NOVI MODELI VRHUNSKIH JAPANSKIH KLIMA UREĐAJA

Najbolje od klimatizacije u 2019./2020. godini.

 
 

Svake godine renomirani japanski proizvođači klima uređaja "lansiraju" nove poboljšane modele klima uređaja koji mijenjaju stare serije.
Tako se 2018 i 2019. godine dogodila smjena zbog nove Europske regulative za zaštitu ozona pa novi modeli koriste ekološki plin R-32.
Zbog novog efikasnijeg plina R32 te zahvaljujući naprednoj tehnologiji svi novi modeli su energetski još efikasniji.

Pregled novih modela vrhunskih japanskih klima uređaja

 
 

Mitsubishi Electric

HR INVERTERPredstavljamo vam novi model u našem asortimanu iz Mitsubishi Electrica MSZ-HR. Model 2019. godine donosi mnoštvo funkcija koje su danas u trendu, a pristupačne za svačiji budžet. 
Novi model vrhunskog japanskog priozvođača koristi ekološki i učinkovitiji plin R-32. Uključen je tjedni timer za najveći komfor. Moguće je ugraditi Wi-Fi adapter za upravljanje sa udaljene lokacije putem smartphona ili računala.
 
 

SUPER INVERTER +

 
 

Još jedan model vrhunskog japanskog proizvođača Mitsubishi Electric Super Inverter+ modernog bijelog dizajna pruža vam vrlo visoku energetsku učinkovitost, prema zakonskoj regulativi Erp svrstavamo ga u A+++ razred. Motor koji stvara iznimnu snagu, pouzdanost, kompaktnost, brz rad ventilatora učinit će vaš prostor komfornim i jako udobnim za boravak. U stanju mirovanja (stand-by funkcija) potrošnju električne energiju uspio je smanjiti za čak 90%. 
 
Od dodatnih opcija imate mogućnost ugradnje Wi-fi adaptera pa možete upravljati svojim pametnim telefonima, tabletima, računalima kad ste na nekoj udaljenijoj lokaciji. Sustav upravljanja putem pulsne amplitudne modulacije, inverterski način rada održat će iznimno jak rad kompresora. 
 
Uz uključen klima uređaj spavanje će biti ugodnije a to će vam omogućiti tihi rad te nezamjetna razina buke.
 
 
 

KIRIGAMINE STYLE INVERTER

Mitsubishi Electric Kirigamine Style Inverter je još jedan novi model vrhunskog japanskog proizvođača tehnološki lider i novi rekorder energetske učinkovitosti na svijetu. 
Zahvaljujući inovativnom modernom dizajnu, naprednom sustavu distribucije, kontrole, usmjeravanja i filtriranja zraka, 3D "I-SEE" senzoru, dvostrukom ispuhu, ugrađenom Wi-Fi adapteru za upravljanje sa udaljene lokacije i mogućnosti spajanja žičanog upravljača Mitsubishi Electric Kirigamine Style Inverter klima uređaji postaju pravi izbor za sve koji cijene vrhunsku japansku kvalitetu. 
 

 

Daikin

 

SENSIRA

 
Daikin Sensira Inverter je novi model vrhunskog japanskog proizvođača, nasljednik najprodavanije serije Comfort.
Sensira primjenjuje najnoviju napredbu tehnologiju i osigurava visoku energetsku učinkovitost i izvrstan komfor. Moderan glatki dizajn unutarnje jedinice odlično se uklapa u sve interijere. Sensira koristi novi visoko učinkoviti ekološki prihvatljiv novi radni medij R-32. Programiranje paljenja i gašenja na daljinskom upravljaču kao i mogućnost ugradnje Wi-fi adaptera za upravljanje sa udaljene lokacije putem smartphona ili računala povećava komfor klimatizacije. Energetska klasa A++ u hlađenju i A+ i grijanju za cijelu seriju odnosno sve raspoložive snage. 10% veća učinkovitost u hlađenju za modele 50 i 60 od modela 50GV i 60GV iz Comfort serije. Tihi rad, vrlo niska razina buke čini paletu ovih uređaja gotovo neprimjetnom pri radu. Hlade bezprjekorno i griju do -15°C vanjske temperature.
 
 


STYLISH


 
 
 
 
Daikin Stylish Inverter je spektakularni spoj stila i učinkovitosti dostupan u bijeloj, srebrnoj i boji crnog drveta. 
Stylish koristi novi visoko učinkoviti ekološki prihvatljiv novi radni medij R-32. 
 
Ovaj novi model vrhunskog japanskog proizvođača  ima ugrađeni višezonski senzor prisutnosti detektira prisutnost osoba u prostoru i štiti ih od izravnog istrujavanja zraka. Stylish upotrebljava toplinski senzor za određivanje temperature dijelova prostora i postizanje ujednačene temperature i ugodnije klime. Toplinski senzor mjeri temperaturu ploha u prostoriji na način da podjeli mjerenu površinu u 64 različita kvadrata i prema tome vrši prilagođenu distribuciju zraka za najbolji komfor.
 
Programiranje paljenja i gašenja na daljinskom upravljaču kao ugrađeno  Wi-Fi upravljanje sa udaljene lokacije putem smartphonea ili računala povećava komfor klimatizacije. Stylish upotrebljava novodizajnirani ventilator za optimizaciju protoka zraka i veću energedsku učinkovitost uz nižu razinu zvuka, čineći vaš dom savršenim mjestom za odmor i opuštanje.
 
Klima uređaj Stylish pruža najbolju kvalitetu unutarnjeg zraka s pomoću 3 različita sustava za filtriranje zraka. Tihi rad, vrlo niska razina buke čini paletu ovih uređaja gotovo neprimjetnom pri radu. Hlade bezprjekorno i griju do -15°C vanjske temperature.
 
 
 

EMURA


 
 
 
Daikin Emura Inverter je novi model vrhunskog japanskog proizvođača vrhunske učinkovitosti i komfora u kombinaciji sa superiornim dizajnom dostupni u bijeloj i srebrnoj boji. Učinkovitost i lukcuz se ujedinjuju, jednostavno ćete se zaljubiti u nju.
 
Dizajnirana u Europi kako bi zadovoljila jedinstveni europski osjećaj za stil. Emura koristi novi visoko učinkoviti ekološki prihvatljiv novi radni medij R-32. Ugrađeni višezonski senzor prisutnosti detektira prisutnost osoba u prostoru i štiti ih od izravnog istrujavanja zraka. Programiranje paljenja i gašenja na daljinskom upravljaču kao ugrađeno  Wi-Fi upravljanje sa udaljene lokacije putem smartphona ili računala povećava komfor klimatizacije. 
 
Tihi rad, vrlo niska razina buke čini paletu ovih uređaja gotovo neprimjetnom pri radu. Hlade bezprjekorno i griju do -15°C vanjske temperature.

 
 

Toshiba

 

SEIYA

 
Toshiba Seiya Inverter klima uređaj je jako tih, miran uređaj gotovo neprimjetan pri radu osvojit će vas svojim
elegantnim i modernim izgledom. Ovaj novi model sadrži plastične filtere pomoću kojih se već pri sam ulazu zrak čisti od krupnih onečišćenja. 
Uz vrlo tih rad vaš klima uređaj bit će gotovo neprimjetan. Mogućnost upravljanja Wi-Fi adapterom sa neke od udaljenijih lokacija
kojeg je potrebno kupiti kao dodatnu opremu.
 

 


SHORAI PREMIUM 

Toshiba Shorai premium je novi model koji će vam uz moderan i elegantan dizajn pružit vrhunsku kvalitetu koja će zadovoljiti vaše potrebe te vam omogućiti odličnu udobnost i komfor. Plasma filter zraka, iznimno učinkovit električni pročistač zraka pobrinut će se za uklanjanje bakterija, virusa i ostalih štetnih uzročnika, a vaš zrak ostat će čist i svjež. Te uz već ugrađen super ionizator koji predajom negativnih iona pozitivno utječe na poboljšanje kvalitete zraka i razgradnju napetosti u tijelu.
Uz vrlo tih rad vaš klima uređaj bit će gotovo neprimjetan. 
 
 
 

Fujitsu

 

STANDARD ECO INVERTER 

 
Fujitsu Standard Eco Inverter novi model klima uređaja karakterizira dobar i stabilan rad u hlađenju pri visokim vanjskim temperaturama  i odlično grijanje na niskim vanjskim temperaturama. Obzirom na vrlo tih rad primjeren je i za ugradnju u spavaće sobe.
 
Klima uređaji Standard Eco Inverter serije opremljeni su funkcijom štedljivog rada, uređaj smanjuje zadanu temperaturu za 1 °C kako bi se povećala efikasnost i smanjila potrošnja električne energije. Za Wi-Fi upravljanje sa udaljene lokacije putem smatrphona ili računala potrebno je kupiti i ugraditi Wi-Fi adapter.
 
 
 


SUPER INVERTER

 
Fujitsu Super Inverter  su vrhunski klima uređaji modernog dizajna i šiokog raspona učina od 2 kW do 9,4 kW. Gotovo nečujni rad će oduševiti i najzahtjevnije korisnike a pogodan je i za spavaće sobe. 
 
Novi model zahvaljujući naprednom DC Inverter kompresoru postiže odlične rezultate u grijanju čak i pri vrlo niskim vanjskom temperaturama do -15°C. U uređaj je ugrađena opcija grijanja na 10°C koja održava temperaturu prostora na 10°C kako bi izbjegli neugodnosti sa pucanjem cijevi na niskim zimskim temperaturama.
 
Ova serija klima uređaja je idealna za server sobe zahvaljujući mogućnosti hlađenja na temperaturi do -15°C. Za Wi-Fi upravljanje sa udaljene lokacije putem smatrphona ili računala potrebno je kupiti i ugraditi Wi-Fi adapter. Područje rada u hlađenju: od -10°C do +43°C, područje rada u grijanju: od -15°C do +24°C. Maksimalno dozvoljena duljina instalacije između unutarnje i vanjske jedinice do 20m i maksimalna visinska razlika između unutarnje i vanjske jedinice do 15m čini ga odličnim izborom za specifične objekte i zahtjevnije situacije.
 
 
 


ADVANCE INVERTER

 
Fujitsu Advance Inverter  visoko učinkoviti novi model raskošnih funkcija i nenametljivog modernog dizajna odlikuje je kvalitetno grijanje na niskim vanjskim temperaturama do -15°C te ravan i elegantan prednji panel koji odgovara svim modernim interijerima i dekorima.
 
Radna tvar R32 koja pogoni novi model u Fujitsu paleti osigurava iznimnu energetsku učinkovitost, no usprkos tome, dizajn uređaja je nenametljiv a dimenzije vrlo skromne. Suprotno tome, tehničke karakteristike i funkcije su maksimalno raskošne.
 
Fujitsu je novim modelom zapucao iz teške artiljerije. A+++ energetski razred u hlađenju i grijanju obično je energetski razred rezerviran isključivo za top modele čija je cijena u pravilu duplo viša. Novi model koristi R32 rashladni medij, a dostupan je u 4 učina - 2,0 / 2,5 / 3,4 / 4,2 kW. Osim vrlo visoke energetske učinkovitosti, posebno bi naglasili vrlo privlačan, ali istovremeno nenametljiv dizajn ovog uređaja.
 
Bogat funkcijama i tehnologijom, Advance inverter je opremljen Eco režimom rada, High-Power režimom rada, mogućnošću održavanja temperature u prostoru na razini 8-10ºC, timerom... Uređajem je također moguće upravljati putem wifi sučelja za što je potrebno dodatno kupiti i ugraditi Wi-Fi adapter.
 
 
 

Panasonic

 

STANDARDNI INVERTER

 
Novi model STANDARDNI INVERTER tipa FZ modeli snažni su i učinkoviti, s izvanrednim energetskim razredom A++/A+, jedinstveni na tržištu! FZ radi do vanjske temperature od -15 °C u načinu rada grijanja i do -10 °C u načinu rada hlađenja u izrazito tihom modu.
Panasonic KIT-FZ uređaji su novi uređaji iz srednjeg ranga Panasonic palete kućnih zidnih inverter klima uređaja, i kao takav posjeduje raznovrsne karakteristike.
 
 

 

KOMPAKTNI INVERTER

 
Panasonic nova serija klima uređaja KOMPAKTNI INVERTER tipa TZ ima sve značajke koje očekujete od modernog klima uređaja. Nove serije TZ klima uređaja osigurava  ekološki prihvatljiv rashladni medij R-32.
 
Cijela serija ima bolje performanse nego ikad prije, a cijene su niže od prošlogodišnjih osnovnih modela s plinom R410A.Kada koristite klima uređaj, želite da radi tiho, snažno i ekonomično. Panasonic TZ-TKE ispunjava sve te zahtjeve i još mnogo toga. Unutarnja jedinica,  tijekom rada proizvodi samo 20 dB (A) šapće zvuk da je prosječni stan u najtiših trenucima neće biti otkriven.
 
Klima je iznimno moćna i istovremeno učinkovita . Za hlađenje postiže energetska učinkovitost klase A ++ , što je bez presedana za klima uređaj u ovoj klasi.
 
 


 

ETHEREA INVERTER+

 
ETHEREA INVERTER TIPA Z/XZ Redizajnirana Etherea.  Novi model vrhunskog japanskog proizvođača je savršen izvana, savršen unutra Etherea je nevjerojatno tankog dizajna.Revolucionaran dizajn koji se savršeno uklapa u najmodernije ambijente.  
 
A sada su dostupne u elegantnoj metalnoj ili u srebrnoj mat i bijeloj mat boji. Otkrijte kako postići uštede energije s novom Ethereom A+++.Tehnologija senzora Econavi smanjuje gubitak energije prilagođavanjem rada klimatizacijskog uređaja u skladu s uvjetima u prostoriji.Samo jednim dodirom gumba možete učinkovito štedjeti energiju uz neprekidno hlađenje, udobnost i pogodnost.
 
Nabavite najbolje za svoje zdravlje uz sustave Etherea i nanoe™.S pomoću nano tehnologije elektrostatičke atomizirane čestice vode nano veličine pročišćuju zrak u prostoriji. Djeluje učinkovito na mikroorganizme u zraku i prianjajuće mikroorganizme kao što suodređene vrsta bakterija, virusa i plijesni te tako osigurava čišću životnu okolinu.
 
IF nagrada za dizajn proizvoda među najprestižnijim je nagradama za izvrsnost u dizajnu proizvoda. Osvajanje nagrade zahvaljujući izuzetno pametnoj funkcionalnosti čini Panasonic Ethereu idealnim sustavom klimatizacije za kućanstva i komercijalne primjene.
 
 
 

Ako se ne snalazite, imate dilemu ili pitanja molim da nas kontaktirate jer mi imamo dugogodišnje iskustvo i odgovore na sva Vaša pitanja i sa zadovoljstvom ćemo Vam pomoći u odabiru za Vas najboljeg klima uređaja te po potrebi prethodno napraviti izvid situacije na objektu i zajedno sa Vama odabrati odgovarajući klima uređaj i utvrditi najbolju poziciju za smještaj unutarnje i vanjske jedinice.
Sve navedeno će Vam osigurati vrhunski klimatiziran prostor i profesionalnu montažu sa minimalnim zahvatima u prostoru uz najbolju cijenu na tržištu.Pogledajte naše ostale blogove koje smo pisali za vas:ŽELIM DIZALICU TOPLINE - KAKO U REALIZACIJU?


TOP 5 NAJPRODAVANIJIH - BEST BUY KLIMA UREĐAJA ZA GRIJANJE U 2022. GODINI


TOP 5 VRHUNSKIH BEST BUY KLIMA UREĐAJA ZA HLAĐENJE


TOP 7 POVOLJNIJIH BEST BUY KLIMA UREĐAJA


10 NAJČEŠĆIH KVAROVA NA KLIMA UREĐAJIMA


SAVJETI ZA POSTAVLJANJE KLIMA UREĐAJA


NAJJEFTINIJE GRIJANJE - GRIJANJE NA KLIMU


TOP 5 NAJBOLJIH - BEST BUY KLIMA UREĐAJA ZA GRIJANJE


KLIMA UREĐAJI ZA APARTMANE - IZNAJMLJIVAČE


MONO ILI MULTI SPLIT KLIMA UREĐAJ - KOJI KUPITI I UGRADITI?


KAKO POBOLJŠATI UČINKOVITOST KLIMA UREĐAJA I PRODULJITI VIJEK RADA KLIME?


KADA JE VRIJEME ZA ZAMJENU STAROG KLIMA UREĐAJA?


KAKO ZNATI DA U VAŠEM KLIMA UREĐAJU NEDOSTAJE PLINA?


5 PREDNOSTI KORIŠTENJA KLIMA UREĐAJA ZA GRIJANJE DOMA


PREDNOSTI I MANE PODNOG-PARAPETNOG KLIMA UREĐAJA U ODNOSU NA ZIDNI


MAGNETSKI KONTAKTI NA VRATIMA I PROZORIMA ZA UŠTEDU ELEKTRIČNE ENERGIJE


KAZETNI KLIMA UREĐAJI - PRINICP RADA I NAČIN UGRADNJE


SERIJE KLIMA UREĐAJA U BOJI - OPLEMENITE SVOJ PROSTOR


DA LI JE JEFTINIJE OSTAVITI KLIMA UREĐAJ UKLJUČEN ILI STALNO ISKLJUČIVATI I UKLJUČIVATI?


SVE O INVERTER KLIMA UREĐAJIMA

 

ŠTO JE KLIMA UREĐAJ I VRSTE KLIMA UREĐAJA


SVE FUNKCIJE DALJINSKOG UPRAVLJAČA KLIMA UREĐAJA


NAJKVALITETNIJI KLIMA UREĐAJI


GDJE KUPITI KLIMA UREĐAJ - Vrijedne informacije za kupovinu i montažu klima uređaja


VODIČ - SAVJETI ZA KUPNJU KLIMA UREĐAJA


KLIMA UREĐAJI - Kako kupci kupuju klima uređaj?


STRUČNJACI SAVJETUJU NA ŠTO TREBA PAZITI PRI KUPNJI KLIMA UREĐAJA


ISKUSTVA KORISNIKA - ŠTO NISMO ZNALI PRIJE KUPNJE KLIMA UREĐAJA?


JAPANSKI VS. OSTALI KLIMA UREĐAJI


10 RAZLOGA ZAŠTO SU JAPANSKI KLIMA UREĐAJI NAJBOLJI IZBOR!


ODABIR POTREBNE SNAGE KLIMA UREĐAJA I NAJBOLJE POZICIJE UNUTARNJE I VANJSKE JEDINICE


NAJBOLJI KLIMA UREĐAJI


SMART - PAMETNI KLIMA UREĐAJI SA SENZOROM PRISUTNOSTI


WIFI UPRAVLJANJE KLIMA UREĐAJIMA SA UDALJENE LOKACIJE


EVO ZAŠTO SU MITSUBISHI I DAIKIN NAJBOLJI KLIMA UREĐAJI


GRIJANJE PROSTORA KLIMA UREĐAJEM


KAKO PRIPREMITI KLIMA UREĐAJ ZA SEZONU HLAĐENJA?


MITSUBISHI ELECTRIC VS. DAIKIN - usporedba! - Uspoređujemo dva najpoznatija proizvođača klima uređaja


INVERTER KLIMA UREĐAJI - što je Inverter, zašto inverter, koje su prednosti Inverter klima uređaja


NAJČEŠĆA PITANJA O KLIMA UREĐAJIMA


SVE ŠTO STE HTJELI ZNATI O PODNOM GRIJANJU!


NOVE TEHNOLOGIJE I MOGUĆNOSTI KLIMA UREĐAJA


PREDNOSTI I MANE FREONA R32 U ODNOSU NA R410A


SPAS ZA VLAŽNE PROSTORIJE - GRIJANJE NA KLIMU?


KLIMATIZACIJA - Sve o klimatizaciji stambenog i poslovnog prostora


KAKO OSIGURATI NAJBOLJU KVALITETU ZRAKA U VAŠEM DOMU?


MOŽE LI VAS KLIMA UREĐAJ SPASITI OD PROLJETNIH ALERGIJA?


POSTAVLJANJE KLIMA UREĐAJA U HODNIK, DA ili NE pitanje je sad! - Vječna dilema - pogledajte savjete stručnjaka


PREMJEŠTANJE KLIMA UREĐAJA


DIZALICE TOPLINE - TOPLINSKE PUMPE - Kompletna rješenja za stambene i poslovne prostore


VODIČ ZA ODABIR DIZALICE TOPLINE TE UPUTE I SMJERNICE ZA MONTAŽU I PUŠTANJE U POGON


DIZALICE TOPLINE VS. KLASIČNO CENTRALNO GRIJANJE - Veliki vodič za usporedbu sustava grijanja!


DIZALICE TOPLINE VS. KLIMATIZACIJA - USPOREDBA SUSTAVA GRIJANJA


KLIMATIZACIJA VS. KLASIČNO CENTRALNO GRIJANJE - USPOREDBA SUSTAVA GRIJANJA


ODGOVARAMO NA NAJČEŠĆA PITANJA O CENTRALNOM GRIJANJU!


REKUPERATORI ZRAKA - Izmjena zraka bez gubitka energije


PROČISTAČI ZRAKAPogledajte još zanimljivih i poučnih tekstova o klima uređajima:ŠTO JE KLIMA UREĐAJ?


PRINCIP RADA KLIMA UREĐAJA


ŠTO JE DOBRO ZNATI PRI KUPNJI KLIME?


KOJI KLIMA UREĐAJ ODABRATI?


GDJE I KAKO MONTIRATI KLIMA UREĐAJ?


KAKO PODESITI KLIMU DA GRIJE


TIPOVI UNUTARNJIH JEDINICA


ZAŠTO CURI VODA NA UNUTARNJOJ JEDINICI KLIMA UREĐAJA


MONO SPLIT KLIMA UREĐAJ


MULTI SPLIT KLIMA UREĐAJ


ZIDNI KLIMA UREĐAJI


PODNI - PARAPETNI KLIMA UREĐAJI


PODSTROPNI KLIMA UREĐAJI


KAZETNI KLIMA UREĐAJI


KANALNI KLIMA UREĐAJI


KLIMA UREĐAJI BEZ VANJSKE JEDINICE


ZRAČNE ZAVJESE


ODVLAŽIVAČI ZRAKA


PRIJENOSNI KLIMA UREĐAJI - PREDNOSTI I NEDOSTACI MOBILNE KLIME


POTROŠNJA KLIMA UREĐAJA - KOLIKO STRUJE TROŠI KLIMA?


VRSTE FILTERA NA UNUTARNJIM JEDINICAMA KLIMA UREĐAJA


MITSUBISHI ELECTRIC VS. DAIKIN - usporedba!


ŠTO JE IONIZATOR ZRAKA?


TABLICA ENERGETSKE UČINKOVITOSTI


UPUTSTVA ZA RAD SA KLIMA UREĐAJIMA


DIZALICA TOPLINE


MONTAŽA KLIMA UREĐAJA - CIJENA UGRADNJE I OSTALA PITANJA!


POSTAVLJANJE 1. FAZE - INSTALACIJA ZA KLIMA UREĐAJ


MONTAŽA KLIMA UREĐAJA NA POSTAVLJENE INSTALACIJE


DEMONTAŽA KLIMA UREĐAJA


POPRAVAK KLIMA UREĐAJA


GODIŠNJI SERVIS KLIMA UREĐAJA


PREVENTIVNI SERVIS KLIMA UREĐAJA


SERVIS KLIMA UREĐAJA SA PRODUŽIVANJEM JAMSTVAVašim potrebama pristupamo s velikom pažnjom te primjenjujemo višegodišnje iskustvo stečeno na montaži i servisu klima uređaja i klimatizacijskih sustava. Naši stručni i ovlašteni tehničari stalnom edukacijom osiguravaju savjetovanje prilikom kupnje i ovlaštenu ugradnju vašeg klima uređaja ili sustava uz kvalitetu koja nas stavlja par koraka ispred konkurencije.Dostava plaćenih klima uređaja na području cijele Hrvatske je besplatna.Ovlaštenu montažu klima uređaja sa garancijom vršimo u cijeloj Hrvatskoj.Ako imate potrebu za nabavom, ugradnjom ili održanjem klima uređaja javite nam se s povjerenjem na telefone: 021 470 232091 4466 880, email: webshop@klimakoncept.hr


ili pošaljite upit preko kontakt forme.Kontaktirajte nas 


Hvala na povjerenju!


Vaš Klima koncept tim.

SIGURNO PLAĆANJE OMOGUĆENO PUTEM

American Express Diners Club International MasterCard Maestro Visa KEKSpay aircash PayCek Mastercard Securecode Verified By Visa WSpay™ - Web Studio payment gateway

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više