ZATVORI
Prikaži više
Prikaži manje
Prikaži više
Prikaži manje
PEĆI NA PELETE

Peći na pelete – da li je ovo najbolji način grijanja?

Peći na pelete postaju sve popularniji oblik grijanja, budući da učinkovitost i zagađenje postaju sve važniji aspekti odabira uređaja koji će pomoći u grijanju doma.

Peći na pelete sagorijevaju gorivo vrlo čisto i imaju veću učinkovitost u usporedbi s drugim vrstama peći.

Kad spominjemo peć na pelete u pravilu mislimo na samostalne peći koje oslobađaju toplinu u prostoriji, ali postoje i peći na pelete za centralno grijanje, tj. kotlovi ili bojleri za centralno grijanje na pelete. Određeni modeli peći na pelete imaju mogućnost kanalne distribucije toplog zraka u susjedne prostorije - obratite nam se za savjet!

Peći na pelete mogu regulirati svoj toplinski učinak od minimalnih 2,5kW u pogonu do maksimalnih 5kW, 6kW, 8kW, 9kW ili 10kW ovisno o modelu peći na pelete. Svaka peć na pelete ima pripadajući spremnik za pelete iz kojeg se automatski dozira količina peleta potrebna za snagu grijanja koja vam odgovara. Volumen spremnika je u pravilu dovoljan za cjelodnevno grijanje, odnosno potrebno ga je puniti jednom dnevno.Peleti se pale električno, pomoću električnog grijača, tako da peći na pelete koriste određenu količinu električne energije (100-300W) pri radu, ali ne zahtijevaju ručno paljenje.
 
Peći na pelete 

Peć na pelete je uređaj koji sagorijeva gorivo za proizvodnju topline. Peći na pelete izgaraju gorivo u obliku peleta, a razlikuju se od drugih peći na drva po tome što su elektronički upravljane.

Sve do 20. stoljeća 90 posto Amerikanaca koristilo je drvo za grijanje svojih domova. Nakon što su fosilna goriva došla na scenu, korištenje drva za gorivo je izašlo iz mode, a do 1970. procjenjuje se da je oko 1 posto američkog stanovništva izgaralo drvo za grijanje svojih domova. Međutim, energetska kriza 1970-ih potaknula je ljude da ponovno počnu koristiti drvo kao alternativu obnovljivoj energiji, a od tada je uporaba peći u porastu.

Peći na drvene pelete nalikuju pećima i kaminima na drva, ali sličnosti tu prestaju. Peći na pelete su sofisticirani električni uređaji koji nude ekološki prihvatljivu i jeftinu opciju grijanja za vaš dom. U vremenu kada je ekološka svijest na prvom mjestu, a obitelji pomno vode računa o svojim financijama, peći na drvene pelete postale su vrlo popularne.

Sve peći na drvene pelete zahtijevaju istu vrstu goriva - drvene pelete. Ti su peleti nusproizvod pilana i izrađuju se od reciklirane piljevine i strugotine. Drveni peleti smatraju se ekološki prihvatljivima jer su jeftini i jednostavni za proizvodnju. Osim toga, imaju vrlo nisku stopu zagađenja.

U našem sljedećem odjeljku ispitat ćemo unutarnji rad peći na drvene pelete.

Peći na pelete – princip rada

Peći na drvene pelete rade na struju. Peleti se pune u spremnik koji se nalazi na vrhu ili na dnu jedinice. Pužnica, koja je poput dugog vijka, je motorizirani uređaj koji isporučuje pelete iz spremnika u lonac za spaljivanje. Brzina puža određuje temperaturu peći.

Lonac za izgaranje, koji je smješten u komori za izgaranje, zatim se zapali. Peleti su jako komprimirani, pa su gusti i imaju malo vlage, te stvaraju topliji plamen. Lonac za izgaranje služi kao rasplinjač za peć, miješajući zrak i gorivo kako bi se stvorilo izgaranje. Pepeo od izgorjelih peleta skuplja se u posudu za pepeo koju je potrebno povremeno čistiti.

Za razliku od standardnog kamina, peć na pelete grije prostoriju konvekcijom. Kao što vjerojatno znate, vrući zrak se diže. To je zato što porastom temperature zraka on postaje lakši i manje gust, uzrokujući da se izdigne iznad težeg hladnog zraka. Konvekcija je prijenos topline koji nastaje ovom prisilnom kombinacijom strujanja hladnog i vrućeg zraka. Dakle, konvekcijsko puhalo uvlači hladan zrak iz prostorije, prolazeći preko vatre u ložištu i zagrijavajući plamen, što omogućuje ravnomjerno i učinkovito izgaranje peleta.

Ovaj zagrijani zrak zatim prolazi kroz izmjenjivač topline koji je dizajniran za prijenos čistog zraka u vaš dom kroz sobno puhalo. Izmjenjivač topline djeluje kao peć kada se koristi za izgaranje, a nalazi se u komori za izgaranje kako bi spriječio da vanjski dio peći postane vruć.

Ispušni ventilator potiskuje plinove iz uske cijevi u stražnjem dijelu peći. Ova cijev se u većini slučajeva spaja na postojeći dimnjak. Važno je napomenuti da je ispuh najučinkovitiji kada je cijev postavljena pod okomitim kutom.

Peć se pokreće pomoću termostata, koji kontrolira količinu peleta koje pužnica ubacuje u komoru za izgaranje. Više peleta znači više topline. Na primjer, peleti isporučeni brzinom od 0,5 kilograma na sat proizvode nježan plamen koji će dugo trajati, ali pri 2,2 kilograma na sat imati ćete jak plamen.

Vrste peći na pelete

Postoje dvije vrste standardnih peći na drvene pelete: samostojeće i ugradbene peći. Ako već imate kamin, možete kupiti umetak koji se uklapa u ložište i spaja na dimnjak. Ako ne, možete kupiti samostojeću jedinicu s vlastitom ispušnom cijevi.

Peći na pelete dolaze u različitim veličinama, stilovima i bojama, prilagođene specifičnim potrebama vašeg doma. Iako postoji mnogo različitih modela na tržištu postoji nekoliko ključnih karakteristika koje razlikuju jednu peć na drvene pelete od druge.
 

Prvo je mjesto gdje se nalazi spremnik. U modelima s gornjim punjenjem, peleti se pune u pužnicu s vrha peći, a peleti idu niz cijev u vatru. Ovaj dizajn smanjuje šanse da vatra dođe do spremnika za pelete, ali je također veća vjerojatnost da će se začepiti pepelom. Iz tog razloga zahtijeva visokokvalitetne pelete s malo pepela. Međutim, peći s gornjim punjenjem imaju bolju učinkovitost grijanja jer peleti ostaju u ložištu dok potpuno ne izgore. Spremnici za punjenje peletima odozdo isporučuju pelete vodoravno, iza ili pokraj vatre. Ovaj dizajn vam omogućuje da koristite pelete standardne kvalitete jer horizontalno kretanje inherentno odmiče pepeo od područja izgaranja. To pomaže da otvori za zrak ostanu čisti i zahtijeva manje čišćenja kutije za pepeo. Međutim,modeli s punjenjem odozdo možda neće biti tako učinkoviti.

Peći na drvene pelete dostupne su s različitim razinama toplinske snage kako bi se prilagodile većini veličina prostorija. Te se razine mjere u BTU(British Thermal Units), ili britanskim toplinskim jedinicama, što je standardna jedinica klasifikacije koja se koristi u industriji grijanja i hlađenja. Opcije se kreću od 8.000 do 90.000 BTU, ali većina modela je između 40.000 i 60.000 BTU.

Druga mogućnost koju posjeduju peći na pelete je ručno ili automatsko paljenje. Za ručno paljenje potreban je početni materijal, a postupak je sličan paljenju vatre u kaminu na drva. Peći s automatskim paljenjem imaju tipke za paljenje, tako da kada pritisnete tipku, ona ubacuje pelete u ložište i zagrijava samozapaljivač.

Peći na pelete – prednosti i nedostaci

Peći na drvene pelete općenito su male, a vreće s peletima su veličine koja je jednostavna za skladištenje. Također su jednostavne za rukovanje; zahtijevaju samo punjenje peleta i paljenje plamena. I ovisno o veličini spremnika vaše peći, možda ćete ga trebati napuniti samo jednom dnevno.

Budući da je vatra sadržana u kutiji unutar jedinice, postoji minimum dima, što smanjuje neugodan miris u vašem domu i sprječava zagrijavanje vanjskog dijela jedinice. Peleti stvaraju znatno manje pepela nego drvo za ogrjev, oslobađajući manje kreozota, zapaljivog nusproizvoda izgaranja koji se može nakupiti i uzrokovati požar u dimnjaku.

Drveni peleti izrađeni su od recikliranih materijala i jako su komprimirani, što smanjuje sadržaj vlage. Suho gorivo stvara više topline, zbog čega peleti izgaraju toplije i čišće od klasičnog drvenog ogrjeva. Peći na drvene pelete također emitiraju manje onečišćujućih tvari od tradicionalnih kamina. Peleti su također jeftini i možete ih kupiti u malim količinama po potrebi.

S obzirom na niz prednosti koje nudi peć na drvene pelete, teško je vjerovati da ima ikakvih nedostataka. Ali neki nedostaci ipak postoje.

Ako imate ograničen skladišni prostor u svojoj kući, možda ćete morati više puta otići do trgovine kako biste imali dovoljno peleta pri ruci. Postoji mogućnost da peleti nisu dostupni u trgovini u vašoj blizini, što znači da ćete platiti troškove dostave.

Peći na pelete rade na struju, pa ako vam nestane struje ostajete bez grijanja. Trošak peleta i struje općenito je manji od troška grijanja na plin, ali nešto skuplji od obične peći na drva.
 

Što je važno kod odabira peći na pelete

Postoji mnogo marki i modela peći na pelete, tako da će možda biti teško odabrati najbolju za vaš dom.

Uzmite u obzir kvadraturu prostorije u koju želite instalirati peć za pelete. Da bi prostor bio adekvatno zagrijan, soba treba u prosjeku 5000 BTU na 20 m2 prostora. Ako nabavite peć koja je prevelika, na kraju ćete spaljivati pelete na niskoj razini kako biste izbjegli pregrijavanje. Tako ćete rasipati gorivo i više zagađivati okolinu. Stoga svakako dobro izračunajte koji model peći na pelete bi bio adekvatan za vaš prostor.

Provjerite postoji li naljepnica na kojoj se navodi ukupni raspon učinkovitosti kao i toplinska snaga u BTU. Visokokvalitetne peći na pelete obično imaju ukupni raspon učinkovitosti od 75 do 90 posto.

Peći na drvene pelete sigurne su samo za postavljanje na određene materijale. Svakako provjerite sa svojim prodavačem jesu li vaši podovi u redu ili trebate kupiti drugi podni materijal koji ćete staviti ispod peći. Ako želite upaliti peć i izbivati cijeli dan, svakako nabavite peć na pelete s velikim spremnikom.

Ako niste sigurni koju peć na pelete odabrati, pročitajte detaljniji opis proizvoda ili nam se obratite telefonski na 021 470 232.

Provjerite našu ponudu peći na pelete po najprihvatljivijim cijenama u Hrvatskoj! Toplozračne peći na pelet namijenjene su grijanju prostorije toplim zrakom uz strujanje ugrađenog ventilatora. Najviše snage toplinskog učina od 5kW do 10kW, toplozračne peći na pelete namijenjene su grijanju pojedinih prostorija površine od 50m2 do 100m2.

Zanima vas grijanje većih površina ili grijanje više prostorija? Provjerite našu ponudu peći na pelete za centralno grijanje.

Sustav grijanja peletima funkcionira na način da sagorijeva drvene pelete načinjene od komprimiranog usitnjenog drva i/ili piljevine. S obzirom na to da se proizvode od biomase, peleti su obonovljivi izvor energije, a možemo ih uspoređivati s drugim gorivim izvorima energije kao što su lož ulje ili plin. 2kg drvenih peleta ima toplinski učinak 1l lož ulja ili približno 1m3 prirodnog plina.

Ponuda Centrometal peći na pelete po odličnim cijenama s besplatnom dostavom! Centrometal toplozračne peći na pelet hrvatske su proizvodnje, namijenjene grijanju prostorije toplim zrakom uz strujanje ugrađenog ventilatora.


Centrometal peći na pelet dolaze u izvedbama snage toplinskog učina od 5kW do 10kW, prikladne za grijanje prostorija površine od 50m2 do 100m2. Određeni Centrometal modeli peći na pelete označeni oznakom CAN imaju mogućnost kanalne distribucije toplog zraka u susjedne prostorije. Niste sigurni treba li vam ova funkcionalnost ili je ona dostupna za određeni model? Obratite nam se za savjet!

Također provjerite našu ponudu peći na pelete za centralno grijanje ako imate potrebu za grijanjem više prostorija!


Centrometal modeli peći na pelete

Centrometal peći na pelete imaju opciju reguliranja svog toplinskog učinka od minimalnih 2,5kW u pogonu do maksimalnih 5kW, 6kW, 8kW, 9kW ili 10kW ovisno o Centrometal modelu peći na pelete.

Centropelet Z6 serija sobnih peći na pelete za toplozračno grijanje upuhivanjem toplog zraka u prostor dostupna je u bijeloj, crvenoj i antracit sivoj boji; maksimalne snage 5,5kW.

Centropelet Z12 serija sobnih peći na pelete za toplozračno grijanje upuhivanjem toplog zraka u prostor dostupna je u bijeloj, crvenoj i antracit sivoj boji; maksimalne snage 9kW.

Centropelet ZR8 serija sobnih peći na pelete za toplozračno grijanje upuhivanjem toplog zraka u prostor dostupna je u bijeloj , crvenoj i antracit sivoj boji; maksimalne snage 6,4kW.

Centropelet ZR10 serija sobnih peći na pelete za toplozračno grijanje upuhivanjem toplog zraka u prostor dostupna je u bijeloj , crvenoj i antracit sivoj boji; maksimalne snage 8kW.

Centropelet ZR12 serija sobnih peći na pelete za toplozračno grijanje upuhivanjem toplog zraka u prostor dostupna je u bijeloj, crvenoj i antracit sivoj boji; maksimalne snage 9kW.

Centropelet ZS10 serija sobnih peći na pelete za toplozračno grijanje upuhivanjem toplog zraka u prostor dostupna je u bijeloj, crvenoj i antracit sivoj boji; maksimalne snage 9kW.

Centropelet ZRGL8 serija sobnih peći na pelete s ukrasnim zaobljenim staklom za toplozračno grijanje upuhivanjem toplog zraka u prostor dostupna je u bijeloj, crvenoj i antracit sivoj boji; maksimalne snage 7kW.

Centropelet ZRGL12 serija sobnih peći na pelete s ukrasnim zaobljenim staklom za toplozračno grijanje upuhivanjem toplog zraka u prostor dostupna je u bijeloj, crvenoj i antracit sivoj boji; maksimalne snage 10kW. Serija ZRGL12C tj. ZRGL12CAN ima mogućnost kanalne distribucije toplog zraka u susjedne prostorije.

Centropelet Ermetica (98ZHE) je serija toplozračnih peći na drvene pelete s izrazito visokom učinkovitošću namijenjene za grijanje prostorije zrakom uz pomoć ugrađenog ventilatora.

Centropelet ugradbeni kamini na pelete (Z13, Z15), serija je toplozračnih kamina na drvene pelete.

Ako niste sigurni koju peć na pelete odabrati, pročitajte detaljniji opis proizvoda ili nam se obratite telefonski na 021 470 232.SERIJE

44  proizvod/a Preporuka za grijanje

CENTROMETAL PEĆ NA PELETE Z6 (BIJELA)
CENTROPELET - sobna peć na pelete za toplozračno grijanje upuhivanjem toplog zraka u prostor

Boja: BIJELA
Toplinski učin: 2,5-5,53 kW
Grijani prostor: do 50 m2
Gorivo: peleti
Težina (kg): 45
Wi-Fi upravljanje - može se ugraditi (plaća se posebno)
Uz peć se ne isporučuje IC-daljinski upravljač (naručuje se i plaća posebno)
Made in Croatia
Jamstvo: 2 god.

Snaga
gr:

5,53 kW

Prikladno za prostor:

45-50 m2

CENTROMETAL PEĆ NA PELETE Z6 (CRVENA)
CENTROPELET - sobna peć na pelete za toplozračno grijanje upuhivanjem toplog zraka u prostor

Boja: BIJELA
Toplinski učin: 2,5-5,53 kW
Grijani prostor: do 50 m2
Gorivo: peleti
Težina (kg): 45
Wi-Fi upravljanje - može se ugraditi (plaća se posebno)
Uz peć se ne isporučuje IC-daljinski upravljač (naručuje se i plaća posebno)
Made in Croatia
Jamstvo: 2 god.

Snaga
gr:

5,53 kW

Prikladno za prostor:

45-50 m2

CENTROMETAL PEĆ NA PELETE CENTROMETAL Z6 (ANTRACIT SIVA)
CENTROPELET - sobna peć na pelete za toplozračno grijanje upuhivanjem toplog zraka u prostor

Boja: ANTRACIT SIVA
Toplinski učin: 2,5-5,53 kW
Grijani prostor: do 50 m2
Gorivo: peleti
Težina (kg): 45
Made in Croatia
Wi-Fi upravljanje - može se ugraditi (plaća se posebno)
Uz peć se ne isporučuje IC-daljinski upravljač (naručuje se i plaća posebno)
Jamstvo: 2 god.

Snaga
gr:

5,53 kW

Prikladno za prostor:

45-50 m2

CENTROMETAL PEĆ NA PELETE Z12 (ANTRACIT SIVA)
CENTROPELET - sobna peć na pelete za toplozračno grijanje upuhivanjem toplog zraka u prostor

Boja: ANTRACIT SIVA
Toplinski učin: 2,64-9,05 kW
Grijani prostor: do 90 m2
Gorivo: Peleti
Made in Croatia
Wi-Fi upravljanje - može se ugraditi (plaća se posebno)
Jamstvo: 2 god.

Snaga
gr:

9,05 kW

Prikladno za prostor:

80-90 m2

CENTROMETAL PEĆ NA PELETE Z12 (BIJELA)
CENTROPELET - sobna peć na pelete za toplozračno grijanje upuhivanjem toplog zraka u prostor

Boja: BIJELA
Toplinski učin: 2,64-9,05 kW
Grijani prostor: do 90 m2
Gorivo: Peleti
Made in Croatia
Wi-Fi upravljanje - može se ugraditi (plaća se posebno)
Jamstvo: 2 god.

Snaga
gr:

9,05 kW

Prikladno za prostor:

80-90 m2

CENTROMETAL PEĆ NA PELETE Z12 (CRVENA)
CENTROPELET - sobna peć na pelete za toplozračno grijanje upuhivanjem toplog zraka u prostor

Boja: CRVENA
Toplinski učin: 2,64-9,05 kW
Grijani prostor: do 90 m2
Gorivo: Peleti
Made in Croatia
Wi-Fi upravljanje - može se ugraditi (plaća se posebno)
Jamstvo: 2 god.

Snaga
gr:

9,05 kW

Prikladno za prostor:

80-90 m2

PEĆ NA PELETE CENTROPELET ZR8 (CRVENA)
CENTROPELET - sobna peć na pelete za toplozračno grijanje upuhivanjem toplog zraka u prostor

Boja: CRVENA
Toplinski učin: 2,64-6,42 kW
Grijani prostor: do 60 m2
Gorivo: Peleti
Težina (kg): 82
Wi-Fi upravljanje - može se ugraditi (plaća se posebno)
Made in Croatia
Jamstvo: 2 god.
Isporuka: 2-4 tjedna

Snaga
gr:

6,42 kW

Prikladno za prostor:

55-60 m2

CENTROMETAL PEĆ NA PELETE CENTROMETAL ZR8 (ANTRACIT SIVA)
CENTROPELET - sobna peć na pelete za toplozračno grijanje upuhivanjem toplog zraka u prostor

Boja: ANTRACIT SIVA
Toplinski učin: 2,64-6,42 Kw
Grijani prostor: do 60 m2
Gorivo: Peleti
Težina (kg): 82
Wi-Fi upravljanje - može se ugraditi (plaća se posebno)
Made in Croatia
Jamstvo: 2 god.

Snaga
gr:

6,42 kW

Prikladno za prostor:

55-60 m2

CENTROMETAL PEĆ NA PELETE ZR8 (BIJELA)
CENTROPELET - sobna peć na pelete za toplozračno grijanje upuhivanjem toplog zraka u prostor

Boja: BIJELA
Toplinski učin: 2,64-6,42 kW
Grijani prostor: do 60 m2
Gorivo: Peleti
Težina (kg): 82
Wi-Fi upravljanje - može se ugraditi (plaća se posebno)
Made in Croatia
Jamstvo: 2 god.

Snaga
gr:

6,42 kW

Prikladno za prostor:

55-60 m2

PEĆ NA PELETE CENTROPELET ZR10 (BIJELA)
CENTROPELET - sobna peć na pelete za toplozračno grijanje upuhivanjem toplog zraka u prostor

Boja: BIJELA
Toplinski učin: 2,64-8,02 Kw
Grijani prostor: do 80 m2
Gorivo: Peleti
Težina (kg): 82
Wi-Fi upravljanje - može se ugraditi (plaća se posebno)
Made in Croatia
Jamstvo: 2 god.
Isporuka: 2-4 tjedna

Snaga
gr:

8,02 kW

Prikladno za prostor:

75-80 m2

PEĆ NA PELETE CENTROPELET ZR10 (CRVENA)
CENTROPELET - sobna peć na pelete za toplozračno grijanje upuhivanjem toplog zraka u prostor

Boja: CRVENA
Toplinski učin: 2,64-8,02 kW
Grijani prostor: do 80 m2
Gorivo: Peleti
Težina (kg): 82
Wi-Fi upravljanje - može se ugraditi (plaća se posebno)
Made in Croatia
Jamstvo: 2 god.
Isporuka: 2-4 tjedna

Snaga
gr:

8,02 kW

Prikladno za prostor:

75-80 m2

CENTROMETAL PEĆ NA PELETE ZR10 (ANTRACIT SIVA)
CENTROPELET - sobna peć na pelete za toplozračno grijanje upuhivanjem toplog zraka u prostor

Boja: ANTRACIT SIVA
Toplinski učin (Kw): 2,64-8,02 kW
Grijani prostor (m2): do 80 m2
Gorivo: Peleti
Težina (kg): 82
Wi-Fi upravljanje - može se ugraditi (plaća se posebno)
Made in Croatia
Jamstvo: 2 god.

Snaga
gr:

8,02 kW

Prikladno za prostor:

75-80 m2

CENTROMETAL PEĆ NA PELETE ZR12 (CRVENA)
CENTROPELET - sobna peć na pelete za toplozračno grijanje upuhivanjem toplog zraka u prostor

Boja: CRVENA
Toplinski učin: 2,64-9,05 kW
Grijani prostor: do 90 m2
Gorivo: Peleti
Težina (kg): 91
Wi-Fi upravljanje - može se ugraditi (plaća se posebno)
Made in Croatia
Jamstvo: 2 god.

Snaga
gr:

9,05 kW

Prikladno za prostor:

80-90 m2

CENTROMETAL PEĆ NA PELETE ZR12 (ANTRACIT SIVA)
CENTROPELET - sobna peć na pelete za toplozračno grijanje upuhivanjem toplog zraka u prostor

Boja: ANTRACIT SIVA
Toplinski učin: 2,64-9,05 kW
Grijani prostor: do 90 m2
Gorivo: Peleti
Težina (kg): 91
Wi-Fi upravljanje - može se ugraditi (plaća se posebno)
Made in Croatia
Jamstvo: 2 god.

Snaga
gr:

9,05 kW

Prikladno za prostor:

80-90 m2

CENTROMETAL PEĆ NA PELETE ZR12 (BIJELA)
CENTROPELET - sobna peć na pelete za toplozračno grijanje upuhivanjem toplog zraka u prostor

Boja: BIJELA
Toplinski učin: 2,64-9,05 kW
Grijani prostor: do 90 m2
Gorivo: Peleti
Težina (kg): 91
Wi-Fi upravljanje - može se ugraditi (plaća se posebno)
Made in Croatia
Jamstvo: 2 god.

Snaga
gr:

9,05 kW

Prikladno za prostor:

80-90 m2

CENTROMETAL PEĆ NA PELETE ZS10 (BIJELA)
CENTROPELET - sobna peć na pelete za toplozračno grijanje upuhivanjem toplog zraka u prostor + mogućnost kanalne distribucije toplog zraka

Boja: BIJELA
Toplinski učin: 2,92-9,01 kW
Grijani prostor: do 90 m2
Gorivo: Peleti
Masa (kg): 100
Wi-Fi upravljanje - može se ugraditi (plaća se posebno)
Made in Croatia
Jamstvo: 2 god.

Snaga
gr:

9,01 kW

Prikladno za prostor:

80-90 m2

CENTROMETAL PEĆ NA PELETE ZS10 (CRVENA)
CENTROPELET - sobna peć na pelete za toplozračno grijanje upuhivanjem toplog zraka u prostor + mogućnost kanalne distribucije toplog zraka

Boja: CRVENA
Toplinski učin: 2,92-9,01 kW
Grijani prostor: do 90 m2
Gorivo: Peleti
Masa (kg): 100
Wi-Fi upravljanje - može se ugraditi (plaća se posebno)
Made in Croatia
Jamstvo: 2 god.

Snaga
gr:

9,01 kW

Prikladno za prostor:

80-90 m2

CENTROMETAL PEĆ NA PELETE ZS10 (ANTRACIT SIVA)
CENTROPELET - sobna peć na pelete za toplozračno grijanje upuhivanjem toplog zraka u prostor + mogućnost kanalne distribucije toplog zraka

Boja: ANTRACIT SIVA
Toplinski učin: 2,92-9,01
Grijani prostor: do 90 m2
Gorivo: Peleti
Masa (kg): 100
Wi-Fi upravljanje - može se ugraditi (plaća se posebno)
Made in Croatia
Jamstvo: 2 god.

Snaga
gr:

9,01 kW

Prikladno za prostor:

80-90 m2

CENTROMETAL PEĆ NA PELETE CENTROMETAL ZRGL8 (BIJELA)
CENTROPELET - sobna peć na pelete s ukrasnim zaobljenim staklom za toplozračno grijanje upuhivanjem toplog zraka u prostor

Boja: BIJELA
Toplinski učin: 2,84 - 6,97 kW
Grijani prostor: do 70 m2
Gorivo: Peleti
Težina (kg): 82
Made in Croatia
Jamstvo: 2 god.

Snaga
gr:

6,97 kW

Prikladno za prostor:

65-70 m2

CENTROMETAL PEĆ NA PELETE ZRGL8 (CRVENA)
CENTROPELET - sobna peć na pelete s ukrasnim zaobljenim staklom za toplozračno grijanje upuhivanjem toplog zraka u prostor

Boja: CRVENA
Toplinski učin: 2,84 - 6,97 W
Grijani prostor: do 70 m2
Gorivo: Peleti
Težina (kg): 82
Wi-Fi upravljanje - može se ugraditi (plaća se posebno)
Made in Croatia
Jamstvo: 2 god.

Snaga
gr:

6,97 kW

Prikladno za prostor:

65-70 m2

CENTROMETAL PEĆ NA PELETE ZRGL8 (ANTRACIT SIVA)
CENTROPELET - sobna peć na pelete s ukrasnim zaobljenim staklom za toplozračno grijanje upuhivanjem toplog zraka u prostor

Boja: ANTRACIT SIVA
Toplinski učin: 2,84 - 6,97 W
Grijani prostor: do 70 m2
Gorivo: Peleti
Težina (kg): 82
Wi-Fi upravljanje - može se ugraditi (plaća se posebno)
Made in Croatia
Jamstvo: 2 god.

Snaga
gr:

6,97 kW

Prikladno za prostor:

65-70 m2

CENTROMETAL PEĆ NA PELETE ZRGL12 (BIJELA)
CENTROPELET - sobna peć na pelete s ukrasnim zaobljenim staklom za toplozračno grijanje upuhivanjem toplog zraka u prostor

Boja: BIJELA
Toplinski učin: 2,84 - 10,1 kW
Grijani prostor: do 100 m2
Gorivo: Peleti
Težina (kg): 87
Wi-Fi upravljanje - može se ugraditi (plaća se posebno)
Made in Croatia
Jamstvo: 2 god.

Snaga
gr:

10,1 kW

Prikladno za prostor:

90-100 m2

CENTROMETAL PEĆ NA PELETE ZRGL12 (CRVENA)
CENTROPELET - sobna peć na pelete s ukrasnim zaobljenim staklom za toplozračno grijanje upuhivanjem toplog zraka u prostor

Boja: CRVENA
Toplinski učin: 2,84 - 10,1 kW
Grijani prostor: do 100 m2
Gorivo: Peleti
Težina (kg): 87
Wi-Fi upravljanje - može se ugraditi (plaća se posebno)
Made in Croatia
Jamstvo: 2 god.

Snaga
gr:

10,1 kW

Prikladno za prostor:

90-100 m2

CENTROMETAL PEĆ NA PELETE ZRGL12 (ANTRACIT SIVA)
CENTROPELET - sobna peć na pelete s ukrasnim zaobljenim staklom za toplozračno grijanje upuhivanjem toplog zraka u prostor

Boja: ANTRACIT SIVA
Toplinski učin: 2,84 - 10,1 kW
Grijani prostor: do 100 m2
Gorivo: Peleti
Težina (kg): 87
Wi-Fi upravljanje - može se ugraditi (plaća se posebno)
Made in Croatia
Jamstvo: 2 god.

Snaga
gr:

10,1 kW

Prikladno za prostor:

90-100 m2

CENTROMETAL PEĆ NA PELETE ZR12CAN (BIJELA)
CENTROPELET - toplozračna peći na drvene pelete + mogućnost kanalne distribucije toplog zraka

Boja: BIJELA
Toplinski učin: 2,64-9,05 kW
Grijani prostor: do 90 m2
Gorivo: Peleti
Težina (kg): 91
Wi-Fi upravljanje - može se ugraditi (plaća se posebno)
Made in Croatia
Jamstvo: 2 god.

Snaga
gr:

9,05 kW

Prikladno za prostor:

80-90 m2

CENTROMETAL PEĆ NA PELETE ZR12CAN (CRVENA)
CENTROPELET - toplozračna peći na drvene pelete + mogućnost kanalne distribucije toplog zraka

Boja: CRVENA
Toplinski učin: 2,64-9,05 kW
Grijani prostor: do 90 m2
Gorivo: Peleti
Težina (kg): 91
Made in Croatia
Jamstvo: 2 god.

Snaga
gr:

9,05 kW

Prikladno za prostor:

80-90 m2

CENTROMETAL PEĆ NA PELETE ZR12CAN (ANTRACIT SIVA)
CENTROPELET - toplozračna peći na drvene pelete + mogućnost kanalne distribucije toplog zraka

Boja: ANTRACIT SIVA
Toplinski učin: 2,64-9,05 kW
Grijani prostor: do 90 m2
Gorivo: Peleti
Težina (kg): 91
Wi-Fi upravljanje - može se ugraditi (plaća se posebno)
Made in Croatia
Jamstvo: 2 god.

Snaga
gr:

9,05 kW

Prikladno za prostor:

80-90 m2

CENTROMETAL UGRADBENI KAMIN NA PELETE Z13
CENTROPELET - toplozračni kamin na drvene pelete

Toplinski učin: 5,32-12,89 kW
Grijani prostor: do 100 m2
Gorivo: Peleti
Težina (kg): 92
Wi-Fi upravljanje - može se ugraditi (plaća se posebno)
Made in Croatia
Jamstvo: 2 god.
Samo po narudžbi

Snaga
gr:

12,89 kW

Prikladno za prostor:

110-120 m2

CENTROMETAL PEĆ NA PELETE ZRGL12C (BIJELA)
CENTROPELET - sobna peć na pelete s ukrasnim zaobljenim staklom za toplozračno grijanje upuhivanjem toplog zraka u prostor

Boja: BIJELA
Toplinski učin: 2,84 - 10,1 kW
Grijani prostor: do 100 m2
Gorivo: Peleti
Težina (kg): 92
Wi-Fi upravljanje - može se ugraditi (plaća se posebno)
Made in Croatia
Jamstvo: 2 god.

Snaga
gr:

10,1 kW

Prikladno za prostor:

90-100 m2

CENTROMETAL PEĆ NA PELETE ZRGL12C (CRVENA)
CENTROPELET - sobna peć na pelete s ukrasnim zaobljenim staklom za toplozračno grijanje upuhivanjem toplog zraka u prostor

Boja: CRVENA
Toplinski učin: 2,84 - 10,1 kW
Grijani prostor: do 100 m2
Gorivo: Peleti
Težina (kg): 92
Wi-Fi upravljanje - može se ugraditi (plaća se posebno)
Made in Croatia
Jamstvo: 2 god.

Snaga
gr:

10,1 kW

Prikladno za prostor:

90-100 m2

SIGURNO PLAĆANJE OMOGUĆENO PUTEM

American Express Diners Club International MasterCard Maestro Visa KEKSpay aircash PayCek Mastercard Securecode Verified By Visa WSpay™ - Web Studio payment gateway

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se