ZATVORI
Prikaži više
Prikaži manje
Prikaži više
Prikaži manje
Prikaži više
Prikaži manje
Prikaži više
Prikaži manje
MITSUBISHI ELECTRIC
 

MITSUBISHI ELECTRIC - Najveći izbor Mitsubishi klima uređaja
 Besplatna brza dostava u cijeloj Hrvatskoj
 Platite do 24 rate bez kamata i provizije
Ovlaštena montaža u cijeloj HR


Mitsubishi Electric japanski klima uređaji poznati su u cijelom svijetu kao uređaji vrhunskih karakteristika, vrhunskog dizajna i funkcionalnosti, naprednim tehnologijama te spadaju među najštedljivije na tržištu.

Odabirom Mitsubishi klima uređaja naprosto ne možete pogriješiti!



 

Mitsubishi Electric Klima Uređaji: Inovacija, Kvaliteta i Održivost za Savršenu Klimu
 
Mitsubishi Electric je priznati lider u industriji klimatizacijskih sustava, a njihovi klima uređaji su poznati po svojoj izvrsnoj učinkovitosti, pouzdanosti i naprednim tehnologijama.
Povijest Mitsubishi Electric-aMitsubishi Electric je japanska tvrtka osnovana 1921. godine, a od tada je postala jedan od najpoznatijih svjetskih proizvođača električnih i elektroničkih uređaja. Tvrtka je razvila širok raspon proizvoda, uključujući klima uređaje, televizore, kućanske aparate, industrijsku opremu i računalne sustave. Mitsubishi Electric je oduvijek bio posvećen inovacijama i tehnološkom napretku, te je stekao reputaciju pouzdanosti i visoke kvalitete svojih proizvoda.
 
Tehnološke Inovacije
Mitsubishi Electric je uvijek bio poznat po svojim inovacijama i naprednim tehnologijama, a to se odražava i u njihovim klima uređajima. Tvrtka kontinuirano radi na razvoju novih tehnologija koje poboljšavaju performanse i energetsku učinkovitost svojih uređaja. Jedna od ključnih tehnologija koju Mitsubishi Electric koristi u svojim klima uređajima je inverterska tehnologija. Inverterska tehnologija omogućuje precizno podešavanje rada kompresora prema stvarnim potrebama prostora, čime se postiže veća energetska učinkovitost i stabilnija temperatura.
 
Energetska Učinkovitost
Energetska učinkovitost je ključna karakteristika Mitsubishi Electric klima uređaja. Tvrtka je posvećena razvoju uređaja koji minimiziraju potrošnju energije, smanjujući tako utjecaj na okoliš i omogućujući korisnicima uštede na računima za energiju. Mitsubishi Electric klima uređaji koriste najnovije tehnologije poput inverterske tehnologije, koja omogućuje precizno upravljanje radom uređaja i optimizaciju potrošnje energije. Osim toga, Mitsubishi Electric koristi napredne senzore i sustave za praćenje temperature, vlažnosti i kvalitete zraka, što omogućuje inteligentno upravljanje sustavom i postizanje najbolje moguće energetske učinkovitosti.
 
Dizajn i Estetika
Mitsubishi Electric klima uređaji ne samo da pružaju izvrsnu funkcionalnost, već se ističu i svojim modernim dizajnom i estetikom. Tvrtka je posvećena razvoju uređaja koji se mogu elegantno uklopiti u bilo koji prostor, bez narušavanja estetike. Mitsubishi Electric nudi širok raspon modela s različitim stilovima i bojama, tako da korisnici mogu odabrati uređaj koji najbolje odgovara njihovom stilu i preferencijama. Bez obzira je li riječ o stambenom ili poslovnom prostoru, Mitsubishi Electric klima uređaji pružaju funkcionalnost i estetiku ujedno.
 
Praktične Primjene
Mitsubishi Electric klima uređaji imaju širok raspon praktičnih primjena i mogu se koristiti u različitim prostorima i okruženjima. Bilo da se radi o domaćinstvima, uredima, trgovinama, hotelima ili industrijskim objektima, Mitsubishi Electric klima uređaji mogu pružiti optimalnu klimu za udobnost i produktivnost. Uz razne vrste klima uređaja, poput zidnih jedinica, podnih jedinica, kasetnih jedinica i kanalnih jedinica, Mitsubishi Electric može zadovoljiti različite potrebe i zahtjeve korisnika.
 
Održivost i Ekološka Svijest
Mitsubishi Electric je tvrtka koja je izuzetno posvećena održivosti i ekološkoj svijesti. Tvrtka provodi stroge interne smjernice i standarde kako bi osigurala da njeni proizvodi imaju minimalan utjecaj na okoliš. Mitsubishi Electric klima uređaji su dizajnirani da budu energetski učinkoviti, smanjujući potrošnju energije i emisiju stakleničkih plinova. Također, Mitsubishi Electric koristi ekološki prihvatljive materijale u proizvodnji svojih uređaja i primjenjuje recikliranje kako bi smanjio otpad i promicao održivi pristup.
 
Zaključak
Mitsubishi Electric klima uređaji predstavljaju vrhunac inovacije, kvalitete, energetske učinkovitosti, dizajna i održivosti. Njihovi proizvodi su rezultat dugogodišnjeg iskustva, tehnološkog napretka i predanosti korisničkom zadovoljstvu. Bez obzira tražite li klima uređaj za svoj dom ili poslovni prostor, Mitsubishi Electric nudi širok izbor visokokvalitetnih uređaja koji će zadovoljiti vaše potrebe. Uz Mitsubishi Electric klima uređaje, možete uživati u savršenoj klimi, smanjenom utjecaju na okoliš i uštedi energije.
 
 

Mitsubishi Electric nudi širok spektar klima uređaja, uključujući sljedeće:

1. Zidni modeli: Ovi su modeli dizajnirani za montažu na zid i obično su najčešće korišteni modeli u kućanstvima. Oni su dostupni u različitim kapacitetima, u rasponu od manjih jedinica za jednu sobu do većih jedinica za cijeli dom.

2. Stropni ili podni modeli: Ovi su modeli dizajnirani za montažu na strop ili pod i obično se koriste u većim prostorima, kao što su uredi ili trgovine.

3. Kanalne klime: Kanalni sustavi su skrivene u strukturi zgrade i omogućuju grijanje ili hlađenje više prostorija istovremeno. Oni su često preferirani u novogradnjama ili za velike komercijalne prostore.

4. Kazetni modeli: Kazetni klima uređaji su vrsta klima uređaja koji su dizajnirani za ugradnju u strop ili pod. Oni su posebno popularni u komercijalnim i industrijskim prostorima, ali se također mogu koristiti u kućanstvima.

 

Klima uređaji Mitsubishi Electric dolaze s različitim naprednim značajkama, uključujući:

1. Inverter tehnologija: Ova tehnologija omogućuje klima uređaju da radi efikasnije regulirajući brzinu kompresora, što rezultira smanjenom potrošnjom energije i poboljšanom kontrolom temperature.

2. Wi-Fi kontrola: Mnogi Mitsubishi Electric klima uređaji imaju mogućnost upravljanja putem Wi-Fi veze, što omogućuje korisnicima da kontroliraju svoje klima uređaje putem pametnog telefona ili tableta.

3. Tihi rad: Mitsubishi Electric klima uređaji su dizajnirani da budu što tiši, čineći ih idealnim za upotrebu u spavaćim sobama, uredima i drugim prostorima gdje je potreban tih rad.

4. Filtracija zraka: Mnogi modeli imaju napredne filtere za poboljšanje kvalitete unutarnjeg zraka, uključujući uklanjanje prašine, alergena i neugodnih mirisa.

 

Uz to, Mitsubishi Electric je poznat po svom fokusu na održivost, s mnogim modelima koji koriste ekološki prihvatljive rashladne tvari i tehnologije koje smanjuju potrošnju energije. 

 


Mitsubishi Electric proizvodi široki asortiman klima uređaja: mono split inverter kompleti (sa jednom untarnjom i jednom vanjskom jedinicom u raznim izvedbama unutarnjih jedinica: zidna, podna/parapetna, kazetna 1-smjerna i 4-smjerna, kanalna), multi inverter sustave, VRF sustave i dizalice topline.


 

Mono split klima uređaji Mitsubishi Electric namijenjeni za hlađenje i grijanje stambenih i manjih poslovnih prostora.

 

Sve serije mono-split klima uređaja Mitsubishi Electric pogodne su za klimatizaciju Vašeg doma ili manjeg poslovnog prostora. Široka paleta klima uređaja pruža mogućnost optimiziranja energetske učinkovitosti i podizanje razine ugodnosti u Vašem domu, bilo da se radi o obnovi Vašeg doma ili o novogradnji. Kompaktan i moderan dizajn unutarnjih jedinica pristaje uz svaki interijer.

Klima uređaji Mitsubishi Electric su jedni od najcjenjenijih na tržištu i česti su izbor kupaca sa iskustvom i onih koji znaju što je kvalitetan klima uređaj.

 

U klimatizaciji svaka uložena kuna znači bolji uređaj po pitanju kompresora, kvalitete plastike, izrade, manjih vibracija, tišine rada, bolje energetske učinkovitosti, bolje grijanje na niskim temperaturama, učinkovitije hlađenje na vrlo visokim temperaturama, bolje filtriranje zraka, upravljanje na daljinu putem smartphona, više funkcija i opcija, povećana trajnost, duži jamstveni rok i dr.



 
SERIJE mono split klima uređaja Mitsubishi Electric - Aktualni modeli
 


HR INVERTER MITSUBISHI ELECTRIC

 
mitsubishi-electric-klima-uredaj-msz-hr-klima-koncept
 
 
  Novi model u našem asortimanu iz Mitsubishi Electrica MSZ-HR. Model 2019. godine donosi mnoštvo funkcija koje su danas u trendu, a pristupačne za svačiji budžet. 
Koristi novi ekološki i učinkovitiji plin R-32. Uključen je tjedni timer za najveći komfor. Moguće je ugraditi Wi-Fi adapter za upravljanje sa udaljene lokacije putem smartphona ili računala.
 
 
 

BT INVERTER MITSUBISHI ELECTRIC


mitsubishi-electric-klima-uredaj-msz-bt-klima-koncept 

 
Nova serija MSZ-BT odlikuje se najvišim standardima kvalitete, novim R-32 rashladnim sredstvom, niskom razinom buke, stilskim i kompaktnim daljinskim upravljačem s velikim zaslonom i jednostavnim gumbima radi lakšeg funkcioniranja klima uređaja kojeg možete daljinski kontrolirati putem aplikacije i na svojim mobilnim uređajima. Pored toga, ovaj uređaj ima najnaprednija poboljšanja u pogledu funkcionalnosti koje omogućuju maksimalne performanse i upotrebljivost bilo kojeg korisnika. 
 
 

AP - SUPER INVERTER+ SERIJA MITSUBISHI ELECTRIC


mitsubishi-electric-ap25vg-super-inverter-klima-koncept

 


SUPER INVERTER+ serija iz premium klase na tržištu dostupna od 2018 godine. Vrlo sličnog dizajna prethodnoj Super Inverter seriji koji koristi novi ekološki plin R-32, unaprijeđene energetske učinkovitosti A+++ u hlađenju te još boljim grijanjem na niskim vanjskim temperaturama. Best buy klima uređaj.


 

EF - KIRIGAMNE ZEN SERIJA MITSUBISHI ELECTRIC

 
mitsubishi-electric-ef25vgs-srebrena-klima-koncept-

 

KIRIGAMINE ZEN vrhunski klima uređaji iz premium klase dizajnerskog i modernog izgleda dostupni u bijeloj, srebrnoj i crnoj boji energetske učinkovitosti A+++. Ugrađen je senzor prisutnosti koji prati osobe u prostoru pa u hlađenju istrujavati zrak dalje od osoba u prostoru a u režimu grijanja će puhati prema osobama. Ako u prostoru nema ljudi klima prelazi u režim održavanja minimalno potrebne temperature da bi ulaskom ljudi u prostoriju nastavila raditi prema prethodno zadanom programu. Senzor prati i temperaturu u svim u svim dostupnim točkama ispred unutarnje jedinice i po potrebi ispuhuje gdje je više potrebno u nastojanju da svi dijelovi prostora budu iste-zadane temperature. Ovo je posebno korisno kad prostor ima toplu i hladnu stranu sa većom razlikom temperature. Dobar izbor za zahtjevne korisnike i zahtjevne prostore.

 



LN - KIRIGAMINE STYLE SERIJA MITSUBISHI ELECTRIC


mitsubishi-electric-msz-ln25vgr-klimakoncept

 

KIRIGAMINE STYLE novi rekorder energetske učinkovitosti na tržištu dostupan od proljeća 2018. godine tehnološki je lider sa najboljim SEER i SCOP koeficijentima i sa ugrađenim WI-Fi adapterom za upravljanje sa udaljene lokacije putem smartfona ili računala. Ugrađeni "3D I SEE" senzor za prisunost osoba u prostoru, Plasma Quad filter i dvostruki ispuh svrstava ga u vrh nove premium klase kućne serije. Kirigamine Style klima uređaji dostupni su u snagama 2,5, 3,5, i 5 kW u četiri boje: bijela, bijela s efektom, crvena i crna. Trenutno jedan od ponajboljih klima uređaja dostupnih na tržištu.

 


KJ - PODNO PARAPETNA SERIJA MITSUBISHI KLIMA

 
mitsubishi-electric-kj25ve-klima-koncept

 

PODNA-PARAPETNA JEDINICA vrhunsko rješenje za grijanje prostora zahvaljujući dvostrukom varijabilnom ispuhu kada topli zrak izlazi na gornjoj i prednjoj strani unutarnje jedinice. Zahvaljujući A+++ energetskoj učinkovitosti, ugrađenom CATECHIN filteru i tjednom timeru te tihom radu od samo 19 dB postavke poželjan klima uređaj za najzahtjevnije korisnike a može zamijeniti i klasične sustave grijanja.



 


 
Mitsubishi modeli koji se više ne proizvode

 

  

HJ - STANDARD SERIJA MITSUBISHI ELECTRIC (ne proizvodi se više)


mitsubishi-electric-hj25va-standard-inverter-klima-koncept 
 
Ulazna i najpovoljnija serija STANDARD INVERTER pretežno se koristi za hlađenje turističkih i manje zahtjevnih prostora te za grijanje stambenih prostora u priobalju gdje se vanjska temperatura rijetko spušta ispod -5°C.

Serija Standard inverter na tržištu postoji od 2013. godine te se u praksi pokazala kao kao stabilna i pouzdana gotovo bez kvarova.

 


DM - STANDARD+ SERIJA MITSUBISHI ELECTRIC (ne proizvodi se više)


STANDARD+ SERIJA MITSUBISHI ELECTRIC

 

Slijedeća serija STANDARD INVERTER+ je poboljšana i unaprijeđena serija Standard inverter koja je dijeli isti dizajn ali je bolje energetske učinkovitosti i ima mogućnost ugradnje Wi-Fi adaptera za upravljanje putem smartfona ili računala sa udaljene lokacije.

 

WN - ACCEPT INVERTER SERIJA MITSUBISHI ELECTRIC (ne proizvodi se više)


ACCEPT INVERTER SERIJA MITSUBISHI ELECTRIC

 

Slijedi ACCEPT INVERTER serija koja je na tržištu od proljeća 2017. godine, prva serija s A++ energetskom učinkovitošću u hlađenju. Još niža potrošnja električne energije i bolje grijanje na niskim vanjskim temperaturama. Odličan i omiljeni daljinski upravljač sa mnoštvom mogućnosti je preuzeo od skuplje serije. Uz opcionalni WI-FI adapter MAC-567IF-E uređajem je moguće upravljati sa udaljene lokacije putem smatrfona ili računala.


 

SF - SUPER INVERTER SERIJA MITSUBISHI ELECTRIC (ne proizvodi se više)


SUPER INVERTER SERIJA MITSUBISHI KLIMA

 

Omiljenu i najtraženiju seriju SUPER INVERTER odlikuje visoka energetska učinkovitost A++ i odlično grijanje pri vrlo niskim vanjskim temperaturama. Uz odličan daljinski upravljač sa 7-dnevnim timerom i mogućnošću ugradnje WI-FI adaptera MAC-567IF-E ovi klima uređaji su dobar izbor i za najzahtjevnije korisnike. Slobodno možemo reći da je ovo jedan od najboljih klima uređaja na tržištu kad je u pitanju kvalitetno hlađenje i grijanje te tišina rada i komfor. Naša topla preporuka!

    

 

FH - KIRIGAMINE LUXE SERIJA MITSUBISHI ELECTRIC (ne proizvodi se više)


KIRIGAMINE LUXE SERIJA MITSUBISHI ELECTRIC

 

KIRIGAMINE LUXE INVERTER Top model Mitsubishi Electric, referentni uređaj za mnoge proizvođače koji će vas na prvi pogled zadiviti izgledom i mogućnostima. Ima četiri lamele na ispuhu unutarnje jedinice i ugrađen "I-SEE" senzor za kontrolu temperature unutar 752 zone i konstantno prilagođavanje uvjetima rada. Prepoznaje odsutnost osoba u prostoru i automatski prelazi u režim uštede energije. Uz ugrađeni Plasma Quad filter i mogućnost ugradnje WI-FI adaptera MAC-567IF-E serija Kirigamine ZEN se svrstava u sam vrh ponude kućne serije Mitsubishi Electric klima uređaja.

Akcije Mitsubishi Electric klima uređaja

U potrazi ste za najboljim akcijskim ponudama klima uređaja Mitsubishi Electric? Klima koncept redovito osvježava svoju ponudu klima uređaja na akciji. Iskoristite posebnu funkcionalnost praćenja cijene na našim stranicama - obavjestit ćemo vas čim proizvod koji vas zanima bude dostupan po nižoj cijeni!

Punu ponudu trenutno dostupnih Mitsubishi Electric klima uređaja na akciji, kao i ostalih klima uređaja na akciji možete pronaći na našoj stranici akcija.

 


 

 

 

Više podataka pogledajte na stranicama proizvođača: http://www.mitsubishielectric.com


Na web shopu Klima koncept možete pronaći kompletnu gamu MITSUBISHI ELECTRIC klima uređaja kućne serije.

U prodajno izložbenom salonu Klima koncept u Splitu možete pogledati sve na tržištu dostupne Mitsubishi klima uređaje.

Naše ljubazno osoblje će Vam u svakom trenutku ljubazno odgovoriti na Vaše upite i preporučiti najbolju klimu za Vaše potrebe.

- plaćanje karticom do 24 rate bez naknade i provizije
- plaćanje na transakcijski račun
- plaćanje prilikom preuzimanja
- besplatna dostava za cijelu Hrvatsku

- STALNE AKCIJE -

SERIJE

83  proizvod/a Preporuka za grijanje

AKCIJA!
Uštedi 31,60 €
MITSUBISHI ELECTRIC KLIMA UREĐAJ MSZ-HR25VFK/MUZ-HR25VF

MITSUBISHI ELECTRIC KLIMA UREĐAJ MSZ-HR25VFK/MUZ-HR25VF
STANDARD ECO INVERTER R32 - komplet sjajna bijela zidna unutarnja i vanjska jedinica

Šifra: 3221
Poboljšana učinkovitost
Tihi rad s niskom razinom buke
Timer
Econo cool funkcija
Samodijagnoza
Wi-Fi upravljanje je uključeno u cijenu
Automatsko prebacivanje načina rada
Radni medij: R-32
Tvorničko jamstvo: 3 godine
Najniža cijena u zadnjih 30 dana prije akcije: 711,00 €
Dodaj u košaricu

Snaga
hlađenja

2,5 kW

Snaga
grijanja

3,15 kW

Energetska klasa

A++

Prikladno za prostor

20-25 m2
AKCIJA!
Uštedi 33,20 €
MITSUBISHI ELECTRIC KLIMA UREĐAJ MSZ-HR35VF/MUZ-HR35VF

MITSUBISHI ELECTRIC KLIMA UREĐAJ MSZ-HR35VF/MUZ-HR35VF
STANDARD ECO INVERTER R32 - komplet sjajna bijela zidna unutarnja i vanjska jedinica

Šifra: 993667
Poboljšana učinkovitost
Tihi rad s niskom razinom buke
Timer
Econo cool funkcija
Samodijagnoza
Wi-Fi upravljanje - može se ugraditi (plaća se posebno)
Automatsko prebacivanje načina rada
Radni medij: R-32
Tvorničko jamstvo: 3 godine
Najniža cijena u zadnjih 30 dana prije akcije: 747,00 €
Dodaj u košaricu

Snaga
hlađenja

3,4 kW

Snaga
grijanja

3,6 kW

Energetska klasa

A++

Prikladno za prostor

30-35 m2

MITSUBISHI ELECTRIC KLIMA UREĐAJ MSZ-HR35VFK/MUZ-HR35VF
STANDARD ECO INVERTER R32 - komplet sjajna bijela zidna unutarnja i vanjska jedinica

Šifra: 3222
Poboljšana učinkovitost
Tihi rad s niskom razinom buke
Timer
Econo cool funkcija
Samodijagnoza
Wi-Fi upravljanje je uključeno u cijenu
Automatsko prebacivanje načina rada
Radni medij: R-32
Tvorničko jamstvo: 3 godine
819,00
Cijena za jednokratno plaćanje:
819,00
Dodaj u košaricu

Snaga
hlađenja

3,4 kW

Snaga
grijanja

3,6 kW

Energetska klasa

A++

Prikladno za prostor

30-35 m2

MITSUBISHI ELECTRIC KLIMA UREĐAJ MSZ-HR42VFK/MUZ-HR42VF
STANDARD ECO INVERTER R32 - komplet sjajna bijela zidna unutarnja i vanjska jedinica

Šifra: 3219
Poboljšana učinkovitost
Tihi rad s niskom razinom buke
Timer
Econo cool funkcija
Samodijagnoza
Wi-Fi upravljanje je uključeno u cijenu
Automatsko prebacivanje načina rada
Radni medij: R-32
Tvorničko jamstvo: 3 godine
1.161,00
Cijena za jednokratno plaćanje:
1.161,00
Dodaj u košaricu

Snaga
hlađenja

4,2 kW

Snaga
grijanja

4,7 kW

Energetska klasa

A++

Prikladno za prostor

35-40 m2

MITSUBISHI ELECTRIC KLIMA UREĐAJ MSZ-AY25VGKP/MUZ-AY25VG (PLAZMA QUAD FILTER) Optimiziran za grijanje do -20°C
SUPER INVERTER PLUS - komplet mat bijela zidna unutarnja i vanjska jedinica - nasljednik AP modela

Šifra: 3429

PLAZMA QUAD FILTER
Grijanje na vanjskoj temperaturi do -20 °C
Econo Cool
I-SAVE funkcija
Tihi rad: 18dB
Tjedni timer
Auto restart
Noćni mod rada
Komforni daljinski upravljač
Wi-Fi adapter je ugrađen u unutarnju jedinicu i uključen u cijenu
Putem daljinskog upravljača moguće je podešavati smjer vertikalnih i horizontalnih usmjerivača zraka
Tvorničko jamstvo: 3 godine
1.179,00
Cijena za jednokratno plaćanje:
1.179,00
Dodaj u košaricu

Snaga
hlađenja

2,5 kW

Snaga
grijanja

3,2 kW

Energetska klasa

A+++

Prikladno za prostor

20-25 m2
AKCIJA!
Uštedi 42,90 €
MITSUBISHI ELECTRIC KLIMA UREĐAJ MSZ-HR50VFK/MUZ-HR50VF

MITSUBISHI ELECTRIC KLIMA UREĐAJ MSZ-HR50VFK/MUZ-HR50VF
STANDARD ECO INVERTER R32 - komplet sjajna bijela zidna unutarnja i vanjska jedinica

Šifra: 3220
Poboljšana učinkovitost
Tihi rad s niskom razinom buke
Timer
Econo cool funkcija
Samodijagnoza
Wi-Fi upravljanje je uključeno u cijenu
Automatsko prebacivanje načina rada
Radni medij: R-32
Tvorničko jamstvo: 3 godine
Najniža cijena u zadnjih 30 dana prije akcije: 1.287,00 €
Dodaj u košaricu

Snaga
hlađenja

5 kW

Snaga
grijanja

5,4 kW

Energetska klasa

A++

Prikladno za prostor

45-50 m2

MITSUBISHI ELECTRIC KLIMA UREĐAJ MSZ-AY35VGKP/MUZ-AY35VG (PLAZMA QUAD FILTER) Optimiziran za grijanje do -20°C
SUPER INVERTER PLUS - komplet mat bijela zidna unutarnja i vanjska jedinica - nasljednik AP modela

Šifra: 3430

PLAZMA QUAD FILTER
Grijanje na vanjskoj temperaturi do -20 °C
Econo Cool
I-SAVE funkcija
Tihi rad: 18dB
Tjedni timer
Auto restart
Noćni mod rada
Komforni daljinski upravljač
Wi-Fi adapter je ugrađen u unutarnju jedinicu i uključen u cijenu
Putem daljinskog upravljača moguće je podešavati smjer vertikalnih i horizontalnih usmjerivača zraka
Tvorničko jamstvo: 3 godine
1.332,00
Cijena za jednokratno plaćanje:
1.332,00
Dodaj u košaricu

Snaga
hlađenja

3,5 kW

Snaga
grijanja

4 kW

Energetska klasa

A+++

Prikladno za prostor

30-35 m2

MITSUBISHI ELECTRIC KLIMA UREĐAJ MSZ-HR60VFK/MUZ-HR60VF
STANDARD ECO INVERTER R32 - komplet sjajna bijela zidna unutarnja i vanjska jedinica

Šifra: 2742
Poboljšana učinkovitost
Tihi rad s niskom razinom buke
Timer
Econo cool funkcija
Samodijagnoza
Wi-Fi upravljanje je uključeno u cijenu
Automatsko prebacivanje načina rada
Radni medij: R-32
Tvorničko jamstvo: 3 godine
1.620,00
Cijena za jednokratno plaćanje:
1.620,00
Dodaj u košaricu

Snaga
hlađenja

6,1 kW

Snaga
grijanja

6,8 kW

Energetska klasa

A++

Prikladno za prostor

55-60 m2

MITSUBISHI ELECTRIC KLIMA UREĐAJ MSZ-LN25VGW/MUZ-LN25VG R-32
KIRIGAMINE STYLE INVERTER - komplet sjajna bijela zidna unutarnja i vanjska jedinica

Šifra: 1235

Plazma Quad filter
3D "I-see" senzor
Dvostruki ispuh
Automatska dvostruka krilca
Econo-cool funkcija
I-Save način rada
Noćni način rada
Samodijagnoza
Prepoznavanje korisnika
Automatsko prebavcivanje načina rada
Wi-Fi upravljanje je uključeno u cijenu
Tvorničko jamstvo: 3 godine
1.647,00
Cijena za jednokratno plaćanje:
1.647,00
Dodaj u košaricu

Snaga
hlađenja

2,5 kW

Snaga
grijanja

3,2 kW

Energetska klasa

A+++

Prikladno za prostor

20-25 m2

MITSUBISHI ELECTRIC KLIMA UREĐAJ SLZ-M25FA/SUZ-M25VA (IC daljinski)
KAZETNA INVETRTER - komplet unutarnja i vanjska jedinica + IC daljinski + panel

Šifra: 2601
4-smjerni ispuh
Dovod svježeg zraka
24 satni tajmer
Auto restart
Samodijagnoza
Dugotrajni filter
Vertikalni položaj krilaca
Pumpa za odvod kondenzata uključena
Wi-Fi upravljanje - može se ugraditi (plaća se posebno)
Tvorničko jamstvo: 3 godine
1.647,00
Cijena za jednokratno plaćanje:
1.647,00
Dodaj u košaricu

Snaga
hlađenja

2,6 kW

Snaga
grijanja

3,2 kW

Energetska klasa

A++

Prikladno za prostor

20-25 m2

MITSUBISHI ELECTRIC KLIMA UREĐAJ SEZ-M25DA/SUZ-M25VA
KANALNA INVERTER - komplet unutarnja i vanjska jedinica

Šifra: 2596
24-satni tajmer
Auto restart
Samodijagnoza
Hlađenje pri niskim temperaturama
Automatsko prebacivanje načina rada
Uključen žičani daljinski upravljač PAR-40MAA
Opcija: pumpa za odvod kondenzata
Tvorničko jamstvo: 3 godine
1.665,00
Cijena za jednokratno plaćanje:
1.665,00
Dodaj u košaricu

Snaga
hlađenja

2,5 kW

Snaga
grijanja

2,9 kW

Energetska klasa

A

Prikladno za prostor

20-25 m2

MITSUBISHI ELECTRIC KLIMA UREĐAJ MSZ-AY42VGKP/MUZ-AY42VG (PLAZMA QUAD FILTER) Optimiziran za grijanje do -20°C
SUPER INVERTER PLUS - komplet mat bijela zidna unutarnja i vanjska jedinica - nasljednik AP modela

Šifra: 3431

PLAZMA QUAD FILTER
Grijanje na vanjskoj temperaturi do -20 °C
Econo Cool
I-SAVE funkcija
Tihi rad: 18dB
Tjedni timer
Auto restart
Noćni mod rada
Komforni daljinski upravljač
Wi-Fi adapter je ugrađen u unutarnju jedinicu i uključen u cijenu
Putem daljinskog upravljača moguće je podešavati smjer vertikalnih i horizontalnih usmjerivača zraka
Tvorničko jamstvo: 3 godine
1.719,00
Cijena za jednokratno plaćanje:
1.719,00
Dodaj u košaricu

Snaga
hlađenja

4,2 kW

Snaga
grijanja

5,4 kW

Energetska klasa

A++

Prikladno za prostor

30-35 m2

MITSUBISHI ELECTRIC KLIMA UREĐAJ MSZ-LN25VGV/MUZ-LN25VG R-32
KIRIGAMINE STYLE INVERTER - komplet sjajna biserno bijela zidna unutarnja i vanjska jedinica

Šifra: 1239

Plazma Quad filter
3D "I-see" senzor
Dvostruki ispuh
Automatska dvostruka krilca
Econo-cool funkcija
I-Save način rada
Noćni način rada
Samodijagnoza
Prepoznavanje korisnika
Automatsko prebavcivanje načina rada
Wi-Fi upravljanje je uključeno u cijenu
Tvorničko jamstvo: 3 godine
1.764,00
Cijena za jednokratno plaćanje:
1.764,00
Dodaj u košaricu

Snaga
hlađenja

2,5 kW

Snaga
grijanja

3,2 kW

Energetska klasa

A+++

Prikladno za prostor

20-25 m2

MITSUBISHI ELECTRIC KLIMA UREĐAJ MSZ-LN25VGR/MUZ-LN25VG R-32
KIRIGAMINE STYLE INVERTER - komplet sjajna crvena zidna unutarnja i vanjska jedinica

Šifra: 1243

Plazma Quad filter
3D "I-see" senzor
Dvostruki ispuh
Automatska dvostruka krilca
Econo-cool funkcija
I-Save način rada
Noćni način rada
Samodijagnoza
Prepoznavanje korisnika
Automatsko prebavcivanje načina rada
Wi-Fi upravljanje je uključeno u cijenu
Tvorničko jamstvo: 3 godine
1.764,00
Cijena za jednokratno plaćanje:
1.764,00
Dodaj u košaricu

Snaga
hlađenja

2,5 kW

Snaga
grijanja

3,2 kW

Energetska klasa

A+++

Prikladno za prostor

20-25 m2

MITSUBISHI ELECTRIC KLIMA UREĐAJ MSZ-LN25VGB/MUZ-LN25VG R-32
KIRIGAMINE STYLE INVERTER - komplet sjajna crna zidna unutarnja i vanjska jedinica

Šifra: 1247

Plazma Quad filter
3D "I-see" senzor
Dvostruki ispuh
Automatska dvostruka krilca
Econo-cool funkcija
I-Save način rada
Noćni način rada
Samodijagnoza
Prepoznavanje korisnika
Automatsko prebavcivanje načina rada
Wi-Fi upravljanje je uključeno u cijenu
Tvorničko jamstvo: 3 godine
1.764,00
Cijena za jednokratno plaćanje:
1.764,00
Dodaj u košaricu

Snaga
hlađenja

2,5 kW

Snaga
grijanja

3,2 kW

Energetska klasa

A+++

Prikladno za prostor

20-25 m2

MITSUBISHI ELECTRIC KLIMA UREĐAJ SLZ-M25FA/SUZ-M25VA (žičani upravljač)
KAZETNA INVERTER - komplet unutarnja i vanjska jedinica + žičani daljinski + panel

Šifra: 2605
4-smjerni ispuh
Dovod svježeg zraka
24 satni tajmer
Auto restart
Samodijagnoza
Dugotrajni filter
Vertikalni položaj krilaca
Pumpa za odvod kondenzata uključena
Wi-Fi upravljanje - može se ugraditi (plaća se posebno)
Tvorničko jamstvo: 3 godine
1.809,00
Cijena za jednokratno plaćanje:
1.809,00
Dodaj u košaricu

Snaga
hlađenja

2,6 kW

Snaga
grijanja

3,2 kW

Energetska klasa

A++

Prikladno za prostor

20-25 m2

MITSUBISHI ELECTRIC KLIMA UREĐAJ MFZ-KT25VG/SUZ-M25VA
PODNA / PARAPETNA INVERTER - komplet unutarnja i vanjska jedinica

Šifra: 2788

Auto restart, I-save funkcija
Automatska promjena režima rada
Automatsko zakretanje lopatica
Automatska brzina ventilatora
Tihi rad, Econo Cool
Tjedni timer, Silver-Ion filter
Filter za pročišćavanje zraka
Wi-Fi upravljanje - može se ugraditi (plaća se posebno)
Tvorničko jamstvo: 3 godine
1.809,00
Cijena za jednokratno plaćanje:
1.809,00
Dodaj u košaricu

Snaga
hlađenja

2,5 kW

Snaga
grijanja

3,4 kW

Energetska klasa

A++

Prikladno za prostor

20-25 m2

MITSUBISHI ELECTRIC KLIMA UREĐAJ SEZ-M35DA/SUZ-M35VA
KANALNA INVERTER - komplet unutarnja i vanjska jedinica

Šifra: 2597
24-satni tajmer
Auto restart
Samodijagnoza
Hlađenje pri niskim temperaturama
Automatsko prebacivanje načina rada
Uključen žičani daljinski upravljač PAR-40MAA
Opcija: pumpa za odvod kondenzata
Tvorničko jamstvo: 3 godine
1.827,00
Cijena za jednokratno plaćanje:
1.827,00
Dodaj u košaricu

Snaga
hlađenja

3,5 kW

Snaga
grijanja

4,2 kW

Energetska klasa

A+

Prikladno za prostor

30-35 m2

MITSUBISHI ELECTRIC KLIMA UREĐAJ SLZ-M35FA/SUZ-M35VA (IC upravljač)
KAZETNA INVERTER - komplet unutarnja i vanjska jedinica + IC daljinski + panel

Šifra: 2602
4-smjerni ispuh
Dovod svježeg zraka
24 satni tajmer
Auto restart
Samodijagnoza
Dugotrajni filter
Vertikalni položaj krilaca
Pumpa za odvod kondenzata uključena
Wi-Fi upravljanje - može se ugraditi (plaća se posebno)
Tvorničko jamstvo: 3 godine
1.836,00
Cijena za jednokratno plaćanje:
1.836,00
Dodaj u košaricu

Snaga
hlađenja

3,5 kW

Snaga
grijanja

4 kW

Energetska klasa

A++

Prikladno za prostor

30-35 m2

MITSUBISHI ELECTRIC KLIMA UREĐAJ MSZ-HR71VFK/MUZ-HR71VF
STANDARD ECO INVERTER R32 - komplet sjajna bijela zidna unutarnja i vanjska jedinica

Šifra: 2743
Poboljšana učinkovitost
Tihi rad s niskom razinom buke
Timer
Econo cool funkcija
Samodijagnoza
Wi-Fi upravljanje je uključeno u cijenu
Automatsko prebacivanje načina rada
Radni medij: R-32
Tvorničko jamstvo: 3 godine
1.836,00
Cijena za jednokratno plaćanje:
1.836,00
Dodaj u košaricu

Snaga
hlađenja

7,1 kW

Snaga
grijanja

8,1 kW

Energetska klasa

A++

Prikladno za prostor

65-70 m2

MITSUBISHI ELECTRIC KLIMA UREĐAJ MSZ-RW25VG/MUZ-RW25VGHZ
HYPER HEATING RW INVERTER R32 - komplet sjajna bijela zidna unutarnja i vanjska jedinica

Šifra: 3241

Grijanje do -30°C vanjske temperature!
3D I-See senzor
Plasma Quad Plus filter
Econo Cool funkcija
Tjedni tajmer
Samodijagnoza
Automatsko prebacivanje načina rada
Dvostruki premaz
I-Save način rada
Automatska dvostruka krilca
Noćni način rada
Radni medij: R-32
Wi-Fi upravljanje je uključeno u cijenu
Tvorničko jamstvo: 3 godine
1.908,00
Cijena za jednokratno plaćanje:
1.908,00
Dodaj u košaricu

Snaga
hlađenja

2,5 kW

Snaga
grijanja

3,2 kW

Energetska klasa

A+++

Prikladno za prostor

25-30 m2

MITSUBISHI ELECTRIC PEAD-SM71JAL/SUZ-SM71VA
ECO STANDARD INVERTER - kanalna unutarnja i vanjska jedinica

Šifra: 2618
Komercijalna Eco Standard serija
Učinak hlađenja: 7,1 (2,2 - 8,1) kW
Učinak grijanja: 8,0 (2,0 - 10,2) kW
Prikladno za prostor: 70 m2
Energetska klasa: A

Snaga
hlađenja

7,1 kW

Snaga
grijanja

8 kW

Energetska klasa

A

Prikladno za prostor

65-70 m2

MITSUBISHI ELECTRIC MLZ-KP25VF/SUZ-M25VA
KAZETNA INVERTER - komplet 1-smjerna unutarnja i vanjska jedinica

Šifra: 2281
Daljinski upravljač uključen
Pumpa za odvod kondenzata uključena
Maska MLP-444W je uključena u cijenu
Automatsko zakretanje lopatica
Dovod svježeg zraka
Signal za provjeru filtera
Dugotrajni filter
Auto restart
24-satni tajmer
Samodijagnoza
Horizontalni položaj krilaca
Tvorničko jamstvo: 3 godine
1.935,00
Cijena za jednokratno plaćanje:
1.935,00
Dodaj u košaricu

Snaga
hlađenja

2,5 kW

Snaga
grijanja

3,2 kW

Energetska klasa

A++

Prikladno za prostor

20-25 m2

MITSUBISHI ELECTRIC KLIMA UREĐAJ MFZ-KT35VG/SUZ-M35VA
PODNA / PARAPETNA INVERTER - komplet unutarnja i vanjska jedinica

Šifra: 2793

Auto restart, I-save funkcija
Automatska promjena režima rada
Automatsko zakretanje lopatica
Automatska brzina ventilatora
Tihi rad, Econo Cool
Tjedni timer, Silver-Ion filter
Filter za pročišćavanje zraka
Wi-Fi upravljanje - može se ugraditi (plaća se posebno)
Tvorničko jamstvo: 3 godine
1.989,00
Cijena za jednokratno plaćanje:
1.989,00
Dodaj u košaricu

Snaga
hlađenja

3,5 kW

Snaga
grijanja

4,2 kW

Energetska klasa

A++

Prikladno za prostor

30-35 m2

MITSUBISHI ELECTRIC KLIMA UREĐAJ MSZ-LN35VGW/MUZ-LN35VG R-32
KIRIGAMINE STYLE INVERTER - komplet sjajna bijela zidna unutarnja i vanjska jedinica

Šifra: 1236

Plazma Quad filter
3D "I-see" senzor
Dvostruki ispuh
Automatska dvostruka krilca
Econo-cool funkcija
I-Save način rada
Noćni način rada
Samodijagnoza
Prepoznavanje korisnika
Automatsko prebavcivanje načina rada
Wi-Fi upravljanje je uključeno u cijenu
Tvorničko jamstvo: 3 godine
1.989,00
Cijena za jednokratno plaćanje:
1.989,00
Dodaj u košaricu

Snaga
hlađenja

3,5 kW

Snaga
grijanja

4 kW

Energetska klasa

A+++

Prikladno za prostor

30-35 m2

MITSUBISHI ELECTRIC KLIMA UREĐAJ SLZ-M35FA/SUZ-M35VA (žičani upravljač)
KAZETNA INVERTER - komplet unutarnja i vanjska jedinica + žičani daljinski + panel

Šifra: 2606
4-smjerni ispuh
Dovod svježeg zraka
24 satni tajmer
Auto restart
Samodijagnoza
Dugotrajni filter
Vertikalni položaj krilaca
Pumpa za odvod kondenzata uključena
Wi-Fi upravljanje - može se ugraditi (plaća se posebno)
Tvorničko jamstvo: 3 godine
2.007,00
Cijena za jednokratno plaćanje:
2.007,00
Dodaj u košaricu

Snaga
hlađenja

3,5 kW

Snaga
grijanja

4 kW

Energetska klasa

A++

Prikladno za prostor

30-35 m2

MITSUBISHI ELECTRIC KLIMA UREĐAJ MSZ-AY50VGKP/MUZ-AY50VG (PLAZMA QUAD FILTER) Optimiziran za grijanje do -20°C
SUPER INVERTER PLUS - komplet mat bijela zidna unutarnja i vanjska jedinica - nasljednik AP modela

Šifra: 3432

PLAZMA QUAD FILTER
Grijanje na vanjskoj temperaturi do -20 °C
Econo Cool
I-SAVE funkcija
Tihi rad: 18dB
Tjedni timer
Auto restart
Noćni mod rada
Komforni daljinski upravljač
Wi-Fi adapter je ugrađen u unutarnju jedinicu i uključen u cijenu
Putem daljinskog upravljača moguće je podešavati smjer vertikalnih i horizontalnih usmjerivača zraka
Tvorničko jamstvo: 3 godine
2.007,00
Cijena za jednokratno plaćanje:
2.007,00
Dodaj u košaricu

Snaga
hlađenja

5 kW

Snaga
grijanja

5,5 kW

Energetska klasa

A++

Prikladno za prostor

45-50 m2

MITSUBISHI ELECTRIC KLIMA UREĐAJ MSZ-AP60VGK/MUZ-AP60VG - optimiziran za grijanje
SUPER INVERTER + - komplet sjajna bijela zidna unutarnja i vanjska jedinica

Šifra: 2013

Econo Cool
I-SAVE funkcija
Tihi rad: -19dB
Tjedni timer
Auto restart
Noćni mod rada
Komforni daljinski upravljač
Wi-Fi adapter je ugrađen u unutarnju jedinicu i uključen u cijenu
Putem daljinskog upravljača moguće je podešavati smjer vertikalnih i horizontalnih usmjerivača zraka
Tvorničko jamstvo: 3 godine
2.043,00
Cijena za jednokratno plaćanje:
2.043,00
Dodaj u košaricu

Snaga
hlađenja

6,1 kW

Snaga
grijanja

6,8 kW

Energetska klasa

A++

Prikladno za prostor

55-60 m2

MITSUBISHI ELECTRIC KLIMA UREĐAJ MSZ-LN35VGR/MUZ-LN35VG R-32
KIRIGAMINE STYLE INVERTER - komplet sjajna crvena zidna unutarnja i vanjska jedinica

Šifra: 1244

Plazma Quad filter
3D "I-see" senzor
Dvostruki ispuh
Automatska dvostruka krilca
Econo-cool funkcija
I-Save način rada
Noćni način rada
Samodijagnoza
Prepoznavanje korisnika
Automatsko prebavcivanje načina rada
Wi-Fi upravljanje je uključeno u cijenu
Tvorničko jamstvo: 3 godine
2.142,00
Cijena za jednokratno plaćanje:
2.142,00
Dodaj u košaricu

Snaga
hlađenja

3,5 kW

Snaga
grijanja

4 kW

Energetska klasa

A+++

Prikladno za prostor

30-35 m2

MITSUBISHI ELECTRIC KLIMA UREĐAJ MSZ-LN35VGB/MUZ-LN35VG R-32
KIRIGAMINE STYLE INVERTER - komplet sjajna crna zidna unutarnja i vanjska jedinica

Šifra: 1248

Plazma Quad filter
3D "I-see" senzor
Dvostruki ispuh
Automatska dvostruka krilca
Econo-cool funkcija
I-Save način rada
Noćni način rada
Samodijagnoza
Prepoznavanje korisnika
Automatsko prebavcivanje načina rada
Wi-Fi upravljanje je uključeno u cijenu
Tvorničko jamstvo: 3 godine
2.142,00
Cijena za jednokratno plaćanje:
2.142,00
Dodaj u košaricu

Snaga
hlađenja

3,5 kW

Snaga
grijanja

4 kW

Energetska klasa

A+++

Prikladno za prostor

30-35 m2

SIGURNO PLAĆANJE OMOGUĆENO PUTEM

American Express Diners Club International MasterCard Maestro Visa KEKSpay aircash PayCek Mastercard Securecode Verified By Visa WSpay™ - Web Studio payment gateway

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više