VENTILACIJA I VENTILACIJSKI SUSTAVI

VENTILACIJA I VENTILACIJSKI SUSTAVI
 
Zbog potrebe za čistim i kvalitetnim zrakom u zatvorenim prostorima te lošem prirodnom provjetravanju otvaranjem prozora i vrata sama po sebi se nameće ugradnja ventilacije. 
Ipak pri spomenu ugradnje ventilacije i ventilacijskog sustava mnogi su nepovjerljivi zbog predrasuda da ventilacija preglasno radi, da će biti prpuh i da se prozori neće moći otvarati.
 
Kvalitetan i dobro projektiran ventilacijski sustav omogućava kontroliranu izmjenu zraka u prostoru te osigurava visoku kvalitetu zraka a ako se kombinira sa rekuperacijom topline omogućava i znatnu uštedu energije.

 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 

 
Vašim potrebama pristupamo s velikom pažnjom te primjenjujemo višegodišnje iskustvo stečeno na montaži i servisu komercijalnih klimatizacijskih sustava. Naši stručni i ovlašteni tehničari stalnom edukacijom osiguravaju savjetovanje prilikom kupnje i ugradnje vašeg klima uređaja ili sustava uz kvalitetu koja nas stavlja par koraka ispred konkurencije.
 
Ako imate potrebu za ugradnjom ili održanjem ventilacije i rekuperacije topline javite nam se s povjerenjem na telefone: 021 470 232091 504 2215, email: info@klimakoncept.hr
ili pošaljite upit preko kontakt forme.


Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se