Prodaja i montaža klima uređaja na području cijele Hrvatske


 
 
KLIMA KONCEPT d.o.o. -  tvrtka za prodaju, montažu i servis klima uređaja na području cijele Hrvatske.
Ovlašteni smo zastupnik za prodaju, montažu i servis klima uređaja i opreme:

Naš web shop: www.klimakoncept.hr je najveći i najkompletniji specijalizirani web shop klima uređaja u Hrvatskoj. 
 
Preko web shopa možete kupiti klima uređaj bez montaže sa besplatnom isporukom na kućnu adresu ili sa montažom koju također možete platiti putem web shopa.

 
 
Nakon narudžbe ili plaćanja klima uređaja preko web shopa, klimu vam besplatnom dostavom šaljemo na kućnu adresu u roku 2 do 7 radna dana.

Montažu obavlja naš partner - ovlaštena tvrtka na vašem području i tako imate osiguranu kvalitetu usluge i podršku u jamstvenom i van jamstvenom roku a montažu može obaviti i vaš montažer.

 

 
Ako kupite klimu na web shopu www.klimakoncept.hr a montažu obavi vaš montažer, u tom slučaju Klima koncept Vam daje prodajno jamstvo i odgovara za uređaj na način da osigurava isporuku rezervnih dijelova u jamstvenom roku.

Montažer koji je montirao klima uređaj odgovara za svoj rad i eventualne kvarove koji mogu nastati uslijed loše montaže. U slučaju kvara u jamstvenom roku, montažer ima obavezu besplatno dijagnosticirati kvar i zamijeniti neispravni dio koji će mu osigurati firma koja je prodala klima uređaj.
Dakle, u ovom slučaju kada klima uređaj ugrađuje drugi montažer-firma prodavatelj nema obavezu izlaziti na objekt već samo osigurati potrebne rezervne dijelove.

Iz navedenog razloga kako bi bili potpuno sigurni u slučaju kvara u jamstvenom roku preporučamo Vam da montažu ako je moguće obavi ovlaštena tvrtka kod koje kupite klima uređaj ili druga ovlaštena tvrtka na Vašem području.

 

 
Osim prodaje navedenih klima uređaja, za naše kupce vršimo i usluge izlaska na teren te pregleda konkretnih objekata, izradu ponuda i izvođenje radova sa isporukom kompletne instalacijske i klimatizacijske opreme.

Kao kvalitetan tim sa bogatim znanjem i dugogodišnjem iskustvom, svojim asortimanom možemo zadovoljiti potrebe kako privatnih tako i poslovnih objekata, te Vam garantirati vrhunsku uslugu montaže i servisa individualnim i profesionalnim pristupom.

 
 
 

 

Pogledajte našu ponudu klima uređaja za klimatizaciju stambenih i manjih poslovnih prostora.

 

Ponuda klima uređaja po snazi:

klima uređaji snage do 2 kW
klima uređaji snage 2,5 kW
klima uređaji snage 3,5
klima uređaji snage 4 do 5 kW
klima uređaji snage 5 do 6 kW
klima uređaji snage 6 do 7 kW
klima uređaji snage 7 do 8 kW
klima uređaji snage 8 do 10 kW

 

Ponuda klima uređaja prema površini prostora koji se klimatizira:

klima uređaji za prostor površine do 20 m2
klima uređaji za prostor površine 20 do 25 m2
klima uređaji za prostor površine 25 do 30 m2
klima uređaji za prostor površine 30 do 35 m2
klima uređaji za prostor površine 35 do 40 m2
klima uređaji za prostor površine 40 do 45 m2
klima uređaji za prostor površine 45 do 50 m2
klima uređaji za prostor površine 50 do 55 m2
klima uređaji za prostor površine 55 do 60 m2
klima uređaji za prostor površine 60 do 65 m2
klima uređaji za prostor površine 65 do 70 m2

 

 
Vašim potrebama pristupamo s velikom pažnjom te primjenjujemo višegodišnje iskustvo stečeno na montaži i servisu klima uređaja i klimatizacijskih sustava. Naši stručni i ovlašteni tehničari stalnom edukacijom osiguravaju savjetovanje prilikom kupnje i ugradnje vašeg klima uređaja ili sustava uz kvalitetu koja nas stavlja par koraka ispred konkurencije.
 
Ako imate potrebu za ugradnjom ili održanjem klima uređaja javite nam se s povjerenjem na telefone: 021 470 232091 4466 880, email: info@klimakoncept.hr
ili pošaljite upit preko kontakt forme.

Vaš Klima koncept tim. 

SIGURNO PLAĆANJE OMOGUĆENO PUTEM

American Express Diners Club International MasterCard Maestro Visa KEKSpay aircash PayCek Mastercard Securecode Verified By Visa WSpay™ - Web Studio payment gateway

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više