GARANCIJA: 2 god.

Snaga
gr:

2,4 kW

Energetska klasa:

A

Prikladno za prostor:

preko 150m2

GREE GRS-2,4/D270ANbA-K

DIZALICA TOPLINE ZA POTROŠNU TOPLU VODU SA SPREMNIKOM ZA PTV 270L


  • Spremnik vode od 270 L
  • 2 temperaturna senzora
  • COP = 3,50
  • Ekološki prihvatljiv i siguran radni medij R134A
  • Široki raspon postavljanja temperature grijanja vode od 35°C do 70°C
  • Ugrađen žičani upravljač sa LCD zaslonom za jednostavno rukovanje
  • Široki raspon rada od -7°C do 45°C
  • Tvorničko jamstvo: 2 godine


PROIZVOD NIJE DOSTUPAN.

Besplatna dostava: 2-7 radna dana

Cijena:
14.152,50 kn
Cijena za jednokratno plaćanje: 14.152,50 kn
Cijena za kartice 2-12 rate: 14.938,75 kn
Cijena za kartice 13-24 rate: 15.725,00 kn


GREE GRS-2,4/D270ANbA-K

DIZALICA TOPLINE ZA TOPLU VODU SA SPREMNIKOM ZA PTV 270L

 


U usporedbi s klasičnim bojlerom, ostvaruje se ušteda i do 75%, u usporedbi s plinskih bojlerom i do 67%, a u usporedbi sa solarima ušteda može biti i do 30%

 

Visokotemperaturna integrirana dizalica topline namjenjena za unutarnju ugradnju za pripremu potrošne tople vode u kojoj se posebno konstruirani kompresor koji je otporan na visoki tlak i visoku temperaturu, spremnik potrošne tople vode od 270 litara, isparivač i kondenzator se nalaze u istom kučištu čime se eliminira potreba za vanjskom jedinicom.
 
Spremnik vode izoliran je visokoefikasnom izolacijskom pjenom (55mm) koja sprječava gubitak topline. Opremljen je sa dva temperaturna senzora koji reguliraju temperaturu vodu. Rad jedinice kontroliran je putem osjetnika topline i mikrokompjutora. Ulaz u spremnik vode rađen je od nehrđajučeg čelika, a u samom spremniku nalazi se magnezijeva anoda koja ga čuva od hrđe.  Jedinica radi s rashladnim medijem R314A. Njezin rad ne ovisi o vanjskim utjecajima te je opremljena sa funkcijom inteligentnom defrosta koja rješava problem mogućeg leda i mraza.
 

 
 
 
 

Jedinica je opremljena luksuznim žičanim LCD daljinskim upravljačem na kojem je moguće birati između pet načina rada. Temperatura postavljanja vode kreće se od 35°C do 70°C. Jedinica je predviđena za unutarnju ugradnju gdje je okolišna temperatura veća od 0°C. Moguća je instalacija sa i bez kanala za zrak.
 
 
Dizalica se odlikuje modernim, integriranim dizajnom i malim dimenzijama zbog kojega se savršeno uklapa i u najskučenije interijere Vašeg stana, kuće, vile, a zbog njenog tihog rada izgledat će kao da nije tu.  Zahvaljujući integriranom dizajnu kod kojeg se spremnik potrošne tople vode, isparivač, kondenzator i kompresor nalaze u istom kućištu, potreba za instaliranjem vanjske jedinice je eliminirana. Integrirani posebni kompresor je otporan na visoki tlak i visoke temperature što dodatno povećava njezinu efikasnost. Rad ove dizalice topline kontroliran je putem mikrokompjutora koji osigurava njen pouzdan i trajan rad.Dizalicom topline upravlja se putem ugrađenog luksuznog žičanog LCD daljinskog upravljača koji je jednostavan za upotrebu. Među ostalima, na njemu možete:

•   Odabrati ON/OFF način rada
•   Odabrati između 5 načina rada
•   Izabrati željenu temperaturu tople vode
•   Odabrati I-know funkciju
•   Izabrati između 9 različitih funkcija
•   Vidjeti prikaz greške, ukoliko do nje dođe
•   Vidjeti prikaz popunjenosti spremnika
•   Posjeduje funkciju memorije
 
 
Princip rada ove dizalice topline baziran je na tehnologiji rada klasične dizalice topline zrak-voda, samo što klasična dizalica topline zrak-voda isporučuje apsorbiranu toplinu iz prirodnog okoliša u zatvoreni (unutarnji) prostor, dok ova dizalica topline upotrebljava besplatnu toplinu unutarnjeg prostora kako bi zagrijala potrošnu toplu vodu. 
COP ove dizalice topline prilikom rada u nominalnim uvjetima je i do tri puta viši nego kod tradicionalnih grijača vode.
 
Dizalica topline omogućava konstantnu opskrbu objekta toplom vodom tijekom cijele godine neovisno o vremenskim uvjetima. Zahvaljujući elektro grijaču od 1500 W kojeg možete ili ne morate uključiti, moguće je još brže postizanje potrebnog volumena tople vode. Raspon temperature vode može se postaviti između 35°C i 70°C (po defaultu je 55°C), ovisno o željama i potrebama korisnika. Da bi u spremniku temperatura vode uvijek bila onolika koliku Vi želite, brinu se dva ugrađena osjetnika temperature. Oni sprječavaju rani početak rada dizalice koji uzrokuje miješanje hladne i tople vode u spremniku, kao i njezin kasni početak čime bi se učinkovitost proizvodnje tople vode smanjila, a vrijeme predgrijavanja povećalo. Spremnik vode opremljen je antikorozivnom  zaštitom, te magnezijevom anodom koja ga čuva od hrđe.
 
 
 
 
 

Dizalica topline ekološki je osviješteno i visokoefikasno rješenje za zamjenu postojećih, starih bojlera. Izrađena je od ekološki besprijekornih materijala podobnih za potpunu oporabu,  ima malu potrošnju energije i izolaciju od visokokvalitetne pjene (55mm debljine) koja smanjuje toplinske gubitke te osigurava dugi vijek trajanja. Voda i električna struja su potpuno izolirane kako bi se izbjegao potencijalni rizik. U usporedbi s klasičnim bojlerom, kod ove dizalice topline ostvaruje se ušteda i do 75%, u usporedbi s plinskih bojlerom i do 67%, a u usporedbi sa solarima ostvarena ušteda može biti i do 30%. 
 
 
 
 
 


Ova dizalica predstavlja energetski najefikasniji (razred energetske učinkovitosti A) i cjenovno najisplativiji način pripreme potrošne tople vode. Njena instalacija je brza i jednostavna, te za razliku od klasičnih dizalica topline zrak-voda, ne zahtijeva instalaciju kruga rashladnog medija (freonska instalacija). Cijela jedinica opremljena je sa brojnim zaštitama kako bi se produžio životni vijek sustava (prognozirani vijek trajanja je preko 15 godina).
 

VAŠE MIŠLJENJE O PROIZVODU

Ocijeni proizvod:

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima.
Prosječna ocjena: 0,0

Svojim komentarom pomažete drugim kupcima u lakšem odabiru odgovarajućeg uređaja.

SIGURNO PLAĆANJE OMOGUĆENO PUTEM

American Express Diners Club International Discover Dinacard MasterCard Maestro Visa American Express - jamstvo sigurne online kupnje Mastercard Securecode Verified By Visa WSpay™ - Web Studio payment gateway

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se