ZATVORI
Prikaži više
Prikaži manje
Prikaži više
Prikaži manje
Prikaži više
Prikaži manje
Prikaži više
Prikaži manje
TOSHIBA


Najveći izbor TOSHIBA klima uređaja
Besplatna brza dostava u cijeloj Hrvatskoj
Platite do 24 rate bez kamata i provizije
Ovlaštena montaža u cijeloj HR



TOSHIBA je pionir inverterske tehnologije, japanski proizvođač oduvijek je prednjačio naprednom tehnologijom koja je sastavni dio svih klima uređaja koji nose Toshibin potpis. 

Vrhunski klima uređaji za hlađenje i grijanje ... 

 
 
 
Toshiba mono split klima uređaji predstavljaju visokokvalitetna rješenja za grijanje i hlađenje pojedinačnih prostorija ili manjih prostora. Ovi uređaji kombiniraju naprednu tehnologiju, energetsku učinkovitost i udobnost kako bi pružili optimalne uvjete unutarnjeg okruženja. U ovom tekstu, istražit ćemo mono split klima uređaje tvrtke Toshiba, njihove značajke, prednosti i primjenu.

Mono split sustav sastoji se od dvije glavne jedinice - unutarnje jedinice koja se postavlja unutar prostora koji se želi klimatizirati i vanjske jedinice koja je smještena izvan prostora. Unutarnja jedinica odgovorna je za distribuciju zraka i kontrolu temperature u prostoru, dok vanjska jedinica sadrži kompresor i kondenzator za razmjenu topline s vanjskim okolišem. Ovaj dizajn omogućuje precizno grijanje ili hlađenje pojedinačnih prostorija, čime se postiže veća energetska učinkovitost i fleksibilnost.

Jedna od ključnih značajki Toshiba mono split klima uređaja je inverter tehnologija. Inverter tehnologija omogućuje precizno reguliranje brzine kompresora, što rezultira uštedom energije i stabilnijim održavanjem željene temperature. Umjesto da se kompresor uključuje i isključuje kao kod konvencionalnih sustava, inverter tehnologija omogućuje kontinuirani rad kompresora s prilagodbom snage prema stvarnim potrebama prostora. To osigurava ravnomjerno održavanje temperature bez iznenadnih skokova i padova.

Energetska učinkovitost je još jedna prednost Toshiba mono split klima uređaja. Zahvaljujući inverter tehnologiji i naprednom dizajnu, ovi uređaji nude visoke COP (koeficijent učinka) vrijednosti, što znači da omogućuju veću toplinsku ili hladnu snagu uz manju potrošnju energije. To rezultira smanjenjem energetskih troškova i ekonomičnijim radom na duže staze.

Dodatna značajka Toshiba mono split klima uređaja je napredni sustav filtracije zraka. Ovi uređaji često su opremljeni filtrima koji uklanjaju prašinu, alergene, bakterije i druge nečistoće iz zraka, pružajući čist i zdrav unutarnji zrak. To je posebno važno za osobe koje pate od alergija ili respiratornih problema.

Uz visoku energetsku učinkovitost, Toshiba mono split klima uređaji pružaju i udobnost korisnicima. Oni nude mogućnost preciznog podešavanja temperature i ventilacije u prostoru prema individualnim preferencijama. Također, ovi uređaji su dizajnirani da budu tihi tijekom rada, što doprinosi ugodnom i mirnom okruženju.

Primjena Toshiba mono split klima uređaja je široka i raznolika. Oni su idealni za klimatizaciju pojedinačnih prostorija u domovima, apartmanima, uredima, malim trgovinama, hotelima i drugim komercijalnim prostorima. Mono split sustavi pružaju fleksibilnost jer se mogu instalirati tamo gdje je potrebno, bez potrebe za proširivanjem postojećeg centralnog sustava grijanja i hlađenja.

Uz standardne mono split modele, Toshiba također nudi dodatne značajke poput mogućnosti daljinskog upravljanja putem mobilnih aplikacija. Ovo omogućuje korisnicima da upravljaju i nadziru rad klima uređaja putem pametnih telefona ili tableta, čak i kad nisu fizički prisutni u prostoru.

U zaključku, Toshiba mono split klima uređaji pružaju energetski učinkovito, udobno i prilagodljivo rješenje za grijanje i hlađenje pojedinačnih prostorija ili manjih prostora. Njihova inverter tehnologija, visoka energetska učinkovitost, napredne značajke filtracije zraka i udobnost korisnika čine ih popularnim izborom za mnoge domove i poslovne prostore. 
 

Savršen balans između najvažnijih komponenti, elektronike, motora i kompresora, osigurat će u svakom trenutku najniži mogući utrošak električne energije uz najveću učinkovitost i tišinu rada.

 

Pogodnosti Toshiba klima uređaja: 

 

Dugi vijek trajanja

– tvrtka TOSHIBA koristi samo najnaprednije tehnologije, koje se kontinuirano usavršavaju, kako bi vam uštedjela novac i unaprijedila dugi vijek trajanja.
 

Fleksibilnost

– vanjske jedinice koje štede mjesto, velik izbor unutarnjih jedinica i prilagodljive mogućnosti montaže osiguravaju najveću moguću fleksibilnost postrojenja. 

Energetska učinkovitost

– svi modeli imaju najveću vrijednost učinkovitosti. U slučaju VRF-a doseže se ESEER (Europski sezonski omjer energetske učinkovitosti) do 10,99.
  

Napredni filteri zraka

– čišćenje zraka uz pomoć tvari iz prirode! Srebro i enzimi mliječne kiseline djeluju efikasno protiv prljavštine, virusa i bakterija te pomažu da se zrak održi čistim i zdravim

Neprekinuti rad 24 sata dnevno

– business jedinice tvrtke TOSHIBA prikladne su za neprekidni rad u prostorijama s osjetljivom tehnikom i one osiguravaju konstantnu temperaturu prostorije.
 

Pouzdanost

– TOSHIBA predstavlja najvišu kvalitetu i rad bez poteškoća. Čak i da dođe do malo vjerojatnog kvara kompresora, postoji mogućnost funkcioniranja s pričuvnom jedinicom.
 

Širok opseg djelovanja

– inovativna tehnologija omogućava raspone primjene pri vanjskim temperaturama između –25 i +46 °C. Tako da jedno postrojenje može pokrivati i ukupne potrebe za toplinom. Kompletna ponuda mono i multi split Toshiba klima uređaja na jednom mjestu po najnižim cijenama. Klima uređaji Toshiba serije SUZUMI PLUS i DAISEIKAI prikladni su za grijanje pri vrlo niskim vanjskim temperaturama zahvaljujući vrhunskom japanskom kompresoru konstruiranom za teže radne uvjete i visoku učinkovitost uz tihi rad i nisku potrošnju električne energije.
 
 
Više podataka pogledajte na stranicama proizvođača:  http://www.toshiba.eu
 
 
 
 
 

Mono split klima uređaji Toshiba namijenjeni za hlađenje i grijanje stambenih i manjih poslovnih prostora

 
 
toshiba-klima-uredaji-cijene-klimakoncept 
 
  

 

SERIJE mono split klima uređaja Toshiba- Aktualni modeli 


 

 TOSHIBA SEIYA


toshiba-seiya-komplet-klimakoncept

Toshiba Seiya Inverter klima uređaj je jako tih, miran uređaj gotovo neprimjetan pri radu osvojit će vas svojim
elegantnim i modernim izgledom. Sadrži plastične filtere pomoću kojih se već pri sam ulazu zrak čisti od krupnih onečišćenja. 
Uz vrlo tih rad vaš klima uređaj bit će gotovo neprimjetan. Mogućnost upravljanja Wi-Fi adapterom sa neke od udaljenijih lokacija
kojeg je potrebno kupiti kao dodatnu opremu.

 

SHORAI EDGE TOSHIBA 

 toshiba-shorai-edge-klimakoncept

 

Savršenstvo za svaki dom..
 
Toshiba s ponosom nudi jednu od svojih najboljih inovacija u rezidencijalnom dizajnu, udobnosti i visokom energetskom razredu (A+++ / A++). Toshiba Shorai Edge stambeni klima uređaj uključuje novi svježi dizajn i glatke izmiješane linije koje će se neprimjetno uklopiti u bilo koji interijer. 
    

 

 SHORAI PREMIUM TOSHIBA

 

toshiba-shorai-premium-klimakoncept

 

 

Toshiba Shorai premium serija uz moderan i elegantan dizajn pružit će vam vrhunsku kvalitetu koja će zadovoljiti vaše potrebe te vam omogućiti odličnu udobnost i komfor. Plasma filter zraka, iznimno učinkovit električni pročistač zraka pobrinut će se za uklanjanje bakterija, virusa i ostalih štetnih uzročnika, a vaš zrak ostat će čist i svjež. Te uz već ugrađen super ionizator koji
predajom negativnih iona pozitivno utječe na poboljšanje kvalitete zraka i razgradnju napetosti u tijelu.
Uz vrlo tih rad vaš klima uređaj bit će gotovo neprimjetan. 
 

         

SUPER DAISEIKAI 9 SERIJA TOSHIBA


toshiba-super-daiseikai-klimakoncept 

 
SUPER DAISEIKAI 9 RAS-**PKVPG-E nova visoko učinkovita serija sa novom ratnom tvari R-32, Toshibina perjanica iz premium razreda koju odlikuje vrhunska efikasnost i niska potrošnja električne energije. Postiže zavidne rezultate u hlađenju i grijanju pri vrlo niskim vanjskim temperaturama uz visoku stabilnost i održanje nazivne snage. Pogodan je za vrhunsko grijanje u svim uvjetima i na svim područjima. Ima ugrađen Plasma filter zraka koji i najsitnije čestice tako da udišete čist i svjež zrak. Ugrađeni super Ionizator zraka poboljšava kvalitetu zraka te pozitivno utječe na izmjenu tvari i razgradnju napetosti u tijelu. Funkcija 8°C tijekom hladnih zimskih mjeseci u prostoriji održava konstantnu temperaturu od 8°C i dobra je zaštita od smrzavanja i pucanja cijevi.  Dostupni su u snagama: 2,5kW, 3,5kW i 4,5kW. Područje rada u hlađenju: od -15°C do +46°C, područje rada u grijanju: od -15°C do +24°C. Maksimalno dozvoljena duljina instalacije između unutarnje i vanjske jedinice do 25m i maksimalna visinska razlika između unutarnje i vanjske jedinice do 12m čini ga odličnim izborom za ugradnju na naj zahtjevne objekte. 
 
  

HAORI SERIJA TOSHIBA


toshiba-haori-klimakoncept 

 
HAORI - RAS-B**N4KVRG-E dizajnerska zidna jedinica gornje srednje klase sa svestranim konceptom navlaka od tkanine, maksimalne energetske učinkovitosti i serijski integriranim WiFi modulom.
 
Istaknute značajke:
Dizajnerski uređaj s inovativnim konceptom s tkaninom
A+++ za hlađenje i grijanje (10, 13)
Filtar za prašinu, ozonski pročišćivač zraka i filtar Ultra Pure
Serijski ugrađen WiFi modul
 
 

PODNA/PARAPETNA JEDINICA - SERIJA TOSHIBA


toshiba-ras-podna-jedinica-b10u2fvg-klimakoncept 

 
PODNA/PARAPETNA JEDINICA RAS-B**U2FVG-E odličan izbor za grijanje prostora zahvaljujući varijabilnom upravljanju ispuha zraka na donjoj strani unutarnje jedinice postiže se efekt podnog grijanja. Raspoloživ je u snagama: 2,5kW, 3,5kW i 5kW. Karakterizira ga odlično hlađenje i još bolje grijanje na niskim vanjskim temperaturama do -15°C. Koristi novi ekološki plin R-32 koji minimalno šteti okolišu. Opremljeni su IAQ inteligentnim filterskim sustavom koji koriste srebro i enzime mliječne kiseline koji su efikasni u borbi protiv prljavštine, virusa i bakterija.  Funkcija samočišćenja pridonosi smanjenju vlage u unutarnjoj jedinici po završetku rada klimam uređaja a funkcionira na način da ventilator nakon isključivanja klima uređaja nastavi raditi neko vrijeme dok osuši izmjenjivač topline. Područje rada u hlađenju: od -15°C do +46°C, područje rada u grijanju: od -15°C do +24°C. Maksimalno dozvoljena duljina instalacije između unutarnje i vanjske jedinice do 20m i maksimalna visinska razlika između unutarnje i vanjske jedinice do 10m čini ga odličnim izborom za ugradnju na zahtjevne objekte. 
 
 
 
 
 

Toshiba modeli koji se više ne proizvode


 

MIRAI SERIJA TOSHIBA (ne proizvodi se više)


toshiba-mirai-ras-10bkvg-klimakoncept

 

MIRAI RAS-**BKVG-E ulazni model raspoloživ u snagama: 2,5kW, 3,3kW, 4,6kW, 5kW i 6,5kW. Privlačan dizajn odlično će se uklopiti u sve interijere. Karakterizira ga dobar i stabilan rad u hlađenju i solidno grijanje na vanjskim temperaturama do -15°C. Koristi novi ekološki plin R-32 koji je najmanje šteti okolišu. Klima uređaji Mirai serije opremljeni su mrežastim trajnim filterima a za upravljanje uređajom sa udaljene lokacije putem smartphona ili računala potrebno je posebno kupiti i ugraditi Wi-Fi adapter. Funkcija samočišćenja pridonosi smanjenju vlage u unutarnjoj jedinici po završetku rada klimam uređaja a funkcionira na način da ventilator nakon isključivanja klima uređaja nastavi raditi neko vrijeme dok osuši izmjenjivač topline. Područje rada u hlađenju: od -15°C do +46°C, područje rada u grijanju: od -15°C do +24°C. Maksimalno dozvoljena duljina instalacije između unutarnje i vanjske jedinice do 15m i maksimalna visinska razlika između unutarnje i vanjske jedinice do 12m čini ga odličnim izborom za specifične objekte i situacije.

 

  

SUZUMI PLUS SERIJA TOSHIBA (ne proizvodi se više)


toshiba-suzumi-plus-klima-uredaj-klimakoncept 

SUZUMI PLUS RAS-B**PKVSG-E kvalitetan i planetarno popularan model raspoloživ u snagama: 2,5kW, 3,5kW, 4,6kW, 5kW, 6,1kW i 7kW. Moderan dizajn će se uklopiti u sve interijere a kvalitetni materijali od kojih je izrađen jamče kvalitetan i dugotrajan rad.  Karakterizira ga odlično hlađenje i još bolje grijanje na niskim vanjskim temperaturama do -15°C. Toshiba SUZUMI PLUS serija je pogodna za kvalitetno grijanje u kontinentalnoj Hrvatskoj te uz vrlo tihi rad i malu potrošnju električne energije čest je izbor i najzahtjevnijih kupaca. Koristi novi ekološki plin R-32 koji je najmanje šteti okolišu. Klima uređaji Suzumi plus opremljeni su IAQ naprednim filterima koji koriste srebro i enzime mliječne kiseline koji su efikasni u borbi protiv prljavštine, virusa i bakterija. Za upravljanje uređajom sa udaljene lokacije putem smartphona ili računala potrebno je posebno kupiti i ugraditi Wi-Fi adapter. Moguće je spojiti opcionalni daljinski upravljač koji uključuje funkciju zaštite protiv smrzavanja ako temperatura u prostoriji padne ispod 8°C. Područje rada u hlađenju: od -15°C do +46°C, područje rada u grijanju: od -15°C do +24°C. Maksimalno dozvoljena duljina instalacije između unutarnje i vanjske jedinice do 20m i maksimalna visinska razlika između unutarnje i vanjske jedinice do 12m čini ga odličnim izborom za ugradnju na zahtjevne objekte. 

    

 

SUPER DAISEIKAI 8 SERIJA TOSHIBA (ne proizvodi se više)


 toshiba-super-daiseikai-klima-uredaj-klimakoncept

SUPER DAISEIKAI 8 RAS-**G2KVP-E visoko učinkovita serija sa novom ratnom tvari R-410A, Toshibina perjanica iz premium razreda koju odlikuje vrhunska efikasnost i niska potrošnja električne energije. Postiže zavidne rezultate u hlađenju i grijanju pri vrlo niskim vanjskim temperaturama uz visoku stabilnost i održanje nazivne snage. Pogodan je za vrhunsko grijanje u svim uvjetima i na svim područjima. Ima ugrađen Plasma filter zraka koji i najsitnije čestice tako da udišete čist i svjež zrak. Ugrađeni super Ionizator zraka poboljšava kvalitetu zraka te pozitivno utječe na izmjenu tvari i razgradnju napetosti u tijelu. Funkcija 8°C tijekom hladnih zimskih mjeseci u prostoriji održava konstantnu temperaturu od 8°C i dobra je zaštita od smrzavanja i pucanja cijevi.  Dostupni su u snagama: 2,5kW, 3,5kW i 4,5kW. Područje rada u hlađenju: od -15°C do +46°C, područje rada u grijanju: od -15°C do +24°C. Maksimalno dozvoljena duljina instalacije između unutarnje i vanjske jedinice do 25m i maksimalna visinska razlika između unutarnje i vanjske jedinice do 10m čini ga odličnim izborom za ugradnju na zahijevnije objekte. 

 

 
 
 
Više podataka pogledajte na stranicama proizvođača:  https://www.mitsubishielectric.com/en/index.html
 

Akcije Toshiba klima uređaja

U potrazi ste za najboljim akcijskim ponudama klima uređaja Toshiba? Klima koncept redovito osvježava svoju ponudu klima uređaja na akciji. Iskoristite posebnu funkcionalnost praćenja cijene na našim stranicama - obavjestit ćemo vas čim proizvod koji vas zanima bude dostupan po nižoj cijeni!

Punu ponudu trenutno dostupnih Toshiba klima uređaja na akciji, kao i ostalih klima uređaja na akciji možete pronaći na našoj stranici akcija.

 

 
Na web shopu Klima koncept možete pronaći kompletnu gamu TOSHIBA klima uređaja kućne serije. 
U prodajno izložbenom salonu Klima koncept u Splitu možete pogledati sve na tržištu dostupne klima uređaje TOSHIBA.
Naše ljubazno osoblje će Vam u svakom trenutku ljubazno odgovoriti na Vaše upite i preporučiti najbolju klimu za Vaše potrebe.
 
 
- plaćanje karticom do 24 rate bez naknade i provizije
- plaćanje na transakcijski račun
- plaćanje prilikom preuzimanja
- besplatna dostava za cijelu Hrvatsku

- STALNE AKCIJE -

 

SERIJE

27  proizvod/a Preporuka za grijanje

5% popusta
uz kod: DAJ5

TOSHIBA KLIMA UREĐAJ RAS-B10E2KVG-E/RAS-10E2AVG-E

TOSHIBA KLIMA UREĐAJ RAS-B10E2KVG-E/RAS-10E2AVG-E
NOVA SEIYA INVERTER - komplet sjajna bijela zidna unutarnja i vanjska jedinica

Šifra: 3323
Moderni kompaktni inverter
Ultra fresh filter
Silent način rada
Novi ekološko plin R32
Wi-Fi upravljanje - može se ugraditi (plaća se posebno)
Tvorničko jamstvo: 3 godine
720,00
Cijena za jednokratno plaćanje:
720,00
Dodaj u košaricu

Snaga
hlađenja

2,5 kW

Snaga
grijanja

3,2 kW

Energetska klasa

A++

Prikladno za prostor

20-25 m2

40€ popusta
uz kod: KK40

TOSHIBA KLIMA UREĐAJ RAS-B13E2KVG-E/RAS-13E2AVG-E

TOSHIBA KLIMA UREĐAJ RAS-B13E2KVG-E/RAS-13E2AVG-E
NOVA SEIYA INVERTER - komplet sjajna bijela zidna unutarnja i vanjska jedinica

Šifra: 3325
Moderni kompaktni inverter
Ultra fresh filter
Silent način rada
Novi ekološko plin R32
Wi-Fi upravljanje - može se ugraditi (plaća se posebno)
Tvorničko jamstvo: 3 godine
774,00
Cijena za jednokratno plaćanje:
774,00
Dodaj u košaricu

Snaga
hlađenja

3,3 kW

Snaga
grijanja

3,6 kW

Energetska klasa

A++

Prikladno za prostor

30-35 m2

5% popusta
uz kod: DAJ5

TOSHIBA KLIMA UREĐAJ RAS-B07J2KVSG-E/RAS-07J2AVSG-E - optimiziran za grijanje

TOSHIBA KLIMA UREĐAJ RAS-B07J2KVSG-E/RAS-07J2AVSG-E - optimiziran za grijanje
SHORAI EDGE INVERTER - komplet mat bijela zidna unutarnja i vanjska jedinica

Šifra: 2380

Automatsko uključivanje
Antialergijski filter
Auto dijagnoza
Automatski režim rada
Eco režim
High power režim
Katehinski filter
Samočišćenje uređaja
Tihi rad
Timer
Wi-Fi upravljanje - može se ugraditi (plaća se posebno)
Tvorničko jamstvo: 3 godine
864,00
Cijena za jednokratno plaćanje:
864,00
Dodaj u košaricu

Snaga
hlađenja

2,0 kW

Snaga
grijanja

2,5 kW

Energetska klasa

A+++

Prikladno za prostor

20 m2

TOSHIBA KLIMA UREĐAJ RAS-B10G3KVSG-E/RAS-10J2AVSG-E - optimiziran za grijanje
SHORAI EDGE NEW WHITE INVERTER - komplet mat bijela zidna unutarnja i vanjska jedinica

Šifra: 993682

Automatsko uključivanje
Antialergijski filter
Auto dijagnoza
Automatski režim rada
Eco režim
High power režim
Katehinski filter
Samočišćenje uređaja
Tihi rad
Timer
Wi-Fi upravljanje je uključeno u cijenu
Tvorničko jamstvo: 3 godine
936,00
Cijena za jednokratno plaćanje:
936,00
Dodaj u košaricu

Snaga
hlađenja

2,5 kW

Snaga
grijanja

3,2 kW

Energetska klasa

A+++

Prikladno za prostor

20-25 m2

5% popusta
uz kod: DAJ5

TOSHIBA KLIMA UREĐAJ RAS-B16E2KVG-E/RAS-16E2AVG-E

TOSHIBA KLIMA UREĐAJ RAS-B16E2KVG-E/RAS-16E2AVG-E
NOVA SEIYA INVERTER - komplet sjajna bijela zidna unutarnja i vanjska jedinica

Šifra: 3326
Moderni kompaktni inverter
Ultra fresh filter
Silent način rada
Novi ekološko plin R32
Wi-Fi upravljanje - može se ugraditi (plaća se posebno)
Tvorničko jamstvo: 3 godine
1.008,00
Cijena za jednokratno plaćanje:
1.008,00
Dodaj u košaricu

Snaga
hlađenja

4,2 kW

Snaga
grijanja

5,0 kW

Energetska klasa

A++

Prikladno za prostor

40-45 m2

TOSHIBA KLIMA UREĐAJ RAS-B10N4KVRG-E/RAS-10J2AVSG-E
HAORI INVERTER - komplet zidna unutarnja i vanjska jedinica

Šifra: 2806

Moderni kompaktni inverter
Novi ekološko plin R32
Plazma ionizator
Ultra pure filter
Prilagodljiv koncept s tkaninom
Wi-Fi upravljanje je uključeno u cijenu
Isporučuje se s dvije navlake od tkanine: svijetlo i tamno siva, šablona za izradu tkanine a još četiri u raznim bojama su dostupne po izboru i posebno se plaćaju
Tvorničko jamstvo: 3 godine
1.071,00
Cijena za jednokratno plaćanje:
1.071,00
Dodaj u košaricu

Snaga
hlađenja

2,5 kW

Snaga
grijanja

3,2 kW

Energetska klasa

A+++

Prikladno za prostor

20-25 m2

TOSHIBA KLIMA UREĐAJ RAS-B13G3KVSG-E/RAS-13J2AVSG-E - optimiziran za grijanje
SHORAI EDGE NEW WHITE INVERTER - komplet mat bijela zidna unutarnja i vanjska jedinica

Šifra: 993688

Automatsko uključivanje
Antialergijski filter
Auto dijagnoza
Automatski režim rada
Eco režim
High power režim
Katehinski filter
Samočišćenje uređaja
Tihi rad
Timer
Wi-Fi upravljanje je uključeno u cijenu
Tvorničko jamstvo: 3 godine
1.134,00
Cijena za jednokratno plaćanje:
1.134,00
Dodaj u košaricu

Snaga
hlađenja

3,5 kW

Snaga
grijanja

4,2 kW

Energetska klasa

A+++

Prikladno za prostor

30-35 m2

5% popusta
uz kod: DAJ5

TOSHIBA KLIMA UREĐAJ RAS-B16J2KVSG-E/RAS-16J2AVSG-E - optimiziran za grijanje

TOSHIBA KLIMA UREĐAJ RAS-B16J2KVSG-E/RAS-16J2AVSG-E - optimiziran za grijanje
SHORAI EDGE INVERTER - komplet mat bijela zidna unutarnja i vanjska jedinica

Šifra: 2383

Automatsko uključivanje
Antialergijski filter
Auto dijagnoza
Automatski režim rada
Eco režim
High power režim
Katehinski filter
Samočišćenje uređaja
Tihi rad
Timer
Wi-Fi upravljanje - može se ugraditi (plaća se posebno)
Tvorničko jamstvo: 3 godine
1.197,00
Cijena za jednokratno plaćanje:
1.197,00
Dodaj u košaricu

Snaga
hlađenja

4,6 kW

Snaga
grijanja

5,5 kW

Energetska klasa

A++

Prikladno za prostor

40-45 m2

5% popusta
uz kod: DAJ5

TOSHIBA KLIMA UREĐAJ RAS-B18E2KVG-E/RAS-18E2AVG-E

TOSHIBA KLIMA UREĐAJ RAS-B18E2KVG-E/RAS-18E2AVG-E
NOVA SEIYA INVERTER - komplet sjajna bijela zidna unutarnja i vanjska jedinica

Šifra: 3327
Moderni kompaktni inverter
Ultra fresh filter
Silent način rada
Novi ekološko plin R32
Wi-Fi upravljanje - može se ugraditi (plaća se posebno)
Tvorničko jamstvo: 3 godine
1.206,00
Cijena za jednokratno plaćanje:
1.206,00
Dodaj u košaricu

Snaga
hlađenja

5,0 kW

Snaga
grijanja

5,4 kW

Energetska klasa

A++

Prikladno za prostor

50-55 m2

TOSHIBA KLIMA UREĐAJ RAS-B10J2FVG-E/RAS-10J2AVSG-E
PODNA / PARAPETNA DC Hybrid Inverter - komplet bijela unutarnja i vanjska jedinica

Šifra: 2473

Varijabilno upravljanje istrujnim otvorima
IAQ sustav filtera (Super Sterilizacijski filter, Super Oxi Deo, perivi filter)
Daljinski upravljač: infracrveni sa sedmodnevnim timerom i pozadinskim osvjetljenjem
Mogućnost upravljanja putem elemenata za upravljanje na samoj jedinici
ECO funkcija
COMFORT SLEEP funkcija
Funkcija 8°C
Wi-Fi upravljanje - može se ugraditi (plaća se posebno)
Tvorničko jamstvo: 3 godine
1.215,00
Cijena za jednokratno plaćanje:
1.215,00
Dodaj u košaricu

Snaga
hlađenja

2,5 kW

Snaga
grijanja

3,2 kW

Energetska klasa

A++

Prikladno za prostor

20-25 m2

TOSHIBA KLIMA UREĐAJ RAS-B13N4KVRG-E/RAS-13J2AVSG-E
HAORI INVERTER - komplet zidna unutarnja i vanjska jedinica

Šifra: 2807

Moderni kompaktni inverter
Novi ekološko plin R32
Plazma ionizator
Ultra pure filter
Prilagodljiv koncept s tkaninom
Wi-Fi upravljanje je uključeno u cijenu
Isporučuje se s dvije navlake od tkanine: svijetlo i tamno siva, šablona za izradu tkanine a još četiri u raznim bojama su dostupne po izboru i posebno se plaćaju
Tvorničko jamstvo: 3 godine
1.233,00
Cijena za jednokratno plaćanje:
1.233,00
Dodaj u košaricu

Snaga
hlađenja

3,5 kW

Snaga
grijanja

4,2 kW

Energetska klasa

A+++

Prikladno za prostor

30-35 m2

5% popusta
uz kod: DAJ5

TOSHIBA KLIMA UREĐAJ RAS-B13G3KVSGB-E/RAS-13J2AVSG-E - optimiziran za grijanje

TOSHIBA KLIMA UREĐAJ RAS-B13G3KVSGB-E/RAS-13J2AVSG-E - optimiziran za grijanje
SHORAI EDGE NEW BLACK INVERTER - komplet mat crna zidna unutarnja i vanjska jedinica

Šifra: 3387

Automatsko uključivanje
Antialergijski filter
Auto dijagnoza
Automatski režim rada
Eco režim
High power režim
Katehinski filter
Samočišćenje uređaja
Tihi rad
Timer
Wi-Fi upravljanje je uključeno u cijenu
Tvorničko jamstvo: 3 godine
1.251,00
Cijena za jednokratno plaćanje:
1.251,00
Dodaj u košaricu

Snaga
hlađenja

3,5 kW

Snaga
grijanja

4,2 kW

Energetska klasa

A+++

Prikladno za prostor

30-35 m2

TOSHIBA KLIMA UREĐAJ RAS-10PKVPG-E/RAS-10PAVPG-E R-32
SUPER DAISEIKAI 9 INVERTER - komplet bijela zidna unutarnja i vanjska jedinica

Šifra: 1298

Super ionizator zraka
Plazma filter
LED pozadinsko osvjetljenje daljinskog
Funkcija 8 stupnjeva C
Wi-Fi upravljanje - može se ugraditi (plaća se posebno)
Tvorničko jamstvo: 3 godine
1.305,00
Cijena za jednokratno plaćanje:
1.305,00
Dodaj u košaricu

Snaga
hlađenja

2,5 kW

Snaga
grijanja

3,2 kW

Energetska klasa

A+++

Prikladno za prostor

25-30 m2

TOSHIBA KLIMA UREĐAJ RAS-B16N4KVRG-E/RAS-16J2AVSG-E
HAORI INVERTER - komplet zidna unutarnja i vanjska jedinica

Šifra: 2808

Moderni kompaktni inverter
Novi ekološko plin R32
Plazma ionizator
Ultra pure filter
Prilagodljiv koncept s tkaninom
Wi-Fi upravljanje je uključeno u cijenu
Isporučuje se s dvije navlake od tkanine: svijetlo i tamno siva, šablona za izradu tkanine a još četiri u raznim bojama su dostupne po izboru i posebno se plaćaju
Tvorničko jamstvo: 3 godine
1.431,00
Cijena za jednokratno plaćanje:
1.431,00
Dodaj u košaricu

Snaga
hlađenja

4,6 kW

Snaga
grijanja

5,5 kW

Energetska klasa

A++

Prikladno za prostor

40-45 m2

TOSHIBA KLIMA UREĐAJ RAS-13PKVPG-E/RAS-13PAVPG-E R-32
SUPER DAISEIKAI 9 INVERTER - komplet sjajna bijela zidna unutarnja i vanjska jedinica

Šifra: 1299

Super ionizator zraka
Plazma filter
LED pozadinsko osvjetljenje daljinskog
Funkcija 8 stupnjeva C
Wi-Fi upravljanje - može se ugraditi (plaća se posebno)
Tvorničko jamstvo: 3 godine
1.449,00
Cijena za jednokratno plaćanje:
1.449,00
Dodaj u košaricu

Snaga
hlađenja

3,5 kW

Snaga
grijanja

4 kW

Energetska klasa

A+++

Prikladno za prostor

30-35 m2

5% popusta
uz kod: DAJ5

TOSHIBA KLIMA UREĐAJ RAS-B24E2KVG-E/RAS-24E2AVG-E

TOSHIBA KLIMA UREĐAJ RAS-B24E2KVG-E/RAS-24E2AVG-E
NOVA SEIYA INVERTER - komplet sjajna bijela zidna unutarnja i vanjska jedinica

Šifra: 3406
Moderni kompaktni inverter
Ultra fresh filter
Silent način rada
Novi ekološko plin R32
Wi-Fi upravljanje - može se ugraditi (plaća se posebno)
Tvorničko jamstvo: 3 godine
1.458,00
Cijena za jednokratno plaćanje:
1.458,00
Dodaj u košaricu

Snaga
hlađenja

6,5 kW

Snaga
grijanja

7 kW

Energetska klasa

A++

Prikladno za prostor

55-60 m2

TOSHIBA KLIMA UREĐAJ RAS-B13J2FVG-E/RAS-13J2AVSG-E
PODNA / PARAPETNA DC Hybrid Inverter - komplet bijela unutarnja i vanjska jedinica

Šifra: 2474

Varijabilno upravljanje istrujnim otvorima
IAQ sustav filtera (Super Sterilizacijski filter, Super Oxi Deo, perivi filter)
Daljinski upravljač: infracrveni sa sedmodnevnim timerom i pozadinskim osvjetljenjem
Mogućnost upravljanja putem elemenata za upravljanje na samoj jedinici
ECO funkcija
COMFORT SLEEP funkcija
Funkcija 8°C
Wi-Fi upravljanje - može se ugraditi (plaća se posebno)
Tvorničko jamstvo: 3 godine
1.494,00
Cijena za jednokratno plaćanje:
1.494,00
Dodaj u košaricu

Snaga
hlađenja

3,5 kW

Snaga
grijanja

4,2 kW

Energetska klasa

A++

Prikladno za prostor

30-35 m2

5% popusta
uz kod: DAJ5

TOSHIBA KLIMA UREĐAJ RAS-B16G3KVSGB-E/RAS-16J2AVSG-E - optimiziran za grijanje

TOSHIBA KLIMA UREĐAJ RAS-B16G3KVSGB-E/RAS-16J2AVSG-E - optimiziran za grijanje
SHORAI EDGE NEW BLACK INVERTER - komplet mat crna zidna unutarnja i vanjska jedinica

Šifra: 3388

Automatsko uključivanje
Antialergijski filter
Auto dijagnoza
Automatski režim rada
Eco režim
High power režim
Katehinski filter
Samočišćenje uređaja
Tihi rad
Timer
Wi-Fi upravljanje je uključeno u cijenu
Tvorničko jamstvo: 3 godine
1.494,00
Cijena za jednokratno plaćanje:
1.494,00
Dodaj u košaricu

Snaga
hlađenja

4,6 kW

Snaga
grijanja

5,5 kW

Energetska klasa

A++

Prikladno za prostor

40-45 m2

TOSHIBA KLIMA UREĐAJ RAS-B18G3KVSG-E/RAS-18J2AVSG-E - optimiziran za grijanje
SHORAI EDGE NEW WHITE INVERTER - komplet mat bijela zidna unutarnja i vanjska jedinica

Šifra: 993689

Automatsko uključivanje
Antialergijski filter
Auto dijagnoza
Automatski režim rada
Eco režim
High power režim
Katehinski filter
Samočišćenje uređaja
Tihi rad
Timer
Wi-Fi upravljanje je uključeno u cijenu
Tvorničko jamstvo: 3 godine
1.557,00
Cijena za jednokratno plaćanje:
1.557,00
Dodaj u košaricu

Snaga
hlađenja

5 kW

Snaga
grijanja

6 kW

Energetska klasa

A++

Prikladno za prostor

50-55 m2

5% popusta
uz kod: DAJ5

TOSHIBA KLIMA UREĐAJ RAS-B18G3KVSGB-E/RAS-18J2AVSG-E - optimiziran za grijanje

TOSHIBA KLIMA UREĐAJ RAS-B18G3KVSGB-E/RAS-18J2AVSG-E - optimiziran za grijanje
SHORAI EDGE NEW BLACK INVERTER - komplet mat crna zidna unutarnja i vanjska jedinica

Šifra: 3389

Automatsko uključivanje
Antialergijski filter
Auto dijagnoza
Automatski režim rada
Eco režim
High power režim
Katehinski filter
Samočišćenje uređaja
Tihi rad
Timer
Putem daljinskog upravljača moguće je podešavati smjer vertikalnih i horizontalnih usmjerivača zraka
Wi-Fi upravljanje je uključeno u cijenu
Tvorničko jamstvo: 3 godine
1.737,00
Cijena za jednokratno plaćanje:
1.737,00
Dodaj u košaricu

Snaga
hlađenja

5 kW

Snaga
grijanja

6 kW

Energetska klasa

A++

Prikladno za prostor

50-55 m2

TOSHIBA KLIMA UREĐAJ RAS-16PKVPG-E/RAS-16PAVPG-E R-32
SUPER DAISEIKAI 9 INVERTER - komplet sjajna bijela zidna unutarnja i vanjska jedinica

Šifra: 1300

Super ionizator zraka
Plazma filter
LED pozadinsko osvjetljenje daljinskog
Funkcija 8 stupnjeva C
Wi-Fi upravljanje - može se ugraditi (plaća se posebno)
Tvorničko jamstvo: 3 godine
1.836,00
Cijena za jednokratno plaćanje:
1.836,00
Dodaj u košaricu

Snaga
hlađenja

4,5 kW

Snaga
grijanja

5,5 kW

Energetska klasa

A+++

Prikladno za prostor

40-45 m2

5% popusta
uz kod: DAJ5

TOSHIBA KLIMA UREĐAJ RAS-B24J2KVSG-E/RAS-24J2AVSG-E - optimiziran za grijanje

TOSHIBA KLIMA UREĐAJ RAS-B24J2KVSG-E/RAS-24J2AVSG-E - optimiziran za grijanje
SHORAI EDGE INVERTER - komplet mat bijela zidna unutarnja i vanjska jedinica

Šifra: 2386

Automatsko uključivanje
Antialergijski filter
Auto dijagnoza
Automatski režim rada
Eco režim
High power režim
Katehinski filter
Samočišćenje uređaja
Tihi rad
Timer
Putem daljinskog upravljača moguće je podešavati smjer vertikalnih i horizontalnih usmjerivača zraka
Wi-Fi upravljanje - može se ugraditi (plaća se posebno)
Tvorničko jamstvo: 3 godine
1.863,00
Cijena za jednokratno plaćanje:
1.863,00
Dodaj u košaricu

Snaga
hlađenja

7 kW

Snaga
grijanja

8 kW

Energetska klasa

A++

Prikladno za prostor

65-70 m2

TOSHIBA KLIMA UREĐAJ RAS-B18J2FVG/RAS-18J2AVSG-E
PODNA / PARAPETNA DC Hybrid Inverter - komplet bijela unutarnja i vanjska jedinica

Šifra: 2480

Varijabilno upravljanje istrujnim otvorima
IAQ sustav filtera (Super Sterilizacijski filter, Super Oxi Deo, perivi filter)
Daljinski upravljač: infracrveni sa sedmodnevnim timerom i pozadinskim osvjetljenjem
Mogućnost upravljanja putem elemenata za upravljanje na samoj jedinici
ECO funkcija
COMFORT SLEEP funkcija
Funkcija 8°C
Wi-Fi upravljanje - može se ugraditi (plaća se posebno)
Tvorničko jamstvo: 3 godine
1.926,00
Cijena za jednokratno plaćanje:
1.926,00
Dodaj u košaricu

Snaga
hlađenja

5 kW

Snaga
grijanja

6 kW

Energetska klasa

A++

Prikladno za prostor

45-50 m2

TOSHIBA KLIMA UREĐAJ RAS-B07E2KVG-E/RAS-07E2AVG-E
NOVA SEIYA INVERTER - komplet sjajna bijela zidna unutarnja i vanjska jedinica

Šifra: 3424
Moderni kompaktni inverter
Ultra fresh filter
Silent način rada
Novi ekološko plin R32
Wi-Fi upravljanje - može se ugraditi (plaća se posebno)
Tvorničko jamstvo: 3 godine
666,00
Cijena za jednokratno plaćanje:
666,00

Snaga
hlađenja

2 kW

Snaga
grijanja

2,5 kW

Energetska klasa

A++

Prikladno za prostor

20 m2

TOSHIBA KLIMA UREĐAJ RAS-B10G3KVSGB-E/RAS-10J2AVSG-E - optimiziran za grijanje
SHORAI EDGE NEW BLACK INVERTER - komplet mat crna zidna unutarnja i vanjska jedinica

Šifra: 3403

Automatsko uključivanje
Antialergijski filter
Auto dijagnoza
Automatski režim rada
Eco režim
High power režim
Katehinski filter
Samočišćenje uređaja
Tihi rad
Timer
Wi-Fi upravljanje je uključeno u cijenu
Tvorničko jamstvo: 3 godine

Snaga
hlađenja

2,5 kW

Snaga
grijanja

3,2 kW

Energetska klasa

A+++

Prikladno za prostor

20-25 m2

TOSHIBA KLIMA UREĐAJ RAS-B18J2KVSG-E/RAS-18J2AVSG-E - optimiziran za grijanje
SHORAI EDGE INVERTER - komplet mat bijela zidna unutarnja i vanjska jedinica

Šifra: 2384

Automatsko uključivanje
Antialergijski filter
Auto dijagnoza
Automatski režim rada
Eco režim
High power režim
Katehinski filter
Samočišćenje uređaja
Tihi rad
Timer
Putem daljinskog upravljača moguće je podešavati smjer vertikalnih i horizontalnih usmjerivača zraka
Wi-Fi upravljanje - može se ugraditi (plaća se posebno)
Tvorničko jamstvo: 3 godine
1.404,00
Cijena za jednokratno plaćanje:
1.404,00

Snaga
hlađenja

5 kW

Snaga
grijanja

6 kW

Energetska klasa

A++

Prikladno za prostor

45-50 m2

TOSHIBA KLIMA UREĐAJ RAS-B22J2KVSG-E/RAS-22J2AVSG-E - optimiziran za grijanje
SHORAI EDGE INVERTER - komplet mat bijela zidna unutarnja i vanjska jedinica

Šifra: 2385

Automatsko uključivanje
Antialergijski filter
Auto dijagnoza
Automatski režim rada
Eco režim
High power režim
Katehinski filter
Samočišćenje uređaja
Tihi rad
Timer
Putem daljinskog upravljača moguće je podešavati smjer vertikalnih i horizontalnih usmjerivača zraka
Wi-Fi upravljanje - može se ugraditi (plaća se posebno)
Tvorničko jamstvo: 3 godine
1.593,00
Cijena za jednokratno plaćanje:
1.593,00

Snaga
hlađenja

6,1 kW

Snaga
grijanja

7 kW

Energetska klasa

A++

Prikladno za prostor

55-60 m2

SIGURNO PLAĆANJE OMOGUĆENO PUTEM

American Express Diners Club International MasterCard Maestro Visa KEKSpay aircash PayCek Mastercard Securecode Verified By Visa WSpay™ - Web Studio payment gateway

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više