ZATVORI
Prikaži više
Prikaži manje
Prikaži više
Prikaži manje
Prikaži više
Prikaži manje
Prikaži više
Prikaži manje
GREE

 

Najveći izbor GREE klima uređaja
Besplatna brza dostava u cijeloj Hrvatskoj
Platite do 24 rate bez kamata i provizije
Ovlaštena montaža u cijeloj HR

 


GREE je najveći specijalizirani proizvođač klima uređaja na svijetu. Naslonjen na japansku Daikin kvalitetu razvili su odlične klima uređaje vrhunskih karakteristika koji se mogu mjeriti sa klima uređajima najboljih proizvođača.

Na web shopu Klima koncept možete pronaći sve dostupne klima uređaje po najboljoj cijeni u HR uz besplatnu dostavu. 



 
 
Gree je vodeći svjetski proizvođač klima uređaja koji nudi široku paletu mono split klima uređaja. Gree mono split klima uređaji su dizajnirani da pruže efikasno grijanje i hlađenje pojedinačnih prostorija ili manjih prostora. Gree se ističe po visokoj energetskoj učinkovitosti, inovativnim značajkama, pouzdanosti i korisničkom iskustvu.

Ključne značajke Gree mono split klima uređaja:

Inverter tehnologija:
Gree mono split klima uređaji koriste inverter tehnologiju koja omogućuje precizno upravljanje brzinom kompresora. To rezultira energetski učinkovitim radom uređaja, brzim postizanjem željene temperature i stabilnom regulacijom temperature u prostoru.

Energetska učinkovitost:
Gree se ponosi visokom energetskom učinkovitošću svojih mono split klima uređaja. Mnogi modeli imaju visok SEER (sezonski energetski faktor) vrijednosti, što znači da pružaju veću toplinsku ili hladnu snagu uz manju potrošnju energije.

Napredni sustav filtracije zraka:
Gree mono split klima uređaji opremljeni su naprednim sustavom filtracije zraka koji uklanja prašinu, alergene, bakterije i druge nečistoće iz zraka. To rezultira čistim i zdravim zrakom u prostoru, poboljšavajući kvalitetu unutarnjeg okoliša.

Tihi rad:
Gree je poznat po tihoj operaciji svojih klima uređaja. Uređaji su opremljeni tišim ventilatorima, optimiziranim dizajnom i tehnologijama smanjenja buke, što stvara mirno i ugodno okruženje bez nepotrebnih smetnji.

Napredne funkcije upravljanja:
Gree mono split klima uređaji često dolaze s naprednim funkcijama upravljanja. To uključuje daljinski upravljač s intuitivnim sučeljem, mogućnost programiranja rasporeda rada, senzore za praćenje temperature i vlažnosti, kao i mogućnost upravljanja putem mobilnih aplikacija.

Estetski dizajn:
Gree mono split klima uređaji imaju moderan i atraktivan dizajn. Tanke unutarnje jedinice i stilizirane vanjske jedinice pružaju estetski ugodan izgled koji se lako uklapa u različite interijere.

Prednosti Gree mono split klima uređaja:

Energetska učinkovitost:
Gree mono split klima uređaji pružaju visoku energetsku učinkovitost, što rezultira smanjenom potrošnjom energije i uštedom na računima za energiju.

Udobnost:
Precizna kontrola temperature, brzo postizanje željene temperature i napredne funkcije upravljanja omogućuju udobnost i prilagodbu korisnicima u svakom trenutku.

Napredni sustav filtracije zraka:
Napredni sustav filtracije zraka u Gree mono split klima uređajima osigurava čist i zdrav unutarnji zrak, smanjujući alergene, prašinu i nečistoće u prostoru.

Tihi rad:
Optimizirani ventilatori i tehnologije smanjenja buke u Gree mono split klima uređajima omogućuju tihi rad, stvarajući mirno i ugodno okruženje bez nepotrebne buke.

Pouzdanost:
Gree je poznat po pouzdanosti svojih proizvoda. Njihovi mono split klima uređaji su izdržljivi i pružaju dugotrajan i pouzdan rad.

Napredne funkcije upravljanja:
Gree mono split klima uređaji dolaze s naprednim funkcijama upravljanja koje omogućuju korisnicima da prilagode postavke temperature, ventilacije i rasporeda rada prema svojim potrebama i preferencijama.

Primjena Gree mono split klima uređaja:

Gree mono split klima uređaji koriste se u različitim primjenama, uključujući:

Domovi i stanovi:
Gree mono split klima uređaji su idealni za grijanje i hlađenje pojedinačnih prostorija u domovima i stanovima.

Uredski prostori:
Gree mono split klima uređaji se često koriste u uredskim prostorima kako bi pružili ugodno radno okruženje za zaposlene.

Maloprodajni prostori:
Gree klima uređaji se mogu naći u trgovinama, restoranima i drugim maloprodajnim prostorima kako bi pružili ugodno iskustvo kupcima.

Hotelski i ugostiteljski objekti:
Gree mono split klima uređaji se koriste u hotelima, restoranima i drugim ugostiteljskim objektima kako bi osigurali udobnost i zadovoljstvo gostiju.

Zdravstvene ustanove:
Zahvaljujući naprednom filtracijskom sustavu zraka, Gree mono split klima uređaji se često koriste u zdravstvenim ustanovama kako bi osigurali čist i zdrav unutarnji zrak.

U zaključku, Gree mono split klima uređaji su visokokvalitetna rješenja za grijanje i hlađenje pojedinačnih prostorija ili manjih prostora. Njihove ključne značajke, prednosti, dostupnost modela i primjena čine Gree mono split klima uređaje popularnim izborom za mnoge korisnike.
 
Svaki Gree klima uređaj dolazi s različitim postavkama i opcijama koje omogućuju korisnicima da prilagode rad uređaja prema svojim specifičnim potrebama. Bilo da vam treba klima uređaj za vaš dom, ured ili veći komercijalni prostor, Gree nudi rješenja koja kombiniraju tehnologiju, inovacije i održivost.
 
 
 
Upravo zbog snažnog istraživačko-razvojnog odjela, danas je "Gree” ponosni vlasnik vise od 6000 prijavljenih patenata.
Godišnji proizvodni kapacitet iznosi vise od 60 milijuna kompleta klima-uređaja kućne serije te 5,5 milijuna kompleta uređaja komercijalne serije. "Gree” proizvodi su podijeljeni u 20 kategorija, s 400 serija i vise od 7000 modela.
 
 
gree-klime-klimakoncept 
 
 
Danas vise od 200 milijuna ljudi sirom svijeta koristi proizvode koje je proizveo "Gree”. Gree uživa veliki ugled u svijetu zbog kvalitete svojih proizvoda i izvanrednih performansi za sto jamci 300 kontrolnih laboratorija. Zahvaljujući tome, "Gree” je u Kini jedina marka klima-uređaja s oznakom "Svjetska marka”. Posebna pažnja se posvećuje ekološkim i zdravstvenim zahtjevima, ali i potrošnji električne energije, nivou buke te ugrađenim materijalima, sto "Gree” izdvaja od uređaja ostalih proizvođača.
 

 
Predstavljamo Vam kratak video inovativnih tehnologija koje se koriste u Gree tvornici! 
Pogledajte! :)
 
 
 
 
gree-klima-klimakoncept
 
 
Serija uređaja za Vaš dom pogodna je za klimatizaciju Vašeg doma ili manjeg poslovnog prostora. Široka paleta klima uređaja pruža mogućnost optimiziranja energetske učinkovitosti i podizanje razine ugodnosti u Vašem domu, bilo da se radi o obnovi Vašeg doma ili o novogradnji. Kompaktan i moderan dizajn unutarnjih jedinica pristaje uz svaki interijer. 
 
GREE je najveći i najkompletniji proizvođač klimatizacijskih uređaja na svijetu. Proizvodi sve vrste klima uređaja za kućanstvo, poslovnu namjenu, brodove, avione, razne velike sustave za velike stambene i poslovne objekte, klima uređaje za najteže i najzahtjevnije radne uvjete, klime na solarnu energiju i drugo.
 
U Hrvatskoj je GREE sinonim za kvalitetan klima uređaj koji će zadovoljiti hlađenje i grijanje u svim uvjetima i situacijama te je postao referenca u srednjoj klasi.
 
 
gree-klima-uredaj-klimakoncept
 
 
 
 
 

Mono split klima uređaji GREE namijenjeni za hlađenje i grijanje stambenih i manjih poslovnih prostora

 
 
 
 

SERIJE mono split klima uređaja Gree - Aktualni modeli



   

LOMO ECONOMICAL


gree-gwh09qb-r32-klima-klimakoncept 

 

LOMO ECONOMICAL  Novi moderan panel s integriranim zaslonom koji je proziran i aktivira se i deaktivira s tipkom na upravljaču
Možete ga koristiti za zagrijavanje vaših prostora čak i pri vrlo niskim temperaturama ( radi do -15 ° C vanjske temperature) i hlađenja u najvišim ljetnim temperaturama. U klima uređaj je tvornički ugrađen Wi-Fi adapter za upravljanje sa udaljene lokacije putem smartphona ili računala. Gree Lomo Economical je povoljan i pouzdan inverter koji Vas neće iznevjeriti. Energetska klasa je A++ u hlađenji i A+ u grijanju. Dostupan je u bijeloj boji u snagama: 2,5kW, 3,2kW, 4,6kW i 6,15kW.

 

Standardne karakteristike koje klima posjeduje:
Wi-Fi sučelje

Jednostavni ON/OFF timer
Ionizator zraka
Healthy filter
Nevidljivi display
Inteligentno automatsko pokretanje
Samodijagnoza
G10 tehnologija
Super tihi rad 

Područje rada u hlađenju: od -15°C do +43°C, područje rada u grijanju: od -15°C do +24°C. Maksimalno dozvoljena duljina instalacije između unutarnje i vanjske jedinice do 20m i maksimalna visinska razlika između unutarnje i vanjske jedinice do 10m čini ga odličnim izborom za specifične objekte i zahtjevnije situacije.

 

     

LOMO REGULAR


gree-lomo-regular-serija-klimakoncept 
 

LOMO REGULAR  kvalitetniji i generalno za klasu bolji klima uređaj od prethodne serije Lomo Economical. Novi moderan panel s integriranim zaslonom koji je proziran i aktivira se i deaktivira s tipkom na upravljaču
Možete ga koristiti za zagrijavanje vaših prostora čak i pri vrlo niskim temperaturama ( radi do -15 ° C vanjske temperature) i hlađenja u najvišim ljetnim temperaturama. Kad je u pitanju grijanje na niskim vanjskim temperaturam znatno je efikasniji od Lomo Ecenomicala te pa ga preporučamo kupcima koji se žele dobro grijati na niskim vanjskim temperaturama. U klima uređaj je tvornički ugrađen Wi-Fi adapter za upravljanje sa udaljene lokacije putem smartphona ili računala. Gree Lomo Regular je povoljan i pouzdan inverter koji Vas neće iznevjeriti a posebno je preporuka za grijanje. Energetska klasa je A++ u hlađenji i A+ u grijanju. Dostupan je u bijeloj boji u snagama: 2,7kW, 3,5kW, 5,2kW i 7kW.

 

Standardne karakteristike koje klima posjeduje:
Wi-Fi sučelje

Jednostavni ON/OFF timer
Ionizator zraka
Healthy filter
Nevidljivi display
Inteligentno automatsko pokretanje
Samodijagnoza
G10 tehnologija
Super tihi rad 

Područje rada u hlađenju: od -15°C do +43°C, područje rada u grijanju: od -15°C do +24°C. Maksimalno dozvoljena duljina instalacije između unutarnje i vanjske jedinice do 20m i maksimalna visinska razlika između unutarnje i vanjske jedinice do 10m čini ga odličnim izborom za specifične objekte i zahtjevnije situacije.


          

AMBER


gree-amber-serija-klima-klimakoncept 

AMBER  Najnovija tehnologija - Freon R32 pruža najveću efikasnost (8% efikasniji od R410A) čime je osigurana manja potrošnja kao i 30% manji uticaj na životnu sredinu
Dvostupanjski kompresor sa patentiranom 1Hz tehnologijom omogućava najpouzdanije i najkomofrmnije
grijanje (do -30°C) i hlađenje (do +54°C) pri najesktremnijim uvjetima.
WiFi adapter je tvornički ugrađen u unutarnju jedinicu te pruža mogućnost jednostavnog  upravljanja sa udaljene lokacije putem smartphona ili računala.
7 brzina ventilatora za najviši komfor i tih rad
Najveća energetska efikasnost u klasi (A+++/A++) osigurava uštede u potrošnji i manje račune za struju.

Dodatne funkcije:
Automatski rad uređaja
Režim odvlaživanja
Režim ventilacije
Potrošnja energije 0.5W u standby režimu
G10 Inverter tehnologija
1Hz Inverter tehnologija
Režim rada sa uštedom energije
3 režima spavanja
Vertikalno pomicanje usmjerivača zraka daljinskim upravljačem
Horizontalno pomicanje usmjerivača zraka daljinskim
Fiksiranje usmjerivača zraka na odgovarajuću poziciju daljinskim upravljačem
7 brzina ventilatora
Turbo režim rada
Tihi režim rada
I feel funkcija
Inteligentno predgrijavanje
Inteligentno odleđivanje
Režim zaštite od smrzavanja na 8°C
Naknadni rad ventilatora
Hladna plazma
Healthy filter
Radni plin R32
Funkcija tajmera
Auto restart funkcija
Soft start
Samodijagnostika
Zaštita od nedostatka freona
Zaštita od niskog i visokog napona
Grijač kućišta vanjske jedinice
Hlađenje do -15°C
Grijanje do -22°C
Dvostupanjski kompresor
Prikaz temperature na unutarnjoj jedinici
Zaključavanje daljinskog upravljača
LED display
Dvostrani odvod kondenzata na unutarnjoj jedinici za jednostavniju ugradnju 

Područje rada u hlađenju: od -15°C do +43°C, područje rada u grijanju: od -22°C do +24°C. Maksimalno dozvoljena duljina instalacije između unutarnje i vanjske jedinice do 20m i maksimalna visinska razlika između unutarnje i vanjske jedinice do 10m čini ga odličnim izborom za specifične objekte i zahtjevnije situacije.
 
 
 

U-CROWN


 gree-u-crown-klima-klimakoncept

U-CROWN  nagrađivana premium klasa najvećeg proizvođača klima uređaja na svijetu. Jedinica je opremljena izmjenjivačem topline s direktnom ekspanzijom freona, ukrasnom maskom besprijekornog dizajna, te svim potrebnim elementima za zaštitu, kontrolu i regulaciju uređaja i temperature. Jedinica je opremljena s bežičnim daljinskim upravljačem s LED pozadinskim osvjetljenjem i sučeljem za lokalno Wi-Fi upravljanje.
Unutarnja zidna jedinica inverter sustava grijanja/hlađenja, opremljena 7-brzinskim elektromotorom.
50% uštede energije i 16 Hz niska frekvencija rada zahvaljujući G10 inverter tehnologiji.
Dvostupanjski kompresor omogućuje rad do veoma niskih vanjskih temperatura, čak do -30oC u grijanju i do +54oC u hlađenju
LED zaslon na prednjem dijelu maske.

Standardne karakteristike koje klima posjeduje:
Timer
Funkcionalno paljenje/gašenje svjetla
R410A
Automatsko čišćenje
Zaključavanje
Led zaslon
Led daljinski upravljač
3,5m odvodna cijev
Odvlaživanje
130° kut zakretanja krilaca lijevo / desno
180° kut zakretanja krilaca gore / dole
Inteligentno predzagrijavanje
3D ispuh zraka
I feel
Automatsko pokretanje
Tihi rad
7 brzina ventilatora
4 krivulje spavanje
Wifi upravljanje
 
Područje rada u hlađenju: od -18°C do +54°C, područje rada u grijanju: od -30°C do +24°C. Maksimalno dozvoljena duljina instalacije između unutarnje i vanjske jedinice do 20m i maksimalna visinska razlika između unutarnje i vanjske jedinice do 10m čini ga odličnim izborom za specifične objekte i zahtjevnije situacije.
 
 
 

PODNA / PARAPETNA JEDINICA


gree-podna-klima-klimakoncept 

PODNA/PARAPETNA JEDINICA   inverter sustava grijanja/hlađenja, opremljena svim potrebnim elementima za zaštitu, kontrolu i regulaciju uređaja i temperature te maskom.
Tanak uređaj i fleksibilna instalacija pogodna je za različite varijante interijera, te zadovoljava sve vaše potrebe za udobnošću.
Funkcija grijanja nogu; prilikom grijanja topli zrak struji direktno prema podu i osigurava ugodan osjećaj vašim nogama.

Standardne karakteristike koje klima posjeduje:
Led zaslon
Inteligentno odmrzavanje
8 °c Grijanje
Ugodan noćni način rada
Prevencija hladnog zraka
Tihi rad
Timer
Automatsko čišćenje
Automatski rad
Turbo tipka
Odvlaživanje
Pokretanje pri niskom naponu
Samodijagnoza

Opcionalne karakteristike koje klima posjeduje:
I Feel
Filteri za pročišćavanje zraka
Cold plasma
Ušteda energije

 

Područje rada u hlađenju: od -15°C do +43°C, područje rada u grijanju: od -20°C do +24°C. Maksimalno dozvoljena duljina instalacije između unutarnje i vanjske jedinice do 20m i maksimalna visinska razlika između unutarnje i vanjske jedinice do 10m čini ga odličnim izborom za specifične objekte i zahtjevnije situacije.

 
 
   

PRIJENOSNI KLIMA UREĐAJI


 gree-gpc09aigree-gph12ajgree-gpc08ah

PRIJENOSNI KLIMA UREĐAJI  Najveća fleksibilnost za maksimalan komfor. Ohladit će Vaše prostorije do 25 m2, a fleksibilni kotačići omogućit će olakšano pomicanje uređaja. Osim daljinskim uređajem imate mogućnost kontrole performansa na samom uređaju.

Standardne karakteristike koje klima posjeduje:
Uključen bežični daljinski upravljač
Mogućnost kontrole na samom uređaju
Funkcija odvlaživanja
Ugodan noćni način rada
Samodijagnoza

 
 
 
Gree modeli koji se više ne proizvode

  
   

BORA ECONOMICAL


 

BORA ECONOMICAL ulazni model  najvećeg proizvođača klima uređaja na svijetu premium dizajna s nevidljivim displayom i ugrađenim WiFi sučeljem za upravljanje sa udaljene lokacije lako se uklapa u svaki interijer. Zahvaljujući novom ekološki prihvatljivom freonu R32 i izvrsnom kompresoru koji je razvijen u suradnji sa Daikinom, Bora Economical je uređaj visoke energetske učinkovitosti (A++/A+) koji uz znatne ekonomske uštede ima i minimalan utjecaj na okoliš.

Od ostalih značajki valja svakako spomenuti funkciju turbo hlađenja kod koje uz pritisak tipke na daljinskom upravljaču povećate protok hladnog zraka i na taj način brzo postižete željenu temperaturu prostorije. Uz pomoć I-fell funkcije mini senzor u daljinskom upravljaču očitava sobnu temperaturu i prenosi signal u unutarnju jedinicu te na taj način zbog mjerenja temperature na poziciji daljinskog upravljača, odnosno mjesta boravka osoba u prostoru klima uređaj dobiva točniju informaciju o postignutoj temperaturi u prostoru. Unutarnja jedinica potom prilagođava jačinu i temperaturu ispušnog zraka kako bi se postigla maksimalna udobnost, a pritom i znatna ušteda energije uz povećan komfor.

Među standardnim mogućnostima tu su još:
-Automatski rad
-Automatsko čišćenje
-Samodijagnoza
-Inteligentno odmrzavanje
-Inteligentno predzagrijavanje
-Ugodan noćni način rada
-Cold plasma (ionozator)
-Odvlaživanje

 

Područje rada u hlađenju: od -15°C do +43°C, područje rada u grijanju: od -15°C do +24°C. Maksimalno dozvoljena duljina instalacije između unutarnje i vanjske jedinice do 20m i maksimalna visinska razlika između unutarnje i vanjske jedinice do 10m čini ga odličnim izborom za specifične objekte i zahtjevnije situacije.



HANSOL


 

HANSOL   model visoke učinkovitosti, posebno dizajniran za uštedu energije i zaštitu okoliša. Ovaj uglađen uređaj je opremljen najnovijom G10 tehnologijom kompresora i inteligentnom funkcijom uštede energije - dizajniran za smanjenje do 65% potrošnje energije. Minimalan i suvremen izgled - Hansol se lako uklapa u sve interijere te koristi intuitivno bežični daljinski upravljač koji pomaže reguliranju sobne temperature s ugrađenom automatizacijom i I FEEL funkcijom koja omogućava da klima uređaj mjeri temperaturu na poziciji daljinskog upravljača i na taj način preciznije ugađa zadanu temperaturu u prostoru za još bolji komfor. Vrhunski fotokatalitički filtar i X-ventilator poboljšavaju kvalitetu zraka uklanjajući 99,9% bakterija i virusa. Napredna učinkovitost s osvježavajućom lakoćom, Hansol održava dugoročnu uštedu za vas i okoliš.

 

Standardne karakteristike koje klima posjeduje:
G10 tehnologija
Automatski rad
Led zaslon

Inteligentno odmrzavanje
3D ispuh zraka

Prikaz zraka
8 °c Grijanje
3 krivulje spavanja
Prevencija hladnog zraka
Tihi rad
Timer
.
Opcionalne karakteristike koje klima posjeduje:
- 20 °c grijanje
Elektrostatički filter uklanjanja prašine
Cold plasma
- 15 °c hlađenje
0,5W Standby
2-stupanjski kompresor
WiFi upravljanje

 

Područje rada u hlađenju: od -15°C do +43°C, područje rada u grijanju: od -20°C do +24°C. Maksimalno dozvoljena duljina instalacije između unutarnje i vanjske jedinice do 20m i maksimalna visinska razlika između unutarnje i vanjske jedinice do 10m čini ga odličnim izborom za specifične objekte i zahtjevnije situacije.

 
 
  
 

 
Više podataka na stranicama proizvođača:  http://global.gree.com

Akcije Gree klima uređaja

U potrazi ste za najboljim akcijskim ponudama klima uređaja Gree? Klima koncept redovito osvježava svoju ponudu klima uređaja na akciji. Iskoristite posebnu funkcionalnost praćenja cijene na našim stranicama - obavjestit ćemo vas čim proizvod koji vas zanima bude dostupan po nižoj cijeni!

Punu ponudu trenutno dostupnih Gree klima uređaja na akciji, kao i ostalih klima uređaja na akciji možete pronaći na našoj stranici akcija.



 
 
Na web shopu Klima koncept možete pronaći kompletnu gamu GREE klima uređaja kućne serije. 
U prodajno izložbenom salonu Klima koncept u Splitu možete pogledati sve na tržištu dostupne klima uređaje GREE.
Naše ljubazno osoblje će Vam u svakom trenutku ljubazno odgovoriti na Vaše upite i preporučiti najbolju klimu za Vaše potrebe.
 
 
- plaćanje karticom do 24 rate bez naknade i provizije
- plaćanje na transakcijski račun
- plaćanje prilikom preuzimanja
- besplatna dostava za cijelu Hrvatsku

SERIJE

47  proizvod/a Preporuka za grijanje

GREE KLIMA UREĐAJ GPC09AK
SHINY - prijenosni/mobilni klima uređaj

Šifra: 2306
Uključen bežični daljinski upravljač
Mogućnost kontrole na samom uređaju
Funkcija odvlaživanja
Samo hlađenje
420,46
Cijena za jednokratno plaćanje:
420,46
Dodaj u košaricu

Snaga
hlađenja

2,6 kW

Energetska klasa

A

Prikladno za prostor

20 m2

GREE KLIMA UREĐAJ GWH09QA
LOMO ECONOMICAL INVERTER - komplet sjajna bijela zidna unutarnja i vanjska jedinica

Šifra: 1578
Wi-Fi upravljanje je uključeno u cijenu
Ionizator zraka
Heathly filter
Intelegentno pokretanje
Samodijagnoza
Jamstvo: 3 godine
549,00
Cijena za jednokratno plaćanje:
549,00
Dodaj u košaricu

Snaga
hlađenja

2,5 kW

Snaga
grijanja

2,8 kW

Energetska klasa

A++

Prikladno za prostor

20-25 m2

GREE KLIMA UREĐAJ GWH09AGA
PULAR INVERTER - komplet mat bijela zidna unutarnja i vanjska jedinica

Šifra: 2695
I-Feel funkcija
Led display
7 brzina ventilatora
Samočišćenje
Samodijagnoza
Cold Plasma filter za ioniziranje zraka
Noćni način rada (3 noćne krivulje)
Inteligentno predzagrijavanje i odmrzavanje
Vertikalno i horizontalno zakretanje krilaca
Wi-Fi upravljanje je uključeno u cijenu
Jamstvo: 3 godine
558,00
Cijena za jednokratno plaćanje:
558,00
Dodaj u košaricu

Snaga
hlađenja

2,5 kW

Snaga
grijanja

2,8 kW

Energetska klasa

A++

Prikladno za prostor

20-25 m2

40€ popusta
uz kod: KK40

GREE KLIMA UREĐAJ GPH12AN

GREE KLIMA UREĐAJ GPH12AN
MONA - prijenosni/mobilni klima uređaj

Šifra: 2305
Mogučnost upravljanja putem Wi-Fi sučelja
Uključen bežični daljinski upravljač
Mogućnost kontrole na samom uređaju
Funkcija odvlaživanja
Hlađenje i grijanje
573,36
Cijena za jednokratno plaćanje:
573,36
Dodaj u košaricu

Snaga
hlađenja

3,5 kW

Snaga
grijanja

3,5 kW

Energetska klasa

A

Prikladno za prostor

30-35 m2

GREE KLIMA UREĐAJ GWH12QB
LOMO ECONOMICAL INVERTER - komplet sjajna bijela zidna unutarnja i vanjska jedinica

Šifra: 1101
Wi-Fi upravljanje je uključeno u cijenu
Ionizator zraka
Heathly filter
Intelegentno pokretanje
Samodijagnoza
Jamstvo: 3 godine
580,50
Cijena za jednokratno plaćanje:
580,50
Dodaj u košaricu

Snaga
hlađenja

3,2 kW

Snaga
grijanja

3,5 kW

Energetska klasa

A++

Prikladno za prostor

30-35 m2

GREE KLIMA UREĐAJ GWH12AC
FAIRY - komplet bijela zidna unutarnja i vanjska jedinica

Šifra: 2130

Grijanje do -22°C vanjske temperature!
Grijač u vanjskoj jedinici
Preporuka za primarno grijanje na vrlo niskim vanjskim temperaturama!
Inteligentno predzagrijavanje i odmrzavanje
Wi-Fi upravljanje je uključeno u cijenu
Cold Plazma filter za ioniziranje zraka
Noćni način rada (3 noćne krivulje
Horizontalno i vertikalno podešavanje krilaca za usmjeravanje zraka preko daljinskog upravljača
Led display
I-Feel funkcija
7 brzina ventilatora
Samodijagnoza
Grijač vanjske jedinice
Jamstvo: 3 godine
Nasljednik modela LOMO REGULAR - ista vanjska jedinica
689,40
Cijena za jednokratno plaćanje:
689,40
Dodaj u košaricu

Snaga
hlađenja

3,5 kW

Snaga
grijanja

3,8 kW

Energetska klasa

A++

Prikladno za prostor

30-35 m2
AKCIJA!
Uštedi 178,20 €
GREE KLIMA UREĐAJ GWH12YCXD/GWH12YCXD

GREE KLIMA UREĐAJ GWH12YCXD/GWH12YCXD
AMBER INVERTER - komplet sjajna bijela zidna unutarnja i vanjska jedinica

Šifra: 1588

Wi-Fi upravljanje je uključeno u cijenu
Grijanje do -22°C vanjske temperature!
Preporuka za primarno grijanje na vrlo niskim vanjskim temperaturama!
Vertikalno i horizontalno zakretanje krilaca na daljinski
Intelegentno predzagrijavanje i odmrzavanje
Cold Plasma filter za ioniziranje zraka
Grijač u vanjskoj jedinici
Automatsko pokretanje
7 brzina ventilatora
Noćni način rada
I-Feel funkcija
Led display
Najniža cijena u zadnjih 30 dana prije akcije: 891,00 €
Dodaj u košaricu

Snaga
hlađenja

3,5 kW

Snaga
grijanja

3,81 kW

Energetska klasa

A+++

Prikladno za prostor

30-35 m2

GREE KLIMA UREĐAJ GWH12ACC
FAIRY BLACK INVERTER - komplet mat antracit (crna) zidna unutarnja i vanjska jedinica

Šifra: 2693

Grijanje do -22°C vanjske temperature!
Grijač u vanjskoj jedinici
Preporuka za primarno grijanje na vrlo niskim vanjskim temperaturama!
Inteligentno predzagrijavanje i odmrzavanje
Wi-Fi upravljanje je uključeno u cijenu
Cold Plazma filter za ioniziranje zraka
Noćni način rada (3 noćne krivulje
Horizontalno i vertikalno podešavanje krilaca za usmjeravanje zraka preko daljinskog upravljača
Led display
I-Feel funkcija
7 brzina ventilatora
Samodijagnoza
Jamstvo: 3 godine
Nasljednik modela LOMO REGULAR - ista vanjska jedinica
774,00
Cijena za jednokratno plaćanje:
774,00
Dodaj u košaricu

Snaga
hlađenja

3,5 kW

Snaga
grijanja

3,8 kW

Energetska klasa

A++

Prikladno za prostor

30-35 m2
AKCIJA!
Uštedi 528,00 €
GREE KLIMA UREĐAJ GWH09UB - optimiziran za grijanje

GREE KLIMA UREĐAJ GWH09UB - optimiziran za grijanje
U-CROWN INVERTER - komplet srebrna zidna unutarnja i vanjska jedinica

Šifra: 1112

Grijanje do -30°C vanjske temperature!
Wi-Fi upravljanje je uključeno u cijenu
2-stupanjski kompresor
I-Feel funkcija
Ionizator zraka
Healthx filter
Najniža cijena u zadnjih 30 dana prije akcije: 1.485,00 €
Dodaj u košaricu

Snaga
hlađenja

2,6 kW

Snaga
grijanja

3 kW

Energetska klasa

A++

Prikladno za prostor

20-25 m2

GREE KLIMA UREĐAJ GWH18QD
LOMO ECONOMICAL INVERTER - komplet sjajna bijela zidna unutarnja i vanjska jedinica

Šifra: 1102
Wi-Fi upravljanje je uključeno u cijenu
Ionizator zraka
Heathly filter
Intelegentno pokretanje
Samodijagnoza
Jamstvo: 3 godine
981,00
Cijena za jednokratno plaćanje:
981,00
Dodaj u košaricu

Snaga
hlađenja

4,6 kW

Snaga
grijanja

5,2 kW

Energetska klasa

A++

Prikladno za prostor

40-45 m2

GREE KLIMA UREĐAJ GWH18AGD
PULAR INVERTER - komplet mat bijela zidna unutarnja i vanjska jedinica

Šifra: 2697
I-Feel funkcija
Led display
7 brzina ventilatora
Samočišćenje
Samodijagnoza
Cold Plasma filter za ioniziranje zraka
Noćni način rada (3 noćne krivulje)
Inteligentno predzagrijavanje i odmrzavanje
Vertikalno i horizontalno zakretanje krilaca
Wi-Fi upravljanje je uključeno u cijenu
Jamstvo: 3 godine
999,00
Cijena za jednokratno plaćanje:
999,00
Dodaj u košaricu

Snaga
hlađenja

4,6 kW

Snaga
grijanja

5,2 kW

Energetska klasa

A++

Prikladno za prostor

40-45 m2
AKCIJA!
Uštedi 579,20 €
GREE KLIMA UREĐAJ GWH12UB - optimiziran za grijanje

GREE KLIMA UREĐAJ GWH12UB - optimiziran za grijanje
U-CROWN INVERTER - komplet srebrna zidna unutarnja i vanjska jedinica

Šifra: 1113

Grijanje do -30°C vanjske temperature!
Wi-Fi upravljanje je uključeno u cijenu
2-stupanjski kompresor
I-Feel funkcija
Ionizator zraka
Healthx filter
Najniža cijena u zadnjih 30 dana prije akcije: 1.629,00 €
Dodaj u košaricu

Snaga
hlađenja

3,5 kW

Snaga
grijanja

3,6 kW

Energetska klasa

A++

Prikladno za prostor

30-35 m2

GREE KLIMA UREĐAJ GEH09AA - optimiziran za grijanje
PODNA / PARAPETNA INVERTER - komplet mat bijela unutarnja i vanjska jedinica

Šifra: 1115

Wi-Fi upravljanje je uključeno u cijenu
Led display
7 brzina ventilatora
Noćni način rada (3 noćne krivulje)
I-Feel funkcija
Cold Plasma filter za ioniziranje zraka
Inteligentno predzagrijavanje i odmrzavanje
Samodijagnoza
Grijač vanjske jedinice
Grijanje do -22°C vanjske temperature!
1.125,00
Cijena za jednokratno plaćanje:
1.125,00
Dodaj u košaricu

Snaga
hlađenja

2,7 kW

Snaga
grijanja

2,9 kW

Energetska klasa

A++

Prikladno za prostor

20-25 m2

GREE KLIMA UREĐAJ GWH18ACD
FAIRY - komplet bijela zidna unutarnja i vanjska jedinica

Šifra: 3133

Grijanje do -22°C vanjske temperature!
Preporuka za primarno grijanje na vrlo niskim vanjskim temperaturama!
Inteligentno predzagrijavanje i odmrzavanje
Wi-Fi upravljanje je uključeno u cijenu
Cold Plazma filter za ioniziranje zraka
Noćni način rada (3 noćne krivulje)
Led display
I-Feel funkcija
7 brzina ventilatora
Samodijagnoza
Grijač vanjske jedinice
Jamstvo: 3 godine
Nasljednik modela LOMO REGULAR - ista vanjska jedinica
1.147,50
Cijena za jednokratno plaćanje:
1.147,50
Dodaj u košaricu

Snaga
hlađenja

5,2 kW

Snaga
grijanja

5,6 kW

Energetska klasa

A++

Prikladno za prostor

45-50 m2

GREE KLIMA UREĐAJ GEH12AA - optimiziran za grijanje
PODNA / PARAPETNA INVERTER - komplet mat bijela unutarnja i vanjska jedinica

Šifra: 1116

Automatski rad
Samodijagnoza
Inteligentno odmrzavanje
7 brzina ventilatora
1.269,00
Cijena za jednokratno plaćanje:
1.269,00
Dodaj u košaricu

Snaga
hlađenja

3,52 kW

Snaga
grijanja

3,8 kW

Energetska klasa

A++

Prikladno za prostor

30-35 m2

GREE KLIMA UREĐAJ GWH24QD
LOMO ECONOMICAL INVERTER - komplet sjajna bijela zidna unutarnja i vanjska jedinica

Šifra: 1103
Wi-Fi upravljanje je uključeno u cijenu
Ionizator zraka
Heathly filter
Intelegentno pokretanje
Samodijagnoza
Jamstvo: 3 godine
1.323,00
Cijena za jednokratno plaćanje:
1.323,00
Dodaj u košaricu

Snaga
hlađenja

6,2 kW

Snaga
grijanja

6,5 kW

Energetska klasa

A++

Prikladno za prostor

60-65 m2

GREE GUD35PS(A-T)/GUD35W(NhA-T)
U-MATCH INVERTER - kanalna komplet unutarnja i vanjska jedinica

Šifra: 2673
Komercijalna U-MATCH DIGITAL INVERTER serija
Dotok svježeg zraka i regulacija zračnih ventila
Fleksibilni ulazni/izlazni otvori za zrak
Poboljšani dizajn zračnog kanala
Pumpa za odvod kondenzata uključena
Uključen je žičani daljinski upravljač
Tvorničko jamstvo: 3 godine
1.471,63
Cijena za jednokratno plaćanje:
1.471,63
Dodaj u košaricu

Snaga
hlađenja

3,5 kW

Snaga
grijanja

4 kW

Energetska klasa

A++

Prikladno za prostor

30-35 m2

GREE KLIMA UREĐAJ GWH24ACE
FAIRY - komplet bijela zidna unutarnja i vanjska jedinica

Šifra: 993680

Grijanje do -22°C vanjske temperature!
Preporuka za primarno grijanje na vrlo niskim vanjskim temperaturama!
Inteligentno predzagrijavanje i odmrzavanje
Wi-Fi upravljanje je uključeno u cijenu
Cold Plazma filter za ioniziranje zraka
Noćni način rada (3 noćne krivulje)
Led display
I-Feel funkcija
7 brzina ventilatora
Samodijagnoza
Grijač vanjske jedinice
Jamstvo: 3 godine
Nasljednik modela LOMO REGULAR - ista vanjska jedinica
1.476,00
Cijena za jednokratno plaćanje:
1.476,00
Dodaj u košaricu

Snaga
hlađenja

7,1 kW

Snaga
grijanja

7,8 kW

Energetska klasa

A++

Prikladno za prostor

65-70 m2

GREE GUD35T(A-T)/GUD35W(NhA-T)
U-MATCH INVERTER - komplet kazetna unutarnja i vanjska jedinica

Šifra: 2664
Komercijalna U-MATCH DIGITAL INVERTER serija
Smanjena buka ventilatora
Različiti kutevi položaja krilaca
Pumpa za odvod kondenzata uključena
Uključen je bežični daljinski upravljač
Dimenzija maske: 620x620mm
Tvorničko jamstvo: 3 godine
1.517,02
Cijena za jednokratno plaćanje:
1.517,02
Dodaj u košaricu

Snaga
hlađenja

3,5 kW

Snaga
grijanja

4 kW

Energetska klasa

A+

Prikladno za prostor

30-35 m2

GREE KLIMA UREĐAJ GEH18AA - optimiziran za grijanje
PODNA / PARAPETNA INVERTER - komplet mat bijela unutarnja i vanjska jedinica

Šifra: 1117

Wi-Fi upravljanje je uključeno u cijenu
Automatski rad
Samodijagnoza
Inteligentno odmrzavanje
7 brzina ventilatora
1.611,00
Cijena za jednokratno plaćanje:
1.611,00
Dodaj u košaricu

Snaga
hlađenja

5,2 kW

Snaga
grijanja

5,33 kW

Energetska klasa

A++

Prikladno za prostor

45-50 m2

GREE GUD50PS(A-T)/GUD50W(NhA-T)
U-MATCH INVERTER - kanalna komplet unutarnja i vanjska jedinica

Šifra: 2674
Komercijalna U-MATCH DIGITAL INVERTER serija
Dotok svježeg zraka i regulacija zračnih ventila
Fleksibilni ulazni/izlazni otvori za zrak
Poboljšani dizajn zračnog kanala
Pumpa za odvod kondenzata uključena
Uključen je žičani daljinski upravljač
Tvorničko jamstvo: 3 godine
1.770,26
Cijena za jednokratno plaćanje:
1.770,26
Dodaj u košaricu

Snaga
hlađenja

5 kW

Snaga
grijanja

5,5 kW

Energetska klasa

A++

Prikladno za prostor

45-50 m2

GREE GUD50ZD(A-T)/GUD50W(NhA-T)
U-MATCH INVERTER - podno/podstropna komplet unutarnja i vanjska jedinica

Šifra: 2683
Komercijalna U-MATCH DIGITAL INVERTER serija
3D dizajn protoka zraka
Razlićiti kutevi položaja krilaca
Bežični daljinski upravljač uključen u cijenu
Tvorničko jamstvo: 3 godine
1.849,10
Cijena za jednokratno plaćanje:
1.849,10
Dodaj u košaricu

Snaga
hlađenja

5 kW

Snaga
grijanja

5,5 kW

Energetska klasa

A++

Prikladno za prostor

45-50 m2

GREE GUD71PS(A-T)/GUD71W(NhA-T)
U-MATCH INVERTER - kanalna komplet unutarnja i vanjska jedinica

Šifra: 2675
Komercijalna U-MATCH DIGITAL INVERTER serija
Dotok svježeg zraka i regulacija zračnih ventila
Fleksibilni ulazni/izlazni otvori za zrak
Poboljšani dizajn zračnog kanala
Pumpa za odvod kondenzata uključena
Uključen je žičani daljinski upravljač
Tvorničko jamstvo: 3 godine
2.139,36
Cijena za jednokratno plaćanje:
2.139,36
Dodaj u košaricu

Snaga
hlađenja

7 kW

Snaga
grijanja

8 kW

Energetska klasa

A++

Prikladno za prostor

65-70 m2

GREE GUD100PHS(A-T)/GUD100W(NhA-T)
U-MATCH INVERTER - kanalna komplet unutarnja i vanjska jedinica

Šifra: 2677
Komercijalna U-MATCH DIGITAL INVERTER serija
Dotok svježeg zraka i regulacija zračnih ventila
Fleksibilni ulazni/izlazni otvori za zrak
Poboljšani dizajn zračnog kanala
Pumpa za odvod kondenzata uključena
Uključen je žičani daljinski upravljač
Tvorničko jamstvo: 3 godine
3.335,06
Cijena za jednokratno plaćanje:
3.335,06
Dodaj u košaricu

Snaga
hlađenja

10 kW

Snaga
grijanja

12 kW

Energetska klasa

A++

Prikladno za prostor

90-100 m2

GREE GUD125PHS(A-T)/GUD125W(NhA-T)
U-MATCH INVERTER - kanalna komplet unutarnja i vanjska jedinica

Šifra: 2678
Komercijalna U-MATCH DIGITAL INVERTER serija
Dotok svježeg zraka i regulacija zračnih ventila
Fleksibilni ulazni/izlazni otvori za zrak
Poboljšani dizajn zračnog kanala
Pumpa za odvod kondenzata uključena
Uključen je žičani daljinski upravljač
Tvorničko jamstvo: 3 godine
3.628,91
Cijena za jednokratno plaćanje:
3.628,91
Dodaj u košaricu

Snaga
hlađenja

12,1 kW

Snaga
grijanja

13,5 kW

Energetska klasa

A++

Prikladno za prostor

110-120 m2

GREE GUD125ZD(A-T)/GUD125W(NhA-T)
U-MATCH INVERTER - podno-podstropna komplet unutarnja i vanjska jedinica

Šifra: 2687
Komercijalna U-MATCH DIGITAL INVERTER serija
3D dizajn protoka zraka
Razlićiti kutevi položaja krilaca
Bežični daljinski upravljač uključen u cijenu
Tvorničko jamstvo: 3 godine
3.766,28
Cijena za jednokratno plaćanje:
3.766,28
Dodaj u košaricu

Snaga
hlađenja

12,1 kW

Snaga
grijanja

13,5 kW

Energetska klasa

A++

Prikladno za prostor

110-120 m2

GREE GUD140ZD(A-T)/GUD140W(NhA-T)
U-MATCH INVERTER - podno-podstropna komplet unutarnja i vanjska jedinica

Šifra: 2688
Komercijalna U-MATCH DIGITAL INVERTER serija
3D dizajn protoka zraka
Razlićiti kutevi položaja krilaca
Bežični daljinski upravljač uključen u cijenu
Tvorničko jamstvo: 3 godine
3.882,14
Cijena za jednokratno plaćanje:
3.882,14
Dodaj u košaricu

Snaga
hlađenja

13,4 kW

Snaga
grijanja

15,5 kW

Energetska klasa

A++

Prikladno za prostor

120-130 m2

GREE GUD140T(A-T)/GUD140W(NhA-T)
U-MATCH INVERTER - komplet kazetna unutarnja i vanjska jedinica

Šifra: 2670
Komercijalna U-MATCH DIGITAL INVERTER serija
Smanjena buka ventilatora
Različiti kutevi položaja krilaca
Pumpa za odvod kondenzata uključena
Uključen je bežični daljinski upravljač
Dimenzija maske: 950x950mm
Tvorničko jamstvo: 3 godine
4.003,98
Cijena za jednokratno plaćanje:
4.003,98
Dodaj u košaricu

Snaga
hlađenja

13,4 kW

Snaga
grijanja

15,5 kW

Energetska klasa

A+

Prikladno za prostor

120-130 m2

GREE GUD160T(A-T)/GUD160W(NhA-X) trofazna
U-MATCH INVERTER - komplet kazetna unutarnja i vanjska jedinica

Šifra: 2672
Komercijalna U-MATCH DIGITAL INVERTER serija
Smanjena buka ventilatora
Različiti kutevi položaja krilaca
Pumpa za odvod kondenzata uključena
Uključen je bežični daljinski upravljač
Dimenzija maske: 950x950mm
Tvorničko jamstvo: 3 godine
4.725,46
Cijena za jednokratno plaćanje:
4.725,46
Dodaj u košaricu

Snaga
hlađenja

14,5 kW

Snaga
grijanja

17,0 kW

Energetska klasa

A+

Prikladno za prostor

130-140 m2

GREE GUD160PHS(A-T)/GUD160W(NhA-X) trofazna
U-MATCH INVERTER - kanalna komplet unutarnja i vanjska jedinica

Šifra: 2681
Komercijalna U-MATCH DIGITAL INVERTER serija
Dotok svježeg zraka i regulacija zračnih ventila
Fleksibilni ulazni/izlazni otvori za zrak
Poboljšani dizajn zračnog kanala
Pumpa za odvod kondenzata uključena
Uključen je žičani daljinski upravljač
Tvorničko jamstvo: 3 godine
4.898,66
Cijena za jednokratno plaćanje:
4.898,66
Dodaj u košaricu

Snaga
hlađenja

16 kW

Snaga
grijanja

17 kW

Energetska klasa

A++

Prikladno za prostor

preko 150m2

SIGURNO PLAĆANJE OMOGUĆENO PUTEM

American Express Diners Club International MasterCard Maestro Visa KEKSpay aircash PayCek Mastercard Securecode Verified By Visa WSpay™ - Web Studio payment gateway

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više