Ovlaštena montaža i servis - Klima koncept d.o.o.

 

Ovlaštenu montažu klima uređaja kupljenih na web shopu Klima koncept vršimo na području cijele Hrvatske


Jamstvo na klima uređaje vrijedi pod uvjetom da je ugradnju klima uređaja izvršila tvrtka ili obrt i/ili da je puštanje klima uređaja u rad obavljeno od strane tvrtke ili obrta koji su upisani registar Ministarstva zaštite okoliša i energetike i imaju pravovaljano rješenje Ministarstva zaštite okoliša i energetike za obavljanje djelatnosti prikupljanja, provjere propuštanja, ugradnje i održavanja ili servisiranja rashladnih i klimatizacijskih uređaja i opreme koji sadrže kontrolirane tvari ili fluorirane stakleničke plinove ili o njima ovise, a koji to svojim potpisom i/ili pečatom ovjeravaju na predviđenom mjestu na jamstvenom listu. 
 
Montažu klima uređaja koju kupite u Klima konceptu obavlja naš partner - ovlaštena tvrtka s vašeg područja te na taj način imate osiguranu kvalitetu usluge i podršku u jamstvenom i van jamstvenom roku.
 
Montažu može obaviti i Vaš ovlašteni montažer koji vam treba izdati račun za montažu, ovjeriti jamstveni list i jamčiti za obavljeni posao te pružiti adekvatnu podršku u jamstvenom roku kako biste bili u istoj poziciji kao i kada klimu montira naš partner ovlašteni montažer sa vašeg područja.

Ako od nas naručite montažu, Vaše podatke ćemo proslijediti Ovlaštenom montažeru s Vašeg područja koji će Vas kontaktirati radi dogovora termina montaže i drugih detalja.

Montaža nije uključena u cijenu klima uređaja i plaća se posebno na način da se odgovarajuća montaža ubaci u košaricu a istu možete platiti i montažeru kad montira, u tom slučaju račun za montažu vam izdaje tvrtka koja je klima uređaj i montirala.
 
Po potrebi vršimo izvid situacije na objektu u svrhu davanja ponude odnosno nuđenja odgovarajućeg klima uređaja i dogovora detalja montaže.


Iznimno je važno da montažu klima uređaja obavi firma, ovlašteni zastupnik jer je jedino u tom slučaju osigurano tvorničko jamstvo na uređaj i montažu.

 

Obzirom da montažu klima uređaja vrše isključivo ovlaštene tvrtke i obrti, jamstvo je neupitno a jamstvo na uslugu vrijedi do isteka jamstva na klima uređaj. Duljinu trajanja jamstva za pojedine klima uređaje pogledajte ovdje.

 
Ako montažu odradi naš montažer ili tvrtka koju smo vam mi preporučili u slučaju reklamacije ili kvara potrebno je kontaktirati montažera ili Klima koncept. Serviser će izići na objekt i besplatno popraviti klima uređaja. Popravak u jamstvenom roku za vas je besplatan.
 
Važno: ako sami pronađete montažera, isti je dužan u jamstvenom roku na vaš zahtjev besplatno izići na objekt, utvrditi kvar i po potrebi zamijeniti rezervni dio koji ćemo mu mi osigurati.
U slučaju da vam se vaš montažer ne odazove ili ne zna popraviti klima uređaj možete izgubiti jamstvo. U tom slučaju možete se javiti nama pa ćemo vam poslati našeg servisera kojeg trebate platiti.
 

U cijenu klima uređaja nije uključeno godišnje održavanje i čišćenje klima uređaja. Godišnji servis se obavlja na zahtjev kupca i naplaćuje po cjeniku servisera.

Da bi vrijedilo jamstvo potrebno je da klima uređaj montira ovlašteni montažer i da ovjeri jamstveni list.

Ukoliko montažu obavi osoba koja nije ovlaštena, ista preuzima i odgovornost za eventualne kvarove i neispravnost na uređaju i montaži te u tom slučaju Prodavatelj nije odgovoran za nastalu štetu.

Nadalje, ovlašteni zastupnik sve radove obavlja po pravilu struke sa školovanim instalaterima koji će svaki posao odraditi bezprjekorno.

Na sve radove: montažu, godišnji servis i popravke dajemo jamstvo i podršku.

 
 

Klima koncept kao i svi naši partneri diljem Hrvatske posjeduju sve potrebne dozvole za obavljanje djelatnosti: prikupljanja, provjere propuštanja, ugradnje i servisiranja rashladnih i klimatizacijskih uređaja i opreme te dizalica topline koji sadrže kontrolirane tvari ili fluorirane stakleničke plinove.


 

Rješenje za obavljanje djelatnosti montaže i servisa klima uređaja - pdf     

 
                
 

SIGURNO PLAĆANJE OMOGUĆENO PUTEM

American Express Diners Club International MasterCard Maestro Visa KEKSpay aircash PayCek Mastercard Securecode Verified By Visa WSpay™ - Web Studio payment gateway

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više