KLIMA KONCEPT - VEĆ 25 GODINA S VAMA!

KLIMA KONCEPT - VEĆ 25 GODINA S VAMA!
 
Priča Klima koncepta počinje davne 1995. godine. Gospodin Jozo Kekez vlasnik i jedini osnivač pokreće obrt M&J elektronik za prodaju i servis TV, audio/video opreme...
 

Početci Klima koncepta

Na početku je bio obrt M&J elektronik kojim smo poslovali sve do 2017. godine.
2000. godine poslovanje smo proširili prodajom, montažom i servisom klima uređaja za kućnu i poslovnog namjenu te ubrzo postali prepoznatljivi na području klimatizacije u Splitsko-dalmatinskoj županiji.
2010. godine širimo poslovanje na cijelu Hrvatsku i pokrećemo specijalizirani Web Shop za prodaju montažu i servis klima uređaja. Ubrzo je klimatizacija postala osnovna djelatnost te zbog povećanja poslovanja i u namjeri da sve prilagodimo klimatizaciji, 2016. godine zatvaramo obrt i osnivamo društvo za trgovinu i usluge Klima koncept d.o.o.
 

Klima koncept danas

Današnji Klima koncept je rezultat predanog rada i iskustva u zadnjih 25 godina.
Ponosni smo na činjenicu da smo postali jedna od najrelevantnijih tvrtki za  klimatizaciju u Hrvatskoj.
Web shop Klima koncept je danas najveći specijalizirani web shop klima uređaja u Hrvatskoj koji nudi više od 1.000 modela klima uređaja za klimatizaciju stambenih i poslovnih prostora.
 
Našim kupcima nudimo kompletan proizvodni asortiman svih vodećih proizvođača klima uređaja kao što su: Mitsubishi Electric, Daikin, Toshiba, Fujitsu, Panasonic, Gree, Hyundai idr.
Kupljene klima-uređaja besplatno dostavljamo na kućnu adresu kupca te preko naših  partnera, ovlaštenih tvrtki na vašem području,  osiguravamo ovlaštenu montažu na području cijele Hrvatske.
Ulaganjem u nove tehnologije i znanje te individualnim  pristupom u dosadašnjem radu dobili smo povjerenje od preko 10.000 kupaca.
 
Ono što nas najbolje opisuje su naše reference i što naši klijenti govore o nama, oboje je dostupno na našim stranicama.
Naš osnovni cilj i naša misao vodilja je zadovoljstvo kupca.
Želimo se zahvaliti zaposlenicima i svima koji su pomogli izgraditi Klima koncept.
 
U nadi da ćete i vi postati jedan od zadovoljnih klijenata Klima koncepta srdačno vas pozdravljamo.
 
 

 

Klima koncept u slikama - od davne 1995. godine do danas ...

 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
  
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 

 
 

 

Klima koncept danas

 

SIGURNO PLAĆANJE OMOGUĆENO PUTEM

American Express Diners Club International Discover Dinacard MasterCard Maestro Visa American Express - jamstvo sigurne online kupnje Mastercard Securecode Verified By Visa WSpay™ - Web Studio payment gateway

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se