PODNI - PARAPETNI KLIMA UREĐAJI

 

Podni klima uređaji su vrlo traženi tipovi klima uređaja s naglaskom na grijanje a koji se koriste za klimatizaciju kuća, stanova, poslovnih prostora i objekata sa specifičnim potrebama klimatizacije.

 
Izbor podnih-parapetnih klima uređaja možete pronaći od svih renomiranih proizvođača a odlikuju se ekskluzivnim dizajnom i kvalitetnijim grijanjem zbog nižeg ispuha zraka u razini poda pa tako mogu u potpunosti zamijeniti klasične radijatore uz još veći komfor i napredne mogućnosti.
 
Unutarnja jedinica podnog klima uređaja se postavlja na zid podignuta za visinu cokula ili na pod i povezuje se plinskim i elektro instalacijama s vanjskom jedinicom te čine kvalitetna i učinkovita rješenja za hlađenje i posebno za grijanje prostora.
 
Svi proizvođači nude širok izbor modela podnih-parapetnih unutarnjih jedinica koje se razlikuju po snagi, dizajnu, vrsti filtera i sustavima za pročišćavanje i obogaćivanje zraka, Wi-Fi upravljanju sa udaljene lokacije i drugim tehničkim mogućnostima.
 
 

 
 
 

Podni-parapetni klima uređaji se odlično uklapaju u moderne interijere a svojim tehničkim mogućnostima osiguravaju komforno hlađenje i grijanje prostora kako u priobalnoj tako i u kontinentalnoj Hrvatskoj.
 
Odabir snage podnih klima uređaja ovisi o površini prostora, namjeni, lokaciji, visini plafona te osobnim potrebama i navikama a postoje u snagama od 2,5 do 5kW.
 


 

 

 
Ako želite kvalitetan, funkcionalan, tih i učinkovit podni klima uređaj koji će odlično hladiti i grijati vaš prostor, predlažemo neki od vodećih japanskih proizvođača:
 

         
 
 
 

Ako se ne snalazite, imate dilemu ili pitanja molim da nas kontaktirate jer mi imamo dugogodišnje iskustvo i odgovore na sva Vaša pitanja i sa zadovoljstvom ćemo Vam pomoći u odabiru za Vas najboljeg klima uređaja te po potrebi prethodno napraviti izvid situacije na objektu i zajedno sa Vama odabrati odgovarajući klima uređaj i utvrditi najbolju poziciju za smještaj unutarnje i vanjske jedinice.
Sve navedeno će Vam osigurati vrhunski klimatiziran prostor i profesionalnu montažu sa minimalnim zahvatima u prostoru uz najbolju cijenu na tržištu.
 
 
 

Pogledajte naše ostale blogove koje smo pisali za vas:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 

Pogledajte još zanimljivih i poučnih tekstova o klima uređajima:


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Vašim potrebama pristupamo s velikom pažnjom te primjenjujemo višegodišnje iskustvo stečeno na montaži i servisu klima uređaja i klimatizacijskih sustava. Naši stručni i ovlašteni tehničari stalnom edukacijom osiguravaju savjetovanje prilikom kupnje i ovlaštenu ugradnju vašeg klima uređaja ili sustava uz kvalitetu koja nas stavlja par koraka ispred konkurencije.

 
 
Ako imate potrebu za nabavom, ugradnjom ili održanjem klima uređaja javite nam se s povjerenjem na telefone: 021 470 232091 4466 880, email: webshop@klimakoncept.hr
ili pošaljite upit preko kontakt forme.
 


 
Hvala na povjerenju! 
Vaš Klima koncept tim. 

SIGURNO PLAĆANJE OMOGUĆENO PUTEM

American Express Diners Club International Discover Dinacard MasterCard Maestro Visa American Express - jamstvo sigurne online kupnje Mastercard Securecode Verified By Visa WSpay™ - Web Studio payment gateway

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se