Snaga
gr:

0,225 kW

DEVIcomfort™ 150T, 1.50 m², 230 V, 225 W

Grijaća mreža za podno grijanje


Otpor kabela [Ohm]235 Ohm
Otpornost na naprezanje [N]600 N
Područje pokrivenosti [m²]1.5 m²
Promjer kabela [mm]4 mm
Radna temperatura [°C] [Max.]65 °C
Skupina proizvodaGrijaće mreže
Snaga mreže [W/m²]150 W/m²
Sredstvo protiv širenja plamenaDa
Temperatura instalacije [°C] [Min.]-5 °C
UV zaštitaNe
Vanjski omotačPVC
Veličina hladnog voda [mm²]1 mm²
Visina paketa [mm]590 mm
Vlačna čvrstoća [N]120 N
VrstaDEVIcomfort™ 150T
Vrsta hladnog vodaDTWB
Vrsta kabelaDvožilni vodič
Širina mreže [m]0.5 m
Širina paketa [mm]145 mm
Jamstvo: 20 godina


PROIZVOD JE DOSTUPAN.

Besplatna dostava za narudžbe iznad 200 €

Cijena za jednokratno plaćanje:
138,56  / 1.043,98 kn
Pregled vrsta plaćanja
Cijena za jednokratno plaćanje: 138,56 € / 1.043,98 kn
Cijena za kartice 2-12 rate: 146,26 € / 1.102,00 kn
Cijena za kartice 13-24 rate: 153,96 € / 1.160,01 kn
Dodaj u košaricu
Pošalji upit

Električno podno grijanje je izuzetno komforno zbog ravnomjerne raspodjele topline kroz veliku površinu čija temperatura treba biti za samo nekoliko stupnjeva viša od temperature prostorije. Tako se eliminiraju jake zračne struje u prostorijama, što podno grijanje čini izuzetno pogodnim i za ljude koji pate od alergija. Površinska temperatura uglavnom je između 26 i 28 °C. Topao pod omogućuje nižu sobnu temperaturu bez oduzimanja na komforu. Podno grijanje vas čuva i od vlage i opasnosti po zdravlje koju ona donosi. Pod u kupaonici i hodniku bit će uvijek suh.

 

 

TROŠKOVI INSTALACIJE

Troškovi instalacije električnog podnog grijanja iznose polovicu od troškova instalacije klasičnog centralnog grijanja. Energent je struja, pa odmah pomislimo da su troškovi grijanja veliki, ali ne mora biti tako. Uzmimo višu vrijednost potrebne topline od 35W po 1m3, što nam daje rezultat da s 100W uspješno grijemo 1m2.Kod električnog podnog grijanja početno ulaganje je malo, potrebe za servisom nema. U oba slučaja potrošnja je 80 W/m2 na sat. Instalacija podnog grijanja je jednostavna i brza. Jedan električar u jednom danu može instalirati 50-60 m2!Sustav akumulacijskog ili djelomično akumulacijskog podnog grijanja donosi dodatnu mogućnost uštede električne energije iskorištavanjem niskotarifne struje.

 


 

Električno podno grijanje DEVI je pogodno za sve vrsta prostora, osigurana je vrhunska udobnost boravljenja ima dug životni vijek i 20-godišnje jamstvo a istovremeno smatra se trajnim sustavom grijanja. 

 

Grijanje na električnu energiju ima brojne prednosti pred tradicionalnim centralnim sustavima grijanja. Niska početna investicija, ekonomičnost, jednostavna i jeftina montaža bez većih građevinskih zahvata, brza prilagodba sustava i dug životni vijek su samo neke od pozitivnih značajki električnih sustava grijanja.


 

Osobine i prednosti

- Brzo vrijeme zagrijavanja
- Niski investicijski troškovi
- Jednostavna ugradnja

 

- Jedan priključak za bržu instalaciju

- Sustavi za sve vrste podnih obloga

- Idealno za renoviranja gdje je visina poda ograničena

- Ušteda i preko 60% na troškovima grijanja

- Upravljanje svakom prostorijom posebno

- Nema rizika od ugljičnog monoksida

- Nema troškova održavanja

- Nema cijevi niti radijatora po stanu

- Svi sustavi su dvožilni sa integriranim uzemljenjem što osigurava povećanu sigurnost

- Puno ugodniji osjećaj topline koja dolazi iz poda

- Pozitivno utječe na zdravlje

- Dugi vijek trajanja (preko 50 godina)


Električno grijanje za kuće

Planirate li kupiti novi dom ili renovirati stari? Birajte DEVI koji Vam nudi toplinu i sigurnost.
Kod DEVI-a ćete pronaći zadovoljavajuća ne samo energetski učinkovita i ekonomična rješenja električnog grijanja za svaku prostoriju, već i inteligentne sustave koji će održavati vaše krovove i pristupne ceste suhim i sigurnim tijekom zime.
 
Sustavi električnog grijanja DEVI mogu se jednostavno ugraditi kako u tijeku izgradnje objekta kao i kada se on renovira.
Neprimjetni sustavi podnog grijanja omogućuju Vam da koristite svoj prostor kako god želite, bez planiranja posebnog mjesta za radijatore i cjevovode. Osim toga, kada koristite električno podno grijanje ne morate periodično servisirati kotao koji uvijek zahtijeva dodatnu pažnju i troškove.
 
DEVI termostati s mobilnim aplikacijama za pametne telefone omogućuju Vam da regulirate temperaturu vašeg doma na udaljenosti. Bez obzira koliko ste daleko od svoje kuće, ako imate internetsku vezu, možete jednostavno uključiti ili isključiti grijanje, ili postaviti potrebnu temperaturu u svakoj prostoriji s vašeg telefona. Danas, električno podno grijanje je preferirano rješenje za suvremene energetski učinkovite kuće.
 

Podno grijanje za stanove i apartmane

Jeste li razmišljali o iskustvu komfornog podnog grijanja? Saznajte više o inteligentnim rješenjima DEVI.
Električno podno grijanje može se primijeniti kao dodatni izvor grijanja u stanovima i apartmanima, u većim zgradama. Lako možete montirati tanke grijaće mreže DEVImat ili DEVIdry tijekom rekonstrukcije i uživati u toploj prostoriji i u toplom podu kad temperatura okoline padne prije početka sezone grijanja.
 
Kada radijatori u vašim zgradama počinju raditi, možete isključiti podno grijanje i ponovno ga uključiti kad god želite uživati u toplom podu. Diskretno i nevidljivo podno grijanje daje Vam više mogućnosti za dizajniranje interijera prema svom ukusu, ali prije svega povećava razinu udobnosti za vas i vašu obitelj u vašem domu. Osim toga električno podno grijanje ima precizniju regulaciju temperature i vrijeme reakcije u usporedbi s vodenim podnim grijanjem.
 
U asortimanu proizvoda DEVI možete pronaći rješenja grijanja za svaki tip podnih obloga, kao i inteligentne termostate koji omogućuju da se održava željena temperatura i kontrolira potrošnja energije.
 
 
 

O tvrtki DEVI

DEVI pruža svojim klijentima udobne uvjete života, stvarajući visokokvalitetna rješenja u području električkog grijanja s dugim vijekom trajanja. Mi djelujemo u interesu naših klijenata, nudimo najbolje jamstvo na tržištu - DEVIwarranty ™ uključuje ne samo zamjenu kabela ili mreže, nego i troškove instalacije i podnih materijala - s jamstvom do 20 godina!
 

75-godišnje nasljeđe DEVI električnog grijanja

Tvrtka je osnovana u gradu Kopenhagenu, Danska, 1942. godine, a njezin naziv - DEVI - je skraćenica od Dansk El-Varme Industri.U početku tvrtka Devi proizvodila je grijače za industrijske svrhe. U ranim 60-im godinama DEVI je počeo pokazivati ​​interes za električne grijaće kabele, najstariji sustavi s grijaćim kablovima su stvoreni u tom periodu.


Od Kopenhagena do Vejle

Kao što je slučaj s mnogim drugim danskim tvrtkama, tvrtka DEVI odlučila je premjestiti svoje aktivnosti iz Kopenhagena u provinciju tijekom sedamdesetih i početkom osamdesetih godina. Tvrtka DEVI se smjestila u grad Vejle, gdje se nalazi dobra prometna infrastruktura, uključujući autoceste i željeznice, te u blizinu međunarodne zračne luke. No, važan faktor bio je i pristup industrije ka motiviranoj i kvalificiranoj radnoj snazi.
 

Moderna tvrtka DEVI počinje 1985. godine

Tijekom šezdesetih i sedamdesetih godina, industrijski grijači su bila najvažnija skupina proizvoda tog vrijemena; ali u ranim osamdesetim godinama počele se izvoziti velike količine grijaćih kablova, počevši od Finske. Prve podružnice u Njemačkoj, Švedskoj i Norveškoj su osnovane sredinom osamdesetih, i počela  se formirati puna izvozna aktivnost. U tom smjeru tijekom devedesetih godina, poslovanje tvrtke počelo se  ubrzavati te su otvorene brojne podružnice, uključujući i zemlje Istočne Europe.
 

Lider na europskom tržištu

Od početka osnivanja tvrtke u Kopenhagenu 1942. godine ubrzano se raslo. Danas, DEVI je vodeći brand u Europi u području električnih sustava grijanja i posjeduje značajan udio na tržištu. Izvan Europe DEVI je među ostalima predstavljen u Kanadi, Kini i Južnoj Africi.
 

Članstvo u grupi Danfoss

Od 1. siječnja 2003. godine, tvrtka DEVI je postala dio Danfoss-a, najveće danske industrijske grupe. Danfoss je jedna od vodećih tvrtki u području grijanja, hlađenja i klimatizacije. Danfoss zapošljava više od 24.000 radnika u 63 tvornica u 19 zemalja i ima prodajne urede u više od 100 zemalja diljem svijeta.
 
Danas se DEVI proizvodnja odvija u Saint-Malo (Francuska) i Grodzisk Mazovecki (Poljska), što znači da se trenutno otprilike 90% naših proizvoda proizvodi u Europskoj uniji. Sjedište tvrtke DEVI je u gradu Vejle (Danska). U zgradi u gradu Vejle također se nalazi Danfoss Floor Heating Hydronic, Danfoss centar za vodeno podno grijanje, a oni zajedno čine najveći svjetski centar kompetencija za podno grijanje.Danas milijarde zgrada opremljena su električnim grijanjem DEVI. Naši unutarnji i vanjski sustavi rade u domovima, hotelima, uredima i industrijskim zgradama, od Sjeverne Norveške do Novog Zelanda.

 

 
 
 


VAŠE MIŠLJENJE O PROIZVODU

Ocijeni proizvod:

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima.
Prosječna ocjena: 0,0

Svojim komentarom pomažete drugim kupcima u lakšem odabiru odgovarajućeg uređaja.

SIGURNO PLAĆANJE OMOGUĆENO PUTEM

American Express Diners Club International MasterCard Maestro Visa KEKSpay aircash PayCek Mastercard Securecode Verified By Visa WSpay™ - Web Studio payment gateway

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se