Klima koncept 2019. nagrađen kao web trgovac godine u kategoriji Home&Garden

Ovo je nagrada za 25 godina rada i zahvala što smo postali najveća online trgovina klima uređaja u Hrvatskoj!


 

Na godišnjoj konferenciji Ecommerce Day koja se održala u Zagrebu, Klima koncept nagrađen je kao najbolja web trgovima u kategoriji Home&Garden za 2019. godinu!

Kod dodjele nagrade uvažavalo se mišljenje struke za izradu i marketing, ali i zadovoljstvo samih kupaca.

U prvom redu htjeli bismo se zahvaliti našim vjernim kupcima koji su ispunili anketu i tako pridonjeli uspjehu na ovom natjecanju!

 

Iznimno nam je drago što smo prepoznati i od strane struke kao web shop koji se pozicionirao na samom vrhu u području klima uređaja i klimatizacije.

Ovo je jedna odlična potvrda kontinuiranog rada zadnjih 25 godina i puta do specijaliziranog web shopa za klima uređaje od 2010.

 

Unutar zadnjih godinu dana intenzivno radimo na razvoju Klimakoncept.hr kao webshopa na potpuno novoj platformi s digitalnom agencijom Nivago.

Dugogodišnje iskustvo u struci, intenzivan rad na websiteu, zadovoljni kupci i partneri s kojima radimo – svi ovi faktori omogućili su da Klima koncept bude izabran kao pobjednički web shop.


Ova nagrada nas motivira da nastavimo s još boljim radom u budućnosti. Pratite stranice Klima koncepta, kao i naše društvene mreže, za izbor najnovijih klima uređaja i stalnu ponudu klima uređaja na akciji.


 

 

 

 

 

   

  

 

 

 

WEB RETAILER AWARD – NAJBOLJI WEB TRGOVCI U ADRIATIC REGIJI
JOŠ JEDNA VRIJEDNA NAGRADA 2020/2021. god.

Klima koncept je osvojio prestižnu nagradu najbolje web trgovine po izboru kupaca!
 

 

 


Hvala na povjerenju! 
Vaš Klima koncept tim. 

SIGURNO PLAĆANJE OMOGUĆENO PUTEM

American Express Diners Club International MasterCard Maestro Visa KEKSpay aircash PayCek Mastercard Securecode Verified By Visa WSpay™ - Web Studio payment gateway

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se