Jamstvo i PRO jamstvo 7 godina

Cijenjeni kupci:

Za klima uređaje koje mi isporučimo i montiramo dajemo jamstvo kako slijedi:

MITSUBISHI ELECTRIC:   3 godine
DAIKIN:  3 godine
TOSHIBA:  3 godine
FUJITSU:  3 godine
PANASONIC:  3 godine

HITACHI: 3 godine
GREE:  3 godine
SAMSUNG:  3 godine

HAIER: 3 godine
MIDEA:  2 godine
SAMSUNG:  3 godine
AZURI:  3 godine

VIVAX:  3 godine

KOREL:  2 godine
MAXON:  2 godine
OLIMPIA SPLENDID:  2 godine



 
Svi proizvodi u internet trgovini Klima koncept imaju najmanje dvogodišnje jamstvo, koje počinje od dana prodaje uređaja.
 
Jamčimo da navedeni proizvod, koji smo isporučili, nema nedostataka ili grešaka u konstrukciji te da je prikladan za upotrebu.
 
Jamstvo na klima uređaje vrijedi pod uvjetom da je ugradnju klima uređaja izvršila tvrtka ili obrt i/ili da je puštanje klima uređaja u rad obavljeno od strane tvrtke ili obrta koji su upisani registar Ministarstva zaštite okoliša i energetike i imaju pravovaljano rješenje Ministarstva zaštite okoliša i energetike za obavljanje djelatnosti prikupljanja, provjere propuštanja, ugradnje i održavanja ili servisiranja rashladnih i klimatizacijskih uređaja i opreme koji sadrže kontrolirane tvari ili fluorirane stakleničke plinove ili o njima ovise, a koji to svojim potpisom i/ili pečatom ovjeravaju na predviđenom mjestu na jamstvenom listu.


Ukoliko je klima uređaj ugrađen/isprobavan suprotno ovim uvjetima korištenja/prodaje i jamstvenim uvjetima kupac nema pravo na povrat klima uređaja.

 
Klima koncept d.o.o. preuzima obvezu da popravi sve kvarove i nedostatke u jamstvenom roku osim na klima uređajima koje je ugradio ovlašteni montažer kojeg je angažirao kupac. U takvom slučaju montažer koji je klima uređaj ugradio mora preuzeti odgovornost a Klima koncept će pružiti tehničku podršku i po reklamacijskom zapisniku ovlaštenog servisera osigurati rezervne dijelove.
 
Ako u primjerenom roku nije moguće otkloniti kvar, neispravan proizvod zamijenit ćemo novim proizvodom i samo u slučaju kada je klima uređaj ugradio Klima koncept d.o.o. ili ovlašteni montažer, ugovorni partner Klima koncepta.

Kvarovi nastali nepravilnom uporabom, nemarnim odnosom, mehaničkim oštećenjem, strujnim udarom, udarom groma, požarom i slično, izuzeti su od jamstva.

Jamstvo prestaje važiti ukoliko se ustanovi da je proizvod ugrađivala/popravljala neovlaštena osoba/tvrtka.
 
Popravak se obvezujemo izvršiti u roku od 45 dana od dana prijave kvara na mail info@klimakoncept.hr ili primitka proizvoda na servis.
Ako proizvod ne popravimo u tom periodu, obvezujemo se zamijeniti ga novim proizvodom ili sličnim istih karakteristika i mogućnosti uz suglasnost kupca.
Ako popravak traje duže od 10 dana, jamstveni rok se produžuje  za vrijeme koliko je trajao popravak.
 
Jamstveni list, račun i upute za uporabu na hrvatskom jeziku su sastavni dio isporuke uz naručeni proizvod.
Kupac je dužan čuvati jamstveni list i račun za cijelo vrijeme jamstvenog perioda, jer putem tih dokumenata može ostvariti svoja prava.  
 
 
 

 

 

Klima koncept PRO jamstvo - 7 godina

Za klima uređaje koje isporuči i montira Klima koncept d.o.o. na području Splita nudimo Vam produženo jamstvo na klima uređaj i uslugu montaže u ukupnom trajanju od 7 godina uz uvjet obaveznog godišnjeg servisa.

Prvi servis potrebno je obaviti 12 mjeseci nakon montaže.

Produženo jamstvo ima istu snagu kao i tvorničko jamstvo, što znači da Prodavač/montažer daje puno jamstvo na uređaj i uslugu montaže.

Uvjet je da je montažu i servis obavio Klima koncept d.o.o.

Klima koncept ovlašteni partneri u cijeloj Hrvatskoj rade po svojim pravilima te ih je potrebno kontaktirati, provjeriti da li imaju mogučnost produžavanja tvorničkog jamstva i dogovoriti prije montaže.

 
 
 


Hvala na povjerenju! 
Vaš Klima koncept tim. 

SIGURNO PLAĆANJE OMOGUĆENO PUTEM

American Express Diners Club International Discover Dinacard MasterCard Maestro Visa American Express - jamstvo sigurne online kupnje Mastercard Securecode Verified By Visa WSpay™ - Web Studio payment gateway

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se