TOP 7 POVOLJNIJIH BEST BUY KLIMA UREĐAJA U 2022. GODINI

Klima koncept preporuka za kupnju povoljnijih kvalitetnih klima uređaja jeftinijeNaš izbor 7 najpovoljnijih Best Buy klima uređaja koje se isplati kupiti


U moru klima uređaja koji se nude na tržištu često tražimo povoljniji klima uređaj koji će zadovoljiti naše potrebe za hlađenjem i dogrijavanjem prostora.


Jeftine i nepoznate klima uređaje ne preporučamo kupovati osim u slučaju kada isključivo gledate samo cijenu, ipak u takvim situacijama često slijedi razočaranje... zato vam nudimo povoljne klima uređaje renomiranih proizvođača koji će sigurno ispuniti sva vaša očekivanja a cijenom su u rangu najjeftinijih klima uređaja na tržištu ili neznatno skuplji.


Većina kupaca se prilikom odabira klima uređaja za hlađenje prostora susreće s dilemom koju klimu odabrati. Ako je vaš budžet unutar 4.500kn preporučamo da pročitate ovaj koristan tekst, savjete i preporuke.


Pokušat ćemo Vam u nekoliko rečenica iz bogatog 25-godišnjeg iskustva pojasniti na što treba paziti pri odabiru novog klima uređaja kako bi donijeli ispravnu odluku da bi sa zadovoljstvom koristili i uživali u komforu koji će Vam pružiti uz najmanji mogući trošak.


Povoljniji klima uređaji iz ulazne klase kreću se od 2.500 do 4.500kn. U ovoj klasi se često događa da za manji iznos možete kupiti bolji klima uređaj zato što je na popustu ili akciji pa prosječan kupac ne može procijeniti koji je klima uređaj bolji i donijeti ispravnu odluku.


Obzirom da većina kupaca nastoji uz čim manji trošak kupiti najbolji mogući klima uređaj pokušat ćemo Vam u par crta prenijeti naše 25-godišnje iskustvo i olakšati odabir.

 

Po našem uvjerenju i iskustvu najbolji povoljniji klima uređaji iz ulazne klase za hlađenje i dogrijavanje su slijedeći:


  1. MITSUBISHI HR INVERTER
  2. DAIKIN MALAYSIAN SENSIRA
  3. FUJITSU STANDARD ECO INVERTER
  4. TOSHIBA SEIYA
  5. GREE LOMO ECONOMICAL
  6. MIDEA BLANC
  7. HAIER TIDE GREEN WI-FI

Za više detalja o navedenim klima uređajima saznajte klikom na naziv serije i odaberite odgovarajuću snagu prema Vašem prostoru. Svi navedeni klima uređaji su se odlično pokazali u hlađenju i dogrijavanju na području cijele Hrvatske.

 

 

Ako ipak želite kvalitetno grijanje na niskim vanjskim temperaturama birajte klima uređaj iz visoke klase prema našoj preporuci iz slijedećih blogova:


TOP 5 NAJBOLJIH - BEST BUY KLIMA UREĐAJA ZA GRIJANJE

 

TOP 5 VRHUNSKIH BEST BUY KLIMA UREĐAJA ZA HLAĐENJE 

Klima uređaj možete naručiti/platiti online putem web shopa.

Uz klima uređaj možete naručiti/platiti i ovlaštenu montažu na području cijele Hrvatske.

Dostava naručenog klima uređaja preko web shopa klimakoncept.hr je besplatna za područje cijele Hrvatske.

 

Koja je razlika: povoljni klima uređaj i jeftin klima uređaj?


Korisno je razlikovati što znače izrazi povoljni klima uređaj i jeftin klima uređaj, jer riječ je o različitim pojmovima i mogli biste se razočarati nakon kupnje klima uređaja jer jeftinije ne znači uvijek povoljnije!


Najjeftiniji klima uređaj

Kad kažemo najjeftiniji klima uređaj u pravilu razmišljamo isključivo o najnižoj cijeni klima uređaja bez uzimanja u obzir ostalih faktora: kvadrature prostora, snage klima uređaja; odnosno učinka hlađenja i grijanja, energetske klase, radne tvari i kvalitete izrade, itd. Jeftina klima koja ne odgovara vašim potrebama neće nužno biti povoljna jer jeftinije gleda isključivo na cijenu!


Najpovoljniji klima uređaj

Kad govorimo o najpovoljnijim klima uređajima prije svega se u obzir uzimaju vaše potrebe. Koja je najpovoljnija klima za površinu vašeg prostora? Povoljna klima s obzirom na vašu lokaciju (kontinent/priobalje)? Koji je najpovoljniji klima uređaj kojim možete upravljati mobitelom, ako je to funkcija koju želite? Kad se uz cijenu klima uređaja uračunaju i vaše potrebe za klima uređajem, dolazimo do najpovoljnijeg klima uređaja koji nije nužno najjeftiniji.


Kako proći jeftinije?

U povoljnijim ulaznim klasama pomno odabranih klima uređaja iz naše ponude veća cijena nije uvijek garancija bolje kvalitete i funkcije, jer ako se dobro informirate kod povjerljivog stručnjaka za klimatizaciju uglavnom možete kupiti bolji klima uređaj jeftinije.


Najbolji i najpouzdaniji su klima uređaji japanskih proizvođačaMitsubishi ElectricDaikinToshiba, HitachiFujitsu i Panasonic ali oni su uglavnom skuplji te jamče kvalitetniji, tiši i dugotrajniji rad. S druge strane kineske, korejske i malezijske klime su jeftinije te bolje opremljene a u standardnoj opremi imaju Wi-Fi upravljanje, ionizator zraka, display na unutarnjoj jedinici, komforniji daljinski upravljač, a neki i bolje filtere.


Obzirom na veliku ponudu i mnoge dileme, na temelju 20 godina iskustva, dajemo vam preporuke za kupovinu najpovoljnijih klima uređaja renomiranih proizvođača sa kojima ćete zasigurno biti zadovoljni.

 

 

 
Top 7 najpovoljnijih i najjeftinijih klima uređaja u 2022. godini

 

Pogledajte i našu ostalu ponudu

 

Ponuda klima uređaja po snazi:
 
 

klima uređaji za prostor površine do 20 m2
klima uređaji za prostor površine 20 do 25 m2
klima uređaji za prostor površine 25 do 30 m2
klima uređaji za prostor površine 30 do 35 m2
klima uređaji za prostor površine 35 do 40 m2
klima uređaji za prostor površine 40 do 45 m2
klima uređaji za prostor površine 45 do 50 m2
klima uređaji za prostor površine 50 do 55 m2
klima uređaji za prostor površine 55 do 60 m2
klima uređaji za prostor površine 60 do 65 m2
klima uređaji za prostor površine 65 do 70 m2

Kompletna ponuda vrhunskih Japanskih klima uređaja na jednom mjestu

 

Multi split klima uređaji - više unutarnjih jedinica na jednu vanjsku jedinicu

 

Klima uređaji na akciji

 

Cjenik montaže klima uređaja

 

 
Ako se ne snalazite, imate dilemu ili pitanja molim da nas kontaktirate jer mi imamo dugogodišnje iskustvo i odgovore na sva Vaša pitanja i sa zadovoljstvom ćemo Vam pomoći u odabiru za Vas najboljeg klima uređaja te po potrebi prethodno napraviti izvid situacije na objektu i zajedno sa Vama odabrati odgovarajući klima uređaj i utvrditi najbolju poziciju za smještaj unutarnje i vanjske jedinice.
Sve navedeno će Vam osigurati vrhunski klimatiziran prostor i profesionalnu montažu sa minimalnim zahvatima u prostoru uz najbolju cijenu na tržištu.
 
 
 

Pogledajte naše ostale blogove koje smo pisali za vas:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 

Pogledajte još zanimljivih i poučnih tekstova o klima uređajima:


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Vašim potrebama pristupamo s velikom pažnjom te primjenjujemo višegodišnje iskustvo stečeno na montaži i servisu klima uređaja i klimatizacijskih sustava. Naši stručni i ovlašteni tehničari stalnom edukacijom osiguravaju savjetovanje prilikom kupnje i ovlaštenu ugradnju vašeg klima uređaja ili sustava uz kvalitetu koja nas stavlja par koraka ispred konkurencije.

 
 
Ako imate potrebu za nabavom, ugradnjom ili održanjem klima uređaja javite nam se s povjerenjem na telefone: 021 470 232091 4466 880, email: webshop@klimakoncept.hr
ili pošaljite upit preko kontakt forme.
 

 
Hvala na povjerenju! 
Vaš Klima koncept tim. 

SIGURNO PLAĆANJE OMOGUĆENO PUTEM

American Express Diners Club International MasterCard Maestro Visa KEKSpay aircash PayCek Mastercard Securecode Verified By Visa WSpay™ - Web Studio payment gateway

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se