KANALNI KLIMA UREĐAJI

 

Kanalni klima uređaji su odlično rješenje za klimatizaciju hotelskih soba, ureda i drugih prostora koji zahtijevaju indirektnu distribuciju zraka i diskretno rješenje gdje se klima uređaji ne vide.

 
Unutarnja jedinica kanalnog klima uređaja može se ugraditi u strop ili zid u prostor ili izvan prostora koji se  klimatizira a pogodan je za kvalitetno hlađenje i grijanje.
 
Svi proizvođači nude širok izbor modela kanalnih klima uređaja koje se razlikuju po snagi i drugim tehničkim karakteristikama.

  
 
 

  
Odabir snage kanalnih klima uređaja ovisi o površini prostora, namjeni, lokaciji, visini plafona te osobnim potrebama i navikama a postoje u snagama od 2,5 do 14kW.
 

 
 
 
 

 
Ako želite kvalitetan, funkcionalan, tih i učinkovit kanalni klima uređaj koji će odlično hladiti i grijati vaš prostor, predlažemo neki od vodećih japanskih proizvođača:
 

         
 
 

 

Ako se ne snalazite, imate dilemu ili pitanja molim da nas kontaktirate jer mi imamo dugogodišnje iskustvo i odgovore na sva Vaša pitanja i sa zadovoljstvom ćemo Vam pomoći u odabiru za Vas najboljeg klima uređaja te po potrebi prethodno napraviti izvid situacije na objektu i zajedno sa Vama odabrati odgovarajući klima uređaj i utvrditi najbolju poziciju za smještaj unutarnje i vanjske jedinice.
Sve navedeno će Vam osigurati vrhunski klimatiziran prostor i profesionalnu montažu sa minimalnim zahvatima u prostoru uz najbolju cijenu na tržištu.
 
 
 

Pogledajte naše ostale blogove koje smo pisali za vas:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 

Pogledajte još zanimljivih i poučnih tekstova o klima uređajima:


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Vašim potrebama pristupamo s velikom pažnjom te primjenjujemo višegodišnje iskustvo stečeno na montaži i servisu klima uređaja i klimatizacijskih sustava. Naši stručni i ovlašteni tehničari stalnom edukacijom osiguravaju savjetovanje prilikom kupnje i ovlaštenu ugradnju vašeg klima uređaja ili sustava uz kvalitetu koja nas stavlja par koraka ispred konkurencije.

 
 
Ako imate potrebu za nabavom, ugradnjom ili održanjem klima uređaja javite nam se s povjerenjem na telefone: 021 470 232091 4466 880, email: webshop@klimakoncept.hr
ili pošaljite upit preko kontakt forme.
 


 
Hvala na povjerenju! 
Vaš Klima koncept tim. 

SIGURNO PLAĆANJE OMOGUĆENO PUTEM

American Express Diners Club International MasterCard Maestro Visa KEKSpay aircash PayCek Mastercard Securecode Verified By Visa WSpay™ - Web Studio payment gateway

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više