. Svestranost: Ecodan sustavi su dizajnirani za različite primjene, uključujući grijanje prostora, grijanje vode za upotrebu u domaćinstvu i čak hlađenje tijekom ljetnih mjeseci (ovisno o modelu).
5. Ekološka održivost: Ecodan dizalice topline koriste R410A, koji je ekološki prihvatljiviji plin u usporedbi s tradicionalnim HFC plinovima.
6. Povezivanje na internet: Neki modeli Mitsubishi Electric Ecodan dizalica topline omogućuju vam daljinsko upravljanje i nadzor sustava putem interneta, čime se omogućuje veća udobnost i kontrola. 
 
 
 
Mitsubishi Electric ZUBADAN serija dizalica topline je specijalizirana serija koja je dizajnirana za rad u ekstremno hladnim uvjetima.
ZUBADAN tehnologija omogućuje dizalici topline da održava svoju kapacitet grijanja čak i pri vrlo niskim temperaturama, što je čini pogodnom za klimatske uvjete u kojima tradicionalne dizalice topline možda neće biti učinkovite.
 
Evo nekoliko ključnih značajki Mitsubishi Electric ZUBADAN dizalica topline:
1. Performanse u hladnim uvjetima: ZUBADAN dizalice topline su sposobne održavati svoju nominalnu kapacitet grijanja čak i pri vanjskim temperaturama do -15°C, a mogu raditi i pri temperaturama do -25°C. To znači da može pružiti konstantno grijanje čak i tijekom vrlo hladnih zimskih dana.
2. Brzi početak rada: ZUBADAN dizalice topline koriste tehnologiju brzog pokretanja kako bi brzo dostigle željenu temperaturu, što je osobito korisno u hladnim uvjetima.
3. Energetska učinkovitost: Kao i ostale Mitsubishi Electric dizalice topline, i ZUBADAN modeli koriste inverter tehnologiju za poboljšanje energetske učinkovitosti.
4. Tiha operacija: ZUBADAN dizalice topline su dizajnirane da budu tihe tijekom rada, što smanjuje smetnje za korisnike i susjede.
5. Pouzdanost: Mitsubishi Electric je poznat po pouzdanim i izdržljivim proizvodima, a ZUBADAN dizalice topline nisu iznimka.


Umotajte se u udobnost i tišinu ekološki osviještene japanske tehnologije

Ecodan dizalica topline-toplinska pumpa služi za grijanje prostora i opskrbu potrošnom toplom vodom, ostvarujući veću udobnost i uštedu energije.

"Ecodan" - ekonomični, ekološki osviješteni sustav grijanja nove generacije.
Ecodan dizalica topline visoke učinkovitosti uzima toplinu iz vanjskog zraka, obnovljivog izvora energije, i na taj način štedi energiju i čuva okoliš. Opremljen naprednom inverter tehnologijom, precizna kontrola temperature osigurava udobno grijanje, uz uštedu prostora. Kompaktne unutarnje jedinice su jednostavne za ugradnju, a uz uštedu energije i visoku udobnost Ecodan sustav grijanja dolazi u središte pozornosti. 
 

Izvrsna učinkovitost grijanja, čak i pri niskim vanjskim temperaturama! 


 
Unutarnje jedinice
Nova "sve u jednom" kompaktne unutarnje jedinice
"Sve u jednom": ugrađene su ključne funkcionalne komponente
 

MELCloud (WiFi sučelje) za ECODAN

MELCloud je novo Cloud-based rješenje za upravljanje ECODAN sustavom, lokalno ili globalno pomoću računala, tableta ili smartphone-a preko interneta. Podešavanje i daljinsko upravljanje Vašeg ECODAN sustava grijanja putem MELCloud sučelja je jednostavno i lako razumljivo. Sve što Vam je potrebno je bežično računalno povezivanje u Vašem domu ili zgradi u kojoj je ugrađen ECODAN i internetska veze na Vašem mobitelu ili fiksnom priključku. Da biste postavili sustav, ruter i ECODAN WiFi sučelje moraju biti spojeni, što se jednostavno i brzo postiže pomoću WPS tipke koji se nalazi na većini rutera.   
ECODAN možete kontrolirati i provjeravati putem MELCloud sučelja bilo gdje gdje je dostupna internetska mreža.
To znači da zahvaljujući MELCloud sučelju, ECODAN možete koristiti mnogo jednostavnije i praktičnije. 
 
MELClud za brzo, jednostavno daljinsko upravljanje i nadgledanje Vašeg ECODAN-a


Jednostavna ugradnja i minimalno održavanje
Kompaktni hidraulički modul sa ugrađenim spremnikom vode: visine samo 1600mm 
Kompaktni hidraulički modul:  tlocrtnih dimenzija samo 600x600mm
Jednostavno servisiranje: odgovarajući dijelovi smješteni su na prednjem dijelu uređaja radi jednostavnijeg održavanja
Jednostavan transport: ručke pričvršćene i sa prednje  i sa stražnje strane (hidraulički modul sa ugrađenim spremnikom vode)
 
Visoka učinkovitost za pripremu potrošne tople vode
Vanjski pločasti izmjenjivač topline - veće energetske uštede zahvaljujući jedinstvenoj i inovativnoj ECODAN tehnologiji


Uštedite energiju tijekom pripreme potrošne tople vode
Zahvaljujući vanjskom izmjenjivaču topline, ECODAN daje višu učinkovitost potrošne tople vode. U usporedbi sa prethodnim modelima, učinkovitost ponovnog punjenja potrošne tople vode se poboljšala za otprilike 17%, smanjujući time troškove rada. 
 
Izbjegnite gubitak performansi zbog nastanka kamenca
Hvatač kamenca je ugrađen poslije pločastog izmjenjivača topline kako bi uhvatio čestice kalcija, što osigurava visoku učinkovitost vanjskog pločastog izmjenjivača topline. (Smanjenje od samo 3% tijekom 15 godina).


Manja težina
U usporedbi sa prethodnim modelom, hidraulički modul sa ugrađenim spremnikom vode je lakši i do 15kg* zahvaljujući zavojnici ugrađenoj u spremnik koja je uklonjena i zamijenjen sa mnogo lakšim pločastim izmjenjivačem topline.
 


Više tehničkih podataka pogledajte u katalogu.


   MITSUBISHI ELECTRIC DIZALICE TOPLINE ZRAK-VODA

 

 


 
 
 

DIZALICE TOPLINE - od projekta do realizacije u cijeloj Hrvatskoj!

 
Dizalica topline je kompleksan sustav pa je potreban i poseban pristup!


Ako od nas tražite savjet ili ponudu molimo da nam pošaljete čim više detalja:

1. Za što vam točno treba dizalica topline: hlađenje, grijanje, podno grijanje, potrošna topla voda PTV, spajanje na solar itd.
2. Navedite lokaciju objekta.
3. Broj prostorija, površina i namjena.
4. Ako imate projekt i/ili troškovnik strojarskih instalacija sa navedenim tipom uređaja, pošaljite nam - to će puno pomoći za davanje ponude.
5. Tlocrt, slike i ostalo što može pomoći za davanje ponude.


Upite sa detaljnim podacima pošaljite na mail: hrvoje@klimakoncept.hr
ili nazovite Projekt inženjera:
Hrvoje Šerić, mag. ing. ind.

Rado ćemo odgovorit na sva vaša pitanja i dati vam korisne prijedloge i ponudu.
 

Možemo vam ponuditi slijedeće:

- savjetovanje, prijedlozi, ponude
- po potrebi izradu projekta i troškovnika strojarskih instalacija
- dizalicu topline po najnižoj cijeni u Hrvatskoj 
- besplatnu dostavu na vašu adresu
- ovlaštenu montažu na području cijele Hrvatske
- puštanje u rad od strane ovlaštenog servisa uvoznika opreme
- višegodišnje jamstvo na opremu i uslugu ugradnje
- održavanje

Stojimo vam na raspolaganju,
Vaš Klima koncept tim.

 

 

Vašim potrebama pristupamo s velikom pažnjom te primjenjujemo višegodišnje iskustvo stečeno na montaži i servisu komercijalnih klimatizacijskih sustava. Naši stručni i ovlašteni tehničari stalnom edukacijom osiguravaju savjetovanje prilikom kupnje i ugradnje vašeg klima uređaja ili sustava uz kvalitetu koja nas stavlja par koraka ispred konkurencije.

SERIJE

18  proizvod/a

Mitsubishi Electric Ecodan - Set SUZ-SWM40VA/ERSD-VM2D
Dizalica topline s hydromodulom

Šifra: 2499
NAJNIŽA CIJENA NA TRŽIŠTU - Pošaljite upit!
Kontaktirat će Vas naš Projektni Inženjer Hrvoje Šerić i odgovoriti na sva Vaša pitanja ili ga kontaktirajte na: 098 285 113 ili email: hrvoje@klimakoncept.hr

BESPLATNA DOSTAVA!
MONTAŽA U CIJELOJ HRVATSKOJ!

Dizalica topline zrak-voda sastoji se od vanjske jedinice SUZ-SWM40VA i unutarnje jedinice ERSD-VM2D.

Unutarnja jedinica opremljena je tehnologijom za hlađenje, grijanje i pripreme tople vode, ali se u ovom setu isporučuje bez svih potrebnih dijelova za funkciju pripreme tople vode (sonde, troputnog ventila i spremnika za vodu).

Električni grijač snage 2 kW ugrađen je u unutarnju jedinicu.

Snaga
hlađenja

4,5 kW

Snaga
grijanja

4,0 kW

Energetska klasa

A++

Prikladno za prostor

40-45 m2

Mitsubishi Electric Ecodan - Set SUZ-SWM60VA/ERSD-VM2D
Dizalica topline s hydromodulom

Šifra: 2500
NAJNIŽA CIJENA NA TRŽIŠTU - Pošaljite upit!
Kontaktirat će Vas naš Projektni Inženjer Hrvoje Šerić i odgovoriti na sva Vaša pitanja ili ga kontaktirajte na: 098 285 113 ili email: hrvoje@klimakoncept.hr

BESPLATNA DOSTAVA!
MONTAŽA U CIJELOJ HRVATSKOJ!

Dizalica topline zrak-voda sastoji se od vanjske jedinice SUZ-SWM60VA i unutarnje jedinice ERSD-VM2D.

Unutarnja jedinica opremljena je tehnologijom za hlađenje, grijanje i pripreme tople vode, ali se u ovom setu isporučuje bez svih potrebnih dijelova za funkciju pripreme tople vode (sonde, troputnog ventila i spremnika za vodu).

Električni grijač snage 2 kW ugrađen je u unutarnju jedinicu.

Snaga
hlađenja

5,0 kW

Snaga
grijanja

6,0 kW

Energetska klasa

A++

Prikladno za prostor

45-50 m2

Mitsubishi Electric Ecodan - Set SUZ-SWM80VA/ERSD-VM2D
Dizalica topline s hydromodulom

Šifra: 2501
NAJNIŽA CIJENA NA TRŽIŠTU - Pošaljite upit!
Kontaktirat će Vas naš Projektni Inženjer Hrvoje Šerić i odgovoriti na sva Vaša pitanja ili ga kontaktirajte na: 098 285 113 ili email: hrvoje@klimakoncept.hr

BESPLATNA DOSTAVA!
MONTAŽA U CIJELOJ HRVATSKOJ!

Dizalica topline zrak-voda sastoji se od vanjske jedinice SUZ-SWM80VA i unutarnje jedinice ERSD-VM2D.

Unutarnja jedinica opremljena je tehnologijom za hlađenje, grijanje i pripreme tople vode, ali se u ovom setu isporučuje bez svih potrebnih dijelova za funkciju pripreme tople vode (sonde, troputnog ventila i spremnika za vodu).

Električni booster grijač snage 2 kW ugrađen je u unutarnju jedinicu.

Snaga
hlađenja

5,4 kW

Snaga
grijanja

7,5 kW

Energetska klasa

A++

Prikladno za prostor

50-55 m2

Mitsubishi Electric Ecodan - Set PUHZ-SW75YAA/ERSD-VM2D trofazna
Dizalica topline s hydromodulom

Šifra: 2504
NAJNIŽA CIJENA NA TRŽIŠTU - Pošaljite upit!
Kontaktirat će Vas naš Projektni Inženjer Hrvoje Šerić i odgovoriti na sva Vaša pitanja ili ga kontaktirajte na: 098 285 113 ili email: hrvoje@klimakoncept.hr

BESPLATNA DOSTAVA!
MONTAŽA U CIJELOJ HRVATSKOJ!

Dizalica topline zrak-voda sastoji se od vanjske jedinice PUHZ-SW75YAA i unutarnje jedinice ERSD-VM2D.

Unutarnja jedinica opremljena je tehnologijom za hlađenje, grijanje i pripreme tople vode, ali se u ovom setu isporučuje bez svih potrebnih dijelova za funkciju pripreme tople vode (sonde, troputnog ventila i spremnika za vodu).

Električni booster grijač snage 2 kW ugrađen je u unutarnju jedinicu.

Snaga
hlađenja

7,1 kW

Snaga
grijanja

8,0 kW

Energetska klasa

A++

Prikladno za prostor

65-70 m2

Mitsubishi Electric Ecodan - Set SUZ-SWM40VA/ERST20D-VM2D
Dizalica topline s hydromodulom i spremnikom PTV od 200L

Šifra: 2509
NAJNIŽA CIJENA NA TRŽIŠTU - Pošaljite upit!
Kontaktirat će Vas naš Projektni Inženjer Hrvoje Šerić i odgovoriti na sva Vaša pitanja ili ga kontaktirajte na: 098 285 113 ili email: hrvoje@klimakoncept.hr

BESPLATNA DOSTAVA!
MONTAŽA U CIJELOJ HRVATSKOJ!

Dizalica topline zrak-voda sastoji se od vanjske jedinice SUZ-SWM40VA i unutarnje jedinice ERST20D-VM2D.

Unutarnja jedinica opremljena je tehnologijom za hlađenje, grijanje i pripreme tople vode, ali se u ovom setu isporučuje bez svih potrebnih dijelova za funkciju pripreme tople vode (sonde, troputnog ventila i spremnika za vodu).

Električni grijač snage 2 kW ugrađen je u unutarnju jedinicu.

Snaga
hlađenja

4,5 kW

Snaga
grijanja

4,0 kW

Energetska klasa

A++

Prikladno za prostor

40-45 m2

Mitsubishi Electric Ecodan - Set PUHZ-SW100VAA/ERSC-VM2D
Dizalica topline s hydromodulom

Šifra: 2502
NAJNIŽA CIJENA NA TRŽIŠTU - Pošaljite upit!
Kontaktirat će Vas naš Projektni Inženjer Hrvoje Šerić i odgovoriti na sva Vaša pitanja ili ga kontaktirajte na: 098 285 113 ili email: hrvoje@klimakoncept.hr

BESPLATNA DOSTAVA!
MONTAŽA U CIJELOJ HRVATSKOJ!

Dizalica topline zrak-voda sastoji se od vanjske jedinice PUHZ-SW100VAA i unutarnje jedinice ERSC-VM2D.

Unutarnja jedinica opremljena je tehnologijom za hlađenje, grijanje i pripreme tople vode, ali se u ovom setu isporučuje bez svih potrebnih dijelova za funkciju pripreme tople vode (sonde, troputnog ventila i spremnika za vodu).

Električni booster grijač snage 2 kW ugrađen je u unutarnju jedinicu.

Snaga
hlađenja

10,0 kW

Snaga
grijanja

11,2 kW

Energetska klasa

A++

Prikladno za prostor

90-100 m2

Mitsubishi Electric Ecodan - Set SUZ-SWM60VA/ERST20D-VM2D
Dizalica topline s hydromodulom i spremnikom PTV od 200L

Šifra: 2510
NAJNIŽA CIJENA NA TRŽIŠTU - Pošaljite upit!
Kontaktirat će Vas naš Projektni Inženjer Hrvoje Šerić i odgovoriti na sva Vaša pitanja ili ga kontaktirajte na: 098 285 113 ili email: hrvoje@klimakoncept.hr

BESPLATNA DOSTAVA!
MONTAŽA U CIJELOJ HRVATSKOJ!

Dizalica topline zrak-voda sastoji se od vanjske jedinice SUZ-SWM60VA i unutarnje jedinice ERST20D-VM2D.

Unutarnja jedinica opremljena je tehnologijom za hlađenje, grijanje i pripreme tople vode, ali se u ovom setu isporučuje bez svih potrebnih dijelova za funkciju pripreme tople vode (sonde, troputnog ventila i spremnika za vodu).

Električni grijač snage 2 kW ugrađen je u unutarnju jedinicu.

Snaga
hlađenja

5,0 kW

Snaga
grijanja

6,0 kW

Energetska klasa

A++

Prikladno za prostor

45-50 m2

Mitsubishi Electric Ecodan - Set PUHZ-SW100YAA/ERSC-VM2D trofazna
Dizalica topline s hydromodulom

Šifra: 2505
NAJNIŽA CIJENA NA TRŽIŠTU - Pošaljite upit!
Kontaktirat će Vas naš Projektni Inženjer Hrvoje Šerić i odgovoriti na sva Vaša pitanja ili ga kontaktirajte na: 098 285 113 ili email: hrvoje@klimakoncept.hr

BESPLATNA DOSTAVA!
MONTAŽA U CIJELOJ HRVATSKOJ!

Dizalica topline zrak-voda sastoji se od vanjske jedinice PUHZ-SW100YAA i unutarnje jedinice ERSC-VM2D.

Unutarnja jedinica opremljena je tehnologijom za hlađenje, grijanje i pripreme tople vode, ali se u ovom setu isporučuje bez svih potrebnih dijelova za funkciju pripreme tople vode (sonde, troputnog ventila i spremnika za vodu).

Električni booster grijač snage 2 kW ugrađen je u unutarnju jedinicu.

Snaga
hlađenja

10,0 kW

Snaga
grijanja

11,2 kW

Energetska klasa

A++

Prikladno za prostor

90-100 m2

Mitsubishi Electric Ecodan - Set SUZ-SWM80VA/ERST20D-VM2D
Dizalica topline s hydromodulom i spremnikom PTV od 200L

Šifra: 2511
NAJNIŽA CIJENA NA TRŽIŠTU - Pošaljite upit!
Kontaktirat će Vas naš Projektni Inženjer Hrvoje Šerić i odgovoriti na sva Vaša pitanja ili ga kontaktirajte na: 098 285 113 ili email: hrvoje@klimakoncept.hr

BESPLATNA DOSTAVA!
MONTAŽA U CIJELOJ HRVATSKOJ!

Dizalica topline zrak-voda sastoji se od vanjske jedinice SUZ-SWM80VA i unutarnje jedinice ERST20D-VM2D.

Unutarnja jedinica opremljena je tehnologijom za hlađenje, grijanje i pripreme tople vode, ali se u ovom setu isporučuje bez svih potrebnih dijelova za funkciju pripreme tople vode (sonde, troputnog ventila i spremnika za vodu).

Električni grijač snage 2 kW ugrađen je u unutarnju jedinicu.

Snaga
hlađenja

5,4 kW

Snaga
grijanja

7,5 kW

Energetska klasa

A++

Prikladno za prostor

50-55 m2

Mitsubishi Electric Ecodan - Set PUHZ-SW120YHA/ERSC-VM2D trofazna
Dizalica topline s hydromodulom

Šifra: 2506
NAJNIŽA CIJENA NA TRŽIŠTU - Pošaljite upit!
Kontaktirat će Vas naš Projektni Inženjer Hrvoje Šerić i odgovoriti na sva Vaša pitanja ili ga kontaktirajte na: 098 285 113 ili email: hrvoje@klimakoncept.hr

BESPLATNA DOSTAVA!
MONTAŽA U CIJELOJ HRVATSKOJ!

Dizalica topline zrak-voda sastoji se od vanjske jedinice PUHZ-SW120YHA i unutarnje jedinice ERSC-VM2D.

Unutarnja jedinica opremljena je tehnologijom za hlađenje, grijanje i pripreme tople vode, ali se u ovom setu isporučuje bez svih potrebnih dijelova za funkciju pripreme tople vode (sonde, troputnog ventila i spremnika za vodu).

Električni booster grijač snage 2 kW ugrađen je u unutarnju jedinicu.

Snaga
hlađenja

12,5 kW

Snaga
grijanja

16 kW

Energetska klasa

A++

Prikladno za prostor

120-130 m2

Mitsubishi Electric Ecodan - Set PUHZ-SW75YAA/ERST20D-VM2D trofazna
Dizalica topline s hydromodulom i spremnikom PTV od 200L

Šifra: 2514
NAJNIŽA CIJENA NA TRŽIŠTU - Pošaljite upit!
Kontaktirat će Vas naš Projektni Inženjer Hrvoje Šerić i odgovoriti na sva Vaša pitanja ili ga kontaktirajte na: 098 285 113 ili email: hrvoje@klimakoncept.hr

BESPLATNA DOSTAVA!
MONTAŽA U CIJELOJ HRVATSKOJ!

Dizalica topline zrak-voda sastoji se od vanjske jedinice PUHZ-SW75YAA i unutarnje jedinice ERST20D-VM2D.

Unutarnja jedinica opremljena je tehnologijom za hlađenje, grijanje i pripreme tople vode, ali se u ovom setu isporučuje bez svih potrebnih dijelova za funkciju pripreme tople vode (sonde, troputnog ventila i spremnika za vodu).

Električni grijač snage 2 kW ugrađen je u unutarnju jedinicu.

Snaga
hlađenja

7,1 kW

Snaga
grijanja

8,0 kW

Energetska klasa

A++

Prikladno za prostor

65-70 m2

Mitsubishi Electric Ecodan - Set PUHZ-SW100VAA/ERST20C-VM2D
Dizalica topline s hydromodulom i spremnikom PTV od 200L

Šifra: 2512
NAJNIŽA CIJENA NA TRŽIŠTU - Pošaljite upit!
Kontaktirat će Vas naš Projektni Inženjer Hrvoje Šerić i odgovoriti na sva Vaša pitanja ili ga kontaktirajte na: 098 285 113 ili email: hrvoje@klimakoncept.hr

BESPLATNA DOSTAVA!
MONTAŽA U CIJELOJ HRVATSKOJ!

Dizalica topline zrak-voda sastoji se od vanjske jedinice PUHZ-SW100VAA i unutarnje jedinice ERST20C-VM2D.

Unutarnja jedinica opremljena je tehnologijom za hlađenje, grijanje i pripreme tople vode, ali se u ovom setu isporučuje bez svih potrebnih dijelova za funkciju pripreme tople vode (sonde, troputnog ventila i spremnika za vodu).

Električni grijač snage 2 kW ugrađen je u unutarnju jedinicu.

Snaga
hlađenja

10,0 kW

Snaga
grijanja

11,2 kW

Energetska klasa

A++

Prikladno za prostor

90-100 m2

Mitsubishi Electric Ecodan - Set PUHZ-SW100YAA/ERST20C-VM2D trofazna
Dizalica topline s hydromodulom i spremnikom PTV od 200L

Šifra: 2515
NAJNIŽA CIJENA NA TRŽIŠTU - Pošaljite upit!
Kontaktirat će Vas naš Projektni Inženjer Hrvoje Šerić i odgovoriti na sva Vaša pitanja ili ga kontaktirajte na: 098 285 113 ili email: hrvoje@klimakoncept.hr

BESPLATNA DOSTAVA!
MONTAŽA U CIJELOJ HRVATSKOJ!

Dizalica topline zrak-voda sastoji se od vanjske jedinice PUHZ-SW100YAA i unutarnje jedinice ERST20C-VM2D.

Unutarnja jedinica opremljena je tehnologijom za hlađenje, grijanje i pripreme tople vode, ali se u ovom setu isporučuje bez svih potrebnih dijelova za funkciju pripreme tople vode (sonde, troputnog ventila i spremnika za vodu).

Električni grijač snage 2 kW ugrađen je u unutarnju jedinicu.

Snaga
hlađenja

10 kW

Snaga
grijanja

11,2 kW

Energetska klasa

A++

Prikladno za prostor

90-100 m2

Mitsubishi Electric Ecodan - Set PUHZ-SW120VHA/ERST20C-VM2D
Dizalica topline s hydromodulom i spremnikom PTV od 200L

Šifra: 2513
NAJNIŽA CIJENA NA TRŽIŠTU - Pošaljite upit!
Kontaktirat će Vas naš Projektni Inženjer Hrvoje Šerić i odgovoriti na sva Vaša pitanja ili ga kontaktirajte na: 098 285 113 ili email: hrvoje@klimakoncept.hr

BESPLATNA DOSTAVA!
MONTAŽA U CIJELOJ HRVATSKOJ!

Dizalica topline zrak-voda sastoji se od vanjske jedinice PUHZ-SW120VHA i unutarnje jedinice ERST20C-VM2D.

Unutarnja jedinica opremljena je tehnologijom za hlađenje, grijanje i pripreme tople vode, ali se u ovom setu isporučuje bez svih potrebnih dijelova za funkciju pripreme tople vode (sonde, troputnog ventila i spremnika za vodu).

Električni grijač snage 2 kW ugrađen je u unutarnju jedinicu.

Snaga
hlađenja

12,5 kW

Snaga
grijanja

16,0 kW

Energetska klasa

A++

Prikladno za prostor

110-120 m2

Mitsubishi Electric Ecodan - Set PUHZ-SW120YHA/ERST20C-VM2D trofazna
Dizalica topline s hydromodulom i spremnikom PTV od 200L

Šifra: 2516
NAJNIŽA CIJENA NA TRŽIŠTU - Pošaljite upit!
Kontaktirat će Vas naš Projektni Inženjer Hrvoje Šerić i odgovoriti na sva Vaša pitanja ili ga kontaktirajte na: 098 285 113 ili email: hrvoje@klimakoncept.hr

BESPLATNA DOSTAVA!
MONTAŽA U CIJELOJ HRVATSKOJ!

Dizalica topline zrak-voda sastoji se od vanjske jedinice PUHZ-SW120YHA i unutarnje jedinice ERST20C-VM2D.

Unutarnja jedinica opremljena je tehnologijom za hlađenje, grijanje i pripreme tople vode, ali se u ovom setu isporučuje bez svih potrebnih dijelova za funkciju pripreme tople vode (sonde, troputnog ventila i spremnika za vodu).

Električni grijač snage 2 kW ugrađen je u unutarnju jedinicu.

Snaga
hlađenja

12,5 kW

Snaga
grijanja

16,0 kW

Energetska klasa

A++

Prikladno za prostor

120-130 m2

Mitsubishi Electric Ecodan - Set PUHZ-SW120VHA/ERSC-VM2D
Dizalica topline s hydromodulom

Šifra: 2503
NAJNIŽA CIJENA NA TRŽIŠTU - Pošaljite upit!
Kontaktirat će Vas naš Projektni Inženjer Hrvoje Šerić i odgovoriti na sva Vaša pitanja ili ga kontaktirajte na: 098 285 113 ili email: hrvoje@klimakoncept.hr

BESPLATNA DOSTAVA!
MONTAŽA U CIJELOJ HRVATSKOJ!

Dizalica topline zrak-voda sastoji se od vanjske jedinice PUHZ-SW120VHA i unutarnje jedinice ERSC-VM2D.

Unutarnja jedinica opremljena je tehnologijom za hlađenje, grijanje i pripreme tople vode, ali se u ovom setu isporučuje bez svih potrebnih dijelova za funkciju pripreme tople vode (sonde, troputnog ventila i spremnika za vodu).

Električni booster grijač snage 2 kW ugrađen je u unutarnju jedinicu.

Snaga
hlađenja

12,5 kW

Snaga
grijanja

16 kW

Energetska klasa

A++

Prikladno za prostor

120-130 m2

Mitsubishi Electric Ecodan - Set PUHZ-SW160YKA/ERSE-YM9ED trofazna
Dizalica topline s hydromodulom

Šifra: 2507
NAJNIŽA CIJENA NA TRŽIŠTU - Pošaljite upit!
Kontaktirat će Vas naš Projektni Inženjer Hrvoje Šerić i odgovoriti na sva Vaša pitanja ili ga kontaktirajte na: 098 285 113 ili email: hrvoje@klimakoncept.hr

BESPLATNA DOSTAVA!
MONTAŽA U CIJELOJ HRVATSKOJ!

Dizalica topline zrak-voda sastoji se od vanjske jedinice PUHZ-SW160YKA i unutarnje jedinice ERSE-YM9ED.

Unutarnja jedinica opremljena je tehnologijom za hlađenje, grijanje i pripreme tople vode, ali se u ovom setu isporučuje bez svih potrebnih dijelova za funkciju pripreme tople vode (sonde, troputnog ventila i spremnika za vodu).

Električni booster grijač snage 9 kW ugrađen je u unutarnju jedinicu.

Snaga
hlađenja

16 kW

Snaga
grijanja

22 kW

Energetska klasa

A++

Prikladno za prostor

preko 150m2

Mitsubishi Electric Ecodan - Set PUHZ-SW200YKA/ERSE-YM9ED trofazna
Dizalica topline s hydromodulom

Šifra: 2508
NAJNIŽA CIJENA NA TRŽIŠTU - Pošaljite upit!
Kontaktirat će Vas naš Projektni Inženjer Hrvoje Šerić i odgovoriti na sva Vaša pitanja ili ga kontaktirajte na: 098 285 113 ili email: hrvoje@klimakoncept.hr

BESPLATNA DOSTAVA!
MONTAŽA U CIJELOJ HRVATSKOJ!

Dizalica topline zrak-voda sastoji se od vanjske jedinice PUHZ-SW200YKA i unutarnje jedinice ERSE-YM9ED.

Unutarnja jedinica opremljena je tehnologijom za hlađenje, grijanje i pripreme tople vode, ali se u ovom setu isporučuje bez svih potrebnih dijelova za funkciju pripreme tople vode (sonde, troputnog ventila i spremnika za vodu).

Električni booster grijač snage 9 kW ugrađen je u unutarnju jedinicu.

Snaga
hlađenja

20 kW

Snaga
grijanja

25 kW

Energetska klasa

A++

Prikladno za prostor

preko 150m2

SIGURNO PLAĆANJE OMOGUĆENO PUTEM

American Express Diners Club International MasterCard Maestro Visa KEKSpay aircash PayCek Mastercard Securecode Verified By Visa WSpay™ - Web Studio payment gateway

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više