Prednosti online kupnje

Kupujete iz svojega naslonjača

 
 

S obzirom da je internet dostupan gotovo svim stanovnicima zemaljske kugle, online kupnja je sve popularniji oblik kupovine diljem svijeta. Te kao takva ima niz prednosti u odnosu na klasičnu kupovinu u trgovinama. Neke od njih su dole nabrojene.Kupujete iz svojega naslonjača:

Puno je jednostavnije kupovati iz naslonjača u udobnosti svoga doma nego se gužvati na parkiralištima i dućanima dok pokušavate doći do proizvoda koje želite. Štedite vrijeme i novac. Mnogi ljudi, kako pokazuju istraživanja, prilikom kupnje u trgovačkim centrima potroše više novca od planiranog, ali i bogatoj ponudi na policama kojoj je nemoguće odoljeti.

Kod online kupnje to se ne događa i kupac ima mogućnost stalno nadzirati svoje troškove. Prednost je i to što kupljena roba dolazi izravno na vaša vrata i to uredno posložena u kutije. Uz to, online kupovina ne zahtjeva potrošnju goriva što nije nebitna stavka u ovim kriznim vremenima.


Kupujte od svagdje:

Web trgovine za razliku od maloprodajnih poslovnica nemaju radno vrijeme te su otvorene doslovno 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu i 365 dana u godini bez obzira bio praznik ili neradni dan. Današnji način života je dosta ubrzan i često ne stignemo do trgovine nešto kupiti bilo da smo na poslu, u školi, na fakultetu, u prometu ili jednostavno doma te je tu velika prednost online kupnje jer u par klikova obavimo kupnju gdje god se nalazili.


Kupujte bez stresa:

Online kupnju obavite iz topline svojeg doma, ureda, parka, odnosno od bilo kuda gdje imate dostupan pristup internetu, sa svojeg osobnog računala, tableta ili pametnog telefona u Vama ugodnom ambijentu. Ne morate ići u gužvu, voziti se po gustim prometnicama, gubiti vrijeme tražeći slobodno parkirno mjesto ili tražiti proizvode po policama raznih trgovina te na kraju nezadovoljni otići doma praznih ruku zbog toga što niste našli traženi proizvod. Sve je na jednom mjestu bez obzira na lokaciju.

Često smo svjedoci da u trgovini nema baš onog artikla kojeg Vi želite kupiti. To se događa iz razloga što je često skladište fizički udaljeno od same poslovnice ili poslovnica nema kapacitet da izloži apsolutno sve proizvode koje ima u ponudi. Da bi to izbjegli jednostavno kupujte online gdje imate sve proizvode sa detaljnim opisom i specifikacijama nadohvat ruke na jednostavan način.

Često se dogodi da određenog  proizvoda koji tražite nema u vašoj sredini ili je izvan grada u kojem se nalazite, te tada imate komplikacije s naručivanjem proizvoda, polaganjem avansa i čekanjem ili jednostavno ostanete praznih ruku jer je proizvod nemoguće naručiti. Online trgovina ima sve proizvode transparentno izložene sa dostupnosti i rokom isporuke bez obzira na lokaciju gdje se nalazite te Vam je potrebno samo u par klikova obaviti kupnju.


Kupujte jednostavno i brzo

Plaćanje odabranih proizvoda putem web shopa nikad nije bilo jednostavnije. Bilo da plaćate kreditnom karticom, internet bankarstvom, mobilnim bankarstvom ili pouzećem kada Vam dostavljač donese naručene proizvode. Nema odlaženja u poštu ili banku, nema redova i stajanja na blagajni, nema kompliciranih procedura. Sve je maksimalno pojednostavljeno i pristupačno kupcu. 

Kupujte sigurno 

Sva pravila koja vrijede kod standardne kupovine u maloprodajnim trgovinama vrijede i kod online kupovine, te su određena zakonom o zaštiti potrošača. Bilo da želite ostvariti garanciju, povrat robe, reklamaciju proizvoda ili nešto drugo prava su ista kao da ste fizički bili u trgovini. Sve kartične transakcije zaštićene su posebnim protokolima od davatelja usluga te ne postoji mogućnost prevare ili curenja Vaših podataka trećoj strani.


Očekujte brzu dostavu:

Sve narudžbe se obrađuju isti dan te se s posebnom pažnjom pakiraju i šalju na Vašu adresu. Paketi unutar granica RH stižu unutar tri radna dana (osim za područja s posebnim režimom dostave što uključuje otoke i Dubrovačko područje). Na zahtjev možete dobiti broj za praćenje kako bi bili sigurni gdje se nalazi Vaš paket.

Očekujte najbolje i najaktualnije ponude. Budite u toku sa akcijama, ne propustite da Vam pobjegne željeni artikl. Akcije i proizvodi na sezonskim sniženjima su uvijek dobar razlog za kupovinu. Odlazeći fizički u maloprodajnu trgovinu riskirate da proizvod koji želite bude rasprodan prije nego stignete tamo. Kako bi to izbjegli kupujte online i tako budite sigurni da ćete kupiti akcijski proizvod na vrijeme. U online trgovini cijene su uvijek točne i aktualne za proizvode koji su dostupni u tom trenutku, što Vam omogućuje potpunu sigurnost i kontrolu prilikom planiranja kupovine.

 
 

Hvala na povjerenju! 
Vaš Klima koncept tim. 

SIGURNO PLAĆANJE OMOGUĆENO PUTEM

American Express Diners Club International MasterCard Maestro Visa KEKSpay aircash PayCek Mastercard Securecode Verified By Visa WSpay™ - Web Studio payment gateway

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više