JAMSTVO: 5 god.

Snaga
hlađenja

3,51 kW

Snaga
grijanja

3,81 kW

Energetska klasa

A++

Prikladno za prostor

30-35 m2

GREE KLIMA UREĐAJ GWH12AWCXB/GWH12ATCXB

COSMO REGULAR INVERTER - komplet sjajna bijela zidna unutarnja i vanjska jedinica - model 2024.

Šifra: 993752Zidna unutarnja i vanjska jedinica
Učinak hlađenja: 3,51kW (0,9 - 4,3) kW
Učinak grijanja: 3,81kW (0,9 - 4,7) kW
Radni medij: R32
Grije do -25°C vanjske temperature!
Preporuka za primarno grijanje na vrlo niskim vanjskim temperaturama!
Prikladno za prostor do 35m2
Energetska klasa: A++
Wi-Fi upravljanje je uključeno u cijenu
Jamstvo: 5 godina (3 god. osnovno + 2 god. uz registraciju)

 


PROIZVOD JE DOSTUPAN.

Besplatna dostava za narudžbe iznad 200 €

Najniža cijena u zadnjih 30 dana prije akcije: 702,00 €
Uštedi   54,60 €
Akcija traje od 8.7.2024.  do 21.7.2024. 
ili do isteka zaliha

DO ISTEKA AKCIJE JOŠ:

 • 00 dana
 • 00 sati
 • 00 minuta
 • 00 sekundi
Pregled vrsta plaćanja
Cijena za jednokratno plaćanje: 647,40 €
Cijena za kartice 2-12 rate: 686,40 €
Cijena za kartice 13-24 rate: 725,40 €
Dodaj u košaricu
Pošalji upit
Kupite uz proizvod:

 
GREE KLIMA UREĐAJ 
COSMO REGULAR - komplet zidna unutarnja i vanjska jedinica

 

Opremljen Wi-Fi sučeljem, Gree Cosmo Regular omogućuje Vam daljinsko upravljanje putem pametnog telefona ili tableta, što znači da možete podešavati temperaturu i postavke čak i kada niste kod kuće. Sa LED zaslonom, jasno pratite i kontrolirate sve funkcije uređaja Gree Cosmo Regular dolazi s 7 brzina ventilatora, pružajući Vam mogućnost prilagodbe protoka zraka prema vašim preferencijama.
 
I-Feel funkcija osigurava da uvijek osjećate optimalnu temperaturu u prostoriji, dok samodijagnoza olakšava održavanje uređaja. Mogućnost vertikalnog i horizontalnog zakretanja krilaca putem daljinskog upravljača, što osigurava ravnomjerno raspoređivanje zraka po cijeloj prostoriji.
Dodatno, Cold Plasma filter koristi se za ioniziranje zraka, čisteći ga od nečistoća i osiguravajući svjež i zdrav zrak u vašem domu.
 
Zimi, grijač vanjske jedinice osigurava stabilan rad uređaja čak i u hladnim uvjetima, dok inteligentno predzagrijavanje i odmrzavanje optimiziraju performanse uređaja. Uz noćni način rada koji nudi 3 noćne krivulje, Gree Cosmo Regular klima uređaj pruža tihi i ugodan san, bez obzira na vanjske uvjete.
 
Uz minimalistički izgled i kompaktne dimenzije, Cosmo uređaji lako se uklapaju u svaki prostor, dodajući mu notu elegancije.
Inovativna tehnologija omogućava širok raspon mogućnosti za grijanje i hlađenje, prilagođavajući se Vašim potrebama i osiguravajući optimalnu udobnost u svako doba godine.
 
Zamislite uređaj koji nije samo izvor svježine, već i čuvar Vašeg zdravlja - sofisticirana funkcija samočišćenja isparivača na brz i efikasan način uklanja prljavštine i sprječava širenje neugodnih mirisa iz jedinice. Zahvaljujući naprednom Cold Plasma sustavu filtracije pozdravite se s bakterijama, virusima i alergenima iz zraka te uživajte u čistom i kvalitetnom zraku svaki dan.

Jedinica Cosmo Regular je opremljena izmjenjivačem topline s direktnom ekspanzijom freona, ukrasnom maskom besprijekornog dizajna, te svim potrebnim elementima za zaštitu, kontrolu i regulaciju uređaja i temperature.

Jedinica je opremljena s bežičnim daljinskim upravljačem s LED pozadinskim osvjetljenjem.

 
 

.

Karakteristike Gree Cosmo Regular klima uređaja:

WI-FI SUČELJE
Preuzimanjem Gree + aplikacije na Apple ili Android pametne uređaje i povežite svoje uređaje za upravljanje i kontroliranje uređaja sa bilo koje lokacije i bilo kada.

LED DISPLAY
U realnom vremenu prikazuje temperaturu prostorije ili željenu temperaturu.
 
7 BRZINA VENTILATORA
7 automatskih brzina ventilatora unutarnje jedinice.
 
 I-FEEL FUNKCIJA (FOLLOW ME)
Klima uređaj automatski prilagođava temperaturu na željenu razinu uz pomoć dodatnog senzora na daljinskom upravljaču.
 
SAMODIJAGNOZA - Detekcija i prikaz greške
Omogućuje prikazivanje opisa greške radi bržeg i lakšeg rješavanja nastalog problema.
 
NOĆNI NAČIN RADA (3 NOĆNE KRIVULJE)
Kada je noćni način rada aktiviran tijekom hlađenja, klima uređaj automatski podiže sobnu temperaturu za 1 °C prva dva sata, nakon čega ostaje fiksna. Kada je tijekom grijanja uključen noćni način rada, klima uređaj automatski snižava sobnu temperaturu za 1°C prva dva sata, nakon čega ostaje fiksna.
 
VERTIKALNO I HORIZONTALNO ZAKRETANJE KRILACA
Možete na daljinskom upravljaču kontrolirati smjer puhanja po vertikali i po horizontali.
 
COLD PLASMA FILTER ZA IONIZIRANJE ZRAKA
Otpušta negativne ione, eliminira neugodne mirise, prašinu, dim i pelud. Osigurava svjež i čist zrak.
 
GRIJAČ VANJSKE JEDINICE
Električni grijač na dnu vanjske jedinice sprječava smrzavanje kondenzacije na niskim temperaturama.
 
 INTELIGENTNO PREDZAGRIJAVANJE I ODMRZAVANJE
Ukoliko je potrebno, automatski se aktivira otapanje. Pospješuje učinkovitost uređaja pri grijanju i štedi energiju.
 

 

Područje rada u hlađenju: od -15°C do +50°C, područje rada u grijanju: od -25°C do +30°C.

Maksimalno dozvoljena duljina instalacije između unutarnje i vanjske jedinice je 15 do 25m ovisno o snazi.

Maksimalna visinska razlika između unutarnje i vanjske jedinice do 10m čini ga odličnim izborom za specifične objekte i zahtjevnije situacije.

 
 
 

 

 


Produlji jamstvo i uživaj u 5 godina sigurnosti!
 
Od sada, uz registraciju vašeg Gree i Azuri klima uređaja možete ostvariti produljeno jamstvo od čak 3+2 godine!
To znači ukupno 5 godina sigurnosti za vaš klima uređaj, pružajući vam mir i bezbrižnost znajući da će vaš uređaj biti pokriven protiv nepredviđenih kvarova! 
 

Kako do produljenog jamstva?
Registracija za produljeno jamstvo je jednostavna i može se obaviti u svega nekoliko koraka.

1. Registracija proizvoda
Kako biste ostvarili pravo na produljeno jamstvo, potrebno je registrirati vaš Gree ili Azuri klima uređaj putem linka koji ćete pronaći u nastavku. Proces je brz i jednostavan, a uključuje unos osnovnih informacija kao što su vaši podaci i detalji kupnje.

2. Potvrda registracije
Nakon uspješne registracije, dobit ćete potvrdu putem e-maila. Ova potvrda je dokaz da ste ostvarili pravo na produljeno jamstvo i trebate ju čuvati.

3. Uživanje u dodatnoj zaštiti
S registracijom, vaš proizvod je sada pokriven ukupno pet godina!

Produljeno jamstvo 3+2 godine pruža vam dodatnu sigurnost i mir tijekom korištenja vašeg klima uređaja. Nemojte propustiti ovu priliku da osigurate svoj uređaj i uživajte u dugotrajnoj zaštiti!
 
 
 
 

Registracija je brza i jednostavna - popunite kratki formular za registraciju i uživajte u redovnim ažuriranjima i povlasticama samo za naše registrirane korisnike.
 

Uvjeti produljenog jamstva:
Klima uređaj treba biti registriran najkasnije u roku 60 dana od instalacije uređaja. Preporučujemo registraciju uređaja što prije nakon kupnje kako biste osigurali produljeno jamstvo. Ako propustite navedeni rok, nažalost nećete moći iskoristiti ovu pogodnost.

1.1. Dodatno jamstvo vrijedi za sve klima uređaje robnih marki Gree i Azuri kućne serije kupljene od 1. lipnja 2024., a isporučene od tvrtke Klima koncept d.o.o.
1.2. Jamstvo se ostvaruje prijavom kvara uz obvezno predočenje jamstvenog lista, potvrde o dodatnom jamstvu, računa za uređaj i montažu te računa za obavljene servise. Kupac ne može ostvariti pravo na jamstvo ukoliko svi traženi dokumenti nisu dostavljeni.
1.3. Kupac je dužan čuvati jamstveni list i račun za cijelo vrijeme trajanja jamstvenog perioda jer putem tih dokumenata ostvaruje svoja prava.
1.4. Ova pogodnost je dostupna samo za uređaje kućne serije koji rade u uvjetima za koje su namijenjeni.
1.5. Ugradnja klima uređaja je izvršena od strane tvrtke ili obrta i/ili puštanje klima uređaja u rad obavljeno je od strane ovlaštenih instalatera ili servisera za Gree i Azuri klima uređaje.
1.6. Registracija klima uređaja putem web obrasca na stranici deltron.hr obavljena je najkasnije u roku 60 dana od instalacije uređaja.
1.7. Kupac klima uređaja svake je godine dužan obaviti redovan servis klima uređaja kod ovlaštenog servisera koji nakon obavljenog servisa ovjerava jamstveni list. Za svaku godinu jamstva potrebno je dostaviti račune obavljenog servisa. U slučaju reklamacija, jamstvo vrijedi samo uz priložene račune servisa.
1.8. Jamstvo se primjenjuje samo na uređaj te ne uključuje montažu i instalaciju.

Dodatno jamstvo ne obuhvaća:

2.1. Oštećenja, probleme i nezadovoljavajući rad koji proizlaze iz sljedećih uzroka:

2.1.1. Nepravilno vanjsko ožičenje, problemi s elektro napajanjem, varijacije napona, prekomjerni napon.
2.1.2. Privremene i elektromagnetske smetnje koje ne potječu iz opreme.
2.1.3. Loša ili neispravna instalacija.
2.1.4. Korištenje neoriginalnih dodataka, komponenti ili opreme.
2.1.5. Elementi izvanrednih situacija poput oluja, požara, poplava, vandalizma, zloupotrebe, nepažnje, više sile, potresa, ratnih aktivnosti, štetnika, unosa stranih tvari u opremu (npr. nečistoće i vlage) ili drugih vanjskih utjecaja.
2.1.6. Rad opreme u okruženju ili s namjenom koja nije u skladu s uputama Proizvođača.
2.1.7. Kvarove koji su nastali kao posljedica nepravilnog, nepažljivog i nestručnog rukovanja ili transporta, odnosno nepoštovanja uputa Proizvođača u bilo kojem pogledu.

2.2. Oštećenja i propadanje opreme uzrokovano ugradnjom opreme u atmosferu u kojoj je moguće njeno ubrzano oštećenje (npr. morska atmosfera i sl.).
2.3. Troškove i dodatni rad povezane s osiguravanjem prikladnog pristupa opremi instaliranoj na ograničenim ili nesigurnim mjestima (npr. na visokim pozicijama i sl.).
2.4. Troškove prijevoza (uključujući osiguranje) i putne troškove za popravke na objektima koji se nalaze na područjima bez mogućnosti dolaska javnim prijevozom.
2.5. Opremu ugrađenu ili ponovno instaliranu na prijenosnoj ili pokretnoj jedinici (npr. na prikolici ili brodu).
2.6. Opremu ponovno instaliranu na mjestu koje nije prvobitno mjesto instalacije, osim ako je izmjenu instalacije izvršila tvrtka ovlaštena za jamstvo.
2.7. Potrošni materijali (npr. baterije, filtri, remeni) isporučeni s opremom, osim ako se ne dokaže da je predmet bio neispravan u trenutku kupnje.

Jamstvo se ostvaruje prijavom kvara ovlaštenoj tvrtki, obrtu ili servisu koji je uređaj prodao i instalirao, uz obvezno predočenje jamstvenog lista, potvrde o dodatnom jamstvu, računa za uređaj i montažu te računa za obavljene redovne servise.
 
 
 
 
 


Pogledajte našu kompletnu ponudu mono-split klima uređaja:

Ponuda klima uređaja po snazi:

klima uređaji snage 2,5 kW
klima uređaji snage 3,5
klima uređaji snage 4 do 5 kW
klima uređaji snage 5 do 6 kW
klima uređaji snage 6 do 7 kW
klima uređaji snage 7 do 8 kW
klima uređaji snage 8 do 10 kW

 

Ponuda klima uređaja prema površini prostora koji se klimatizira:

klima uređaji za prostor površine do 20 m2
klima uređaji za prostor površine 20 do 25 m2
klima uređaji za prostor površine 25 do 30 m2
klima uređaji za prostor površine 30 do 35 m2
klima uređaji za prostor površine 35 do 40 m2
klima uređaji za prostor površine 40 do 45 m2
klima uređaji za prostor površine 45 do 50 m2
klima uređaji za prostor površine 50 do 55 m2
klima uređaji za prostor površine 55 do 60 m2
klima uređaji za prostor površine 60 do 65 m2
klima uređaji za prostor površine 65 do 70 m2 

Kompletna ponuda vrhunskih Japanskih klima uređaja na jednom mjestu

 

Multi split klima uređaji - više unutarnjih jedinica na jednu vanjsku jedinicu

 

Klima uređaji na akciji

 

Cjenik montaže klima uređaja
Vašim potrebama pristupamo s velikom pažnjom te primjenjujemo višegodišnje iskustvo stečeno na montaži i servisu klima uređaja i klimatizacijskih sustava. Naši stručni i ovlašteni tehničari stalnom edukacijom osiguravaju savjetovanje prilikom kupnje i ovlaštenu ugradnju vašeg klima uređaja ili sustava uz kvalitetu koja nas stavlja par koraka ispred konkurencije.
 
Ako imate potrebu za ugradnjom ili održanjem klima uređaja javite nam se s povjerenjem na telefone: 021 470 232091 504 2215, email: info@klimakoncept.hr
ili pošaljite upit preko kontakt forme.

 
Vaš Klima koncept tim. 
 

 
 
Unutarnja zidna jedinica inverter sustava grijanja / hlađenja, opremljena 7-brzinskim elektromotorom, izmjenjivačem topline s direktnom ekspanzijom freona, ukrasnom maskom, te svim potrebnim elementima za zaštitu, kontrolu i regulaciju uređaja i temperature, slijedećih tehničkih značajki:

- učinak hlađenja: Qh = 3,51 (0,9 - 4,3) kW
- učinak grijanja:   Qg = 3,81 (0,9 - 4,7) kW
- dimenzije Š x V x D (mm):  867 x 276 x 206
- masa: 9 kg
- razina zvučnog tlaka - hlađenje: 43 / 39 / 37 / 34 / 31 / 28 / 25 dB(A)
- razina zvučnog tlaka - grijanje: 41 / 38 / 36 / 34 / 32 / 29 / 27 dB(A)
- razina zvučne snage - hlađenje: 59 / 51 / 49 / 46 / 43 / 40 / 37 dB(A)
- razina zvučne snage - grijanje: 55 / 52 / 50 / 48 / 46 / 43 / 41 dB(A)
- protok zraka: V = 10,83 - 9,67 - 8,83 - 7,33 - 6,33 - 5,5 - 5,17 m3/min 
uključivo:
- integrirano Wi-Fi sučelje za upravljanje preko interneta
- bežični daljinski upravljač 
Vanjska jedinica split sustava (reverzibilna dizalica topline), zaštićena od vremenskih utjecaja, s ugrađenim kompresorom s inverterskom regulacijom snage i potrošnje, te svim potrebnim elementima za zaštitu, kontrolu i regulaciju uređaja i funkcionalan rad, sljedećih tehničkih značajki:
 
- učinak hlađenja: Qh = 3,51 (0,9 - 4,3) kW
- apsorbirana snaga - hlađenje: 962 W
- energetski razred - hlađenja: A++
- sezonska energetska učinkovitost: SEER = 7,1
- učinak grijanja: Qg = 3,81 (0,9 - 4,7) kW
- apsorbirana snaga - grijanje: 953 W
- energetski razred - grijanje: A+
- sezonska energetska učinkovitost: SCOP = 4,1
- protok zraka - hlađenje: 32,5 m3/min
- protok zraka - grijanje: 32,5 m3/min
- razina zvučnog tlaka - hlađenje: 52 dB(A)
- razina zvučnog tlaka - grijanje: 52 dB(A)
- razina zvučne snage - hlađenje: 62 dB(A)
- razina zvučne snage - grijanje: 62 dB(A)
- područje hlađenja: -15°C do 50°C
- područje grijanja: -25°C do 30°C
- radni medij: R32
- napajanje: 220 - 240 / 1 faza / 50 Hz
- dimenzije: V × Š × D (mm): 555 x 732 x 330 mm
- masa: 25,5 kg
- maksimalna dozvoljena duljina cijevnog razvoda: 15 m
- maksimalna dozvoljena visina cijevnog razvoda: 10 m
- priključak - tekuća faza: 6,35 mm
- priključak - plinovita faza: 9,52 mm


 
 
 


MONTAŽA MONO-SPLIT KLIMA UREĐAJA jedne unutarnje i jedne vanjske jedinice

 

 • Na web shopu Klima koncept montaža nije uključena u cijenu klima uređaja.
 • Ovlaštenu montažu klima uređaja obavljamo na području cijele Hrvatske.
 • Ako želite ovlaštenu montažu dodajte je u košaricu i platite zajedno sa klima uređajem ili u drugom koraku online narudžbe potvrdite da trebate ovlaštenu montažu a u tom slučaju montažu plaćate montažeru.
 • Nakon plaćanja klima uređaja ovlaštenoj tvrtki za montažu klima uređaja šaljemo vaše kontakte da vas montažer može kontaktirati za dogovor termina montaže.
 • Za otoke na koje ne vozi trajekt (posebno se dogovaraju uvjeti ako postoje tehničke mogućnosti za montažu)
 • Jamstvo na montažu vrijedi do isteka tvorničkog jamstva na klima uređaj.
 • Vršimo montažu isključivo klima uređaja koji su kupljeni u Klima konceptu.
 • Standardna montaža mono-split klima uređaja podrazumijeva montažu unutarnje i vanjske jedinice na visini do 5 metara, bez upotrebe skele ili auto dizalice.
 • Kod većih visina dodatno se naplaćuju visinski radovi ili se angažira auto košara ili postavlja skela koju dodatno plaća ili osigurava kupac. 
 • Ako je potrebno demontirati i po potrebi ekološki zbrinuti stari klima uređaj, demontaža se dodatno plaća prema slijedećem cjeniku.
 • Molimo Vas da nas prema potrebi kontaktirate za detalje kako bi prije izvođenja dobili sve informacije o potrebnim radovima i cijeni.

 


VAŠE MIŠLJENJE O PROIZVODU

Ocijeni proizvod:

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima.
Prosječna ocjena: 0,0

Svojim komentarom pomažete drugim kupcima u lakšem odabiru odgovarajućeg uređaja.

Kupite uz proizvod

DEMONTAŽA KLIMA UREĐAJA SNAGE DO 4,5 kW

DEMONTAŽA KLIMA UREĐAJA SNAGE DO 4,5 kW

Demontaža zidne ili podne unutarnje i vanjske jedinice

SIGURNO PLAĆANJE OMOGUĆENO PUTEM

American Express Diners Club International MasterCard Maestro Visa KEKSpay aircash PayCek Mastercard Securecode Verified By Visa WSpay™ - Web Studio payment gateway

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više