ZATVORI
PRETRAŽI
Prikaži više
Prikaži manje
Prikaži više
Prikaži manje
Prikaži više
Prikaži manje
Prikaži više
Prikaži manje

O nama - Klima koncept d.o.o.

Pogledajte tko smo i kako smo počeli

O nama - Klima koncept d.o.o.

Mi smo KLIMA KONCEPT firma za prodaju, montažu i servis klima uređaja

Priča je započela davne 1995. godine kada je gospodin Jozo Kekez otvorio obrt M&J ELEKTRONIK sa sjedištem u Šestanovcu a koji se primarno bavio prodajom montažom i servisom , TV audio i video tehnike, antenskih i alarmnih sustava.

Nekoliko godina poslije djelatnost je proširena na prodaju, montažu i servis klima uređaja te smo otvorili prodajno izložbeni salon u Splitu s ponudom klima uređaja renomiranih svjetskih proizvođača.

Profesionalnim pristupom i angažiranjem ponajboljih stručnjaka na području klimatizacije proširili smo poslovanjena cijelu Hrvatsku i postigli značajne rezultate i reference.

Zbog stalnog rasta i potrebe da ojačamo osnovnu djelatnost nakon 22 godine uspješnog poslovanja, zatvorili smo obrt M&J ELEKTRONIK i osnovali trgovačko društvo KLIMA KONCEPT d.o.o. sa sjedištem u Splitu.

Ovlašteni smo zastupnik za prodaju, montažu i servis klima uređaja i opreme: Mitsubishi electric, Fujitsu,Toshiba, Daikin, Panasonic, GREE, Hyundai, LG, Samsung, Midea, Haier Carrier, Sinclair, Azuri, Qzen idr.

Osim prodaje navedenih klima uređaja, za naše kupce vršimo i usluge izlaska na teren, pregleda konkretnih objekata, izradu ponuda i izvođenje radova sa isporukom kompletne instalacijske i klimatizacijske opreme.

Kao kvalitetan tim sa bogatim znanjem i dugogodišnjem iskustvom svojim asortimanom možemo zadovoljiti potrebe kako privatnih tako i poslovnih objekata, te Vam garantirati vrhunsku uslugu montaže i servisa individualnim i profesionalnim pristupom.


KLIMA KONCEPT d.o.o.

Ruđera Boškovića 13
21000 Split
OIB:  59246334030
Telefon: 021 470 232
mobitel: 091 504 2215
mobitel: 098 285 113
e-mail: webshop@klimakoncept.hr
web: www.klimakoncept.hr

Poslovna banka: SPLITSKA BANKA, IBAN: HR80 2330 0031 1727 1904 8

 

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se