Visa_Inc   DC-international   Amex-one-color-300x300    Mastercard-PNG-File    maestro_1_67899    Discover-EMV

.

Kupovina putem web shopa:

 

Plaćanje proizvoda, usluga i troškova dostave može se izvršiti na jedan od sljedećih načina:

.

a) Plaćanje karticom odjednom (bezkamatno za kupca):

– jednokratno plaćanje putem AmericanExpress, Diners, MasterCard, VISA, Maestro, Discover i DinaCard kartica

 

b) Plaćanje kreditnom karticom na rate  (bezkamatno za kupca):

– plaćanje na 2-12 rata putem AmericanExpress,

– plaćanje na 2-12 rata putem Diners,

– plaćanje na 2-12 putem MasterCard standard, MasterCard gold, MasterCard go!, MasterCard platinum, Visa Business i Visa Avenue Mall karticama Zagrebačke banke. Minimalni iznos za obročno plaćanje ZABA karticama je 500,00 kn, a maximalni 60.000,00 kn.

– plaćanje na 2-15 rata putem Visa Inspire i Maestro kartica PBZ-a

.  

Napomena:

Za sve kartice ostalih banaka izdavatelja: RBA, Erste, Splitska banka, OTP, Addiko idr. – nije moguće plaćanje na rate već samo jednokratno.

Vaša kartica nakon autorizacije iznosa još neće biti terećena za navedeni iznos. Podaci će se provjeriti i najaviti će se Vaš trošak. Tek nakon što utvrdimo raspoloživost naručenih proizvoda, izvršiti ćemo naplatu sredstava i isporučiti kupljenu robu. U slučaju neraspoloživosti/nemogućnosti dobave nekog od artikala, naplata se otkazuje i Vaša kartica više ne može biti terećena. Radi Vaše zaštite, naplatni sustav ne dopušta naplatu većeg iznosa od prethodno autoriziranog, niti dopušta uvid u Vaš broj kreditne kartice. Kada otkažemo naplatu transakcije ili je pošaljemo na naplatu, sustav će Vam opet poslati potvrdu na vaš e-mail.

.

c) Plaćanje internet bankarstvom

Proizvodi za koje je zaključena narudžba mogu se platiti putem internet bankarstva bilo koje banke u kojoj je otvorena mogućnost takvog načina plaćanja. Nakon potvrde narudžbe, Klima koncept d.o.o. na e­mail adresu kupca dostavlja ponudu za kreiranu narudžbu, s navedenim podacima potrebnima za uplatu. Sve podatke je potrebno točno upisati i izvršiti uplatu u roku. Broj računa za uplate putem internet bankarstva: SPLITSKA BANKA: HR80 2330 0031 1727 1904 8,  SWIFT/BIC: SOGEHR22

.

d) Plaćanje općom uplatnicom

Proizvodi za koje je zaključena narudžba mogu se platiti putem opće uplatnice u svim poslovnicama banaka, FINA­e ili uredima Hrvatske pošte. Nakon potvrde narudžbe, Klima koncept d.o.o. na e­mail adresu kupca dostavlja ponudu za kreiranu narudžbu, s navedenim podacima potrebnima za uplatu. Sve podatke je potrebno točno upisati i izvršiti uplatu u roku. Broj računa za uplate putem opće uplatnice: HR80 2330 0031 1727 1904 8. Potrebno je obavezno navesti poziv na broj.

.

e) Plaćanje virmanom (samo za pravne osobe)

Pravne osobe imaju mogućnost plaćanja virmanom. Nakon potvrde narudžbe, Klima koncept d.o.o. na e­mail adresu kupca dostavlja ponudu za kreiranu narudžbu, s navedenim podacima potrebnima za uplatu. Sve podatke je potrebno točno upisati i izvršiti uplatu u roku. Broj računa za uplate putem virmana: HR80 2330 0031 1727 1904 8. Potrebno je obavezno navesti poziv na broj.

.

f) Plaćanje prilikom preuzimanja

Kupac može platiti kupljenu robu pri preuzimanju ako je prilikom narudžbe na web shopu Klimakoncept označio takvu vrstu plaćanja.

   

Cijene i uvjeti objavljeni na internet stranici www.klimakoncept.hr odnose se isključivo za kupnju preko internet trgovine / web shop-a. U našem maloprodajnom dućanu se isti proizvodi ne mogu kupiti po cijenama koje su oglašene u web trgovini, osim u slučaju kad je cijena ista. Informaciju o cijenama u našem maloprodajnom dućanu možete dobiti upitom na telefon: 021 470 232 od ponedjeljka do petka u vremenu od 8 do 16 sati.