ZIDNI KLIMA UREĐAJI


Zidni klima uređaji su najtraženiji tipovi klima uređaja koji se koriste za klimatizaciju kuća, stanova, poslovnih prostora i objekata sa specifičnim potrebama klimatizacije.

 
Izbor zidnih klima uređaja je najveći u ponudi klimatizacije a time i najrasprostranjeniji zbog prihvatljive cijene, dostupnosti i jednostavne montaže.
 
Unutarnja jedinica zidnog klima uređaja se postavlja na zid 10 do 15 cm ispod stropa i povezuje se plinskim i elektro instalacijama s vanjskom jedinicom te čine kvalitetna i učinkovita rješenja za hlađenje i grijanje prostora.
 
Svi proizvođači nude širok izbor modela zidnih unutarnjih jedinica koje se razlikuju po snagi, dizajnu, boji, namjeni, vrsti filtera i sustavima za pročišćavanje i obogaćivanje zraka, Wi-Fi upravljanju sa udaljene lokacije i drugim tehničkim mogućnostima.
 


 
 
 

Povoljniji zidni klima uređaji su uglavnom namijenjeni za hlađenje i dogrijavanje prostora a skuplji zidni klima uređaji kvalitetnijih proizvođača mogu osim hlađenja i kvalitetno grijati na niskim vanjskim temperaturama pa su pogodni i za klimatizaciju objekata i u kontinentalnoj Hrvatskoj.
 
Odabir snage zidnih klima uređaja ovisi o površini prostora, namjeni, lokaciji, visini plafona te osobnim potrebama i navikama a postoje u snagama od 2 do 10kW.
U stambenim prostorima se uglavnom koriste zidni klima uređaji snage do 7kW a veće snage se koriste za klimatizaciju poslovnih prostora.
 
 
 
 

 

 
Ako želite kvalitetan, funkcionalan, tih i učinkovit zidni klima uređaj koji će odlično hladiti i grijati vaš prostor, predlažemo neki od vodećih japanskih proizvođača:
 

         
 
 
 
 

Ako se ne snalazite, imate dilemu ili pitanja molim da nas kontaktirate jer mi imamo dugogodišnje iskustvo i odgovore na sva Vaša pitanja i sa zadovoljstvom ćemo Vam pomoći u odabiru za Vas najboljeg klima uređaja te po potrebi prethodno napraviti izvid situacije na objektu i zajedno sa Vama odabrati odgovarajući klima uređaj i utvrditi najbolju poziciju za smještaj unutarnje i vanjske jedinice.
Sve navedeno će Vam osigurati vrhunski klimatiziran prostor i profesionalnu montažu sa minimalnim zahvatima u prostoru uz najbolju cijenu na tržištu.
 
 
 

Pogledajte naše ostale blogove koje smo pisali za vas:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 

Pogledajte još zanimljivih i poučnih tekstova o klima uređajima:


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Vašim potrebama pristupamo s velikom pažnjom te primjenjujemo višegodišnje iskustvo stečeno na montaži i servisu klima uređaja i klimatizacijskih sustava. Naši stručni i ovlašteni tehničari stalnom edukacijom osiguravaju savjetovanje prilikom kupnje i ovlaštenu ugradnju vašeg klima uređaja ili sustava uz kvalitetu koja nas stavlja par koraka ispred konkurencije.

 
 
Ako imate potrebu za nabavom, ugradnjom ili održanjem klima uređaja javite nam se s povjerenjem na telefone: 021 470 232091 4466 880, email: webshop@klimakoncept.hr
ili pošaljite upit preko kontakt forme.
 


 
Hvala na povjerenju! 
Vaš Klima koncept tim. 

SIGURNO PLAĆANJE OMOGUĆENO PUTEM

American Express Diners Club International MasterCard Maestro Visa KEKSpay aircash PayCek Mastercard Securecode Verified By Visa WSpay™ - Web Studio payment gateway

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više