Ovlaštena montaža i servis - Klima koncept d.o.o.

Ovlaštena montaža i servis - Klima koncept d.o.o.

 

 

Ovlaštenu montažu klima uređaja kupljenih na web shopu Klima koncept vršimo na području cijele Hrvatske


Montažu obavlja naš partner - ovlaštena tvrtka na vašem području pa tako imate osiguranu kvalitetu usluge i podršku u jamstvenom i van jamstvenom roku a montažu može obaviti i vaš montažer koji vam treba jamčiti za obavljeni posao i pružiti adekvatnu podršku u jamstvenom roku kako biste bili u istoj poziciji kao i kada klimu montira naš partner sa vašeg područja.

Podatke montažera Vam dajemo neposredno po plaćanju klima uređaja ili za Vas ugovaramo montažu.
Montažu možete platiti preko web shopa Klima koncept a možete platiti i montažeru kad montira, u tom slučaju račun za montažu vam izdaje tvrtka koja je klima uređaj i montirala.
 
Po potrebi vršimo besplatan izvid situacije na objektu u svrhu davanja ponude odnosno nuđenja odgovarajućeg klima uređaja i dogovora detalja montaže.

 

Iznimno je važno da montažu klima uređaja obavi firma, ovlašteni zastupnik jer je jedino u tom slučaju osigurano tvorničko jamstvo na uređaj i montažu.


Ukoliko montažu obavi osoba koja nije ovlaštena, ista preuzima i odgovornost za eventualne kvarove i neispravnost na uređaju i montaži te u tom slučaju Prodavatelj nije odgovoran za nastalu štetu.

Nadalje, ovlašteni zastupnik sve radove obavlja po pravilu struke sa školovanim instalaterima koji će svaki posao odraditi bezprijekorno.

Na sve radove: montažu, godišnji servis i popravke dajemo jamstvo i podršku.

 
 

Klima koncept kao i svi naši partneri diljem Hrvatske posjeduju sve potrebne dozvole za obavljanje djelatnosti: prikupljanja, provjere propuštanja, ugradnje i servisiranja rashladnih i klimatizacijskih uređaja i opreme te dizalica topline koji sadrže kontrolirane tvari ili fluorirane stakleničke plinove.


 

Rješenje za obavljanje djelatnosti montaže i servisa klima uređaja - pdf     

 
                
 

SIGURNO PLAĆANJE OMOGUĆENO PUTEM

American Express Diners Club International Discover Dinacard MasterCard Maestro Visa American Express - jamstvo sigurne online kupnje Mastercard Securecode Verified By Visa WSpay™ - Web Studio payment gateway

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se