WEB RETAILER AWARD 2020. – NAJBOLJI WEB TRGOVCI U ADRIATIC REGIJI

JOŠ JEDNA VRIJEDNA NAGRADA - Ponosni smo!

 
 
PONOSNI SMO!

Na prestižnom natjecanju Web Retailer Award 2020. godine koji su organizirali Shopper’s Mind i Jeftinije.hr, najveći portal za usporedbu cijena i ponuda u web trgovinama prijavilo se gotovo 400 web trgovina a Klima koncept web shop osvojio je po izboru kupaca 2. mjesto za najbolju online trgovinu u Hrvatskoj.  
 
 Kristina i Sanja ponosne s nagradom i ukazanim povjerenjem od strane kupaca. 
 
 
Cilj natjecanja je pomoći web trgovcima u razvoju još kvalitetnijih usluga, potaknuti rast web trgovine i ukazati na sve primjere dobre prakse koji se tiču poslovanja jednog web shopa ali i pokazati kupcima koje web trgovine prednjače po pitanju tehničke usklađenosti i implementiranim najmodernijim alatima a što pridonosi povjerenju i korisničkom iskustvu kupaca. Svaka je web trgovina dobila tehničku analizu i mišljenje kupaca te upute kako unaprijediti trgovini za još bolji UX i CX.
 

 
Prijavljene web trgovine su trebale prikupiti najmanje 50 riješenih anketa svojih kupaca kako bi se kvalificirali u drugi krug natjecanja i borili za finale. U drugom krugu natjecanja ocjenjivale su se na 2 područja: zadovoljstvo kupaca i tehnička usklađenost trgovine s europskim standardima sigurne online kupovine. Od 381 web trgovina u finale ih se plasiralo 49. Finaliste je potom ocijenila stručna komisija od 40 članova.
 

Klima koncept je osvojio prestižnu nagradu najbolje web trgovine po izboru kupaca!
 
 
 
 

 
Pogledajte online dodjelu prestižne nagrade tvrtki Klima koncept d.o.o.
 

SIGURNO PLAĆANJE OMOGUĆENO PUTEM

American Express Diners Club International MasterCard Maestro Visa KEKSpay aircash PayCek Mastercard Securecode Verified By Visa WSpay™ - Web Studio payment gateway

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se