JAMSTVO: 5 god.

Snaga
hlađenja

6,2 kW

Snaga
grijanja

6,5 kW

Energetska klasa

A++

Prikladno za prostor

60-65 m2

AZURI KLIMA UREĐAJ AZI-WN70VA

MIDORI INVERTER - komplet sjajna bijela zidna unutarnja i vanjska jedinica

5% popusta
uz kod: JOŠ5

Šifra: 993657


KUPON KOD VRIJEDI DO: 9.8.2024.

Zidna unutarnja i vanjska jedinica
Učinak hlađenja: 6,2 kW
Učinak grijanja: 6,5 kW
Prikladno za prostor: do 65m2
Radna tvar: R-32
Energetska klasa: A++
Wi-Fi upravljanje je uključeno u cijenu

Jamstvo: 5 godina (3 god. osnovno + 2 god. uz registraciju)


PROIZVOD JE DOSTUPAN.

Besplatna dostava za narudžbe iznad 200 €

Cijena za jednokratno plaćanje:
1.188,00 
Pregled vrsta plaćanja
Cijena za jednokratno plaćanje: 1.188,00 €
Cijena za kartice 2-12 rate: 1.254,00 €
Cijena za kartice 13-24 rate: 1.320,00 €
Dodaj u košaricu
Pošalji upit
Kupite uz proizvod:

AZURI KLIMA UREĐAJ 
MIDORI INVERTER - komplet zidna unutarnja i vanjska jedinica

 
 
 
 
Azuri obitelj bogatija je za još jednog člana – najnoviji model Midori koji sa svojim minimalnim i suvremenim izgledom, elegantnom završnom obradom, koja osigurava neprimjetnu integraciju u svaki interijer te širokom paletom inteligentnih funkcija predstavlja savršen spoj stila i inženjerske izvrsnoće.


Karakteristike Midori uređaja:
 • Wi-Fi upravljanje
 • R32 radni medij
 • Cold plasma ionizator
 • LED display
 • I-Feel funkcija
 • Inteligentno automatsko pokretanje
 • Samodijagnoza
 • Noćni način rada (3 noćne krivulje) 
 • Inteligentno predzagrijavanje i odmrzavanje 
 

 
 
Wi-Fi upravljanje
Svi modeli Midori serije imaju mogućnost Wi-Fi upravljanja koje omogućava kompletno i plansko upravljanje uređajima s udaljene lokacije. Potrebno je samo instalirati aplikaciju na pametnom telefonu, računalu ili tabletu i moguće je daljinski upravljati s klima uređajem s bilo koje lokacije na svijetu. Osim što je praktično, rukovanje klimom uz pomoć aplikacije u konačnici pridonosi i smanjenju troškova budući da je u svakom trenutku moguće provjeriti status klima uređaja, u kojem je režimu rada i druge detalje, a vraćanje doma u prethodno rashlađeni prostor ljeti ili zagrijan zimi više nije fantastika već realnost.


Napredne funkcije pročišćavanja zraka
Vodeći računa o kvaliteti zraka koji udišete Midori jedinice opremljene su posebnim sustavom pročišćavanja zraka Cold Plasma tehnologijom koja jamči učinkovitu sterilizaciju zraka oslobađajući negativne ione koji su sposobni neutralizirati bakterije, gljivice, pelud, grinje i ostale zagađivače prisutne u zraku.
Dodatna funkcija implementirana za osiguranje visoke kvalitete zraka – X-fan funkcija omogućava samodezinfekciju jedinice produženjem rada ventilatora unutarnje jedinice za nekoliko minuta nakon njenog prestanka rada čime se garantira savršeno sušenje izmjenjivača topline, sprječavajući stvaranje plijesni i bakterija.
 
 

 

Maksimalna udobnost uz I-Feel funkciju
Imate li problema s pronalaženjem i postavljanjem optimalne temperature rada klima uređaja? Zahvaljujući pametnoj funkciji I-Feel moguće je jednim pritiskom tipke riješiti i taj problem. Sve Midori jedinice standardno dolaze u kompletu s daljinskim upravljačem na kojem je potrebno pritisnuti tipku kako bi se aktivirao način rada I-Feel. Upravljač je opremljen s mini senzorom koji može osjetiti temperaturu okoline i poslati signal natrag do unutarnje jedinice. Tako jedinica može prilagoditi protok zraka i temperaturu kako bi se pružila najveća udobnost tijekom bilo kojeg godišnjeg doba osiguravajući da u prostoru nije ni prehladno ni prevruće.

 

 


Produlji jamstvo i uživaj u 5 godina sigurnosti!
 
Od sada, uz registraciju vašeg Gree i Azuri klima uređaja možete ostvariti produljeno jamstvo od čak 3+2 godine!
To znači ukupno 5 godina sigurnosti za vaš klima uređaj, pružajući vam mir i bezbrižnost znajući da će vaš uređaj biti pokriven protiv nepredviđenih kvarova! 
 

Kako do produljenog jamstva?
Registracija za produljeno jamstvo je jednostavna i može se obaviti u svega nekoliko koraka.

1. Registracija proizvoda
Kako biste ostvarili pravo na produljeno jamstvo, potrebno je registrirati vaš Gree ili Azuri klima uređaj putem linka koji ćete pronaći u nastavku. Proces je brz i jednostavan, a uključuje unos osnovnih informacija kao što su vaši podaci i detalji kupnje.

2. Potvrda registracije
Nakon uspješne registracije, dobit ćete potvrdu putem e-maila. Ova potvrda je dokaz da ste ostvarili pravo na produljeno jamstvo i trebate ju čuvati.

3. Uživanje u dodatnoj zaštiti
S registracijom, vaš proizvod je sada pokriven ukupno pet godina!

Produljeno jamstvo 3+2 godine pruža vam dodatnu sigurnost i mir tijekom korištenja vašeg klima uređaja. Nemojte propustiti ovu priliku da osigurate svoj uređaj i uživajte u dugotrajnoj zaštiti!
 
 
 
 

Registracija je brza i jednostavna - popunite kratki formular za registraciju i uživajte u redovnim ažuriranjima i povlasticama samo za naše registrirane korisnike.
 

Uvjeti produljenog jamstva:
Klima uređaj treba biti registriran najkasnije u roku 60 dana od instalacije uređaja. Preporučujemo registraciju uređaja što prije nakon kupnje kako biste osigurali produljeno jamstvo. Ako propustite navedeni rok, nažalost nećete moći iskoristiti ovu pogodnost.

1.1. Dodatno jamstvo vrijedi za sve klima uređaje robnih marki Gree i Azuri kućne serije kupljene od 1. lipnja 2024., a isporučene od tvrtke Klima koncept d.o.o.
1.2. Jamstvo se ostvaruje prijavom kvara uz obvezno predočenje jamstvenog lista, potvrde o dodatnom jamstvu, računa za uređaj i montažu te računa za obavljene servise. Kupac ne može ostvariti pravo na jamstvo ukoliko svi traženi dokumenti nisu dostavljeni.
1.3. Kupac je dužan čuvati jamstveni list i račun za cijelo vrijeme trajanja jamstvenog perioda jer putem tih dokumenata ostvaruje svoja prava.
1.4. Ova pogodnost je dostupna samo za uređaje kućne serije koji rade u uvjetima za koje su namijenjeni.
1.5. Ugradnja klima uređaja je izvršena od strane tvrtke ili obrta i/ili puštanje klima uređaja u rad obavljeno je od strane ovlaštenih instalatera ili servisera za Gree i Azuri klima uređaje.
1.6. Registracija klima uređaja putem web obrasca na stranici deltron.hr obavljena je najkasnije u roku 60 dana od instalacije uređaja.
1.7. Kupac klima uređaja svake je godine dužan obaviti redovan servis klima uređaja kod ovlaštenog servisera koji nakon obavljenog servisa ovjerava jamstveni list. Za svaku godinu jamstva potrebno je dostaviti račune obavljenog servisa. U slučaju reklamacija, jamstvo vrijedi samo uz priložene račune servisa.
1.8. Jamstvo se primjenjuje samo na uređaj te ne uključuje montažu i instalaciju.

Dodatno jamstvo ne obuhvaća:

2.1. Oštećenja, probleme i nezadovoljavajući rad koji proizlaze iz sljedećih uzroka:

2.1.1. Nepravilno vanjsko ožičenje, problemi s elektro napajanjem, varijacije napona, prekomjerni napon.
2.1.2. Privremene i elektromagnetske smetnje koje ne potječu iz opreme.
2.1.3. Loša ili neispravna instalacija.
2.1.4. Korištenje neoriginalnih dodataka, komponenti ili opreme.
2.1.5. Elementi izvanrednih situacija poput oluja, požara, poplava, vandalizma, zloupotrebe, nepažnje, više sile, potresa, ratnih aktivnosti, štetnika, unosa stranih tvari u opremu (npr. nečistoće i vlage) ili drugih vanjskih utjecaja.
2.1.6. Rad opreme u okruženju ili s namjenom koja nije u skladu s uputama Proizvođača.
2.1.7. Kvarove koji su nastali kao posljedica nepravilnog, nepažljivog i nestručnog rukovanja ili transporta, odnosno nepoštovanja uputa Proizvođača u bilo kojem pogledu.

2.2. Oštećenja i propadanje opreme uzrokovano ugradnjom opreme u atmosferu u kojoj je moguće njeno ubrzano oštećenje (npr. morska atmosfera i sl.).
2.3. Troškove i dodatni rad povezane s osiguravanjem prikladnog pristupa opremi instaliranoj na ograničenim ili nesigurnim mjestima (npr. na visokim pozicijama i sl.).
2.4. Troškove prijevoza (uključujući osiguranje) i putne troškove za popravke na objektima koji se nalaze na područjima bez mogućnosti dolaska javnim prijevozom.
2.5. Opremu ugrađenu ili ponovno instaliranu na prijenosnoj ili pokretnoj jedinici (npr. na prikolici ili brodu).
2.6. Opremu ponovno instaliranu na mjestu koje nije prvobitno mjesto instalacije, osim ako je izmjenu instalacije izvršila tvrtka ovlaštena za jamstvo.
2.7. Potrošni materijali (npr. baterije, filtri, remeni) isporučeni s opremom, osim ako se ne dokaže da je predmet bio neispravan u trenutku kupnje.

Jamstvo se ostvaruje prijavom kvara ovlaštenoj tvrtki, obrtu ili servisu koji je uređaj prodao i instalirao, uz obvezno predočenje jamstvenog lista, potvrde o dodatnom jamstvu, računa za uređaj i montažu te računa za obavljene redovne servise.
 
 
 
 
 


Pogledajte našu kompletnu ponudu mono-split klima uređaja:

Ponuda klima uređaja po snazi:

klima uređaji snage 2,5 kW
klima uređaji snage 3,5
klima uređaji snage 4 do 5 kW
klima uređaji snage 5 do 6 kW
klima uređaji snage 6 do 7 kW
klima uređaji snage 7 do 8 kW
klima uređaji snage 8 do 10 kW

 

Ponuda klima uređaja prema površini prostora koji se klimatizira:

klima uređaji za prostor površine do 20 m2
klima uređaji za prostor površine 20 do 25 m2
klima uređaji za prostor površine 25 do 30 m2
klima uređaji za prostor površine 30 do 35 m2
klima uređaji za prostor površine 35 do 40 m2
klima uređaji za prostor površine 40 do 45 m2
klima uređaji za prostor površine 45 do 50 m2
klima uređaji za prostor površine 50 do 55 m2
klima uređaji za prostor površine 55 do 60 m2
klima uređaji za prostor površine 60 do 65 m2
klima uređaji za prostor površine 65 do 70 m2 

Kompletna ponuda vrhunskih Japanskih klima uređaja na jednom mjestu

 

Multi split klima uređaji - više unutarnjih jedinica na jednu vanjsku jedinicu

 

Klima uređaji na akciji

 

Cjenik montaže klima uređaja
Vašim potrebama pristupamo s velikom pažnjom te primjenjujemo višegodišnje iskustvo stečeno na montaži i servisu klima uređaja i klimatizacijskih sustava. Naši stručni i ovlašteni tehničari stalnom edukacijom osiguravaju savjetovanje prilikom kupnje i ovlaštenu ugradnju vašeg klima uređaja ili sustava uz kvalitetu koja nas stavlja par koraka ispred konkurencije.
 
Ako imate potrebu za ugradnjom ili održanjem klima uređaja javite nam se s povjerenjem na telefone: 021 470 232091 504 2215, email: info@klimakoncept.hr
ili pošaljite upit preko kontakt forme.

 
Vaš Klima koncept tim. 
 

 
Unutarnja zidna jedinica inverter sustava grijanja/hlađenja, opremljena elektromotorom, izmjenjivačem topline s direktnom ekspanzijom freona, ukrasnom maskom, te svim potrebnim elementima za zaštitu, kontrolu i regulaciju uređaja i temperature, slijedećih tehničkih značajki:

- učinak hlađenja: Qh = 6,2 kW
- učinak grijanja:   Qg = 6,5 kW
- dimenzije Š x V x D (mm): 700×25.4×381
- masa: 13,5 kg
- razina zvučnog tlaka - hlađenje:  50 / 46 / 44 / 42 / 40 / 36 / 32 dB(A)
- razina zvučnog tlaka - grijanje: 47 / 45 / 44 / 42 / 38 / 35 / 31 dB(A)
- razina zvučne snage - hlađenje: 65 / 56 / 54 / 52 / 50 / 46 / 42 dB(A)
- razina zvučne snage - grijanje: 65 / 55 / 54 / 52 / 48 / 45 / 41 dB(A)
- količina zraka: V = 1050 / 900 / 740 / 690 / 640 / 590 / 540 m3/h 

Uključivo:
- sučelje za Wi-Fi upravljanje
- bežični daljinski upravljač


Vanjska jedinica split sustava (reverzibilna dizalica topline), zaštićena od vremenskih utjecaja, s ugrađenim kompresorom s inverterskom regulacijom snage i potrošnje, kit-om za rad na niskim temperaturama, te svim potrebnim elementima za zaštitu, kontrolu i regulaciju uređaja i funkcionalan rad, sljedećih tehničkih značajki:
- učinak hlađenja: Qh = 6,2 kW
- učinak grijanja:   Qg = 6,5 kW
- apsorbirana snaga hlađenja: 1786 W
- apsorbirana snaga grijanja: 1645 W
- energetska učinkovitost: SEER = 6,8
                                          SCOP = 4,0
- napajanje: 1 ph / 220~240 V / 50 Hz
- radni medij: R32
- dimenzije Š × V × D (mm): 873 x 555 x 376
- masa: 36,5 kg
- razina zvučnog tlaka (Hl./Gr.): 58 dB (A)
- razina zvučne snage (Hl./Gr.): 69 dB(A)
- područje hlađenja: -15°C do +43°C 
- područje grijanja:   -15°C do +24°C 
- maksimalna dozvoljena duljina cijevnog razvoda: 25 m
- maksimalna dozvoljena visina cijevnog razvoda: 10 m
- priključak R32 - tekuća faza: 6,35 mm
- priključak R32 - plinovita faza: 12,7 mm


MONTAŽA MONO-SPLIT KLIMA UREĐAJA jedne unutarnje i jedne vanjske jedinice

 

 • Na web shopu Klima koncept montaža nije uključena u cijenu klima uređaja.
 • Ovlaštenu montažu klima uređaja obavljamo na području cijele Hrvatske.
 • Ako želite ovlaštenu montažu dodajte je u košaricu i platite zajedno sa klima uređajem ili u drugom koraku online narudžbe potvrdite da trebate ovlaštenu montažu a u tom slučaju montažu plaćate montažeru.
 • Nakon plaćanja klima uređaja ovlaštenoj tvrtki za montažu klima uređaja šaljemo vaše kontakte da vas montažer može kontaktirati za dogovor termina montaže.
 • Za otoke na koje ne vozi trajekt (posebno se dogovaraju uvjeti ako postoje tehničke mogućnosti za montažu)
 • Jamstvo na montažu vrijedi do isteka tvorničkog jamstva na klima uređaj.
 • Vršimo montažu isključivo klima uređaja koji su kupljeni u Klima konceptu.
 • Standardna montaža mono-split klima uređaja podrazumijeva montažu unutarnje i vanjske jedinice na visini do 5 metara, bez upotrebe skele ili auto dizalice.
 • Kod većih visina dodatno se naplaćuju visinski radovi ili se angažira auto košara ili postavlja skela koju dodatno plaća ili osigurava kupac. 
 • Ako je potrebno demontirati i po potrebi ekološki zbrinuti stari klima uređaj, demontaža se dodatno plaća prema slijedećem cjeniku.
 • Molimo Vas da nas prema potrebi kontaktirate za detalje kako bi prije izvođenja dobili sve informacije o potrebnim radovima i cijeni.

 


VAŠE MIŠLJENJE O PROIZVODU

Ocijeni proizvod:

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima.
Prosječna ocjena: 0,0

Svojim komentarom pomažete drugim kupcima u lakšem odabiru odgovarajućeg uređaja.

Kupite uz proizvod

DEMONTAŽA KLIMA UREĐAJA SNAGE 6 - 8 kW

DEMONTAŽA KLIMA UREĐAJA SNAGE 6 - 8 kW

Demontaža zidne ili podne unutarnje i vanjske jedinice

SIGURNO PLAĆANJE OMOGUĆENO PUTEM

American Express Diners Club International MasterCard Maestro Visa KEKSpay aircash PayCek Mastercard Securecode Verified By Visa WSpay™ - Web Studio payment gateway

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više