ZATVORI
Prikaži više
Prikaži manje
Prikaži više
Prikaži manje
Prikaži više
Prikaži manje
Prikaži više
Prikaži manje
PANASONIC


 

Najveći izbor PANASONIC klima uređaja
Besplatna brza dostava u cijeloj Hrvatskoj
Platite do 24 rate bez kamata i provizije
Ovlaštena montaža u cijeloj HR

  


 
Vrhunski japanski klima uređaji nenadmašne kvalitete i niske razine buke odlično rade u hlađenju i u grijanju na vrlo niskim vanjskim temperaturama. Kompletna ponuda Panasonic klima uređaja na jednom mjestu po najnižim cijenama.
Besplatna brza dostava. Plaćanje do 24 rate. Ovlaštena montaža u cijeloj HR 

 

 

 
Panasonic je vodeća u svijetu po inovacijama s više od 91.500 prijavljenih patenata kojima poboljšava kvalitetu života svojih kupaca. Nadalje, Panasonic je odlučan održati svoje vodeće mjesto na tržištu. Tvrtka je proizvela više od 200 milijuna kompresora, a svoje proizvode proizvodi u 294 tvornica diljem svijeta. Možete biti sigurni u iznimno visoku kvalitetu Panasonicovih toplinskih pumpi.
 
Takvo nastojanje da postigne izvrsnost učinilo je Panasonic vodećom tvrtkom na međunarodnom tržištu rješenja za grijanje i klimatizaciju u stambenim prostorima, zgradama srednje veličine poput ureda i restorana, te velikim zgradama. Proizvodi pružaju maksimalnu učinkovitost, usklađeni su s najstrožim standardima za očuvanje okoliša, a zadovoljavaju i najavangardnije građevinske zahtjeve našega vremena. Panasonic je svjestan velike odgovornosti koju sa sobom nosi instalacija sustava za grijanje i hlađenje. Stoga je bitno ponuditi uvijek najbolje rješenje za grijanje i hlađenje.
 
 
Panasonic je cijenjeni proizvođač klima uređaja koji nudi širok raspon mono split klima uređaja. Ovi uređaji su dizajnirani da pruže učinkovito grijanje i hlađenje pojedinačnih prostorija ili manjih prostora. Panasonic mono split klima uređaji kombiniraju visoku energetsku učinkovitost, napredne tehnologije i intuitivno upravljanje kako bi osigurali optimalnu udobnost korisnicima.

Ključne značajke Panasonic mono split klima uređaja:

Inverter tehnologija:
Panasonic mono split klima uređaji koriste inverter tehnologiju koja omogućuje precizno upravljanje radom kompresora. To rezultira energetski učinkovitim radom uređaja, bržim postizanjem željene temperature i konstantnom regulacijom temperature u prostoru.

Energetska učinkovitost:
Panasonic stavlja veliki naglasak na energetsku učinkovitost svojih klima uređaja. Mnogi modeli imaju visoku SEER (sezonski energetski faktor) vrijednost, što znači da pružaju veću toplinsku ili hladnu snagu uz manju potrošnju energije.

Napredni sustav filtracije zraka:
Panasonic mono split klima uređaji opremljeni su visokokvalitetnim filterima koji uklanjaju prašinu, alergene, bakterije i druge štetne čestice iz zraka. Ovo poboljšava kvalitetu zraka u prostoru i pruža zdravije okruženje za korisnike.

Tihi rad:
Panasonic se ističe po tihoj operaciji svojih klima uređaja. Uređaji su opremljeni tišim ventilatorima i naprednim tehnologijama smanjenja buke kako bi se osiguralo mirno okruženje u prostoriji. Napredne tehnologije smanjenja buke u Panasonic mono split klima uređajima omogućuju tihi rad, stvarajući mirno i ugodno okruženje u prostoriji.

Napredne funkcije upravljanja:
Panasonic mono split klima uređaji često dolaze s naprednim funkcijama upravljanja. To uključuje daljinski upravljač s intuitivnim sučeljem, mogućnost programiranja rasporeda rada, senzore za praćenje temperature i mogućnost upravljanja putem mobilnih aplikacija.

Estetski dizajn:
Panasonic mono split klima uređaji imaju moderni i privlačan dizajn koji se lako uklapa u različite interijere. Tanki i elegantni unutarnji jedinice pružaju estetski ugodan izgled u prostoru.

Prednosti Panasonic mono split klima uređaja:

Energetska učinkovitost:
Panasonic mono split klima uređaji nude visoku energetsku učinkovitost, što rezultira smanjenom potrošnjom energije i nižim računima za energiju.

Udobnost:
Precizna regulacija temperature, brzo postizanje željene temperature i napredne funkcije upravljanja pružaju udobnost i fleksibilnost korisnicima.

Napredni sustav filtracije zraka:
Kvalitetan sustav filtracije zraka u Panasonic mono split klima uređajima osigurava čist i zdrav unutarnji zrak, smanjujući alergene i nečistoće u prostoru.

Pouzdanost:
Panasonic je poznat po pouzdanosti svojih proizvoda, a mono split klima uređaji nisu iznimka. Njihova izdržljivost i kvaliteta osiguravaju dugotrajan i pouzdan rad.

Napredne funkcije upravljanja: Panasonic mono split klima uređaji dolaze s naprednim funkcijama upravljanja koje omogućuju korisnicima da prilagode postavke temperature, ventilacije i rasporeda rada prema svojim potrebama i preferencijama.

Modeli Panasonic mono split klima uređaja:

Panasonic nudi širok raspon modela mono split klima uređaja koji se mogu prilagoditi različitim potrebama korisnika. Neki od popularnih modela uključuju:

Panasonic Etherea serija:
Ova serija nudi mono split klima uređaje visoke energetske učinkovitosti, napredne tehnologije i fleksibilnost. Modeli iz ove serije imaju napredne funkcije filtracije zraka i intuitivno upravljanje.

Panasonic RAC serija:
Ova serija mono split klima uređaja dizajnirana je za udobnost i energetsku učinkovitost. Modeli iz ove serije nude brzo postizanje željene temperature i napredne funkcije upravljanja.

Panasonic CS serija:
Ova serija mono split klima uređaja pruža snažan radni učinak i energetsku učinkovitost. Modeli iz ove serije su pogodni za komercijalne prostore i veće prostorije.

Panasonic CZ serija:
Ova serija je usmjerena na grijanje i hlađenje prostora s većim zahtjevima. Modeli iz ove serije imaju visoke kapacitete i pružaju učinkovito grijanje i hlađenje čak i u ekstremnim uvjetima.

Primjena Panasonic mono split klima uređaja:

Panasonic mono split klima uređaji koriste se u različitim primjenama, uključujući:

Domovi i stanovi:
Panasonic mono split klima uređaji su idealni za grijanje i hlađenje pojedinačnih prostorija u domovima i stanovima.

Uredski prostori:
Panasonic mono split klima uređaji mogu se koristiti u uredima kako bi pružili ugodno radno okruženje zaposlenicima.

Maloprodajni prostori:
Panasonic klima uređaji su često prisutni u trgovinama, restoranima i kafićima kako bi pružili ugodno iskustvo posjetiteljima.

Hotelski i ugostiteljski objekti:
Panasonic mono split klima uređaji se koriste u hotelima, restoranima i drugim ugostiteljskim objektima kako bi osigurali udobnost i zadovoljstvo gostiju.

Zdravstvene ustanove:
Zbog visokokvalitetnog sustava filtracije zraka, Panasonic mono split klima uređaji se koriste u zdravstvenim ustanovama kako bi osigurali čist i zdrav unutarnji zrak.

U zaključku, Panasonic mono split klima uređaji su visokokvalitetna rješenja za grijanje i hlađenje pojedinačnih prostorija ili manjih prostora. Njihove ključne značajke, prednosti, široka dostupnost modela i primjena čine Panasonic mono split klima uređaje popularnim izborom za mnoge korisnike.

Živite zeleno. Živite čisto. Živite na svoj način.

 
panasonic-klima-klimakoncept 

Klimatizacijski uređaji Panasonic pružaju mnogo više od jednostavne udobnosti pri hlađenju domova. Štede energiju. Pročišćavaju okolinu u kojoj živite. Prilagođavaju snagu hlađenja kako bi odgovarala vašim životnim prostorima i stilovima. Živjeti ekološki na način na koji vi to želite sada je jednostavnije nego ikada prije.
 
Panasonic razvija linije proizvoda bolje no ikad prije namijenjene upravo vama. Svojim inovativnim dizajnom, visokom učinkovitošću i naprednim sustavom pročišćavanja, linija proizvoda Etherea dizajnirana je imajući na umu vaše klijente.

 
 

Panasonicovi klimatizacijski uređaji pružaju veće uštede i bolju udobnost  


panasonic-eco-klimakoncept
 
Uvjereni smo da ekološki pristup ne treba ugrožavati udobnost. Stoga Panasonic uvodi novi sustav Econavi; kombinacijom tehnologije senzora prisutnosti i upravljačkog programa za otkrivanje i smanjenje rasipanja energije za 38 %.
 
Panasonicovi iznimno tihi klimatizacijski uređaji jamče pročišćeni zrak za vas i vašu obitelj. Također, novi nanoe™ pomaže u pročišćavanju zraka i okoliša za čišću životnu okolinu.
Sve ove nevjerojatne tehnologije zajedno određuju ono što je ključno u Panasonicovoj inovaciji za ekološki čist život – inovacije koje poboljšavaju našu okolinu, a život nam čine što udobnijim.
 
  

„Mala" promjena koja mijenja sve

 panasonic-inverter-klimakoncept

Nisu svi spremni za promjene. Doista, postoje osobe koje se opiru budućnosti.
No, u Panasonicu i dalje vjeruju u tehnologije koje poboljšavaju živote ljudi.
Stoga sada predstavljamo generaciju klimatizacijskih uređaja koji sadrže R32, rashladno sredstvo inovativno na sve načine: jednostavno je za ugradnju te u usporedbi s ostalim rashladnim sredstvima puno manje šteti okolišu te štedi energiju.
Rezultat? Veća dobrobit za ljude i za planet. Jer će uvijek postojati ljudi koji se opiru promjenama. Mi, međutim, kažemo: Zbogom prošlosti. Dobro došao R32.
  
 

Zbogom prošlosti

 panasonic-r32-klimakoncept

Generacija klimatizacijskih uređaja s R32 predstavlja inovaciju na sve načine.

Hoćemo li ih navesti?
  

1. Inovacija pri ugradnji. 

** iznimno jednostavna ugradnja, gotovo jednaka kao za R410A (samo ne zaboravite provjeriti jesu li manometar i vakuumska pumpa
kompatibilni s R32)
** ovo je rashladno sredstvo 100 % čisto, što ga čini jednostavnijim za recikliranje i ponovnu upotrebu

2. Ekološka inovativnost.

** bez učinka na ozonski omotač
** 75 % manje učinka na globalno zagrijavanje
 

3. Gospodarska inovativnost i inovativnost u potrošnji energije

panasonic-klima-stednja-energije 

** niži troškovi i veće uštede:
** 30 % manje rashladnog sredstva
** Veća energetska učinkovitost nego kod R410A

 
          
 

 

SERIJE mono split klima uređaja Panasonic - Aktualni modeli


 
 

STANDARDNI INVERTER TIPA FZ


panasonic-standardni-inverter-klimakoncept

 

Novi STANDARDNI INVERTER tipa FZ modeli snažni su i učinkoviti, s izvanrednim energetskim razredom A++/A+, jedinstveni na tržištu! FZ radi do vanjske temperature od -15 °C u načinu rada grijanja i do -10 °C u načinu rada hlađenja u izrazito tihom modu.
Panasonic KIT-FZ uređaji su novi uređaji iz srednjeg ranga Panasonic palete kućnih zidnih inverter klima uređaja, i kao takav posjeduje raznovrsne karakteristike, kao što su:
** Super tih
** Radi na samo 20dB
** Visoka energetska ušteda
** Mogućnost velike udaljenosti između jedinica
** Ožičeni upravljač (dodatno)
** Smartfon kontrola (dodatno)
** Radni medij: R-32
** Područje rada u hlađenju: od -15°C do +46°C ** područje rada u grijanju: od -15°C do +24°C.
** Maksimalno dozvoljena duljina instalacije između unutarnje i vanjske jedinice do 15m i maksimalna visinska razlika između unutarnje i vanjske jedinice do 12m čini ga odličnim izborom za specifične objekte i situacije.

  

 

KOMPAKTNI INVERTER TIPA TZ


panasonic-kompaktni-inverter-klimakoncept
 

Panasonic serija klima uređaja KOMPAKTNI INVERTER tipa TZ ima sve značajke koje očekujete od modernog klima uređaja. Nove serije TZ klima uređaja kompakt 2017. godine osigurava  ekološki prihvatljiv rashladni medij R-32. Cijela serija ima bolje performanse nego ikad prije, a cijene su niže od prošlogodišnjih osnovnih modela s plinom R410A.
Kada koristite klima uređaj, želite da radi tiho, snažno i ekonomično. Panasonic TZ-TKE ispunjava sve te zahtjeve i još mnogo toga. Unutarnja jedinica  tijekom rada proizvodi samo 20 dB (A). Klima je iznimno moćna i istovremeno učinkovita . Za hlađenje postiže energetska učinkovitost klase A ++ , što je bez presedana za klima uređaj u ovoj klasi.
** Panasonicova tehnologija radi vaše udobnosti
** Novi kompaktni dizajn unutarnjih jedinica širine 799 mm
** R32 ekološki prihvatljiva rashladna tekućina
** Prostori za ugodnu cirkulaciju zraka oko prostorije
** PM2,5 Filter iz zraka uklanja nečistoće sitnih čestica
** Super tihi rad, samo 20 dB (A)
** Visoka ušteda energije
** Ova jedinica se može instalirati na postojeće cijevi rashladne tekućine R410A i R22
** Mogućnost dugih veza između jedinica (do 15m)
** Opcionalni žičani regulator
Izborno upravljanje pametnim telefonima

Dostupni su u bijeloj boji u snagama: 2kW, 2,5kW, 3,5kW, 4,2kW, 5kW, 6kW i 7,1kW. 
 Područje rada u hlađenju: od -10°C do +43°C, područje rada u grijanju: od -15°C do +24°C. Maksimalno dozvoljena duljina instalacije između unutarnje i vanjske jedinice do 15m i maksimalna visinska razlika između unutarnje i vanjske jedinice do 15m čini ga odličnim izborom za ugradnju na zahtjevne objekte.

    

 

 

ETHEREA INVERTER TIPA Z/XZ


 panasonic-etherea-inverter-klimakoncept

ETHEREA INVERTER TIPA Z/XZ Redizajnirana Etherea. Savršena izvana, savršena unutra Etherea je nevjerojatno tankog dizajna.
Revolucionaran dizajn koji se savršeno uklapa u najmodernije ambijente.
Odabrali smo najbolje materijale i postupke za profinjen dizajn. A sada su dostupne u elegantnoj metalnoj ili u srebrnoj mat i bijeloj mat boji.
Otkrijte kako postići uštede energije s novom Ethereom A+++.
Tehnologija senzora Econavi smanjuje gubitak energije prilagođavanjem rada klimatizacijskog uređaja u skladu s uvjetima u prostoriji.
Samo jednim dodirom gumba možete učinkovito štedjeti energiju uz neprekidno hlađenje, udobnost i pogodnost.
Nabavite najbolje za svoje zdravlje uz sustave Etherea i nanoe™.
S pomoću nano tehnologije elektrostatičke atomizirane čestice vode nano veličine pročišćuju zrak u prostoriji. Djeluje učinkovito na mikroorganizme u zraku i prianjajuće mikroorganizme kao što su određene vrsta bakterija, virusa i plijesni te tako osigurava čišću životnu okolinu.
IF nagrada za dizajn proizvoda među najprestižnijim je nagradama za izvrsnost u dizajnu proizvoda. Osvajanje nagrade zahvaljujući izuzetno pametnoj funkcionalnosti čini Panasonic Ethereu idealnim sustavom klimatizacije za kućanstva i komercijalne primjene.
Etherea maksimalne uštede, izvanredna učinkovitost A+++
Najviši razred energetske učinkovitosti. Originalna Panasonicova inverterska tehnologija i visokoučinkoviti kompresor osiguravaju učinkovitost rada najvišu u toj klasi proizvoda. Time se smanjuju vaši računi za električnu energiju, a istodobno doprinosite zaštiti prirode.

Dostupni su u bijeloj boji u snagama: 2kW, 2,5kW, 3,5kW, 4,2kW, 5kW i 7,1kW i u srebrnoj boji u snagama: 2kW, 2,5kW, 3,5kW i 5kW. 
 Područje rada u hlađenju: od -10°C do +43°C, područje rada u grijanju: od -15°C do +24°C. Maksimalno dozvoljena duljina instalacije između unutarnje i vanjske jedinice do 15m i maksimalna visinska razlika između unutarnje i vanjske jedinice do 15m čini ga odličnim izborom za ugradnju na zahtjevne objekte. 

 

  

 

PANASONIC NORDIC FLAGSHIP INVERTER


panasonic-nordic-flagship-inverter-klimakoncept 

 

Panasonic Nordic Flagship Inverter pohranjuje toplinu u vanjskoj jedinici, što omogućuje početak grijanja
prostorije odmah nakon uključivanja toplinske pumpe. Također osigurava maksimalnu ugodu i grije kuću čak i tijekom postupka odmrzavanja jer jedinica 
pohranjuje toplinu kako bi se spriječio ulazak hladnog zraka tijekom odmrzavanja.
Econavi ima ugrađenu tehnologiju za otkrivanje sunčeve svjetlosti za idealno podešavanje izlaza i stoga
stalno osigurava savršenu ugodu, a istodobno štedi energiju.
Nadalje, revolucionarni sustav za pročišćavanje zraka nanoe™ upotrebljava nanotehnologiju sitnih čestica za uklanjanje
i neutralizaciju 99 % određenih prianjajućih mikroorganizama u zraku poput peluda, bakterija, virusa i plijesni.

  

  

PODNA/PARAPETNA JEDINICA


panasonic-podna-parapetna-klima-klimakoncept

PODNA/PARAPETNA JEDINICA tipa KIT-Z s novim nanoe™ X sustavom za pročišćavanje zraka:
** Izuzetna učinkovitost A++, udobnost (tehnologija Super Quiet
** Samo 20 dB (A)) i zdrav zrak uz najsuvremeniji dizajn.
** Novi rashladni plin R32
** Revolucionaran dizajn koji se savršeno uklapa u najmodernije ambijente.
** Odabrali smo najbolje materijale i postupke za profinjen dizajn
** Nanoe™ X s nanotehnologijom, elektrostatičke atomizirane čestice vode nano veličine pročišćuju zrak u prostoriji 
** Razred visoke energetske učinkovitosti A++ SEER i A++ SCOP 
** Regulirajte udobnost i potrošnju energije s pomoću internetskog upravljanja 
** Novo bežično upravljanje

Dostupni su u bijeloj boji u snagama: 2,5kW, 3,5kW i 5kW. 
Područje rada u hlađenju: od -10°C do +43°C, područje rada u grijanju: od -15°C do +24°C. Maksimalno dozvoljena duljina instalacije između unutarnje i vanjske jedinice do 15m i maksimalna visinska razlika između unutarnje i vanjske jedinice do 15m čini ga odličnim izborom za ugradnju na zahtjevne objekte.



 

Panasonic modeli koji se više ne proizvode


 

COMPACT STYLE INVERTER TIPA DE 


panasonic-compact-style-inverter-klimakoncept

Ulazna i najpovoljnija serija COMPACT STYLE INVERTER pretežno se koristi za hlađenje turističkih i manje zahtjevnih prostora te za grijanje stambenih prostora u priobalju gdje se vanjska temperatura rijetko spušta ispod -5°C.
Serija Compact Style Inverter se u praksi pokazala kao kao stabilna i pouzdana gotovo bez kvarova.
Dostupni su u bijeloj boji u snagama: 2,5kW, 3,5kW i 5kW. Područje rada u hlađenju: od -10°C do +43°C, područje rada u grijanju: od -15°C do +24°C. Maksimalno dozvoljena duljina instalacije između unutarnje i vanjske jedinice do 15m i maksimalna visinska razlika između unutarnje i vanjske jedinice do 15m čini ga odličnim izborom za specifične objekte i situacije.
 
 
 

 
 
Više podataka pogledajte na stranicama proizvođača:  https://www.panasonic.com/hr

 

Akcije Panasonic klima uređaja

U potrazi ste za najboljim akcijskim ponudama klima uređaja Panasonic? Klima koncept redovito osvježava svoju ponudu klima uređaja na akciji. Iskoristite posebnu funkcionalnost praćenja cijene na našim stranicama - obavjestit ćemo vas čim proizvod koji vas zanima bude dostupan po nižoj cijeni!

Punu ponudu trenutno dostupnih Panasonic klima uređaja na akciji, kao i ostalih klima uređaja na akciji možete pronaći na našoj stranici akcija.


 

 Na web shopu Klima koncept možete pronaći kompletnu gamu PANASONIC klima uređaja kućne serije. 
U prodajno izložbenom salonu Klima koncept u Splitu možete pogledati sve na tržištu dostupne klima uređaje PANASONIC.
Naše ljubazno osoblje će Vam u svakom trenutku ljubazno odgovoriti na Vaše upite i preporučiti najbolju klimu za Vaše potrebe.
 
 
- plaćanje karticom do 24 rate bez naknade i provizije
- plaćanje na transakcijski račun
- plaćanje prilikom preuzimanja
- besplatna dostava za cijelu Hrvatsku

SERIJE

36  proizvod/a Preporuka za grijanje

5% popusta
uz kod: DAJ5

PANASONIC KLIMA UREĐAJ KIT-BZ25ZKE

PANASONIC KLIMA UREĐAJ KIT-BZ25ZKE
STANDARDNI INVERTER - komplet sjajna bijela zidna unutarnja i vanjska jedinica

Šifra: 3264
Kompaktan dizajn širok samo 779 mm
Super tih! Samo 20dB(A)
Aerowings za regulaciju smjera protoka zraka
Hlađenje čak pri -10°C
Wi-Fi upravljanje - može se ugraditi (plaća se posebno)
Radni medij: R-32
Tvorničko jamstvo: 3 godine
648,00
Cijena za jednokratno plaćanje:
648,00
Dodaj u košaricu

Snaga
hlađenja

2,5 kW

Snaga
grijanja

3,15 kW

Energetska klasa

A++

Prikladno za prostor

20-25 m2

40€ popusta
uz kod: KK40

PANASONIC KLIMA UREĐAJ KIT-BZ35ZKE

PANASONIC KLIMA UREĐAJ KIT-BZ35ZKE
STANDARDNI INVERTER - komplet sjajna bijela zidna unutarnja i vanjska jedinica

Šifra: 3265
Kompaktan dizajn širok samo 779 mm
Super tih! Samo 20dB(A)
Aerowings za regulaciju smjera protoka zraka
Hlađenje čak pri -10°C
Wi-Fi upravljanje - može se ugraditi (plaća se posebno)
Radni medij: R-32
Tvorničko jamstvo: 3 godine
693,00
Cijena za jednokratno plaćanje:
693,00
Dodaj u košaricu

Snaga
hlađenja

3,4 kW

Snaga
grijanja

3,84 kW

Energetska klasa

A++

Prikladno za prostor

30-35 m2

5% popusta
uz kod: DAJ5

PANASONIC KLIMA UREĐAJ KIT-TZ20ZKE - optimiziran za grijanje

PANASONIC KLIMA UREĐAJ KIT-TZ20ZKE - optimiziran za grijanje
KOMPAKTNI INVERTER - komplet mat bijela zidna unutarnja i vanjska jedinica

Šifra: 1595

Novi kompaktni dizajn unutarnjih jedinica širine 799 mm
R32 ekološki prihvatljiva rashladna tekućina
PM2,5 Filter iz zraka uklanja nečistoće sitnih čestica
Super tihi rad, samo 20 dB (A)
Visoka ušteda energije
Wi-Fi upravljanje je uključeno u cijenu
Tvorničko jamstvo: 3 godine
810,00
Cijena za jednokratno plaćanje:
810,00
Dodaj u košaricu

Snaga
hlađenja

2 kW

Snaga
grijanja

2,7 kW

Energetska klasa

A++

Prikladno za prostor

20 m2

5% popusta
uz kod: DAJ5

PANASONIC KLIMA UREĐAJ KIT-TZ25ZKE - optimiziran za grijanje

PANASONIC KLIMA UREĐAJ KIT-TZ25ZKE - optimiziran za grijanje
KOMPAKTNI INVERTER - komplet mat bijela zidna unutarnja i vanjska jedinica

Šifra: 1596

Novi kompaktni dizajn unutarnjih jedinica širine 799 mm
R32 ekološki prihvatljiva rashladna tekućina
PM2,5 Filter iz zraka uklanja sitne čestice nečistoće
Super tihi rad, samo 20 dB (A)
Visoka ušteda energije
Wi-Fi upravljanje je uključeno u cijenu
Tvorničko jamstvo: 3 godine
891,00
Cijena za jednokratno plaćanje:
891,00
Dodaj u košaricu

Snaga
hlađenja

2,5 kW

Snaga
grijanja

3,3 kW

Energetska klasa

A++

Prikladno za prostor

20-25 m2

5% popusta
uz kod: DAJ5

PANASONIC KLIMA UREĐAJ KIT-TZ35ZKE - optimiziran za grijanje

PANASONIC KLIMA UREĐAJ KIT-TZ35ZKE - optimiziran za grijanje
KOMPAKTNI INVERTER - komplet mat bijela zidna unutarnja i vanjska jedinica

Šifra: 1597

Novi kompaktni dizajn unutarnjih jedinica širine 799 mm
R32 ekološki prihvatljiva rashladna tekućina
PM2,5 Filter iz zraka uklanja sitne čestice nečistoće
Super tihi rad, samo 20 dB (A)
Visoka ušteda energije
Wi-Fi upravljanje je uključeno u cijenu
Tvorničko jamstvo: 3 godine
990,00
Cijena za jednokratno plaćanje:
990,00
Dodaj u košaricu

Snaga
hlađenja

3,5 kW

Snaga
grijanja

4 kW

Energetska klasa

A++

Prikladno za prostor

30-35 m2

5% popusta
uz kod: DAJ5

PANASONIC KLIMA UREĐAJ KIT-Z20ZKE

PANASONIC KLIMA UREĐAJ KIT-Z20ZKE
ETHEREA INVERTER+ - komplet mat bijela zidna unutarnja i vanjska jedinica

Šifra: 2816

Nanoe sustav pročišćavanja zraka
Priprema za karticu sa ulazno/izlaznim signalima
Infracrveni daljinski upravljač sa 7-dnevnim timerom i satom
WI-FI upravljanje je integrirano i uključeno u cijenu
Tvorničko jamstvo: 3 godine
1.062,00
Cijena za jednokratno plaćanje:
1.062,00
Dodaj u košaricu

Snaga
hlađenja

2,05 kW

Snaga
grijanja

2,8 kW

Energetska klasa

A++

Prikladno za prostor

20 m2

8% popusta
uz kod: JOŠ8

PANASONIC KLIMA UREĐAJ KIT-BZ50ZKE

PANASONIC KLIMA UREĐAJ KIT-BZ50ZKE
STANDARDNI INVERTER - komplet sjajna bijela zidna unutarnja i vanjska jedinica

Šifra: 3266
Kompaktan dizajn širok samo 779 mm
Super tih! Samo 20dB(A)
Aerowings za regulaciju smjera protoka zraka
Hlađenje čak pri -10°C
Wi-Fi upravljanje - može se ugraditi (plaća se posebno)
Radni medij: R-32
Tvorničko jamstvo: 3 godine
1.062,00
Cijena za jednokratno plaćanje:
1.062,00
Dodaj u košaricu

Snaga
hlađenja

5,0 kW

Snaga
grijanja

5,4 kW

Energetska klasa

A++

Prikladno za prostor

50-55 m2

5% popusta
uz kod: DAJ5

PANASONIC KLIMA UREĐAJ KIT-XZ20ZKE

PANASONIC KLIMA UREĐAJ KIT-XZ20ZKE
ETHEREA INVERTER+ - komplet mat srebrna zidna unutarnja i vanjska jedinica

Šifra: 2813

Nanoe sustav pročišćavanja zraka
Priprema za karticu sa ulazno/izlaznim signalima
Infracrveni daljinski upravljač sa 7-dnevnim timerom i satom
WI-FI upravljanje sa udaljene lokacije je integrirano i uključeno u cijenu
Tvorničko jamstvo: 3 godine
1.098,00
Cijena za jednokratno plaćanje:
1.098,00
Dodaj u košaricu

Snaga
hlađenja

2,05 kW

Snaga
grijanja

2,8 kW

Energetska klasa

A++

Prikladno za prostor

20 m2

5% popusta
uz kod: DAJ5

PANASONIC KLIMA UREĐAJ KIT-XZ20ZKE-H

PANASONIC KLIMA UREĐAJ KIT-XZ20ZKE-H
ETHEREA INVERTER+ - komplet grafitno siva zidna unutarnja i vanjska jedinica

Šifra: 3301
Nanoe sustav pročišćavanja zraka
Tihi nači rada 19 dBA, Aerowings
Upravljanje vlažnošću zraka u prostoriji
Priprema za karticu sa ulazno/izlaznim signalima
Infracrveni daljinski upravljač sa 7-dnevnim timerom i satom
WI-FI upravljanje sa udaljene lokacije je integrirano i uključeno u cijenu
Tvorničko jamstvo: 3 godine
1.116,00
Cijena za jednokratno plaćanje:
1.116,00
Dodaj u košaricu

Snaga
hlađenja

2,05 kW

Snaga
grijanja

2,8 kW

Energetska klasa

A++

Prikladno za prostor

20 m2

5% popusta
uz kod: DAJ5

PANASONIC KLIMA UREĐAJ KIT-Z25ZKE

PANASONIC KLIMA UREĐAJ KIT-Z25ZKE
ETHEREA INVERTER+ - komplet mat bijela zidna unutarnja i vanjska jedinica

Šifra: 2817

Nanoe sustav pročišćavanja zraka
Priprema za karticu sa ulazno/izlaznim signalima
Infracrveni daljinski upravljač sa 7-dnevnim timerom i satom
WI-FI upravljanje je integrirano i uključeno u cijenu
Tvorničko jamstvo: 3 godine
1.134,00
Cijena za jednokratno plaćanje:
1.134,00
Dodaj u košaricu

Snaga
hlađenja

2,5 kW

Snaga
grijanja

3,4 kW

Energetska klasa

A+++

Prikladno za prostor

25-30 m2

5% popusta
uz kod: DAJ5

PANASONIC KLIMA UREĐAJ KIT-XZ25ZKE

PANASONIC KLIMA UREĐAJ KIT-XZ25ZKE
ETHEREA INVERTER+ - komplet mat srebrna zidna unutarnja i vanjska jedinica

Šifra: 2812

Nanoe sustav pročišćavanja zraka
Priprema za karticu sa ulazno/izlaznim signalima
Infracrveni daljinski upravljač sa 7-dnevnim timerom i satom
WI-FI upravljanje je integrirano i uključeno u cijenu
Tvorničko jamstvo: 3 godine
1.161,00
Cijena za jednokratno plaćanje:
1.161,00
Dodaj u košaricu

Snaga
hlađenja

2,5 kW

Snaga
grijanja

3,4 kW

Energetska klasa

A+++

Prikladno za prostor

25-30 m2

5% popusta
uz kod: DAJ5

PANASONIC KLIMA UREĐAJ KIT-XZ25ZKE-H

PANASONIC KLIMA UREĐAJ KIT-XZ25ZKE-H
ETHEREA INVERTER+ - komplet grafitno siva zidna unutarnja i vanjska jedinica

Šifra: 3302

Nanoe sustav pročišćavanja zraka
Tihi nači rada 19 dBA, Aerowings
Upravljanje vlažnošću zraka u prostoriji
Priprema za karticu sa ulazno/izlaznim signalima
Infracrveni daljinski upravljač sa 7-dnevnim timerom i satom
WI-FI upravljanje sa udaljene lokacije je integrirano i uključeno u cijenu
Tvorničko jamstvo: 3 godine
1.188,00
Cijena za jednokratno plaćanje:
1.188,00
Dodaj u košaricu

Snaga
hlađenja

2,5 kW

Snaga
grijanja

3,4 kW

Energetska klasa

A+++

Prikladno za prostor

20-25 m2

8% popusta
uz kod: JOŠ8

PANASONIC KLIMA UREĐAJ KIT-BZ60ZKE

PANASONIC KLIMA UREĐAJ KIT-BZ60ZKE
STANDARDNI INVERTER - komplet sjajna bijela zidna unutarnja i vanjska jedinica

Šifra: 3267
Kompaktan dizajn širok samo 779 mm
Super tih! Samo 20dB(A)
Aerowings za regulaciju smjera protoka zraka
Hlađenje čak pri -10°C
Wi-Fi upravljanje - može se ugraditi (plaća se posebno)
Radni medij: R-32
Tvorničko jamstvo: 3 godine
1.296,00
Cijena za jednokratno plaćanje:
1.296,00
Dodaj u košaricu

Snaga
hlađenja

6,0 kW

Snaga
grijanja

6,8 kW

Energetska klasa

A++

Prikladno za prostor

60-65 m2

5% popusta
uz kod: DAJ5

PANASONIC KLIMA UREĐAJ KIT-TZ42ZKE - optimiziran za grijanje

PANASONIC KLIMA UREĐAJ KIT-TZ42ZKE - optimiziran za grijanje
KOMPAKTNI INVERTER - komplet mat bijela zidna unutarnja i vanjska jedinica

Šifra: 1598

Novi kompaktni dizajn unutarnjih jedinica širine 799 mm
R32 ekološki prihvatljiva rashladna tekućina
PM2,5 Filter iz zraka uklanja sitne čestice nečistoće
Super tihi rad, samo 20 dB (A)
Visoka ušteda energije
Wi-Fi upravljanje je uključeno u cijenu
Tvorničko jamstvo: 3 godine
1.305,00
Cijena za jednokratno plaćanje:
1.305,00
Dodaj u košaricu

Snaga
hlađenja

4,2 kW

Snaga
grijanja

5 kW

Energetska klasa

A++

Prikladno za prostor

40-45 m2

5% popusta
uz kod: DAJ5

PANASONIC KLIMA UREĐAJ KIT-Z35ZKE

PANASONIC KLIMA UREĐAJ KIT-Z35ZKE
ETHEREA INVERTER+ - komplet mat bijela zidna unutarnja i vanjska jedinica

Šifra: 2818

Nanoe sustav pročišćavanja zraka
Priprema za karticu sa ulazno/izlaznim signalima
Infracrveni daljinski upravljač sa 7-dnevnim timerom i satom
WI-FI upravljanje je integrirano i uključeno u cijenu
Tvorničko jamstvo: 3 godine
1.323,00
Cijena za jednokratno plaćanje:
1.323,00
Dodaj u košaricu

Snaga
hlađenja

3,5 kW

Snaga
grijanja

4 kW

Energetska klasa

A+++

Prikladno za prostor

30-35 m2

5% popusta
uz kod: DAJ5

PANASONIC KLIMA UREĐAJ KIT-XZ35ZKE

PANASONIC KLIMA UREĐAJ KIT-XZ35ZKE
ETHEREA INVERTER+ - komplet mat srebrna zidna unutarnja i vanjska jedinica

Šifra: 2814

Nanoe sustav pročišćavanja zraka
Priprema za karticu sa ulazno/izlaznim signalima
Infracrveni daljinski upravljač sa 7-dnevnim timerom i satom
WI-FI upravljanje je integrirano i uključeno u cijenu
Tvorničko jamstvo: 3 godine
1.359,00
Cijena za jednokratno plaćanje:
1.359,00
Dodaj u košaricu

Snaga
hlađenja

3,5 kW

Snaga
grijanja

4 kW

Energetska klasa

A+++

Prikladno za prostor

30-35 m2

5% popusta
uz kod: DAJ5

PANASONIC KLIMA UREĐAJ KIT-XZ35ZKE-H

PANASONIC KLIMA UREĐAJ KIT-XZ35ZKE-H
ETHEREA INVERTER+ - komplet grafitno siva zidna unutarnja i vanjska jedinica

Šifra: 3303

Nanoe sustav pročišćavanja zraka
Tihi nači rada 19 dBA, Aerowings
Upravljanje vlažnošću zraka u prostoriji
Priprema za karticu sa ulazno/izlaznim signalima
Infracrveni daljinski upravljač sa 7-dnevnim timerom i satom
WI-FI upravljanje sa udaljene lokacije je integrirano i uključeno u cijenu
Tvorničko jamstvo: 3 godine
1.386,00
Cijena za jednokratno plaćanje:
1.386,00
Dodaj u košaricu

Snaga
hlađenja

3,5 kW

Snaga
grijanja

4,0 kW

Energetska klasa

A+++

Prikladno za prostor

30-35 m2

5% popusta
uz kod: DAJ5

PANASONIC KLIMA UREĐAJ KIT-Z25UFE

PANASONIC KLIMA UREĐAJ KIT-Z25UFE
PODNA / PARAPETNA INVERTER+ - komplet bijela unutarnja i vanjska jedinica

Šifra: 1600

Samo 20 dB (A)) i zdrav zrak uz najsuvremeniji dizajn
Novi rashladni plin R32
Revolucionaran dizajn koji se savršeno uklapa u najmodernije ambijente
Nanoe™ X filter s nanotehnologijom
Wi-Fi upravljanje - može se ugraditi (plaća se posebno)
Tvorničko jamstvo: 3 godine
1.431,00
Cijena za jednokratno plaćanje:
1.431,00
Dodaj u košaricu

Snaga
hlađenja

2,5 kW

Snaga
grijanja

3,4 kW

Energetska klasa

A++

Prikladno za prostor

20-25 m2

PANASONIC KLIMA UREĐAJ KIT-TZ50ZKE - optimiziran za grijanje
KOMPAKTNI INVERTER - komplet mat bijela zidna unutarnja i vanjska jedinica

Šifra: 1599

Novi kompaktni dizajn unutarnjih jedinica širine 799 mm
R32 ekološki prihvatljiva rashladna tekućina
PM2,5 Filter iz zraka uklanja sitne čestice nečistoće
Super tihi rad, samo 20 dB (A)
Visoka ušteda energije
Wi-Fi upravljanje je uključeno u cijenu
Tvorničko jamstvo: 3 godine
1.449,00
Cijena za jednokratno plaćanje:
1.449,00
Dodaj u košaricu

Snaga
hlađenja

5 kW

Snaga
grijanja

5,8 kW

Energetska klasa

A++

Prikladno za prostor

45-50 m2

5% popusta
uz kod: DAJ5

PANASONIC KLIMA UREĐAJ CS-Z25UD3EAW/CU-Z25UBEA

PANASONIC KLIMA UREĐAJ CS-Z25UD3EAW/CU-Z25UBEA
KANALNA INVERTER - komplet unutarnja i vanjska jedinica

Šifra: 1928
Fleksibilna instalacija
Žičani daljinski upravljač uključen u cijenu
Tvorničko jamstvo: 3 godine
1.512,00
Cijena za jednokratno plaćanje:
1.512,00
Dodaj u košaricu

Snaga
hlađenja

2,5 kW

Snaga
grijanja

3,2 kW

Energetska klasa

A+

Prikladno za prostor

25-30 m2

5% popusta
uz kod: DAJ5

PANASONIC KLIMA UREĐAJ KIT-Z35UFE

PANASONIC KLIMA UREĐAJ KIT-Z35UFE
PODNA / PARAPETNA INVERTER+ - komplet bijela unutarnja i vanjska jedinica

Šifra: 1601

Samo 20 dB (A)) i zdrav zrak uz najsuvremeniji dizajn
Novi rashladni plin R32
Revolucionaran dizajn koji se savršeno uklapa u najmodernije ambijente
Nanoe™ X filter s nanotehnologijom
Wi-Fi upravljanje - može se ugraditi (plaća se posebno)
Tvorničko jamstvo: 3 godine
1.530,00
Cijena za jednokratno plaćanje:
1.530,00
Dodaj u košaricu

Snaga
hlađenja

3,5 kW

Snaga
grijanja

4,3 kW

Energetska klasa

A++

Prikladno za prostor

30-35 m2

5% popusta
uz kod: DAJ5

PANASONIC KLIMA UREĐAJ KIT-Z42ZKE

PANASONIC KLIMA UREĐAJ KIT-Z42ZKE
ETHEREA INVERTER+ - komplet mat bijela zidna unutarnja i vanjska jedinica

Šifra: 2819

Nanoe sustav pročišćavanja zraka
Priprema za karticu sa ulazno/izlaznim signalima
Infracrveni daljinski upravljač sa 7-dnevnim timerom i satom
WI-FI upravljanje je integrirano i uključeno u cijenu
Tvorničko jamstvo: 3 godine
1.584,00
Cijena za jednokratno plaćanje:
1.584,00
Dodaj u košaricu

Snaga
hlađenja

4,2 kW

Snaga
grijanja

5,3 kW

Energetska klasa

A++

Prikladno za prostor

35-40 m2

5% popusta
uz kod: DAJ5

PANASONIC KLIMA UREĐAJ CS-Z35UD3EAW/CU-Z35UBEA

PANASONIC KLIMA UREĐAJ CS-Z35UD3EAW/CU-Z35UBEA
KANALNA INVERTER - komplet unutarnja i vanjska jedinica

Šifra: 1929
Fleksibilna instalacija
Žičani daljinski upravljač uključen u cijenu
Tvorničko jamstvo: 3 godine
1.593,00
Cijena za jednokratno plaćanje:
1.593,00
Dodaj u košaricu

Snaga
hlađenja

3,5 kW

Snaga
grijanja

4,2 kW

Energetska klasa

A+

Prikladno za prostor

30-35 m2

8% popusta
uz kod: JOŠ8

PANASONIC KLIMA UREĐAJ KIT-TZ60-ZKE - optimiziran za grijanje

PANASONIC KLIMA UREĐAJ KIT-TZ60-ZKE - optimiziran za grijanje
KOMPAKTNI INVERTER - komplet mat bijela zidna unutarnja i vanjska jedinica

Šifra: 3333

Novi kompaktni dizajn unutarnjih jedinica širine 799 mm
R32 ekološki prihvatljiva rashladna tekućina
PM2,5 Filter iz zraka uklanja sitne čestice nečistoće
Super tihi rad, samo 20 dB (A)
Visoka ušteda energije
Wi-Fi upravljanje je uključeno u cijenu
Tvorničko jamstvo: 3 godine
1.719,00
Cijena za jednokratno plaćanje:
1.719,00
Dodaj u košaricu

Snaga
hlađenja

6,0 kW

Snaga
grijanja

7,0 kW

Energetska klasa

A++

Prikladno za prostor

55-60 m2

8% popusta
uz kod: JOŠ8

PANASONIC KLIMA UREĐAJ KIT-Z50ZKE

PANASONIC KLIMA UREĐAJ KIT-Z50ZKE
ETHEREA INVERTER+ - komplet mat bijela zidna unutarnja i vanjska jedinica

Šifra: 2820

Nanoe sustav pročišćavanja zraka
Priprema za karticu sa ulazno/izlaznim signalima
Infracrveni daljinski upravljač sa 7-dnevnim timerom i satom
WI-FI upravljanje je integrirano i uključeno u cijenu
Tvorničko jamstvo: 3 godine
1.872,00
Cijena za jednokratno plaćanje:
1.872,00
Dodaj u košaricu

Snaga
hlađenja

5 kW

Snaga
grijanja

5,8 kW

Energetska klasa

A++

Prikladno za prostor

45-50 m2

8% popusta
uz kod: JOŠ8

PANASONIC KLIMA UREĐAJ KIT-XZ50ZKE

PANASONIC KLIMA UREĐAJ KIT-XZ50ZKE
ETHEREA INVERTER+ - komplet mat srebrna zidna unutarnja i vanjska jedinica

Šifra: 2815

Nanoe sustav pročišćavanja zraka
Priprema za karticu sa ulazno/izlaznim signalima
Infracrveni daljinski upravljač sa 7-dnevnim timerom i satom
WI-FI upravljanje je integrirano i uključeno u cijenu
Tvorničko jamstvo: 3 godine
1.890,00
Cijena za jednokratno plaćanje:
1.890,00
Dodaj u košaricu

Snaga
hlađenja

5 kW

Snaga
grijanja

5,8 kW

Energetska klasa

A+++

Prikladno za prostor

45-50 m2

8% popusta
uz kod: JOŠ8

PANASONIC KLIMA UREĐAJ KIT-Z50UFE

PANASONIC KLIMA UREĐAJ KIT-Z50UFE
PODNA / PARAPETNA INVERTER+ - komplet bijela unutarnja i vanjska jedinica

Šifra: 1602

Samo 20 dB (A)) i zdrav zrak uz najsuvremeniji dizajn
Novi rashladni plin R32
Revolucionaran dizajn koji se savršeno uklapa u najmodernije ambijente
Nanoe™ X filter s nanotehnologijom
Wi-Fi upravljanje - može se ugraditi (plaća se posebno)
Tvorničko jamstvo: 3 godine
1.998,00
Cijena za jednokratno plaćanje:
1.998,00
Dodaj u košaricu

Snaga
hlađenja

5 kW

Snaga
grijanja

5,8 kW

Energetska klasa

A++

Prikladno za prostor

45-50 m2

8% popusta
uz kod: JOŠ8

PANASONIC KLIMA UREĐAJ CS-Z50UD3EAW/CU-Z50UBEA

PANASONIC KLIMA UREĐAJ CS-Z50UD3EAW/CU-Z50UBEA
KANALNA INVERTER - komplet unutarnja i vanjska jedinica

Šifra: 1930
Fleksibilna instalacija
Žičani daljinski upravljač uključen u cijenu
Tvorničko jamstvo: 3 godine
2.052,00
Cijena za jednokratno plaćanje:
2.052,00
Dodaj u košaricu

Snaga
hlađenja

5,1 kW

Snaga
grijanja

6,1 kW

Energetska klasa

A+

Prikladno za prostor

45-50 m2

8% popusta
uz kod: JOŠ8

PANASONIC KLIMA UREĐAJ KIT-TZ71-ZKE - optimiziran za grijanje

PANASONIC KLIMA UREĐAJ KIT-TZ71-ZKE - optimiziran za grijanje
KOMPAKTNI INVERTER - komplet mat bijela zidna unutarnja i vanjska jedinica

Šifra: 3332

Novi kompaktni dizajn unutarnjih jedinica širine 799 mm
R32 ekološki prihvatljiva rashladna tekućina
PM2,5 Filter iz zraka uklanja sitne čestice nečistoće
Super tihi rad, samo 20 dB (A)
Visoka ušteda energije
Wi-Fi upravljanje je uključeno u cijenu
Tvorničko jamstvo: 3 godine
2.079,00
Cijena za jednokratno plaćanje:
2.079,00
Dodaj u košaricu

Snaga
hlađenja

7,1 kW

Snaga
grijanja

8,2 kW

Energetska klasa

A++

Prikladno za prostor

70-75 m2

8% popusta
uz kod: JOŠ8

PANASONIC KLIMA UREĐAJ CS-Z60UD3EAW/CU-Z60UBEA

PANASONIC KLIMA UREĐAJ CS-Z60UD3EAW/CU-Z60UBEA
KANALNA INVERTER - komplet unutarnja i vanjska jedinica

Šifra: 1931
Fleksibilna instalacija
Žičani daljinski upravljač uključen u cijenu
Tvorničko jamstvo: 3 godine
2.295,00
Cijena za jednokratno plaćanje:
2.295,00
Dodaj u košaricu

Snaga
hlađenja

6 kW

Snaga
grijanja

7 kW

Energetska klasa

A+

Prikladno za prostor

55-60 m2

SIGURNO PLAĆANJE OMOGUĆENO PUTEM

American Express Diners Club International MasterCard Maestro Visa KEKSpay aircash PayCek Mastercard Securecode Verified By Visa WSpay™ - Web Studio payment gateway

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više