JAMSTVO: 3 god.

Snaga
hlađenja

2,5 kW

Snaga
grijanja

3,4 kW

Energetska klasa

A+++

Prikladno za prostor

25-30 m2

PANASONIC KLIMA UREĐAJ KIT-Z25ZKE

ETHEREA INVERTER+ - komplet mat bijela zidna unutarnja i vanjska jedinica

5% popusta
uz kod: DAJ5

Šifra: 2817


KUPON KOD VRIJEDI DO: 30.4.2024.

Zidna unutarnja i vanjska jedinica
Učinak hlađenja: 2,5kW (0,85-3,50) kW
Učinak grijanja: 3,4kW (0,80-4,80) kW
Prikladno za prostor: do 30m2
Energetska klasa: A+++
WI-FI upravljanje je integrirano i uključeno u cijenu
Preporuka za primarno grijanje na vrlo niskim vanjskim temperaturama!
Tvorničko jamstvo: 3 godine


PROIZVOD JE DOSTUPAN.

Besplatna dostava za narudžbe iznad 200 €

Cijena za jednokratno plaćanje:
1.134,00 
Pregled vrsta plaćanja
Cijena za jednokratno plaćanje: 1.134,00 €
Cijena za kartice 2-12 rate: 1.197,00 €
Cijena za kartice 13-24 rate: 1.260,00 €
Dodaj u košaricu
Pošalji upit
Kupite uz proizvod:

PANASONIC KLIMA UREĐAJ 
ETHEREA INVERTER - komplet zidna unutarnja i vanjska jedinica

 
 
Etherea s nanoe™ X tehnologijom
Pametno rješenje za održavanje čistoće, udobnosti i gostoljubivosti vašeg doma
Pametna, nova Etherea dolazi s tehnologijom nanoe™ X s prednostima hidroksilnih radikala. S naprednim opcijama upravljanja, performansama koje su vodeće u klasi, elegantnim dizajnom i inteligentnim značajkama, Etherea je dizajnirana da vaš dom učini udobnim, čistim i idealnim mjestom za boravak.
Tehnologija zrak-zrak omogućuje visoko energetski učinkovito rješenje kako bi se osiguralo optimalno korištenje tijekom cijele godine, pružajući grijanje i hlađenje za mnogo manji utjecaj na okoliš.
 


 

Elegantan dizajn za optimalne performanse 
Panasonic je pomno dizajnirao novu Ethereu za elegantno i elegantno rješenje koje će se uklopiti u svaki interijer. Njegov elegantni monolitni dizajn je robustan i omogućuje klima uređaj visokih performansi, s velikim područjem ispuštanja zraka za optimizaciju rada. 
 

 

Unutrašnje čišćenje i sušenje unutarnje jedinice s nanoe™ X
Operacija unutarnjeg čišćenja služi za čišćenje unutrašnjosti unutarnje jedinice. Koristi nanoe™ X tehnologiju koja može inhibirati određene bakterije, viruse i plijesan na filtru, isparivaču i izlazu zraka do 99%.
Novi ventilator s poprečnim protokom presvučen je kako bi se spriječilo nakupljanje prašine na njegovim površinama i može biti učinkovit protiv određenih bakterija i plijesni.
 
 
 

nanoe™ X: Poboljšana zaštita 24/7
Čisti vaš zrak, tako da unutarnje okruženje može biti čišće i ugodnije mjesto za boravak cijeli dan. nanoe™ X radi zajedno s funkcijom grijanja ili hlađenja kada ste kod kuće i može raditi samostalno kada ste odsutni. Dajte klima-uređaju snagu da poveća zaštitu kod kuće s tehnologijom nanoe™ X i praktičnom kontrolom putem aplikacije Panasonic Comfort Cloud.

Čisti zrak kada ste odsutni
Ostavite nanoe™ način rada UKLJUČENIM kako biste spriječili određene zagađivače i dezodorirali prije nego se vratite kući.

Poboljšava vaše okruženje kada ste kod kuće
Uživajte u čišćem i udobnom prostoru s voljenima.

 
 

Vrhunska udobnost i visoka energetska učinkovitost
 
 

Elegantan dizajn s daljinskim upravljačem jednostavnim za korištenje 
Daljinski upravljač jednostavan za korištenje ima ergonomski dizajn sa suženim stražnjim kućištem za najudobnije držanje. Intuitivni dizajn novog upravljača omogućuje jednostavno rukovanje s pet tipki za brzi pristup za praktičnu upotrebu. Kontroler također ima minimalistički dizajn s rjeđe korištenim tipkama skrivenim ispod kliznog poklopca.

Visoko energetski učinkovit za sve vaše potrebe 
Ako zahtjevi za klimatizacijom premašuju opseg jedne prostorije, Panasonic nudi širok raspon mogućnosti s multi split rješenjem. 
Multi split rješenje nudi visoku fleksibilnost jer se 2 do 5 unutarnjih jedinica može spojiti na jednu vanjsku jedinicu. Širok raspon kompatibilnih unutarnjih jedinica uključuje Etherea i TZ zidne jedinice, podnu konzolu i kanalsku jedinicu.

R32 rashladno sredstvo ekološki prihvatljivo
R32, inovativno rashladno sredstvo na sve moguće zamislive načine: lako se postavlja, au usporedbi s većinom drugih rashladnih sredstava ima mnogo manji utjecaj na okoliš i štedi energiju.

Donošenje prirodne ravnoteže u zatvorenom prostoru 
nanoe™ X, tehnologija s prednostima hidroksilnih radikala.
U prirodi obilni, hidroksilni radikali (poznati i kao OH radikali) imaju sposobnost inhibiranja zagađivača, određenih virusa i bakterija za čišćenje i dezodoriranje.
nanoe™ X tehnologija može unijeti ove nevjerojatne prednosti u zatvorene prostore tako da tvrde površine, mekani namještaj i unutarnje okruženje mogu biti čišće i ugodnije mjesto za boravak, bilo kod kuće, na poslu ili u posjeti hotelima, trgovinama, restoranima itd.
 

 

Gdje se koristi nanoe™ X tehnologija? 
Takva se tehnologija može pronaći u različitim primjenama za čišćenje zraka i površina, unutar vlakova, dizala, automobila, kućanskih aparata i osobne ljepote... kao i u klimatizaciji. Panasonic Heating & Cooling Solutions uključuje nanoe™ tehnologiju u širok raspon opreme za stambene primjene kao i za komercijalne prostore i to je rješenje koje ne zahtijeva filtere ili održavanje i može raditi neovisno o grijanju ili hlađenju.
 

 

Po čemu je nanoe™ X jedinstven?
nanoe™ X inhibira bakterije i viruse, plijesni, alergene, pelud i opasne tvari, kao i dezodorans. Prodire čak i u čvrsto tkane tkanine, uključujući zavjese, rolete, tepihe i namještaj, dopire do zagađivača na tvrdim površinama i pomaže u čišćenju zraka koji udišemo.
 

 

Zakažite svoju rutinu pomoću prilagođene naredbe
S rutinskom funkcijom možete prilagoditi glasovne naredbe i kontrolirati više uređaja kojima se upravlja glasom, uključujući naše mrežne klima uređaje koji će vam pomoći u vašoj personaliziranoj rutini.
 

 

Jednostavno kontrolirajte i pristupajte svim značajkama daljinskog upravljanja bilo kada i bilo gdje.
Aplikacija Panasonic Comfort Cloud omogućuje vam praktično upravljanje i praćenje više klimatizacijskih jedinica za domove sa samo jednog mobilnog uređaja. Također, moguće je praćenje energije što daje priliku naučiti kako još više smanjiti operativne troškove.
 

 
 
 
Kako se povezati s aplikacijom Panasonic Comfort Cloud
Postoje 4 različita načina povezivanja, ovisno o verziji bežičnog LAN uređaja na vašoj unutarnjoj jedinici. Pratite video koji odgovara vašoj vrsti uređaja, inače nećete moći ispravno izvršiti podešavanje. 


1. Modeli s naprednim ugrađenim Wi-Fi-jem: unutarnja jedinica je zidnog tipa i ima naljepnicu na prednjoj ploči s 2 QR koda ILI postoji QR kod unutar prednje ploče

2. Modeli sa standardnim ugrađenim Wi-Fi-jem: unutarnja jedinica je zidnog tipa i ima naljepnicu na prednjoj ploči s 1 QR kodom ILI NEMA QR koda unutar prednje ploče

3. Modeli s opcijskim Wi-Fi adapterom CZ-TACG1: unutarnja jedinica je zidnog tipa i na nju je spojen opcijski Wi-Fi adapter

4. Modeli sa žičanim daljinskim upravljačem CZ-RTC6BLW s Wi-Fi

 

 

Kontrola glasa. Riječi čine više od djela
 
 

Putem aplikacije Comfort Cloud, klima uređaj se također može povezati s nekim od vodećih glasovnih asistenata na tržištu kako bi se dodatno optimizirao standard klimatizacije bez potrebe za mrdanjem prsta.


Više o upravljanju glasom

* Google, Android, Google Play i Google Home zaštitni su znakovi tvrtke Google LLC. Amazon, Alexa i svi srodni logotipi zaštitni su znakovi Amazon.com, Inc. ili njegovih podružnica. Dostupnost usluga glasovnog pomoćnika razlikuje se ovisno o zemlji i jeziku. 



Pogledajte našu kompletnu ponudu mono-split klima uređaja:

Ponuda klima uređaja po snazi:

klima uređaji snage 2,5 kW
klima uređaji snage 3,5
klima uređaji snage 4 do 5 kW
klima uređaji snage 5 do 6 kW
klima uređaji snage 6 do 7 kW
klima uređaji snage 7 do 8 kW
klima uređaji snage 8 do 10 kW

 

Ponuda klima uređaja prema površini prostora koji se klimatizira:

klima uređaji za prostor površine do 20 m2
klima uređaji za prostor površine 20 do 25 m2
klima uređaji za prostor površine 25 do 30 m2
klima uređaji za prostor površine 30 do 35 m2
klima uređaji za prostor površine 35 do 40 m2
klima uređaji za prostor površine 40 do 45 m2
klima uređaji za prostor površine 45 do 50 m2
klima uređaji za prostor površine 50 do 55 m2
klima uređaji za prostor površine 55 do 60 m2
klima uređaji za prostor površine 60 do 65 m2
klima uređaji za prostor površine 65 do 70 m2



 

Kompletna ponuda vrhunskih Japanskih klima uređaja na jednom mjestu

 

Multi split klima uređaji - više unutarnjih jedinica na jednu vanjsku jedinicu

 

Klima uređaji na akciji

 

Cjenik montaže klima uređaja




Vašim potrebama pristupamo s velikom pažnjom te primjenjujemo višegodišnje iskustvo stečeno na montaži i servisu klima uređaja i klimatizacijskih sustava. Naši stručni i ovlašteni tehničari stalnom edukacijom osiguravaju savjetovanje prilikom kupnje i ovlaštenu ugradnju vašeg klima uređaja ili sustava uz kvalitetu koja nas stavlja par koraka ispred konkurencije.
 
Ako imate potrebu za ugradnjom ili održanjem klima uređaja javite nam se s povjerenjem na telefone: 021 470 232091 504 2215, email: info@klimakoncept.hr
ili pošaljite upit preko kontakt forme.

 
Vaš Klima koncept tim. 
 

 
Unutarnja  jedinica zidne izvedbe Etherea s maskom, opremljena ventilatorom, trobrzinskim elektromotorom, izmjenjivačem topline s direktnom ekspazijom freona, te svim potrebnim elementima za zaštitu, kontrolu i regulaciju uređaja i temperature. Jednica ima mogućnost WiFi komunikacije ili spajanja kontaktnog komunikacijskog modula za upravljanje i komunikaciju. Kompatibilna s Google Assistant i Amazon Alexa. Jedinica opremljena Nanoe X ionizirajućim filtrom za neutralizaciju bakterija, plijesni i virusa u zraku, unutar filtra i na površinama.  Boja mat bijela.
Proizvod Panasonic tip: CS-Z25ZKEW  

Protok zraka h/g: 12,4/13,0 m3/min
"Nivo zvučnog tlaka: hlađenje: 39 / 25 / 19 dBA
*1 m ispred jedinice, 0,8 m ispod jedinice"
Nivo zvučnog tlaka: grijanje: 39 / 27 / 19 dBA
dimenzije: 870 x 229 mm ; h = 295 mm
težina: 10 kg
uključivo dodatni pribor:
- nanoe X sustav pročišćavanja zraka
- ugrađen Wifi modul
- priprema za karticu sa ulazno/izlaznim signalima
- infracrveni daljinski upravljač sa 7-dnevnim timerom i satom


Vanjska jedinica split sustava, namjenjena za vanjsku montažu - zaštićena od vremenskih utjecaja, s ugrađenim inverter kompresorom,  zrakom hlađenim kondenzatorom i svim potrebnim elementima za zaštitu, kontrolu i regulaciju uređaja i funkcionalni rad. Rashladni medij R32. 
Proizvod Panasonic tip: CU-Z25ZKE

Qh = 2,50 kW (0,85-3,50)
N = 0,51  (0,17-0,9) kW    /   230 V - 50 Hz
SEER = 9,50 A+++
Qg = 3,4 kW (0,80-4,80)
Pdesign kod -7°C = 2,8 kW
N = 0,7 (0,16-1,18) kW    /   230 V - 50 Hz
SCOP = 5,20 A+++
Preporučeni kabel međuveze: 4x1,5 mm2
Protok zraka h/g: 28,7 / 26,5 m3/min
Nivo zvučnog tlaka: hlađenje: 46 dBA
Nivo zvučnog tlaka: grijanje: 47 dBA
Dimenzije: 780 x 289 mm ; h = 542 mm
Težina: 27 kg
Maksimalna duljina razvoda: 3 do 15 m od čega visinski do 15 m.
Priključak R32: tekuća faza: 6,35 mm
Priključak R32: plinovita faza: 9,52 mm
Radno područje: hlađenje: od -10 do 43°C
Radno područje: grijanje: od -20 do 24°C


MONTAŽA MONO-SPLIT KLIMA UREĐAJA jedne unutarnje i jedne vanjske jedinice

 

  • Na web shopu Klima koncept montaža nije uključena u cijenu klima uređaja.
  • Ovlaštenu montažu klima uređaja obavljamo na području cijele Hrvatske.
  • Ako želite ovlaštenu montažu dodajte je u košaricu i platite zajedno sa klima uređajem ili u drugom koraku online narudžbe potvrdite da trebate ovlaštenu montažu a u tom slučaju montažu plaćate montažeru.
  • Nakon plaćanja klima uređaja ovlaštenoj tvrtki za montažu klima uređaja šaljemo vaše kontakte da vas montažer može kontaktirati za dogovor termina montaže.
  • Za otoke na koje ne vozi trajekt (posebno se dogovaraju uvjeti ako postoje tehničke mogućnosti za montažu)
  • Jamstvo na montažu vrijedi do isteka tvorničkog jamstva na klima uređaj.
  • Vršimo montažu isključivo klima uređaja koji su kupljeni u Klima konceptu.
  • Standardna montaža mono-split klima uređaja podrazumijeva montažu unutarnje i vanjske jedinice na visini do 5 metara, bez upotrebe skele ili auto dizalice.
  • Kod većih visina dodatno se naplaćuju visinski radovi ili se angažira auto košara ili postavlja skela koju dodatno plaća ili osigurava kupac. 
  • Ako je potrebno demontirati i po potrebi ekološki zbrinuti stari klima uređaj, demontaža se dodatno plaća prema slijedećem cjeniku.
  • Molimo Vas da nas prema potrebi kontaktirate za detalje kako bi prije izvođenja dobili sve informacije o potrebnim radovima i cijeni.

 


 


U standardnu montažu klima uređaja uključeno je:


  • Dobava i postavljanje do 3 metra plinskih i elektro instalacija između unutarnje i vanjske jedinice
  • Dobava i postavljanje do 3 metra PVC kanala za postavljanje instalacije između unutarnje i vanjske jedinice – nadžbukno
  • Dobava i postavljanje do 3 metra PVC kanala sa električnim kabelom za napajanje klima uređaja – nadžbukno
  • Dobava i postavljanje do 3 metra cijevi za odvod vode-kondenzata, slobodnim padom u pripremljeni odvod
  • Dobava i postavljanje 1 par pocinčanih nosača za montažu vanjske jedinice (ukoliko nosači već postoje, to ne umanjuje cijenu usluge)
  • Potrošni materijal (vijci, tiple, izolacijska traka, vezice, silikon, gips i ostali potrebni materijal za montažu)
  • 1 proboj zida, debljine do 40cm (ukoliko proboj već postoji, to ne umanjuje cijenu usluge)
  • Montaža unutarnje i vanjske jedinice
  • Spajanje plinskih i elektro instalacija na unutarnjoj i vanjskoj jedinici
  • Spajanje napajanja na postojeću električnu instalaciju
  • Vakumiranje
  • Puštanje u pogon
  • Testiranje rada
  • Čišćenje mjesta rada
  • Ovjera garancije

Svi ostali i dodatni radovi dogovaraju se s montažerom i dodatno plaćaju.

Važna napomena: upotreba skele ili auto dizalice naplaćuje se posebno, te se ugovara unaprijed.


►►► Za otoke i lokacije koje nemamo pokrivene mrežom ovlaštenih montažera može se naplatiti putni trošak.
Detalje i moguće dodatne troškove provjerite kod naše službe za korisnike od ponedjeljka do petka od 8 do 16 sati na telefone:
021 470 232091 4466 880098 285 113,  email: webshop@klimakoncept.hr ili pošaljite upit preko kontakt forme.


 
 

Iznimno je važno da montažu klima uređaja obavi tvrtka ili obrt koji posjeduje licencu za montažu klima uređaja jer je jedino u tom slučaju osigurano tvorničko jamstvo na uređaj i montažu.

 

Ovlašteni zastupnik sve radove obavlja profesionalno i po pravilu struke sa školovanim instalaterima koji će svaki posao odraditi besprijekorno.


Na sve radove: montažu, godišnji servis i popravke dajemo jamstvo i podršku.


Ukoliko montažu obavi osoba ili tvrtka koju angažira kupac a koja nije ovlaštena za montažu klima uređaja, ista preuzima i odgovornost za eventualne kvarove i neispravnost na uređaju i montaži te u tom slučaju Prodavatelj nije odgovoran za nastalu štetu a kupac gubi garanciju.


 

Popis tvrtki/obrta koji imaju ovlaštenje za montažu i servis klima uređaja možete pronaći na:  http://reg.azo.hr/Rpt_viewer?id=1
 
 

 
 

 

Tvrtka Klima koncept d.o.o. ovlaštena je za ugradnju i servis klima uređaja i opreme:

 

 



Vašim potrebama pristupamo s velikom pažnjom te primjenjujemo višegodišnje iskustvo stečeno na montaži i servisu klima uređaja i klimatizacijskih sustava. Naši ovlašteni tehničari i komercijalisti stalno se usavršavaju i osiguravaju savjetovanje prilikom kupnje i ugradnje vašeg klima uređaja ili sustava uz kvalitetu koja nas stavlja par koraka ispred konkurencije.
 
Ako imate potrebu za ugradnjom ili održavanjem klima uređaja javite nam se s povjerenjem na telefone: 021 470 232
091 4466 880098 285 113, email: info@klimakoncept.hr ili pošaljite upit preko kontakt forme.
 
 

 
Vaš Klima koncept tim. 

 

VAŠE MIŠLJENJE O PROIZVODU

Ocijeni proizvod:

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima.
Prosječna ocjena: 0,0

Svojim komentarom pomažete drugim kupcima u lakšem odabiru odgovarajućeg uređaja.

Kupite uz proizvod

PANASONIC CZ-TACG1 WIFI ADAPTER

PANASONIC CZ-TACG1 WIFI ADAPTER

WiFI ADAPTER za upravljanje klima uređajem s udaljene lokacije
DEMONTAŽA KLIMA UREĐAJA SNAGE DO 4,5 kW

DEMONTAŽA KLIMA UREĐAJA SNAGE DO 4,5 kW

Demontaža zidne ili podne unutarnje i vanjske jedinice

SIGURNO PLAĆANJE OMOGUĆENO PUTEM

American Express Diners Club International MasterCard Maestro Visa KEKSpay aircash PayCek Mastercard Securecode Verified By Visa WSpay™ - Web Studio payment gateway

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više