Načini plaćanja

 

Kupovina na web shopu


Sve cijene na web shopu Klima koncept su maloprodajne sa uključenim PDV-om.
 
Uz svaki proizvod navedene su 3 cijene:
1. cijena: za jednokratno plaćanje
2. cijena: za plaćanje karticom 2 do 12 rata
3. cijena: za plaćanje karticom 13 do 24 rate
 
 

Načini plaćanja:

1. Plaćanje internet bankarstvom

Proizvodi za koje je zaključena narudžba mogu se platiti putem internet bankarstva bilo koje banke u kojoj je otvorena mogućnost takvog načina plaćanja. Nakon potvrde narudžbe, Klima koncept d.o.o. na e­mail adresu kupca dostavlja ponudu za kreiranu narudžbu, s navedenim podacima potrebnima za uplatu. Sve podatke je potrebno točno upisati i izvršiti uplatu u roku.

 

Broj računa za uplate putem internet bankarstva, Erste banka: 
HR16 2402 0061 1008 0976 9 
Model plaćanja: 00
Poziv na broj: broj Narudžbe



2. Plaćanje općom uplatnicom

Proizvodi za koje je zaključena narudžba mogu se platiti putem opće uplatnice u svim poslovnicama banaka, FINA­e ili uredima Hrvatske pošte. Nakon potvrde narudžbe, Klima koncept d.o.o. na e­mail adresu kupca dostavlja ponudu za kreiranu narudžbu, s navedenim podacima potrebnima za uplatu. Sve podatke je potrebno točno upisati i izvršiti uplatu u roku.

 

Broj računa za uplate putem opće uplatnice, Erste banka: 
HR16 2402 0061 1008 0976 9 
Model plaćanja: 00
Poziv na broj: broj Narudžbe

 


3. Plaćanje virmanom (samo za pravne osobe)

Pravne osobe imaju mogućnost plaćanja virmanom. Nakon potvrde narudžbe, Klima koncept d.o.o. na e­-mail adresu kupca dostavlja ponudu za kreiranu narudžbu, s navedenim podacima potrebnima za uplatu. Sve podatke je potrebno točno upisati i izvršiti uplatu u roku.

 

Broj računa za uplate putem virmana, Erste banka: 
HR16 2402 0061 1008 0976 9 
Model plaćanja: 00
Poziv na broj: broj Narudžbe


 

Svi naši žiro računi na koje možete izvršiti uplatu:
 
ERSTE
HR1624020061100809769
SWIFT: ESBCHR22
 
PBZ
HR8523400091110833096
SWIFT: PBZGHR2X
 
OTP
HR7924070001100537060
SWIFT/BIC: OTPVHR2X

 


4. Plaćanje prilikom preuzimanja (pouzeću)

Kupac može platiti kupljenu robu dostavljaču pri preuzimanju ako je prilikom narudžbe na web shopu klimakoncept.hr označio takvu vrstu plaćanja.

Ukoliko ste pored uređaja u košaricu ubacili i uslugu ista će biti prikazana u narudžbi i plaćate je dostavljaču kod preuzimanja uređaja.
 
 

5. Plaćanje karticom putem WSpay-a

Klima koncept d.o.o. web shop koristi WSPay za online plaćanja.

WSPay je siguran sustav za online plaćanje, plaćanje u realnom vremenu, kreditnim i debitnim karticama te drugim načinima plaćanja. WSPay kupcu i trgovcu osiguravaju siguran upis i prijenos upisanih podataka o karticama što podvrđuje i PCI DSS certifikat koji WSPay ima. WSPay koristi SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka.  
 
Odabirom kartičnog načina plaćanja, kupca se prebacuje na zaštićeni server, te na WSpay sučelju upisuje autorizacijske podatke za plaćanje. Po ovoj metodi osigurana je sva potrebna zaštita, a WSpay je odgovoran za sigurnost autorizacijskih i privatnih podataka.
Ukoliko je transakcija kompletirana i iznos je terećen s kartice kupca, u slučaju povrata proizvoda, povrat sredstava omogućuje se putem WSpay-a.
 


Plaćanje je moguće izvršiti sljedećim karticama:

- za kupca bez kamata i bez provizije


ERSTE

DINERS - plaćanje jednokratno, 2-24 rate
VISA -  plaćanje jednokratno, 2-12 rata
MAESTRO - plaćanje jednokratno, 2-12 rate
MASTERCARD - plaćanje jednokratno, 2-12 rata


PBZ

VISA: VISA Inspire i Visa Premuim - plaćanje jednokratno, 2-24 rate
MAESTRO - plaćanje jednokratno
MASTERCARD - plaćanje jednokratno


ZABA

VISA: VISA Business i VISA Debit individualna kartica - plaćanje jednokratno, 2-24 rate
MASTERCARD: MasterCard standard, MasterCard gold, MasterCard go! i MasterCard platinum - plaćanje jednokratno, 2-24 rate

MAESTRO - plaćanje jednokratno


OTP

VISA - plaćanje jednokratno, na rate 2-24
MASTERCARD - plaćanje jednokratno, na rate 2-24 
MAESTRO - plaćanje jednokratno

 
 
MAESTRO, MASTERCARD i VISA kartice slijedećih banaka iz MBNet grupacije: 
jednokratno, 2-12 rata:

Erste&Steiermarkische bank d.d.
Istarska Kreditna Banka Umag d.d.
Sberbank d.d.
Jadranska Banka d.d.
Kent Banka
Agram Banka d.d.
Slatinska banka d.d 


OSTALE BANKE

SVE OSTALE KARTICE domaće i inozemne - plaćanje jednokratno

 

 

6. KEKS Pay

Jednostavno jednostavno.

Možda zvuči predobro, ali je istinito. Iako je KEKS Pay aplikacija Erste banke, nije bitno u kojoj banci imate račun niti kome plaćate, a plaćati možete čak i iz inozemstva. Naknade za slanje i plaćanje – nema!

Na zadnjem koraku narudžbe jednostavno mobitelom slikate bar kod.

 

 

7. Aircash

Na zadnjem koraku narudžbe skenirajte ili kliknite na prikazani QR kôd i trenutačno izvršite plaćanje. Aircash aplikacija će provesti transakciju te ćete odmah dobiti potvrdu o provedenom plaćanju.
 
 

8. PayCek

PayCek omogućava jednostavno, sigurno i brzo plaćanje usluga i proizvoda najpoznatijim kriptovalutama.
 
 



Na Klimakoncept.hr uz svaki proizvod prikazane su slijedeće cijene:

- cijena za obročno plaćanje 13 - 24 rate
- cijena za obročno plaćanje 2 - 12 rata

- cijena za jednokratno plaćanje (istaknuta cijena većeg fonta od ostalih cijena)

 

Uz svaku cijenu je naznačeno za koju se vrstu plaćanja odnosi.

 

Popusti za vrste plaćanja za sve proizvode i usluge: 

Cijena za jednokratno plaćanje = cijena za 24 rate -10%.

Cijena za obročno plaćanje 2-12 rata = cijena za 24 rate -5%.

 

Iskazani postotak sniženja/akcije se računa od osnovne prekrižene cijene (cijene za obročno plaćanje 13-24 rate prije sniženja/akcije) i vrijedi za jednokratno plaćanje.



Glavne karakteristike proizvoda, način uporabe, cijene, posebne akcije i pogodnosti, načini plaćanja i dostave odnose se na one koji su važeći u trenutku zaključene narudžbe.
Navedeni podaci su naznačeni uz svaki proizvod. Istaknute cijene predstavljaju maloprodajne cijene te iste sadrže PDV.
Valjana cijena uređaja je ona koja je vrijedila na dan izrade narudžbe (s uključenim popustima i akcijama). Cijene su uvijek izražene u kunama (HRK).
 
Prodavatelj zadržava pravo promjene cijena bez prethodne najave. Sva naručena roba bit će isporučena po cijenama koje su bile aktualne pri izradi narudžbe.
 
Moguće su nenamjerne greške u sustavu navođenja cijena. U tom slučaju prodavatelj nije dužan isporučiti naručene proizvode po cijeni proizvoda toliko niskoj da kupac zna ili je morao znati da je riječ o pogrešci, a ne o realnoj cijeni proizvoda.
 
Prodavatelj će periodično, po svojoj odluci, stavljati određene proizvode na akcijsku prodaju. Proizvodi na akciji će biti dostupni pod istim uvjetima svim kupcima, uz jasnu naznaku uvjeta, posebice trajanja akcijske prodaje, iznosa popusta, ograničenja količine robe.
 
Nakon proteka roka akcijske prodaje, Klimakoncept.hr neće primati nove narudžbe po uvjetima koji se odnose na akcijsku prodaju kojoj je istekao rok.
 
U okviru posebnih promotivnih akcija, korisnici mogu proizvode kupiti i pomoću promotivnih kodova. Promotivni kod donosi različite povoljnosti prilikom kupnje. Kodovi i pravila upotrebe bit će jasno određeni. Unos promotivnog koda bit će omogućen za vrijeme trajanja promotivne akcije i unosi se prilikom narudžbe u Košarici. Promotivni kod je vremenski ograničen.
 
Kuponi za pojedinačni proizvod ne mogu se kombinirati jedan s drugim, odnosno popusti po pojedinačnom proizvodu se ne zbrajaju. U košarici može biti više proizvoda i po svakom pojedinačnom proizvodu može biti iskorišten po jedan kupon kod za popust.
 
Cijena proizvoda, u koju je uključen iznos PDV-a i trošak dostave, vidljivi su u košarici prije zaključenja narudžbe. Trošak dostave može biti vidljiv još i na nekim drugim dijelovima stranice.
 
Sve informacije o potvrdi kupnje temeljem elektroničke narudžbe dostavit će se kupcu putem elektroničke pošte na adresu elektroničke pošte navedenu u postupku registracije/narudžbe.
 
Ukoliko kupac ne zaprimi obavijest o potvrdi narudžbe, postoji mogućnost da je pogrešno unio adresu svoje elektroničke pošte. U tom slučaju molimo kupca da nas kontaktira na: webshop@klimakoncept.hr ili na telefonski broj 021 470 232 kako bi naša služba za korisnike provjerila je li narudžba zaprimljena.
 
 
Više podataka možete pronaći u UVJETIMA KORIŠTENJA

 
 

SIGURNO PLAĆANJE OMOGUĆENO PUTEM

American Express Diners Club International MasterCard Maestro Visa KEKSpay aircash PayCek Mastercard Securecode Verified By Visa WSpay™ - Web Studio payment gateway

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više