JAMSTVO: 3 god.

Energetska klasa

A+

VAILLANT VWL B 100/5

aroSTOR VWL B - dizalica topline zrak/voda za pripremu potrošne tople vode s opcijom zidne ugradnje

Šifra: 3045


Dizalica topline za pripremu potrošne tople vode s opcijom zidne ugradnje  
Koncentrični priključak za usis/ispuh zraka
Dvije izvedbe: 80 ili 100 litara
Temperaturni raspon rada: -7 C do 35 C
Integrirani elektro grijač kao opcija potpore
Visoka učinkovitost – energetski razred A+
Upravljačka ploča sa LC zaslonom
Mogućnost višestrukih spajanja kod višestambenih jedinica sa zajedničkom vertikalom
Spremnik od čelika, emajliran s vodene strane, sa magnezijskom anodom kao zaštitom od korozije
 
NAJNIŽA CIJENA NA TRŽIŠTU - Pošaljite upit!
BESPLATNA DOSTAVA!
MONTAŽA U CIJELOJ HRVATSKOJ!


PROIZVOD JE DOSTUPAN.

Besplatna dostava za narudžbe iznad 200 €

aroSTOR dizalice topline VWL B 
Dizalica topline zrak/voda za pripremu potrošne tople vode s opcijom zidne ugradnje  

Zahvaljujući kompaktnim dimenzijama i opciji zidne ugradnje, ovaj će proizvod biti idealan za pripremu potrošne tople vode u višestambenim jedinicama s manjim brojem osoba u svakom stanu. U zatvorenom rashladnom krugu unutar dizalice topline ciklički se odvija proces isparavanja, kompresije, kondenzacije i ekspanzije ekološkog rashladnog sredstva (R290) te se na taj način toplina preuzeta iz okoliša predaje sanitarnoj vodi u integriranom spremniku. Kako bi se taj proces odvijao, neophodno je osigurati usis svježeg zraka iz okoline te odvođenje otpadnog zraka uz pomoć originalnog pribora.
 
 
Dizalica topline učinkovito može zagrijavati sanitarnu vodu u temperaturnom rasponu okoline od -7°C do +35°C. Ukoliko vanjska temperatura prekorači navedeni raspon, dizalica topline aktivirat će integrirani elektrogrijač kao opciju potpore. Dodatna funkcija ovog grijača je i funkcija zaštite od legionele, zagrijavanjem vode u spremniku iznad 60°C te prema zadanom vremenskom programu.
 
Spremnik za toplu vodu napravljen je od čelika te je emajliran s vodene strane. Tvornički uronjena magnezijska anoda pruža zaštitu od korozije.
 
Putem upravljačke ploče s LC zaslonom korisnik može programirati način rada dizalice topline sa sljedećim opcijama: odabir željene temperature, vremensko programiranje rada, zaštita od legionele, funkcija godišnjeg odmora, zaštita od smrzavanja te TURBO funkcija za brzo zagrijavanje spremnika s istovremenim radom kompresora i elektrogrijača.
 
Koncentrični priključak za dovod/odvod zraka znatno će pojednostaviti instalaciju same dizalice, a posebno kod višestambenih jedinica sa zajedničkom vertikalom. Uz dizalicu topline u ponudi će biti originalni koncentrični setovi za vodoravno ili okomito dovođenje/odvođenje zraka potrebnog za rad. Setovi su toplinski izolirani s mogućnošću korištenja produžetaka, sukladno uvjetima ugradnje. Ukoliko se koriste produžetci, neophodno je poštivati smjernice iz instalacijskih uputa u kojima se navodi da je koncentričnu cijev moguće produžiti maksimalno 5 metara bez korištenja koljena. Svako koljeno od 90° smanjuje ukupnu dužinu za 2 metra.
 
 

OVLAŠTENA MONTAŽA SUSTAVA DIZALICA TOPLINE 


Ukoliko Vam je potrebno, vršimo ovlaštenu montažu i puštanje u pogon sustava dizalica topline! 

Montaža na bilo kojoj lokaciji u Hrvatskoj!

Uvijek dostupna podrška! 
 

Ukoliko pored dobave uređaja želite i ovlaštenu montažu i puštanje u pogon, na pravom ste mjestu. S našom mrežom ovlaštenih partnera koju smo izgradili u 20 godina rada pokrivamo čitav teritorij RH!

 
 
Obratite nam se za: 
  • Inženjersko savjetovanje
  • Izradu ponude sukladno stanju na objektu uz pomoć ovlaštenih montažera i inženjera
  • Ovlaštenu montažu i puštanje u pogon od strane ovlaštenih servisera na području cijele Hrvatske
  • Rješavanje problema od strane stručnih osoba
 

S obzirom na broj upita i našu težnju da radimo na najvišoj mogućoj razini kvalitete ponude za montaže radimo na temelju izvida na terenu i dogovora s Vama u skladu sa Vašim zahtjevima i budžetom.
Ukoliko imate montažu u Vašem aranžmanu besplatno dostavljamo uređaj te osiguravamo inženjersku podršku Vama i Vašim montažerima.


 

Za sve upite na raspolaganju Vam je Projektni inženjer s višegodišnjim iskustvom na projektiranju i montaži malih i velikih sustava dizalica topline:

Hrvoje Šerić, mag. ing. ind.
mob. 098 285 113

mail: hrvoje@klimakoncept.hr


Rado ćemo odgovorit na sva vaša pitanja i dati vam korisne prijedloge, ponudu i podršku.
    


Vaš Klima koncept tim.

VAŠE MIŠLJENJE O PROIZVODU

Ocijeni proizvod:

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima.
Prosječna ocjena: 0,0

Svojim komentarom pomažete drugim kupcima u lakšem odabiru odgovarajućeg uređaja.

SIGURNO PLAĆANJE OMOGUĆENO PUTEM

American Express Diners Club International MasterCard Maestro Visa KEKSpay aircash PayCek Mastercard Securecode Verified By Visa WSpay™ - Web Studio payment gateway

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više