DAIKIN DIZALICE TOPLINE - TOPLINSKE PUMPE

DAIKIN DIZALICE TOPLINE - TOPLINSKE PUMPE
 
 
Cijenjeni kupci,

nudimo vam ovlaštenu prodaju, montažu i servis Daikin dizalica topline i VRV sustava. Opremamo rezidencijalne, komercijalne, tehničke i industrijske objekte.

 

Daikin paleta zrakom hlađenih 
rashladnih uređaja 

Daikin zrakom hlađeni scroll rashladni uređaji namijenjeni su za male i velike učine grijanja i hlađenja. Široka paleta rashladnih uređaja odgovara svakom klimatizacijskom sustavu zgrade i potrebama u procesu hlađenja. Zrakom hlađeni rashladni uređaji dostupni su u različitim verzijama:

Mini rashladni uređaji

Daikin mini rashladni uređaji opremljeni su inverterskim swing ili scroll kompresorom koji osigurava rad bez poteškoća, veću pouzdanost i energetski učinkovit rad s niskim razinama buke i vodećim ESSER-om u klasi. Savršeno za stambene i jednostavne komercijalne primjene.

Zrakom hlađeni rashladni uređaji sa scroll kompresorom

Daikin scroll rashladni uređaji namijenjeni su za male i srednje učine grijanja i hlađenja. Široka paleta odgovara svakom klimatizacijskom sustavu zgrade i potrebama u procesu hlađenja.

Zrakom hlađeni rashladni uređaji s vijčanim kompresorom

Proizvedeni za velike učine, Daikin rashladni uređaji s vijčanim kompresorom osiguravaju neusporedivu pouzdanost i učinkovitost, u primjenama komfornog i procesnog hlađenja. Opremljeni s inverterom osiguravaju visoku učinkovitost kod djelomičnog opterećenja.
 

 


Zašto odabrati Daikin zrakom 
hlađene rashladne uređaje?

Široka paleta proizvoda

Zahvaljujući širokom rasponu proizvoda za srednje i velike objekte, možete odabrati vama optimalan model.

Fleksibilnost u instalaciji

Daikin nudi rješenja za široki raspon primjena industrijske i komforne klimatizacije, za sve uvjete i zahtjeve hlađenja ili grijanja.

Uštede u energiji i troškovima

Korištenjem najnovije tehnologije, Daikin je postao predvodnik u industriji na području energetske učinkovitosti, te uštedi energije za izvanrednu uštedu pogonskih troškova.

Fleksibilnost opcija

Više jedinstvenih opcija dostupno je za prilagođavanje rashladnog uređaja specifičnim potrebama zgrade.
 
 
 
 

Više tehničkih podataka pogledajte u katalogu.

 

   DAIKIN NISKOTEMPERATURNE DIZALICE TOPLINE

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 

 
 
   

Vašim potrebama pristupamo s velikom pažnjom te primjenjujemo višegodišnje iskustvo stečeno na montaži i servisu komercijalnih klimatizacijskih sustava. Naši stručni i ovlašteni tehničari stalnom edukacijom osiguravaju savjetovanje prilikom kupnje i ugradnje vašeg klima uređaja ili sustava uz kvalitetu koja nas stavlja par koraka ispred konkurencije.

 
Ako imate potrebu za ugradnjom ili održanjem dizalice topline Daikin javite nam se s povjerenjem na telefone: 021 470 232091 504 2215, email: info@klimakoncept.hr
ili pošaljite upit preko kontakt forme.
 

 
 

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se