TIME READER - kontrola rada klima uređaja karticom

TIME READER - kontrola rada klima uređaja karticom
 

Štedi Vaš novac

Ulaganje u TimeReader isplati se u kratkom vremenu uštedom na računima za električnu energiju. 
 

Omogućuje Vam dodatnu zaradu

TimeReader daje mogućnost naplate korištenja klima uređaja upotrebom pametne kartice.
Klima uređaj sa ugrađenim TimeReaderom ne može raditi bez pametne kartice.
U pametnu karticu možete upisati određeni broj sati predviđen za rad klima uređaja. Tako napunjena pametna kartica umeće se u TimeReader i omogućuje rad klima uređaju, odbrojavajući upisane sate.
Kada odbrojavanje dođe do nule, klima uređaj prestaje s radom.Gostu možete dati unaprijed određeni broj sati za normalnu potrošnju, i naplatiti dodatne sate rada klima uređaja.
 

Idealan je za apartmane i sobe

Jednostavan, mali i lagan za korištenje te kontrolira potrošnju energije kod gostiju.
 

Prijatelj prirode

Smanjuje nepotrebno korištenje električne energije i povećava radni vijek klima uređaja.
 
 
 

TimeReader SCC (smart card control)


 
Kontrola korištenja vrši se pomoću reprogramibilne kartice.Klima uređaj na koji je ugrađen TimeReader ne može raditi bez isprogramirane kartice. Programiranje se vrši na zasebnom uređaju, TimeReader programatoru, pomoću kojeg memoriramo vrijeme na karticu.
Tako izprogramiranu karticu stavljamo u TimeReader koji od paljenja klima uređajem počinje s odbrojavanjem memoriranog vremena. Kad odbrojavanje dođe do nule klima uređaj prestane raditi.

 
 
TimeReader je dodatak koji se može spojiti na bilo koji klima uređaj. On kontrolira napajanje klima uređaja pomoću programirane pametne kartice. Umetanjem pametne kartice u TimeReader, klima uređaj je spreman za korištenje.
Kada je klima uređaj aktiviran (daljinskim upravljačem), TimeReader otpoćme odbrojavanje programiranog vremena sa pametne kartice. Kada se klima uređaj ugasi, odbrojavanje prestane, do trenutka kada se ponovo klima uređaj upali.Klima uređaj se može koristiti dokle kod postoje programirani sati na pametnoj kartici.
 
Tijekom korištenja TimeReader prikazuje koliko još sati preostaje za rad klima uređaja. Informaciju o preostalim satima može se saznati umetanjem pametne kartice u TimeReader programator.Svaki objekt koji koristi TimeReader mora imati najmanje jedan TimeReader programator, koji se koristi za upisivanje željenog broja sati na pametnu karticu.
 

 
 
 
 
 
Vašim potrebama pristupamo s velikom pažnjom te primjenjujemo višegodišnje iskustvo stečeno na montaži i servisu komercijalnih klimatizacijskih sustava. Naši stručni i ovlašteni tehničari stalnom edukacijom osiguravaju savjetovanje prilikom kupnje i ugradnje vašeg klima uređaja ili sustava uz kvalitetu koja nas stavlja par koraka ispred konkurencije.
 
Ako imate potrebu za ugradnjom TIME READERA javite nam se s povjerenjem na telefone: 021 470 232091 504 2215, email: info@klimakoncept.hr
ili pošaljite upit preko kontakt forme.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se