JAMSTVO: 3 god.

Snaga
hlađenja

7,1 kW

Snaga
grijanja

8,2 kW

Prikladno za prostor

70-75 m2

PANASONIC CS-Z71ZKE

ETHEREA INVERTER+ - unutarnja mat bijela jedinica za multi sustav

Šifra: 1826


Unutarnja jedinica za multi sustav

Učinak hlađenja: 7.1kW (0,98-8,50) kW
Učinak grijanja: 8,2kW (0,98-10,20) kW
Prikladno za prostor: do 75m2
Bijela unutarnja jedinica
WI-FI upravljanje je integrirano i uključeno u cijenu
Tvorničko jamstvo: 3 godine


PROIZVOD JE DOSTUPAN.

Besplatna dostava za narudžbe iznad 200 €

Cijena za jednokratno plaćanje:
882,00 
Pregled vrsta plaćanja
Cijena za jednokratno plaćanje: 882,00 €
Cijena za kartice 2-12 rate: 931,00 €
Cijena za kartice 13-24 rate: 980,00 €
Dodaj u košaricu
Pošalji upit
Kupite uz proizvod:

PANASONIC KLIMA UREĐAJ 
ETHEREA INVERTER - unutarnja zidna jedinica za multi sustav

 
 
Etherea s nanoe™ X tehnologijom
Pametno rješenje za održavanje čistoće, udobnosti i gostoljubivosti vašeg doma
Pametna, nova Etherea dolazi s tehnologijom nanoe™ X s prednostima hidroksilnih radikala. S naprednim opcijama upravljanja, performansama koje su vodeće u klasi, elegantnim dizajnom i inteligentnim značajkama, Etherea je dizajnirana da vaš dom učini udobnim, čistim i idealnim mjestom za boravak.
Tehnologija zrak-zrak omogućuje visoko energetski učinkovito rješenje kako bi se osiguralo optimalno korištenje tijekom cijele godine, pružajući grijanje i hlađenje za mnogo manji utjecaj na okoliš.
 


 

Elegantan dizajn za optimalne performanse 
Panasonic je pomno dizajnirao novu Ethereu za elegantno i elegantno rješenje koje će se uklopiti u svaki interijer. Njegov elegantni monolitni dizajn je robustan i omogućuje klima uređaj visokih performansi, s velikim područjem ispuštanja zraka za optimizaciju rada. 
 

 

Unutrašnje čišćenje i sušenje unutarnje jedinice s nanoe™ X
Operacija unutarnjeg čišćenja služi za čišćenje unutrašnjosti unutarnje jedinice. Koristi nanoe™ X tehnologiju koja može inhibirati određene bakterije, viruse i plijesan na filtru, isparivaču i izlazu zraka do 99%.
Novi ventilator s poprečnim protokom presvučen je kako bi se spriječilo nakupljanje prašine na njegovim površinama i može biti učinkovit protiv određenih bakterija i plijesni.
 
 
 

nanoe™ X: Poboljšana zaštita 24/7
Čisti vaš zrak, tako da unutarnje okruženje može biti čišće i ugodnije mjesto za boravak cijeli dan. nanoe™ X radi zajedno s funkcijom grijanja ili hlađenja kada ste kod kuće i može raditi samostalno kada ste odsutni. Dajte klima-uređaju snagu da poveća zaštitu kod kuće s tehnologijom nanoe™ X i praktičnom kontrolom putem aplikacije Panasonic Comfort Cloud.

Čisti zrak kada ste odsutni
Ostavite nanoe™ način rada UKLJUČENIM kako biste spriječili određene zagađivače i dezodorirali prije nego se vratite kući.

Poboljšava vaše okruženje kada ste kod kuće
Uživajte u čišćem i udobnom prostoru s voljenima.

 
 

Vrhunska udobnost i visoka energetska učinkovitost
 
 

Elegantan dizajn s daljinskim upravljačem jednostavnim za korištenje 
Daljinski upravljač jednostavan za korištenje ima ergonomski dizajn sa suženim stražnjim kućištem za najudobnije držanje. Intuitivni dizajn novog upravljača omogućuje jednostavno rukovanje s pet tipki za brzi pristup za praktičnu upotrebu. Kontroler također ima minimalistički dizajn s rjeđe korištenim tipkama skrivenim ispod kliznog poklopca.

Visoko energetski učinkovit za sve vaše potrebe 
Ako zahtjevi za klimatizacijom premašuju opseg jedne prostorije, Panasonic nudi širok raspon mogućnosti s multi split rješenjem. 
Multi split rješenje nudi visoku fleksibilnost jer se 2 do 5 unutarnjih jedinica može spojiti na jednu vanjsku jedinicu. Širok raspon kompatibilnih unutarnjih jedinica uključuje Etherea i TZ zidne jedinice, podnu konzolu i kanalsku jedinicu.

R32 rashladno sredstvo ekološki prihvatljivo
R32, inovativno rashladno sredstvo na sve moguće zamislive načine: lako se postavlja, au usporedbi s većinom drugih rashladnih sredstava ima mnogo manji utjecaj na okoliš i štedi energiju.

Donošenje prirodne ravnoteže u zatvorenom prostoru 
nanoe™ X, tehnologija s prednostima hidroksilnih radikala.
U prirodi obilni, hidroksilni radikali (poznati i kao OH radikali) imaju sposobnost inhibiranja zagađivača, određenih virusa i bakterija za čišćenje i dezodoriranje.
nanoe™ X tehnologija može unijeti ove nevjerojatne prednosti u zatvorene prostore tako da tvrde površine, mekani namještaj i unutarnje okruženje mogu biti čišće i ugodnije mjesto za boravak, bilo kod kuće, na poslu ili u posjeti hotelima, trgovinama, restoranima itd.
 

 

Gdje se koristi nanoe™ X tehnologija? 
Takva se tehnologija može pronaći u različitim primjenama za čišćenje zraka i površina, unutar vlakova, dizala, automobila, kućanskih aparata i osobne ljepote... kao i u klimatizaciji. Panasonic Heating & Cooling Solutions uključuje nanoe™ tehnologiju u širok raspon opreme za stambene primjene kao i za komercijalne prostore i to je rješenje koje ne zahtijeva filtere ili održavanje i može raditi neovisno o grijanju ili hlađenju.
 

 

Po čemu je nanoe™ X jedinstven?
nanoe™ X inhibira bakterije i viruse, plijesni, alergene, pelud i opasne tvari, kao i dezodorans. Prodire čak i u čvrsto tkane tkanine, uključujući zavjese, rolete, tepihe i namještaj, dopire do zagađivača na tvrdim površinama i pomaže u čišćenju zraka koji udišemo.
 

 

Zakažite svoju rutinu pomoću prilagođene naredbe
S rutinskom funkcijom možete prilagoditi glasovne naredbe i kontrolirati više uređaja kojima se upravlja glasom, uključujući naše mrežne klima uređaje koji će vam pomoći u vašoj personaliziranoj rutini.
 

 

Jednostavno kontrolirajte i pristupajte svim značajkama daljinskog upravljanja bilo kada i bilo gdje.
Aplikacija Panasonic Comfort Cloud omogućuje vam praktično upravljanje i praćenje više klimatizacijskih jedinica za domove sa samo jednog mobilnog uređaja. Također, moguće je praćenje energije što daje priliku naučiti kako još više smanjiti operativne troškove.
 

 
 
 
Kako se povezati s aplikacijom Panasonic Comfort Cloud
Postoje 4 različita načina povezivanja, ovisno o verziji bežičnog LAN uređaja na vašoj unutarnjoj jedinici. Pratite video koji odgovara vašoj vrsti uređaja, inače nećete moći ispravno izvršiti podešavanje. 


1. Modeli s naprednim ugrađenim Wi-Fi-jem: unutarnja jedinica je zidnog tipa i ima naljepnicu na prednjoj ploči s 2 QR koda ILI postoji QR kod unutar prednje ploče

2. Modeli sa standardnim ugrađenim Wi-Fi-jem: unutarnja jedinica je zidnog tipa i ima naljepnicu na prednjoj ploči s 1 QR kodom ILI NEMA QR koda unutar prednje ploče

3. Modeli s opcijskim Wi-Fi adapterom CZ-TACG1: unutarnja jedinica je zidnog tipa i na nju je spojen opcijski Wi-Fi adapter

4. Modeli sa žičanim daljinskim upravljačem CZ-RTC6BLW s Wi-Fi

 

 

Kontrola glasa. Riječi čine više od djela
 
 

Putem aplikacije Comfort Cloud, klima uređaj se također može povezati s nekim od vodećih glasovnih asistenata na tržištu kako bi se dodatno optimizirao standard klimatizacije bez potrebe za mrdanjem prsta.


Više o upravljanju glasom

* Google, Android, Google Play i Google Home zaštitni su znakovi tvrtke Google LLC. Amazon, Alexa i svi srodni logotipi zaštitni su znakovi Amazon.com, Inc. ili njegovih podružnica. Dostupnost usluga glasovnog pomoćnika razlikuje se ovisno o zemlji i jeziku. Pogledajte našu kompletnu ponudu mono-split klima uređaja:

Ponuda klima uređaja po snazi:

klima uređaji snage 2,5 kW
klima uređaji snage 3,5
klima uređaji snage 4 do 5 kW
klima uređaji snage 5 do 6 kW
klima uređaji snage 6 do 7 kW
klima uređaji snage 7 do 8 kW
klima uređaji snage 8 do 10 kW

 

Ponuda klima uređaja prema površini prostora koji se klimatizira:

klima uređaji za prostor površine do 20 m2
klima uređaji za prostor površine 20 do 25 m2
klima uređaji za prostor površine 25 do 30 m2
klima uređaji za prostor površine 30 do 35 m2
klima uređaji za prostor površine 35 do 40 m2
klima uređaji za prostor površine 40 do 45 m2
klima uređaji za prostor površine 45 do 50 m2
klima uređaji za prostor površine 50 do 55 m2
klima uređaji za prostor površine 55 do 60 m2
klima uređaji za prostor površine 60 do 65 m2
klima uređaji za prostor površine 65 do 70 m2 

Kompletna ponuda vrhunskih Japanskih klima uređaja na jednom mjestu

 

Multi split klima uređaji - više unutarnjih jedinica na jednu vanjsku jedinicu

 

Klima uređaji na akciji

 

Cjenik montaže klima uređaja
Vašim potrebama pristupamo s velikom pažnjom te primjenjujemo višegodišnje iskustvo stečeno na montaži i servisu klima uređaja i klimatizacijskih sustava. Naši stručni i ovlašteni tehničari stalnom edukacijom osiguravaju savjetovanje prilikom kupnje i ovlaštenu ugradnju vašeg klima uređaja ili sustava uz kvalitetu koja nas stavlja par koraka ispred konkurencije.
 
Ako imate potrebu za ugradnjom ili održanjem klima uređaja javite nam se s povjerenjem na telefone: 021 470 232091 504 2215, email: info@klimakoncept.hr
ili pošaljite upit preko kontakt forme.

 
Vaš Klima koncept tim. 
 

 
Unutarnja  jedinica zidne izvedbe Etherea s maskom, opremljena ventilatorom, trobrzinskim elektromotorom, izmjenjivačem topline s direktnom ekspazijom freona, te svim potrebnim elementima za zaštitu, kontrolu i regulaciju uređaja i temperature. Jednica ima mogućnost WiFi komunikacije ili spajanja kontaktnog komunikacijskog modula za upravljanje i komunikaciju. Kompatibilna s Google Assistant i Amazon Alexa. Jedinica opremljena Nanoe X ionizirajućim filtrom za neutralizaciju bakterija, plijesni i virusa u zraku, unutar filtra i na površinama.  Boja mat bijela.
Proizvod Panasonic tip: CS-Z71ZKEW  

Protok zraka h/g: 19,0/19,9 m3/min
Nivo zvučnog tlaka: hlađenje: 47 / 38 / 30 dBA
Nivo zvučnog tlaka: grijanje: 47 / 38 / 30 dBA
dimenzije: 1040 x 244 mm ; h = 295 mm
težina: 13 kg
uključivo dodatni pribor:
- nanoe X sustav pročišćavanja zraka
- ugrađen Wifi modul
- priprema za karticu sa ulazno/izlaznim signalima
- infracrveni daljinski upravljač sa 7-dnevnim timerom i satom


 

MONTAŽA MULTI-SPLIT KLIMA UREĐAJA više unutarnjih i jedne vanjske jedinice

 

 

 • Na web shopu Klima koncept montaža nije uključena u cijenu klima uređaja.
 • Ako želite ovlaštenu montažu dodajte je u košaricu i platite zajedno sa klima uređajem ili u drugom koraku online narudžbe potvrdite da trebate ovlaštenu montažu a u tom slučaju montažu plaćate montažeru.
 • Ovlaštenu montažu klima uređaja obavljamo na području cijele Hrvatske.
 • Cjenik usluga vrijedi za cijelu Hrvatsku osim za otoke na koje ne vozi trajekt (posebno se dogovaraju uvjeti ako postoje tehničke mogućnosti za montažu)
 • Kontakt podatke našeg partnera, tvrtke ili obrta ovlaštenog za montažu klima uređaja, kupcu šaljemo kad plati klima uređaj.
 • Jamstvo na montažu vrijedi do isteka tvorničkog jamstva na klima uređaj.
 • Vršimo montažu samo klima uređaja koji su kupljeni u Klima konceptu.
 • Standardna montaža Multi-split klima uređaja podrazumijeva montažu svih unutarnjih i vanjske jedinice na visini do 5m, bez upotrebe skele ili auto dizalice.
 • Kod većih visina dodatno se naplaćuju visinski radovi ili se angažira auto košara ili postavlja skela koju dodatno plaća ili osigurava kupac.   
 

 


U standardnu montažu Multi klima uređaja uključeno je:

 • Dobava i postavljanje  do 3 metra plinske i elektro instalacije između svake unutarnje i vanjske jedinice
 • Dobava i postavljanje do 3 metra PVC kanala dimenzija za postavljanje instalacije između unutarnjih i vanjske jedinice – nadžbukno
 • Dobava i postavljanje do 3 metra PVC kanala dimenzija sa električnim kabelom za napajanje vanjske jedinice – nadžbukno
 • Dobava i postavljanje do 3 metra cijevi za odvod vode-kondenzata, slobodnim padom u pripremljeni odvod
 • Dobava i postavljanje 1 par pocinčanih nosača za montažu vanjske jedinice
 • Potrošni materijal (vijci, tiple, izolacijska traka, vezice, silikon, gips i ostali potrebni materijal za montažu)
 • 1 proboj zida, debljine do 40cm po svakoj unutarnjoj jedinici
 • Montaža unutarnjih i vanjske jedinice
 • Spajanje plinskih i elektro instalacija na unutarnjim i na vanjskoj jedinici
 • Spajanje napajanja na postojeću električnu instalaciju
 • Vakumiranje
 • Puštanje u pogon
 • Testiranje rada
 • Čišćenje mjesta rada
 • Ovjera garancije
 

VAŠE MIŠLJENJE O PROIZVODU

Ocijeni proizvod:

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima.
Prosječna ocjena: 0,0

Svojim komentarom pomažete drugim kupcima u lakšem odabiru odgovarajućeg uređaja.

Kupite uz proizvod

MONTAŽA MULTI KLIMA UREĐAJA PETAL

MONTAŽA MULTI KLIMA UREĐAJA PETAL

5 zidnih ili podnih unutarnjih jedinica i jedne vanjske jedinice
MONTAŽA MULTI KLIMA UREĐAJA QUADRAL

MONTAŽA MULTI KLIMA UREĐAJA QUADRAL

4 unutarnje zidne ili podne i jedne vanjske jedinice
MONTAŽA MULTI KLIMA UREĐAJA TRIJAL

MONTAŽA MULTI KLIMA UREĐAJA TRIJAL

3 zidne ili podne unutarnje i jedne vanjske jedinice
MONTAŽA MULTI KLIMA UREĐAJA PETAL NA POSTAVLJENE INSTALACIJE

MONTAŽA MULTI KLIMA UREĐAJA PETAL NA POSTAVLJENE INSTALACIJE

5 unutarnjih zidnih ili podnih unutarnjih jedinica i jedne vanjske jedinice
MONTAŽA MULTI KLIMA UREĐAJA QUADRAL NA POSTAVLJENE INSTALACIJE

MONTAŽA MULTI KLIMA UREĐAJA QUADRAL NA POSTAVLJENE INSTALACIJE

4 zidne ili podne unutarnje i jedne vanjske jedinice
MONTAŽA MULTI KLIMA UREĐAJA DUAL

MONTAŽA MULTI KLIMA UREĐAJA DUAL

2 zidne ili podne unutarnje i jedne vanjske jedinice
MONTAŽA MULTI KLIMA UREĐAJA TRIJAL NA POSTAVLJENE INSTALACIJE

MONTAŽA MULTI KLIMA UREĐAJA TRIJAL NA POSTAVLJENE INSTALACIJE

3 zidne ili podne unutarnje i jedne vanjske jedinice
MONTAŽA MULTI KLIMA UREĐAJA DUAL NA POSTAVLJENE INSTALACIJE

MONTAŽA MULTI KLIMA UREĐAJA DUAL NA POSTAVLJENE INSTALACIJE

2 zidne ili podne unutarnje i jedne vanjske jedinice
PANASONIC CZ-TACG1 WIFI ADAPTER

PANASONIC CZ-TACG1 WIFI ADAPTER

WiFI ADAPTER za upravljanje klima uređajem s udaljene lokacije

SIGURNO PLAĆANJE OMOGUĆENO PUTEM

American Express Diners Club International MasterCard Maestro Visa KEKSpay aircash PayCek Mastercard Securecode Verified By Visa WSpay™ - Web Studio payment gateway

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više