PANASONIC DIZALICE TOPLINE - TOPLINSKE PUMPE - AQUAREA

PANASONIC DIZALICE TOPLINE - TOPLINSKE PUMPE - AQUAREA
 

Cijenjeni kupci,
nudimo samo opremu, odnosno dizalice topline.
Uslugu montaže dizalica topline ne nudimo.
 
Molimo pošaljite upit za opremu na mail: info@klimakoncept.hr
Dostava plaćene opreme na vašu adresu je besplatna.

 
 

DIZALICE TOPLINE

SVE ŠTO TREBA ZNATI PRIJE INVESTIRANJA - pročitajte koristan blog!

 

Panasonic – vodeći na području grijanja i hlađenja.
S više od 50 godina iskustva i prodajom u više od 120 zemalja diljem svijeta,
Panasonic je jedna od vodećih tvrtki u sektoru grijanja i hlađenja.

 

Tvrtka je vodeća u svijetu po inovacijama s više od 91.539 prijavljenih patenata kojima poboljšava kvalitetu života svojih kupaca. Nadalje, Panasonic je odlučan održati vodeće mjesto na svome tržištu. Tvrtka je proizvela više od 200 milijuna kompresora, a svoje proizvode proizvodi u 294 tvornice diljem svijeta. Možete biti sigurni u iznimno visoku kvalitetu Panasonicovih toplinskih pumpi. Takva težnja k izvrsnosti učinila je Panasonic vodećom tvrtkom na području gotovih rješenja za grijanje i klimatizaciju. Proizvodi pružaju maksimalnu učinkovitost, usklađeni su sa svim standardima za očuvanje okoliša, a zadovoljavaju i najnaprednije građevinske zahtjeve našega vremena.

 

Toplinska pumpa zrak-voda Aquarea za primjenu u stambenim i komercijalnim prostorima

Uz kapacitete od 3 kW do 16 kW, serija toplinskih pumpi Aquarea najveća je takva linija proizvoda na tržištu i zadovoljava sve zahtjeve grijanja i hlađenja. Rješenja su prikladna za novogradnje i projekte preuređenja, ekonomična su i smanjenog utjecaja na okoliš.

 


Panasonicova linija toplinskih pumpi Aquarea omogućuje velike uštede energije zahvaljujući svojoj nevjerojatnoj učinkovitosti čak i na temperaturi od -20 °C.
Toplinske pumpe Panasonic Aquarea projektirala je i proizvela tvrtka Panasonic, a ne druge kompanije.
 
Toplinska pumpa Aquarea sustav je koji stvara savršenu temperaturu i proizvodi toplu vodu na jednostavan i jeftin ekološki osviješten način tako da prenosi toplinu umjesto da je stvara. Nalazi se među tehnologijama navedenima na plavoj karti Međunarodne agencije za energetiku (IEA), 
čiji je cilj do 2050. smanjiti emisije CO2 na polovicu razine emitirane 2005. godine.
 
Aquarea je dio nove generacije sustava za grijanje koji koriste obnovljiv, besplatan izvor energije (zrak) za grijanje ili hlađenje doma te za grijanje vode
· iznimno visoka učinkovitost (COP od 5,08 za monoblok jedinicu od 5 kW)
· linija razvijena za niskoenergetske kuće (počevši od 3 kW)
· rješenje T-CAP idealno je za hladne prostore budući da održava nazivni kapacitet do -15 °C
· jednostavno upravljanje putem pametnog telefona
(koristeći opcijsko sučelje)
· široka paleta učinkovitih spremnika za pohranu potrošne tople vode
 
Aquarea High Performance za niskoenergetske kuće. Od 3 do 16 kW. Naša visokoučinkovita Aquarea HP izvrsno je rješenje za kuću s radijatorima za niske temperature ili podno grijanje. *COP od 5,08 za monoblok od 5 kW.

 

 


Aquarea HT idealna je za adaptaciju. Od 9 do 12 kW. Rješenje Aquarea HT najprikladnije je za kuću s tradicionalnim visokotemperaturnim radijatorima, a može raditi s izlaznim temperaturama vode od 65 °C, čak i pri vanjskim temperaturama do -20 °C.
 

Potrošna topla voda - PTV

S dodatnim bojlerom za toplu vodu Aquarea sustav zagrijava potrošnu toplu vodu uz vrlo male troškove. 
Do -20 °C u načinu grijanja. Toplinske pumpe rade u načinu rada grijanja uz vanjske temperature i do -20 °C.

Rekonstrukcija

Naše toplinske pumpe Aquarea mogu se priključiti na postojeći ili novi kotao za optimalnu udobnost čak i pri vrlo niskim vanjskim temperaturama.

Komplet za solarni sustav

Uz dodatni pribor toplinske pumpe Aquarea mogu se priključiti na fotonaponske solarne ploče i tako osigurati još veću učinkovitost. 

Internetsko upravljanje

nova je generacija sustava koja pruža praktično i jednostavno daljinsko upravljanje klimatizacijskim uređajem ili jedinicom toplinske pumpe internetom s bilo kojeg mjesta jednostavnom upotrebom pametnog telefona sa sustavom Android ili iOS, te tableta ili osobnog računala.

Povezivost

Komunikacijski priključak u unutarnjoj jedinici omogućuje jednostavno povezivanje i upravljanje Panasonicovom toplinskom pumpom do vašeg doma ili sustava upravljanja objektom.

 


Aquarea toplinska pumpa voda-zrak, izvanredna sezonska učinkovitost. Aquarea se odlučno postavila kao ekološki sustav grijanja i klimatizacije čime se nalazi pri samom vrhu energetskih inovacija.

 


Predstavljamo Panasonic Aquarea toplinsku pumpu za zrak

Toplinska pumpa Aquarea za zrak uzima svježi zrak i propušta ga preko spirala ispunjenih rashladnim sredstvom (poput hladnjaka). Zarobljena toplina automatski se prenosi u vodu, koja se time priprema za upotrebu u sustavu za grijanje i za rješavanje svih potreba za potrošnom toplom vodom. Panasonicova najnovija tehnologija tako nudi održivu alternativu sustavima grijanja na loživo ulje, LPG i električnu energiju.

„Zeleno” visokoučinkovito grijanje s Panasonicovim toplinskim pumpama zrak-voda

Panasonicova toplinska pumpa Aquarea omogućuje uštedu pri grijanju i do 80 % u usporedbi s električnim grijačima. Primjerice, sustav Aquarea od 5 kW ima COP koeficijent od 5,08. To je 5,08 više od konvencionalnog sustava za električno grijanje čiji je maksimalni COP 1. Navedeno odgovara uštedi od 80 %*. Potrošnja se može i dodatno smanjiti povezivanjem fotonaponskih solarnih ploča u sustav Aquarea. 

 

 


Zašto toplinske pumpe za zrak? 

· grijanje, hlađenje i potrošna topla voda proizvode se jednim sustavom
· najbolje u pogledu učinkovitosti: čak i pri ekstremnim vanjskim temperaturama
· Ekološki napredno: može se povezati sa solarnim pločama
·  tehnologija koja se prilagođava svakom domu: ekstremno niskim temperaturama, visokim temperaturama, bez obzira na klimatske uvjete
· široka lepeza rješenja: podno grijanje, radijatori i ventilokonvektori
· manji računi za grijanje i manji troškovi održavanja
· smanjite svoj ugljični otisak
· jednostavno se integrira u većinu sustava za grijanje
· energetski učinkovita alternativa sustavima grijanja na loživo ulje, LPG i električnu energiju
· idealno za nekretnine bez pristupa plinovodu
· smještena izvana, ne troši dragocjen stambeni prostor u unutrašnjosti zgrade


Aquarea toplinska pumpa zrak-voda: Inovativno niskoenergetsko rješenje namijenjeno stvaranju veće udobnosti u kući čak i pri ekstremnim vanjskim temperaturama. Omogućuje dostavu topline u radijatore, podno grijanje, ventilokonvektore, kao i proizvodnju potrošne tople vode.
 
 
Više tehničkih podataka pogledajte u katalogu.

 

    PANASONIC DIZALICE TOPLINE - AQUAREA

  
 

Vašim potrebama pristupamo s velikom pažnjom te primjenjujemo višegodišnje iskustvo stečeno na montaži i servisu komercijalnih klimatizacijskih sustava. Naši stručni i ovlašteni tehničari stalnom edukacijom osiguravaju savjetovanje prilikom kupnje i ugradnje vašeg klima uređaja ili sustava uz kvalitetu koja nas stavlja par koraka ispred konkurencije.

 
Ako imate potrebu za ugradnjom ili održanjem dizalice topline Panasonic javite nam se s povjerenjem na telefone: 021 470 232091 504 2215, email: info@klimakoncept.hr
ili pošaljite upit preko kontakt forme.
 

SIGURNO PLAĆANJE OMOGUĆENO PUTEM

American Express Diners Club International Discover Dinacard MasterCard Maestro Visa American Express - jamstvo sigurne online kupnje Mastercard Securecode Verified By Visa WSpay™ - Web Studio payment gateway

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se