JAMSTVO: 3 god.

Snaga
hlađenja

6,3 kW

Snaga
grijanja

5,8 kW

Energetska klasa

A+++

Prikladno za prostor

55-60 m2

VAILLANT VWL 75/5 AS 230V

aroTHERM VWL AS - split inverterska dizalica topline zrak/voda

Šifra: 3050


Split inverterska dizalica topline zrak/voda
Rashladno sredstvo R290
Visoka učinkovitost s niskim troškovima održavanja
Može se kombinirati s fotonaponskim sustavom
Grijanje, hlađenje te priprema za PTV 
Inverterska kompresorska tehnologija
Funkcija aktivnog hlađenja tijekom ljetnih mjeseci
Integrirana visokoučinkovita crpka
Funkcija smanjenja buke
Elektronski ekspanzijski ventil
Intuitivna regulacija i učinkovito hibridno upravljanje s sensoCOMFORT sustavom regulacije
10 godina jamstvo na kompresor
 
NAJNIŽA CIJENA NA TRŽIŠTU - Pošaljite upit!
BESPLATNA DOSTAVA!
MONTAŽA U CIJELOJ HRVATSKOJ!


PROIZVOD JE DOSTUPAN.

Besplatna dostava za narudžbe iznad 200 €

aroTHERM VWL 75/5 AS 230V
Split inverterska dizalica topline zrak/voda

Za novogradnju ili adaptaciju: s novom aroTHERM split dizalicom topline uštedite do 75% troškova energije i do 30% štetnih emisija. Sustav dizalice topline učinkovito pretvara toplinsku energiju pohranjenu u zraku za udobnost Vašeg doma: grijanje tijekom zime, hlađenje tijekom ljeta i topla voda tijekom cijele godine.
 

 


Split tehnologija: čini ono dobro još boljim
Razvijeno u Njemačkoj, proizvedeno u Europi: jednako kao aroTHERM monoblok, koji je već tisuću puta pokazao svoju vrijednost, aroTHERM split sustav nudi visoku učinkovitost u raznim izvedbama. Visoka kvaliteta proizvodnje osigurava trajnu kvalitetu funkcije grijanja i hlađenja. Nova tehnološka rješenja i opsežni i optimizirani detalji omogućuju Vam trostruki povrat uloženog.
 

 


Instalacija: fleksibilnija no ikad
Zahvaljujući novoj tehnologiji, vanjska i unutarnja jedinica se mogu postaviti i na udaljenosti od 25 metara jedna od druge. Na ovaj način ćete sigurno pronaći prikladno mjesto za svoju dizalicu topline. aroTHERM split sustav sastoji se od dvije jedinice. Vanjska jedinica dizalice topline se postavlja u vrtu, na zidu kuće ili na krovu. Imamo savršeno usklađen pribor za svaku instalaciju.ž


Rad: tiši no ikad
Kao jedna od najtiših dizalica topline zrak/voda na tržištu, aroTHERM split je savršena za korištenje u gusto naseljenim naseljima. Čak i na udaljenosti od samo nekoliko metara, razina buke smanjuje se na razinu osobnog računala. U prostoru je također tiha. Najčešće je unutarnja jedinica smještena u podrumu i čuje se otprilike kao moderni hladnjak. Poslušajte sami.
 

 


Omjer cijene i učinka: bolji no ikad
Uz aroTHERM split dobivate najjsuvremeniju tehnologiju po prihvatljivoj cijeni. Ušteda počinje s instalacijom koja je brza i jednostavna. Uštedjet ćete novac koji ste dosad trošili na održavanja i čišćenje dimnjaka, a budući troškovi održavanja su također niski.
 

 


Udobnost grijanja, tople vode i hlađenja u manjem prostoru
Za razliku od aroTHERM monoblok dizalice topline, aroTHERM split rješenje sastoji se od dvije jedinice. Vanjska jedinica se postavlja na zid kuće ili u vrt, a unutarnja jedinica najčešće u podrum. Unutarnjom jedinicom, uniTOWER, koja je veličine hladnjaka, sačuvat ćete svoj životni prostor, pogotovo u novim zgradama. Integrirani spremnik tople vode je dovoljan za potrebe četveročlane obitelji.
Ako imate veću potražnju za toplom vodom ili ugrađujete solarni sustav, odaberite zidnu hidrauličku stanicu u kombinaciji sa solarnim spremnikom.
U novogradnju možete koristiti aroTHERM kao jedini generator topline. Ako radite adaptaciju možete ju također integrirati u postojeći sustav grijanja na ulje ili plin. Inteligentna kontrola s hibridnim upravljanjem osigurava optimalnu uporabu topline iz okoliša.


Još učinkovitija u sustavnim rješenjima
aroTHERM split je pravi timski igrač i radi savršeno u kombinaciji s ostalim Vaillant komponentama. Od fotonapona i ventilacije do plinskih uređaja i solarnih sustava. Otkrijte kako naše dizalice topline funkcioniraju u kombinaciji s inteligentim upravljanjem putem aplikacije na pametnom telefonu.

 

 


 
 

OVLAŠTENA MONTAŽA SUSTAVA DIZALICA TOPLINE 


Ukoliko Vam je potrebno, vršimo ovlaštenu montažu i puštanje u pogon sustava dizalica topline! 

Montaža na bilo kojoj lokaciji u Hrvatskoj!

Uvijek dostupna podrška! 
 

Ukoliko pored dobave uređaja želite i ovlaštenu montažu i puštanje u pogon, na pravom ste mjestu. S našom mrežom ovlaštenih partnera koju smo izgradili u 20 godina rada pokrivamo čitav teritorij RH!

 
 
Obratite nam se za: 
  • Inženjersko savjetovanje
  • Izradu ponude sukladno stanju na objektu uz pomoć ovlaštenih montažera i inženjera
  • Ovlaštenu montažu i puštanje u pogon od strane ovlaštenih servisera na području cijele Hrvatske
  • Rješavanje problema od strane stručnih osoba
 

S obzirom na broj upita i našu težnju da radimo na najvišoj mogućoj razini kvalitete ponude za montaže radimo na temelju izvida na terenu i dogovora s Vama u skladu sa Vašim zahtjevima i budžetom.
Ukoliko imate montažu u Vašem aranžmanu besplatno dostavljamo uređaj te osiguravamo inženjersku podršku Vama i Vašim montažerima.


 

Za sve upite na raspolaganju Vam je Projektni inženjer s višegodišnjim iskustvom na projektiranju i montaži malih i velikih sustava dizalica topline:

Hrvoje Šerić, mag. ing. ind.
mob. 098 285 113

mail: hrvoje@klimakoncept.hr


Rado ćemo odgovorit na sva vaša pitanja i dati vam korisne prijedloge, ponudu i podršku.
    


Vaš Klima koncept tim.

VAŠE MIŠLJENJE O PROIZVODU

Ocijeni proizvod:

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima.
Prosječna ocjena: 0,0

Svojim komentarom pomažete drugim kupcima u lakšem odabiru odgovarajućeg uređaja.

SIGURNO PLAĆANJE OMOGUĆENO PUTEM

American Express Diners Club International MasterCard Maestro Visa KEKSpay aircash PayCek Mastercard Securecode Verified By Visa WSpay™ - Web Studio payment gateway

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više