PODNI - PARAPETNI KLIMA UREĐAJI

 

Podni klima uređaji su vrlo traženi tipovi klima uređaja s naglaskom na grijanje a koji se koriste za klimatizaciju kuća, stanova, poslovnih prostora i objekata sa specifičnim potrebama klimatizacije.

 
Izbor podnih-parapetnih klima uređaja možete pronaći od svih renomiranih proizvođača a odlikuju se ekskluzivnim dizajnom i kvalitetnijim grijanjem zbog nižeg ispuha zraka u razini poda pa tako mogu u potpunosti zamijeniti klasične radijatore uz još veći komfor i napredne mogućnosti.
 
Unutarnja jedinica podnog klima uređaja se postavlja na zid podignuta za visinu cokula ili na pod i povezuje se plinskim i elektro instalacijama s vanjskom jedinicom te čine kvalitetna i učinkovita rješenja za hlađenje i posebno za grijanje prostora.
 
Svi proizvođači nude širok izbor modela podnih-parapetnih unutarnjih jedinica koje se razlikuju po snagi, dizajnu, vrsti filtera i sustavima za pročišćavanje i obogaćivanje zraka, Wi-Fi upravljanju sa udaljene lokacije i drugim tehničkim mogućnostima.
 
 

 
 
 

Podni-parapetni klima uređaji se odlično uklapaju u moderne interijere a svojim tehničkim mogućnostima osiguravaju komforno hlađenje i grijanje prostora kako u priobalnoj tako i u kontinentalnoj Hrvatskoj.
 
Odabir snage podnih klima uređaja ovisi o površini prostora, namjeni, lokaciji, visini plafona te osobnim potrebama i navikama a postoje u snagama od 2,5 do 5kW.
 


 

 

 
Ako želite kvalitetan, funkcionalan, tih i učinkovit podni klima uređaj koji će odlično hladiti i grijati vaš prostor, predlažemo neki od vodećih japanskih proizvođača:
 

         
 
 
 

Ako se ne snalazite, imate dilemu ili pitanja molim da nas kontaktirate jer mi imamo dugogodišnje iskustvo i odgovore na sva Vaša pitanja i sa zadovoljstvom ćemo Vam pomoći u odabiru za Vas najboljeg klima uređaja te po potrebi prethodno napraviti izvid situacije na objektu i zajedno sa Vama odabrati odgovarajući klima uređaj i utvrditi najbolju poziciju za smještaj unutarnje i vanjske jedinice.
Sve navedeno će Vam osigurati vrhunski klimatiziran prostor i profesionalnu montažu sa minimalnim zahvatima u prostoru uz najbolju cijenu na tržištu.
 
 
 

Pogledajte naše ostale blogove koje smo pisali za vas:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 

Pogledajte još zanimljivih i poučnih tekstova o klima uređajima:


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Vašim potrebama pristupamo s velikom pažnjom te primjenjujemo višegodišnje iskustvo stečeno na montaži i servisu klima uređaja i klimatizacijskih sustava. Naši stručni i ovlašteni tehničari stalnom edukacijom osiguravaju savjetovanje prilikom kupnje i ovlaštenu ugradnju vašeg klima uređaja ili sustava uz kvalitetu koja nas stavlja par koraka ispred konkurencije.

 
 
Ako imate potrebu za nabavom, ugradnjom ili održanjem klima uređaja javite nam se s povjerenjem na telefone: 021 470 232091 4466 880, email: webshop@klimakoncept.hr
ili pošaljite upit preko kontakt forme.
 


 
Hvala na povjerenju! 
Vaš Klima koncept tim. 

SIGURNO PLAĆANJE OMOGUĆENO PUTEM

American Express Diners Club International MasterCard Maestro Visa KEKSpay aircash PayCek Mastercard Securecode Verified By Visa WSpay™ - Web Studio payment gateway

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se