GARANCIJA: 5 god.

Snaga
hl:

2,6 kW

Snaga
gr:

2,9 kW

Energetska klasa:

A+++

Prikladno za prostor:

20-25 m2

HYUNDAI KLIMA UREĐAJ HRH-09PMV1 / HRO-09PMV1

SUPER INVERTER - komplet zidna unutarnja i vanjska jedinica


Zidna unutarnja i vanjska jedinica
Učinak hlađenja:  2,6kW (1,0 - 3,2) kW
Učinak grijanja: 2,9kW (0,8 - 3,4) kW
Prikladno za prostor: do 25m2
Energetska klasa: A+++
Wi-Fi upravljanje je uključeno u cijenu
Dodatni grijač u vanjskoj jedinici
Radna tvar: R-32
Jamstvo: 5 godina (3 god. osnovno jamstvo + 2 godine produljeno)
Jamstvo na kompresor: 10 godina


PROIZVOD NIJE DOSTUPAN.

Besplatna dostava: 2-7 radna dana

Cijena:
3.861,00 kn
Kupite uz proizvod:


HYUNDAI KLIMA UREĐAJ
SUPER INVERTER - komplet zidna unutarnja i vanjska jedinica 

 


Hyundai SUPER INVERTER klima uređaji modernim dizajnom  i LED display funkcijom oduševit će vas uklapanjem u svaki interijer. 

 
Top model Hyundai klima uređaja koji oduševljava iznimnim karakteristikama. Uz tihi rad i malenu potrošnju električne energije, Hyundai Super Inverter HRH-09PMV1/HRO-09PMV1 predstavlja se i kao ozbiljan kandidat za grijanje u hladnim zimskim mjesecima.
 
Naravno, ova serija koristi ekološki prihvatljiv rashladni medij R32 koji pomaže pri očuvanju okoliša. Energetskom učinkovitošću u hlađenju SEER 8.8, najvišim razredom A+++ i snagom od 2.6 kW hladi svaki prostor veličine do 25 m² iznimno lako i štedljivo. No, osim pouzdanog hlađenja, kao jedan od rijetkih klima uređaja na tržištu sa energetskom učinkovitošću u grijanju SCOP 4.6 pripada razredu A++, što ga svrstava u sami vrh izbora klima uređaja za potrebe grijanja.
 
Tu su naravno i pozlaćene lamele isparivača i kondenzatora koje učinkovito sprječavaju razvoj bakterija, poboljšavaju učinkovitost grijanja ubrzanim odmrzavanjem vanjske jedinice, te mogu izdržati slani zrak, kišu i druge korozivne elemente.
 

 
Bez brige možete računati na grijanje tokom cijele zime i najhladnijih dana jer ovaj model dolazi s dodatnim grijačem u vanjskoj jedinici. On će se pobrinuti da kompresor ispravno radi i da se kondenzat ne smrzava. Na ovaj se način osigurava ispravno grijanje i smanjuje potrošnja energije.
 

 
Kako bi opravdala poziciju top modela Hyundai klima uređaja, Super Inverter serija dolazi i sa top filtracijom. Uz efikasan filter visoke gustoće koji će se pobrinuti za većinu prašine i peludi nudi i dodatni kompleksni sistem filtracije. Ovaj iznimni sistem sastoji se od filtera sa aktivnim ugljikom, vitaminom C, hladnim katalizatorom i ionima srebra. Zajedno pružaju visoku razinu zaštite i kvalitete zraka i pomažu u prevenciji bolesti dišnih puteva, alergija i neugodnih mirisa.
 
Klima uređaj radi potpuno automatski i nudi svojim mikroprocesorskim reguliranjem veliki broj opcija: Održavanje 8°C u prostoru.
Timer, Slijedi me, 5 brzina ventilatora vanjske jedinice, Noćni način rada, Automatski restart, 3D protok zraka.
 
Upravljanje uređaja omogućeno je pomoću infracrvenog daljinskog upravljača i WiFi modula (ovaj odlični dodatak omogućuje upravljanje i podešavanje funkcija klima uređaja putem posebne aplikacije na vašem pametnom telefonu ili tabletu) koji su uključeni u cijenu proizvoda.
 
Saznajte više informacija o funkcijama daljinskog upravljača. Brzo i jednostavno! Zahvaljujući All Easy sistemu, instaliranje i održavanje klima uređaja nikad nije bilo brže i jednostavnije.

 

Hyundai All Easy 


 


Hyundai All Easy je jedinica koja je zamišljena i dizajnirana za jednostavniju instalaciju i održavanje klima uređaja. Jednostavnost sastavljanja, rastavljanja i brz pristup glavnim komponentama uređaja su specifikacije koje to omogućuju.

Jednostavna instalacija
Glavne prednosti jedinice s obzirom na razinu ugradnje su: ugradnja snažnog i jednostavnog nosača, 50 mm margine bočnog pomicanja jedinice koja je prethodno bila obješena na zid, te njegov sustav šarki u potpornju koje dopuštaju otvor od 168 mm kako biste lakše priključili cijevi za hlađenje i odvod na stražnjoj strani uređaja.


Jednostavno održavanje i čišćenje 
Kada je u pitanju održavanje, Hyundai All Easy ima brz i praktičan pristup čišćenju filtera, bez potrebe za otvaranjem prednje maske. Osim toga, zahvaljujući rotirajućoj masci, pristup unutrašnjosti jedinice je puno lakši, s brzim pristupom svim elektroničkim komponentama, isparivaču i ventilatoru, bez potrebe da odvajate jedinicu od zida, što vam omogućava da brzo riješite bilo koje moguće čišćenje ili kvar. Pouzdanost


 
 

Hitna funkcija
Dogodi li se greška ili problem na osjetniku temperature, standardni klima uređaj će prikazati kod greške i odmah se zaustaviti, dok će ovaj klima uređaj prikazati pogrešku i nastaviti rad, u slučaju da je hitno potreban. Na ovaj način osigurati će se pouzdani rad klima uređaja kad je baš najpotrebniji.

Automatski restart
Ako za vrijeme rada klima uređaja nestane struje, uređaj će se ugasiti. Nakon povratka struje automatski se vraćaju postavke spremljene u memoriji uređaja i on nastavlja sa radom. Ova funkcija je pogotovo bitna kada se radi o prostorima u kojima je poželjno održavanje specifične temperature.

Detekcija količine plina
Zahvaljujući  sigurnosnoj funkciji detekcije, unutarnja jedinica alarmira ukoliko dođe do curenja plina iz sustava ili ukoliko ima viška freona u sustavu.

Održavanje 8°C u prostoru
Funkcija koja održava temperaturu prostora na 8°C kako nebi došlo do smrzavanja ili pucanja cijevi.

"I" daljinski upravljač
Glavne funkcije klima uređaja mogu se mijenjati modificiranjem programa na daljinskom upravljaču. Također možete mijenjati postavke i izbrisati one koje vam nisu potrebne.        

 

Čist zrak


 

Samočišćenje
Automatski čisti izmjenjivač unutarnje jedinice nakon zaustavljanja klima uređaja i to tako da ventilator unutarnje jedinice ostaje u pogonu još nekoliko minuta, kako bi se se uklonila kondenzirana voda i bakterije iz uređaja.

Ionizator
Sustav predaje negativne ione koji u velikoj mjeri utječu na poboljšanje kvalitete zraka. Negativni ioni u zraku smanjuju stres, pomažu metabolizmu, stimuliraju cirkulaciju, poboljšavaju funkciju pluća i sprečavaju bolesti pluća poput astme.

Pozlaćene lamele
Zaštitni premaz isparivača i kondenzatora sprječava razvoj bakterija, poboljšava učinkovitost grijanja ubrzanim odmrzavanjem vanjske jedinice, te može izdržati slani zrak, kišu i druge korozivne elemente.     

Višestruka filtracija
 • filter s aktivnim ugljenom i elektrostatičnim vlaknima
 • filter s vitaminom C
 • cold catalyst filter
 • filter s ionima srebra
 

Udobnost


 

WiFi upravljanje
Omogućuje upravljanje i podešavanje funkcija klima uređaja s udaljene lokacije putem posebne aplikacije na vašem pametnom telefonu ili tabletu.

Timer
Mogućnost podešavanja vremena uključivanja i isključivanja uređaja unutar 24 sata.

Slijedi me
U daljinskom upravljaču ugrađen je osjetnik temperature koji reagira na toplinska opterećenja u prostoriji. Uređaj sam regulira temperaturu u prostoriji kako bi korisniku bilo ugodnije.

3D Protok zraka
Uređaj ima funkciju automatskog horizontalnog ljuljanja lamela (lijevo-desno) i  vertikalnog ljuljanja (gore-dolje), koja omogućuje ravnomjerniji i ugodniji protok zraka. Na ovaj način svaki će kutak prostorije imati optimalni pritok svježeg zraka.
 

Turbo režim rada
Ovom funkcijom klima uređaj će maksimizirati učinak kapaciteta hlađenja ili grijanja, učiniti da se soba brzo hladi ili zagrijava, te da u najkraćem vremenu postigne željenu temperaturu. 
     

5 brzina ventilatora vanjske jedinice
Za što veću uštedu energije i udobniji rad, raspon brzina vanjskog ventilatora povećao se s 2 na 5 brzina.                 

 

Ušteda energije


 

Noćni način rada
Klima uređaj će automatski dizati temperaturu (u hlađenju) ili spuštati temperaturu (u grijanju) 1°C po satu kroz prva dva sata rada. Nakon toga temperatura ostaje ista, a klima uređaj se nakon 5 sati rada automatski gasi.
 
1W stanje pripravnosti
Ova inteligentna on-off tehnologija omogućuje da klima uređaj automatski prijeđe u način rada koji čuva energiju kada je u stanju pripravnosti (stand by), što rezultira padom potrošnje energije s uobičajenih 5 W na 1 W, dakle 80% - 90% energije se očuva.  

 

Funkcije daljinskog upravljača·       

 • Način rada - Odabir načina rada između automatskog načina rada, hlađenja, suho (odvlaživanje), grijanja, i ventilacije·       
 • Timer    
 • Noćni način rada (Sleep)        
 • Ionizator     
 • Održavanje 8°C u prostoru       
 • Slijedi me      
 • Samočišćenje      
 • Turbo - Omogućava uređaju da dosegne zadanu temperaturu u najkraćem vremenu       
 • LED - Pali i gasi LED prikaz uređaja      
 • 3D Protok zraka 
 • Ventilator - Odabir brzine ventilatora

 

 
 
   
 
 
Od 01.06.2020. dodatna pogodnost za sve Hyundai klima uređaje stambene serije. 
Osim osnovne garancije u trajanju od 3 godine, pružamo pogodnost dodatne 2 godine produljenog jamstva.
 
Na ovaj način osiguravate ukupno 5 godina garancije na cijeli uređaj i 10 godina na kompresor.

 
 
 
Registrirajte svoj proizvod danas kako biste dobili najbolju moguću uslugu i osigurali si dodatnu garanciju.
 
 
Registraciju obavite na slijedećem web mjestu, kliknite na ovaj link:    PRODUŽI JAMSTVO HYUNDAI KLIMA UREĐAJA
 
 
Da bi ostvarili ove dodatne pogodnosti potrebno je zadovoljiti sljedeće uvjete:
 • Registrirati proizvod unutar 30 dana od datuma kupnje
 • Dostaviti račun za uređaj i montažu ili ovjeru ovlaštenog servisa na jamstvenom listu
 • Dostaviti na uvid račune za servis za svaku garancijsku godinu u slučaju reklamacija ili ovjeru ovlaštenog servisa na jamstvenom listu
 • Servis od strane ovlaštenih partnera
 • Jamstvo se odnosi na Hyundai stambenu seriju klima uređaja
 • Jamstveni list
 
Svi gore navedeni uvjeti trebaju biti zadovoljeni da bi garancija vrijedila (i za 3+2 godine i 10 godina na kompresor)
 
 
 
 
 
 

Pogledajte našu kompletnu ponudu mono-split klima uređaja:

Ponuda klima uređaja po snazi:

klima uređaji snage 2,5 kW
klima uređaji snage 3,5
klima uređaji snage 4 do 5 kW
klima uređaji snage 5 do 6 kW
klima uređaji snage 6 do 7 kW
klima uređaji snage 7 do 8 kW
klima uređaji snage 8 do 10 kW

 

Ponuda klima uređaja prema površini prostora koji se klimatizira:

klima uređaji za prostor površine do 20 m2
klima uređaji za prostor površine 20 do 25 m2
klima uređaji za prostor površine 25 do 30 m2
klima uređaji za prostor površine 30 do 35 m2
klima uređaji za prostor površine 35 do 40 m2
klima uređaji za prostor površine 40 do 45 m2
klima uređaji za prostor površine 45 do 50 m2
klima uređaji za prostor površine 50 do 55 m2
klima uređaji za prostor površine 55 do 60 m2
klima uređaji za prostor površine 60 do 65 m2
klima uređaji za prostor površine 65 do 70 m2 

Kompletna ponuda vrhunskih Japanskih klima uređaja na jednom mjestu

 

Multi split klima uređaji - više unutarnjih jedinica na jednu vanjsku jedinicu

 

Klima uređaji na akciji

 

Cjenik montaže klima uređaja
Vašim potrebama pristupamo s velikom pažnjom te primjenjujemo višegodišnje iskustvo stečeno na montaži i servisu klima uređaja i klimatizacijskih sustava. Naši stručni i ovlašteni tehničari stalnom edukacijom osiguravaju savjetovanje prilikom kupnje i ovlaštenu ugradnju vašeg klima uređaja ili sustava uz kvalitetu koja nas stavlja par koraka ispred konkurencije.
 
Ako imate potrebu za ugradnjom ili održanjem klima uređaja javite nam se s povjerenjem na telefone: 021 470 232091 504 2215, email: info@klimakoncept.hr
ili pošaljite upit preko kontakt forme.

 
Vaš Klima koncept tim. 
 

Radna tvar
 
R32
Raspon rashladnog učina (kW)
 
1,1 - 3,2
SEER / Energetski razred HL
 
8,8 / A+++
God. potrošnja hlađenje (kWh)
 
103
Raspon učina grijanja (kW)
 
0,8 - 3,4
SCOP / Energetski razred GR
 
4,6 / A++
God. potrošnja grijanje (kWh)
 
730
Dimenzije unut. jed (V׊×D) mm
 
302×805×193
Težina unut. jed. (Kg)
 
8.7
Razina buke - hlađenje UJ (dBA)
 
24/37
Razina buke - grijanje UJ (dBA)
 
24/37
Wi-fi
 
Wi-fi ugrađen
Ionizator zraka
 
Da
Dimenzije vanj. jed (V׊×D) mm
 
555×765×303
Težina vanj. jed. (Kg)
 
26.7
Razina buke vanjske jed. (dBA)
 
54
Promjer cijevi - tekuć. (mm/")
 
6,35 (1/4")
Promjer cijevi - plin (mm/")
 
9,52 (3/8")
Maksimalna duljina cijevi (m)
 
25
Maksimalna vis. razlika (m)
 
10
Napon priključka
 
230 V / 50 Hz
Jamstvo
 
36 mjeseci 

MONTAŽA MONO-SPLIT KLIMA UREĐAJA jedne unutarnje i jedne vanjske jedinice

 

 


 • Na web shopu Klima koncept montaža nije uključena u cijenu klima uređaja.
 • Ako želite ovlaštenu montažu dodajte je u košaricu i platite zajedno sa klima uređajom.
 • Ovlaštenu montažu klima uređaja obavljamo na području cijele Hrvatske.
 • Cjenik usluga vrijedi za cijelu Hrvatsku osim za otoke na koje ne vozi trajekt (posebno se dogovaraju uvjeti ako postoje tehničke mogućnosti za montažu)
 • Kontakt podatke našeg partnera, tvrtke ili obrta ovlaštenog za montažu klima uređaja, kupcu šaljemo kad plati klima uređaj.
 • Jamstvo na montažu vrijedi do isteka tvorničkog jamstva na klima uređaj.
 

CJENIK MONTAŽE KLIMA UREĐAJA

 


 • Standardna montaža mono-split klima uređaja podrazumijeva montažu unutarnje i vanjske jedinice na visini do 5 metara, bez upotrebe skele ili auto dizalice.
 • Kod većih visina dodatno se naplaćuju visinski radovi: 100 kn za svaki dodatni metar visine ili se angažira auto košara ili postavlja skela koju dodatno plaća kupac.   

 


U standardnu montažu klima uređaja uključeno je:


 • dobava i postavljanje 3 metra plinske i elektro instalacije između unutarnje i vanjske jedinice
 • dobava i postavljanje 3 metra PVC kanala dimenzija za postavljanje instalacije između unutarnje i vanjske jedinice – nadžbukno
 • dobava i postavljanje 3 metra PVC kanala dimenzija sa električnim kabelom za napajanje klima uređaja – nadžbukno
 • dobava i postavljanje 3 metra cijevi za odvod vode-kondenzata, slobodnim padom u pripremljeni odvod
 • dobava i postavljanje 1 par pocinčanih nosača za montažu vanjske jedinice
 • potrošni materijal (vijci, tiple, izolacijska traka, vezice, silikon, gips i ostali potrebni materijal za montažu)
 • 1 proboj zida, debljine do 60cm
 • montaža unutarnje i vanjske jedinice
 • spajanje plinskih i elektro instalacija na unutarnjoj i vanjskoj jedinici
 • spajanje napajanja na postojeću električnu instalaciju
 • vakumiranje
 • puštanje u pogon
 • testiranje rada
 • čišćenje mjesta rada
 • ovjera garancije
 • upute o korištenju klima uređaja.

 

 
Ukoliko je montaža zahtjevnija od standardne montaže, cijena dodatnih radova se naplaćuje po slijedećem cjeniku za dodatne radove.
Važna napomena: upotreba skele ili auto dizalice naplaćuje se posebno, te se ugovara unaprijed.
 

 

Iznimno je važno da montažu klima uređaja obavi tvrtka ili obrt koji posjeduje licencu za montažu klima uređaja jer je jedino u tom slučaju osigurano tvorničko jamstvo na uređaj i montažu.

 

Ovlašteni zastupnik sve radove obavlja profesionalno i po pravilu struke sa školovanim instalaterima koji će svaki posao odraditi besprijekorno.


Na sve radove: montažu, godišnji servis i popravke dajemo jamstvo i podršku.


Ukoliko montažu obavi osoba ili tvrtka koju angažira kupac a koja nije ovlaštena za montažu klima uređaja, ista preuzima i odgovornost za eventualne kvarove i neispravnost na uređaju i montaži te u tom slučaju Prodavatelj nije odgovoran za nastalu štetu a kupac gubi garanciju.


 

Popis tvrtki/obrta koji imaju ovlaštenje za montažu i servis klima uređaja možete pronaći na:  http://reg.azo.hr/Rpt_viewer?id=1
 
 

 
 

 

Tvrtka Klima koncept d.o.o. ovlaštena je za ugradnju i servis klima uređaja i opreme:

 • SPLENDID klima uređaji bez vanjske jedinice

 Vašim potrebama pristupamo s velikom pažnjom te primjenjujemo višegodišnje iskustvo stečeno na montaži i servisu klima uređaja i klimatizacijskih sustava. Naši stručni i ovlašteni tehničari stalnom edukacijom osiguravaju savjetovanje prilikom kupnje i ugradnje vašeg klima uređaja ili sustava uz kvalitetu koja nas stavlja par koraka ispred konkurencije.
 
Ako imate potrebu za ugradnjom ili održavanjem klima uređaja javite nam se s povjerenjem na telefone: 021 470 232091 504 2215, email: info@klimakoncept.hr
ili pošaljite upit preko kontakt forme.

 
Vaš Klima koncept tim. 

VAŠE MIŠLJENJE O PROIZVODU

Ocijeni proizvod:

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima.
Prosječna ocjena: 5

Svojim komentarom pomažete drugim kupcima u lakšem odabiru odgovarajućeg uređaja.

HYUNDAI KLIMA UREĐAJ HRH-09PMV1 / HRO-09PMV1

Korisnik: Tomislav, Varaždin
14.05.2020 - 08:33

Nevjerojatno dobra klima za ovu cijenu. Jako dobro grije u svim uvjetima. Vrlo tiha u radu. Preporuka za sve koji traže odličnu klimu za umjerenu cijenu.

Kupite uz proizvod

MONTAŽA ZIDNOG ILI PODNOG KLIMA UREĐAJA SNAGE DO 4,9 kW

MONTAŽA ZIDNOG ILI PODNOG KLIMA UREĐAJA SNAGE DO 4,9 kW

Referentna snaga je nominalna/osnovna snaga u hlađenju
MONTAŽA KLIMA UREĐAJA SNAGE DO 4,9 kW NA POSTAVLJENE INSTALACIJE

MONTAŽA KLIMA UREĐAJA SNAGE DO 4,9 kW NA POSTAVLJENE INSTALACIJE

Referentna snaga je nominalna/osnovna snaga u hlađenju

SIGURNO PLAĆANJE OMOGUĆENO PUTEM

American Express Diners Club International Discover Dinacard MasterCard Maestro Visa American Express - jamstvo sigurne online kupnje Mastercard Securecode Verified By Visa WSpay™ - Web Studio payment gateway

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se