MITSUBISHI ELECTRIC DIZALICE TOPLINE - TOPLINSKE PUMPE

MITSUBISHI ELECTRIC DIZALICE TOPLINE - TOPLINSKE PUMPE
 

Cijenjeni kupci,
nudimo samo opremu, odnosno dizalice topline.
Uslugu montaže dizalica topline ne nudimo.
 
Molimo pošaljite upit za opremu na mail: info@klimakoncept.hr
Dostava plaćene opreme na vašu adresu je besplatna.

 
 

DIZALICE TOPLINE

SVE ŠTO TREBA ZNATI PRIJE INVESTIRANJA - pročitajte koristan blog!

 

CJENIK DIZALICA TOPLINE MITSUBISHI ELECTRIC 2019.

 
  • Cijene u cjeniku su informativne maloprodajne sa uključenim PDV-om i vrijede za jednokratno plaćanje na žiro račun.
  • Jamstvo na isporučene uređaje: 3 godine.
  • Rok isporuke: do 15 radnih dana  (provjeriti prije plaćanja)
  • Napomena:  Mitsubishi Electric nema unutarnje jedinice za dizalice topline pa možete kombinirati od drugog proizvođača, npr: GREE
  • Na lageru stalno imamo najnovije modele koji cijenom i oznakama mogu odstupati od onih iz cjenika - molimo da nas kontaktirate za točnu cijenu i model!
 

KATALOG DIZALICA TOPLINE MITSUBISHI ELECTRIC - Hrvatski

 


Umotajte se u udobnost i tišinu ekološki osviještene japanske tehnologije


Ecodan dizalica topline-toplinska pumpa služi za grijanje prostora i opskrbu potrošnom toplom vodom, ostvarujući veću udobnost i uštedu energije.

"Ecodan" - ekonomični, ekološki osviješteni sustav grijanja nove generacije.
Ecodan dizalica topline visoke učinkovitosti uzima toplinu iz vanjskog zraka, obnovljivog izvora energije, i na taj način štedi energiju i čuva okoliš. Opremljen naprednom inverter tehnologijom, precizna kontrola temperature osigurava udobno grijanje, uz uštedu prostora. Kompaktne unutarnje jedinice su jednostavne za ugradnju, a uz uštedu energije i visoku udobnost Ecodan sustav grijanja dolazi u središte pozornosti. 
 

Izvrsna učinkovitost grijanja, čak i pri niskim vanjskim temperaturama! 


 
Unutarnje jedinice
Nova "sve u jednom" kompaktne unutarnje jedinice
"Sve u jednom": ugrađene su ključne funkcionalne komponente
 

MELCloud (WiFi sučelje) za ECODAN

MELCloud je novo Cloud-based rješenje za upravljanje ECODAN sustavom, lokalno ili globalno pomoću računala, tableta ili smartphone-a preko interneta. Podešavanje i daljinsko upravljanje Vašeg ECODAN sustava grijanja putem MELCloud sučelja je jednostavno i lako razumljivo. Sve što Vam je potrebno je bežično računalno povezivanje u Vašem domu ili zgradi u kojoj je ugrađen ECODAN i internetska veze na Vašem mobitelu ili fiksnom priključku. Da biste postavili sustav, ruter i ECODAN WiFi sučelje moraju biti spojeni, što se jednostavno i brzo postiže pomoću WPS tipke koji se nalazi na većini rutera.   
ECODAN možete kontrolirati i provjeravati putem MELCloud sučelja bilo gdje gdje je dostupna internetska mreža.
To znači da zahvaljujući MELCloud sučelju, ECODAN možete koristiti mnogo jednostavnije i praktičnije. 
 
MELClud za brzo, jednostavno daljinsko upravljanje i nadgledanje Vašeg ECODAN-a


 Jednostavna ugradnja i minimalno održavanje
• Kompaktni hidraulički modul sa ugrađenim spremnikom vode: visine samo 1600mm 
• Kompaktni hidraulički modul:  tlocrtnih dimenzija samo 600x600mm
• Jednostavno servisiranje: odgovarajući dijelovi smješteni su na prednjem dijelu uređaja radi jednostavnijeg održavanja
• Jednostavan transport: ručke pričvršćene i sa prednje  i sa stražnje strane (hidraulički modul sa ugrađenim spremnikom vode)
 
Visoka učinkovitost za pripremu potrošne tople vode
Vanjski pločasti izmjenjivač topline - veće energetske uštede zahvaljujući jedinstvenoj i inovativnoj ECODAN tehnologiji


Uštedite energiju tijekom pripreme potrošne tople vode
Zahvaljujući vanjskom izmjenjivaču topline, ECODAN daje višu učinkovitost potrošne tople vode. U usporedbi sa prethodnim modelima, učinkovitost ponovnog punjenja potrošne tople vode se poboljšala za otprilike 17%, smanjujući time troškove rada. 
 
Izbjegnite gubitak performansi zbog nastanka kamenca
Hvatač kamenca je ugrađen poslije pločastog izmjenjivača topline kako bi uhvatio čestice kalcija, što osigurava visoku učinkovitost vanjskog pločastog izmjenjivača topline. (Smanjenje od samo 3% tijekom 15 godina).


Manja težina
U usporedbi sa prethodnim modelom, hidraulički modul sa ugrađenim spremnikom vode je lakši i do 15kg* zahvaljujući zavojnici ugrađenoj u spremnik koja je uklonjena i zamijenjen sa mnogo lakšim pločastim izmjenjivačem topline.
 


Više tehničkih podataka pogledajte u katalogu.


 

   MITSUBISHI ELECTRIC DIZALICE TOPLINE ZRAK-VODA

 

 


 

 
Vašim potrebama pristupamo s velikom pažnjom te primjenjujemo višegodišnje iskustvo stečeno na montaži i servisu komercijalnih klimatizacijskih sustava. Naši stručni i ovlašteni tehničari stalnom edukacijom osiguravaju savjetovanje prilikom kupnje i ugradnje vašeg klima uređaja ili sustava uz kvalitetu koja nas stavlja par koraka ispred konkurencije.
 
Ako imate potrebu za ugradnjom ili održanjem dizalice topline Mitsubishi electric javite nam se s povjerenjem na telefone: 021 470 232091 504 2215, email: info@klimakoncept.hr
ili pošaljite upit preko kontakt forme.


SIGURNO PLAĆANJE OMOGUĆENO PUTEM

American Express Diners Club International Discover Dinacard MasterCard Maestro Visa American Express - jamstvo sigurne online kupnje Mastercard Securecode Verified By Visa WSpay™ - Web Studio payment gateway

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se